Results 1 to 15 of 32
Thread: Στερνη μου γνωση...
-
07-06-2012, 16:42 #1
Στερνη μου γνωση...
Απασχολω το φορουμ γιατι απλα θελω να βγαλω κατι απο πανω μου...
Ατιμα ψυχολογικα προβληματα, σεξουαλικες διαφορες κτλ μου μας στερησαν τα νιατα μας!!! :((
Εχασα τοσα χρονια για τους δικους μου λογους και τωρα τα θελω πισω... Πηρα αφορμη απο ενα θεμα που ακουσα σε ενα καναλι στην τιβι οτι ο αντρας οσο μεγαλωνει πεφτει σεξουαλικα. Με συνεταραξε...! Σε ποιον πλανητη ζουσα εγω? Και τι με κρατησε να ενεργοποιηθω σεξουαλικα? Αισθανομαι να πεταξα τη ζωη μου στα σκουπιδια και ξερω καλα οτι εχω μερος ευθυνης για αυτο. Δεν βγαζω την ουρα μου απεξω... Γιατι ομως? ΤΙ στο καλο με κρατησε?
Θελω να προλαβω οσα εχασα... νιωθω τον χρονο να με πνιγει σαν θηλια... δεν θελω να φτασω στην ηλικια που πλεον θα εχω χασει την ακμη μου ως αντρας και να κοιταξω πισω με παραπονο...!!! Αρκετα εχασα... δεν θελω να χασω κι αλλα!!! Τι ηθελα και την εβλεπα την κωλοεκπομπη... μου χαλασε το απογευμα... :(((
- 07-06-2012, 17:25 #2
Ελα μωρε πιτσιρικι εισαι ακομα.Μην δινεις σημασια σε αυτα που ακους στην τηλεοραση.Οι αντρες μεχρι τα 50 60 ειναι οκ.
Μεχρι να φτασεις σε αυτη την ηλικια εχεις πολλα χρονια μπροστα σου για να κανεις σεξ.
07-06-2012, 18:13 #3
Τζίμη, πάλι μοιρολογάς? Όταν σταματήσει το μοιρολόι τι θα κάνεις? Τι είναι αυτή η ενεργοποίηση, έχει ημερομηνία λήξης? Και πού το άκουσες αυτό για την ακμή? Νομίζω ότι ταιριάζει μόνο στην δερματική,όχι στου πέους την ακμάδα. λολ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-06-2012, 18:34 #4
καλέ βλακείες,εγώ άλλα άκουσα.....είστε 7ψυχοι σ'αυτό τον τομέα,είναι όπως λέμε πρώτα φεύγει η ψυχή κ μετά το χούι,τώρα αν εσύ το έβαλες αμέτι μουχαμέτι να προλάβεις ,τρέξε jimako .
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
07-06-2012, 21:39 #5
φιλε γυμναστικη το λενε κι ειναι το καλυτερο φαρμακο
08-06-2012, 13:30 #6
08-06-2012, 13:32 #7
08-06-2012, 13:33 #8
Το ξερω ειναι ισως το ισχυροτερο φυσικο αντικαταθλιπτικο... κανει και για να ξεσπας σεξουαλικες ορμες αλλα μπορει να παραγεις αντιστροφα αποτελεσματα... Πχ εγω οταν κανω βαρη μετα εχω τρελες ορμες...ναι μεν τις ξεσπας εκεινη την ωρα αλλα επειδη ανεβαζουν την τεστοστερονη μετα παιζει να γινεις και χειροτερα....οπως ειμα εγω τωρα δλδ...
08-06-2012, 18:36 #9
Φίλε δηστυχώς τα νιάτα μας και την ακμή μας τα χάσαμε.Ο άνθρωπος χαράζει νοητά την πορεία του πολύ πριν την ηλικιακή του παρακμή.Αν λοιπόν στα 25 σου,είσαι κατσούφης μίζερος απομονωμένος και με την κακία στο στόμα σαν και μένα,η μόνη λύση είναι είτε ο ασκητισμός,είτε να δώσεις τον υπερ πάντων αγώνα κόντρα σε θεούς και δαίμονες για να σε αποδεχτούν ως είσαι,και όχι όπως θέλουν.Υπάρχει και η τρίτη λύση,να κάνεις υποχωρήσεις.Αλλά για μένα αυτό είναι ρουφιανιά των παντελονιών.Αλλά εγώ είμαι φανατισμένος εξτρεμιστής όχι φυσιολογικός άνθρωπος.
Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
08-06-2012, 20:19 #10
08-06-2012, 20:26 #11
ρε τζιμ..όταν ο άντρας δεν έχει θέματα με τον προστάτη του - δηλαδή ιατρικής φύσεως - μια χαρά ορμές έχει για πολλά χρόνια.
να προσέχεις μη σου δίνουν τίποτα αναβολικά μιας και κάνεις βαρη, να τσεκάρεσαι σε ουρολόγο από προστατίτιδες και κιρσοκήλες και θα είσαι οκ, μην πιστεύεις σε χαζοεκπομπές και προπάντων μην οικτίρεις τον εαυτό σου...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
08-06-2012, 20:46 #12
εγω νμζ πως η ορεξη ερχεται με το φαι, οσο πιο τακτικα κανεις τοσο πιο ανεβασμενη λιμπιντο εχεις, παιζει ρολο αν εχεις σταθερη σχεση επισης, γτ το αγχος σκοτωνει την ορεξη
09-06-2012, 09:51 #13
Εκτος αν δεν παραδεχομαι οτι ειμαι γκει επιτελους να ηρεμησω κι εγω κι εσεις.... Και ασχολουμαι με μπαρουφες...
11-06-2012, 20:19 #14
Ρε παιδια.... τι απογοητευση ειναι αυτη??
Εκανα ενα flash back στην ζωη μου και ανακαλυψα πως ουσιαστικα δεν ζουσα τη ζωη μου μεχρι σημερα...
Ως ενα σημειο αγομουν και φερομουν απο γνωμες αλλων και κυριως γονιων που πλεον εχω αντιληφθει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ τελικα ειναι συνυφασμενοι με την ζωη μου.
Ειμαι αντρας ομως 28 χρονων και πιθανοτατα ομοφυλοφιλος. Δεν αντεχω αλλο... θα αυτοκτονησω αμα χασω εστω κι ενα δευτερολεπτο ακομα!!! Εχασα τοσο χρονο !!!
Θα μπορεσω να συνεχισω φυσιολογικα απο δω και περα ή θα καταληξω σε ψυχιατρειο μεχρι να βρω τα αρχιδια να αφαιρεσω τη ζωη μου?
Γιατι τοσο χαλια σε μενα ρε γαμωτο??? Γιατι τοσο πολυ??????????????????
ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ???
Γιατι να ζουν νορμαλ οι αλλοι?? Δεν με εκανε μανα εμενα?? ΟΚ μπορει να ειναι μια καταπιεστικη ******* αλλα και παλι εγω τι ΦΤΑΙΩ???
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΤΑΙΩ??????????!?!!!!!
Θεε μου εχω τοσα νευρα τωρα!
11-06-2012, 21:18 #15
Σας παρακαλω μην αδιαφορειτε... εχω αναγκη απο μια κουβεντα
Απ τη μια σκεφτομαι να παρω την πρωην, απ την αλλη μου ρχεται η συνειδητοποιηση πως το ξερω πως γουσταρω αντρες... πως βρεθηκα με μουνι και δεν καταλαβαινα και πολλα απο καυλα... πως καλα εκανα και την αφησα και να μην δεθει αλλο μαζι μου... Μετα ομως ερχονται αυτα τα περι Hocd κτλ που μου δινουν καποια ελπιδα... Ομως θελω να την παρω τηλεφωνο...η αγκαλια της ηταν παντα καταφυγιο για μενα...! Δεν ξερω τι να κανω ρε πουστη μου εχω τρελαθει τελειως.... Γιατι δεν μπορω να ζησω μια νορμαλ ζωη? Ειναι ολα αυτα επειδη πολυ απλα δεν μπορω να αποδεχτω οτι ειμαι γκει να τελειωνουμε?
Και πως αλλοι γκει απο μικροτεροι βρισκουν τα αρχιδια και αναγνωριζουν και αποδεχονται τον εαυτο τους? Εγω γιατι με πολεμαω τοσο δυνατα?? Γιατι δεν μου αφηνω αερα να ανασανω? Ποιος με εμαθε να ζω ετσι?? Οι μαλακες οι γονεις μου??
Τους ακουω παλι που γυρνανε απ το μαρκετ που πηγανε και εκνευριζομαι τοσο.... γιατι δεν γινεται να γλιτωσω απο ολο αυτο το μαρτυριο?
Ειμαι γκει? δεν ειμαι? ειμαι μπαι? να παρω την πρωην ή οχι?? Μεγαλωσα?? Εχασα τα νιατα μου?? Θα γλιτωσω ποτε απο τις δυσαρεστες αναμνησεις?? Τι γινεται ρε φιλε?? Τι φταιμε? Πειραξαμε κανεναν?