ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΣΙΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ . ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΑ ΝΕΥΡΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ . ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 16 ΕΤΩΝ.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ
    ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

Senior Member
    Γειά σου Gata
    πολλές οικογένειες πλέον αντιμετωπίζουν τα ίδια σοβαρά θέματα, οικονομικά προβλήματα που τους έχουν πνίξει και πνίγουν τους ίδιους και τη σχέση μεταξύ τους.
    Επειδή έχω περάσει και εγώ από τετοια ζόρια, θέλει ψυχραιμια, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
    ΄Μπορώ να νιώσω τον εκνευρισμό του άντρα σου και κάποια ξεσπάσματα του, το θέμα είναι μέχρι που φτάνουν αυτά.Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η ψυχολογική και η σωματική βία.
    Προπαντως είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται αποδέκτης όλων αυτών των καταστάσεων το παιδί σας
    Συγγνώμη αλλά γιατί θεωρεί ότι εσύ τον κατέστρεψες?Εργάζεστε και οι δύο?
    Από τα λιγα που μας λες δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα.
    Προσπάθησες με ηρεμία να του εξηγήσεις ότι δεν έχει νόημα να ρίχνετε ο ένας στον άλλο την ευθύνη, είναι πολύ σημαντικό να τα αντιμετωπίσετε μαζι. Και να μην καταστρέψετε την υγεία και την οικογένεια σας.Το θέμα είναι τι εχει για σας προτεραιοτητα.

Senior Member
    Όσα οικονομικά προβλήματα και να έχετε, η σωματική βία δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Αν το συνεχίσει να ζητήσεις βοήθεις ειδικού.

Δεν κατάλαβα, επειδή έχουμε οικονομική κρίση, εσύ θα καταντήσεις σάκος του μποξ? Λυπάμαι που στο λέω, αλλά στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος.

Senior Member
    σωματική βία?ορέ βέργα βρεγμένη που θέλουν .κάνε κάτι μη σκεφτείς ότι η υπομονή σου θα σώσει την οικογένεια κ το παιδί θα προτιμήσει την ηρεμία από έναν ασύδοτο πατέρα.ξέρεις είμαι 90% σίγουρη ότι δεν θα αντιδράσεις αλλά ρε γμτ μόνο μια φορά έρχεσαι στον κόσμο σώσε ότι σου απέμεινε .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    παιδια μην βιαζεστε να προδικαζετε απο την μονοπλευρη διατυπωση, σε μια οικογενεια ποτέ δεν ξερεις ποιος ασκει την βια και ας ακουγονται οι φωνες μονο του ενος. Δεν ακουγεται ουτε η κρεβατομουρμουρα ουτε το silent treatment που ειναι η χειροτερη βια γτ δεν υπαρχει αντιδοτο...

Junior Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!