Results 1 to 8 of 8
Thread: Ένα ευχαριστώ...
-
09-06-2012, 04:26 #1
Ένα ευχαριστώ...
Ένα ευχαριστώ / ευχάριστο
Διπλή σημασία θέλησα να δώσω στο θέμα αυτό..
Ευχάριστο λοιπόν, μέσα σε όλο αυτό που βιώνουμε με τον τρόπο του ο καθένας,
θεωρώ ότι είναι να υπάρχουν Άνθρωποι..για κάποιους μπορεί να είναι αυτονόητο κατά τη γνώμη μου σπανίζει..
Σκέφτηκα ότι μια τέτοια ενότητα αξίζει να το δείχνει..να δείχνει αυτό που λέμε ευγνωμοσύνη
για όποιον πιστεύουμε ότι την αξίζει..σαν συναίσθημα μεγαλειώδες, σαν λέξη "ευχαριστώ"..
Προσωπικά ένιωσα την ανάγκη να πω ένα ειλικρινές "ευχαριστώ"..
Όσοι επιθυμείτε, παραθέσετε, όχι για τον παραπάνω λόγο απαραίτητα που εγώ έγραψα
και στάθηκε αφορμή για μένα...αλλά για ό,τι επιθυμεί ο καθένας ότι θέλει να σχολιάσει ή να εκφράσει προς τον
οποιονδήποτε, επώνυμα ή ανώνυμα..
Προσωπικά λοιπόν θέλω, δοθείσης ευκαιρίας να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους Ανθρώπους της οικογένειας μου
για όσα μου πρόσφεραν και μου προσφέρουν ανεκτίμητης αξίας! Ένα ευχαριστώ όσο βαθύ και τεράστιο
να ναι, είναι λίγο...Οικογένεια εννοώ και όσους νιώθω ότι με έχουν αγκαλιάσει κατά αυτό τον τρόπο εκτός της
βιολογικής μου φυσικά..
και παρόλο που η λίστα μου μπορεί να γίνει μακριά για το παρόν μήνυμα...
θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο μου με έκανε να νιώσω τόσο όμορφα απόψε
έστω και αν κατά τη γνώμη του δεν έκανε τίποτα σπουδαίο..
Τον ευχαριστώ για την Ανθρωπιά που γενικότερα τον χαρακτηρίζει και που μια πλευρά της, κατέθεσε και
προς εμένα..Με άγγιξε η αντιμετώπιση του..Το "δώρο" του προς εμένα..
Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά..
Σ' ευχαριστώ...
ευχαριστώ...Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
- 09-06-2012, 04:33 #2
ειναι ευχαριστο πραγματι να το ακους,ειδικα στην αχαριστια και την γκρινια που ζουμε
09-06-2012, 07:31 #3
Ευχαριστώ τον εαυτό μου, που σε τόσο δύσκολες συνθήκες, καταφέρνει και με ταΐζει ακόμα, καθημερινά και ανελλιπώς. Μακάρι κάποια μέρα να καταφέρω κι εγώ να του ξεπληρώσω, έστω και στο ελάχιστο, αυτά που με τόση θυσία, αυταπάρνηση, αλτρουισμό και, κυρίως, χωρίς να ζητάει κανένα αντάλλαγμα κάνει αυτός τώρα για μένα! Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να του μοιάσω! Είναι το ίνδαλμά μου!
PS: Ευχαριστώ και τη Marie που, παραχωρώντας μου αυτό το βήμα, μου έδωσε την ευκαιρία να του εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό που τρέφω γι' αυτόν!
10-06-2012, 00:38 #4
Ευχάριστο να βλέπεις τόσο καλή διάθεση και πρόθεση... γιατί αυτό που σπανίζει δεν είναι η ανθρωπιά φίλε/φίλη, αλλά το ίδιο το αυτονόητο... καταζητείται, ντεντ ορ αλάϊβ... να προσέχεις τις ιδέες σου και τα όνειρά σου. Δλδ να τα σκορπίζεις απλόχερα... υπάρχει πιο μεγάλο απ' τα τιμήματα και τα... απονενοημένα τα διαβήματα;...:)... εμότικον που κλείνει μάτι... καλή Κυριακή και ευχαριστώ κι εγώ...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
10-06-2012, 00:47 #5
βινς εσυ εισαι ? ενιγουει, πραγματικα μου αρεσε αυτο που διαβασα! Πολυ ομορφο ! Τα μπραβο μου! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
11-06-2012, 03:11 #6
11-06-2012, 03:15 #7
το αυτονόητο επειδή ακριβώς σπανίζει καλό είναι να επαινείται κατ εμέ μήπως και εξαπλωθεί και ξανα έρθει στα ίσα του! θα το ψάξουμε όπως και να χει όπως και ότι άλλο μας γεμίζει...
ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα φροντίσω στην άμεση εξάπλωση τους! Το διάβημα αυτό πάντως αντιλαμβάνομαι πως εκτιμάται..
Χαρά μου που βρίσκεσαι εδώ. . .Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
11-06-2012, 03:20 #8
Πολύ ωραίο! Εξαιρετικό, θα τολμούσα... να κάτι που ξεχνάμε στη σφαίρα του αυτονόητου..Η αγάπη και ο θαυμασμός που άφησε να ξεπηδούν πίσω από τις λέξεις είναι
αξιοθαύμαστη...
Αγάπη και ευγνωμοσύνη για τον εαυτό μας! Goofy μας έβαλες τα γυαλιά...
Όσο για το Ps, χαίρομαι και για την συμμετοχή σου και για τα λόγια σου που με ανταμείβουν γλυκά.. :) :) :)Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .