Ομοφυλοφιλία - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 475
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by kassi_21

Είπα ότι έγινε καραμέλα από τους ομοφυλόφιλους ότι όποιος δεν τους αποδέχεται είναι ομοφοβικός.

Προφανως και δεν εχει να κανει με αποδοχη...
    Αυτο ειναι προσωπικο η οχι του καθενος.
    ΠΧ, καποιος δεν θελει να κανει παρεα με ομοφυλοφιλους, ειναι ομοφοβικος??? Οχι βεβαια...

Εγω θα το προσδιοριζα σε καταστασεις, οπου η επιλογη καποιου (ας) να ειναι ομοφυλοφιλος, αυτοματα σημαινει να χλευαζεται, να μειωνεται σαν προσωπικοτητα η και να δεχεται παντος τυπου επιθεσεις.
    Τετοιες καταστασεις στην Ελλαδα του σημερα, ειναι υπαρκτες και μαλιστα τις βλεπουμε οπου και οπως υπαρχουν ομοφυλοφιλοι...

Ας μην μπερδευουμε καποια πραγματα, ειναι εντελως αλλη υποθεση να αισθανομαστε καλα η οχι οταν ειναι διπλα μας ενας ομοφυλοφιλος (πραγμα φυσιολογικο μιας και ο καθενας μας μεγαλωνει με εικονες που παιρνει καθε μερα) και εντελως αλλη, οταν μαθαινουμε οτι ο/η διπλα μας ειναι ομοφυλοφιλος και περναμε σε σχολια τα οποια προσπαθουν να τον μειωσουν σαν προσωπικοτητα για αυτη ακριβως την επιλογη του...
    Το δευτερο ειναι καθαρη ομοφοβια.
    Μάλλον όπως τα λες είναι Κρίνο.Συνήθως ένας ομοφυλόφιλος με έναν ετεροφυλόφιλο του ιδίου φύλου δεν κάνουν παρέα εκτός αν ταιριάζει ο ψυχισμός τους.Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι κάνουν παρέα με ομοφυλόφιλους συνειδητοποιημένους ή μη.Κάποιος που δεν θέλει να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλους δεν είναι κατ\'ανάγκη ομοφοβικός.Δεν τους επιλέγει γιατί δεν έχουν κοινά σημεία αναφοράς όπως θα μπορούσε να μην έχει κοινά σημεία με έναν ετεροφυλόφιλο.

Senior Member
    Originally posted by krino
    κατι αλλο ασχετο,
    εχετε παρατηρησει οτι οταν μιλαμε για αντρα ομοφυλοφιλο, τρωει ενα χλευασμο ανευ προηγουμενου, ενω αμα μιλησουμε για ομοφυλοφιλη γυναικα περναει στο ντουκου????
    Μπα.Όχι πάντα.Εδώ όλα σχολιάζονται.Από το τι φόρεσε στο γάμο η φίλη μου η Σούλα,πως στραβοκοίταξε την Ελένη η Γιώτα κ.τ.λ
    Η ομοφυλοφιλία ακόμα ιντριγκάρει.Οπότε σε όλες της τις εκδοχές συζητείται.

Senior Member
    Originally posted by krinoΒεβαια στην αρχη μας φαινεται αλλοκοτο, αλλα ολα τα καινουρια εινα στην αρχη τους αλλοκοτα.
    Η εμπειρια θα δειξει αν οι ανθρωποι αυτοι θα γινουν ευτυχισμενοι και οχι ο δικος μας (μου - σου - του) αγνωστικισμος επι του θεματος.
    Φίλε Κρίνο,

Δεν μου φαίνεται αλλόκοτο. Επικίνδυνο μου φαίνεται. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει αγνωστικισμός επί του θέματος:

Γνωρίζουμε το αξιωματικά αδύνατο της ομοφυλόφιλης φυσικής αναπαραγωγής

Γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία \"ιδιαιτερότητα\" που επιφέρει κοινωνικό στίγμα.

Γνωρίζουμε ότι η πράξη υιοθεσίας είναι επίσης μία διαδικασία που επιφέρει - έστω και στο Ελάχιστο - κοινωνικό στίγμα.

Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες \"Μαμά - Μπαμπάς - Παιδί\" αντιμετωπίζουν λιγότερο κοινωνικό στιγματισμό και ψυχολογικά προβλήματα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές ακόμα και αυτός ο θεσμός της υιοθεσίας αμφισβητείτε όταν οι θετοί γονείς αποδυκνείονται ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στο καθήκον της ανατρφοφής.

Γνωρίζουμε ότι οι κοινωνικοί πειραματισμοί εμπεριέχουν τεράστιο ρίσκο όταν συγκρούονται με θεμελιακά στερεότυπα αλλά και την ανθρώπινη φύση.

Γνωρίζουμε τόσα πολλά πραγματικά παραδείγματα που συνειγορούν στην άρνηση μιας τέτοιας πράξης.

Το να θεωρητικολογούμε επί ΠΙΘΑΝΩΝ κοινωνικών αλλαγών στο απότερο μέλλον και με γνώμονα αυτές να αποφασίζουμε για το παρόν πέρα από άκαιρο - έως ουτοπικό - είναι και επικίνδυνο.

Ας μην ξεχνάμε ότι στη βάση της κουβέντας μας βρίσκεται η ζωή ενός παιδιού. Όχι το δικαίωμα ενός ανθρώπου να επιλέξει το sexual orientation του αλλά η ευθύνη ανατροφής ενός παιδιού.

Αν θέλεις απλά να μου πεις να περιμένω ώστε να \"ωριμάσουν\" οι όποιες συνθήκες το δέχομαι. Αλλά αυτό απλά συνειγορεί στην αρχική μου τοποθέτηση ότι είμαι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους για ΤΩΡΑ. ΑΝ ποτέ \"ωριμάσουν\" οι συνθήκες το ξανασυζητάμε.

Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Senior Member
    Έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν τραβάω κανένα ζόρι εγώ μαζί τους... ούτε εκείνοι μαζί μου.

Τσακωνόμαστε πάντως για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού. Αν και δεν είναι όλοι τους υπέρ. Μάλιστα μερικοί είναι κατά και του γάμου.

Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση,

Senior Member
    Λέγε λέγε, κοντεύεις να με πείσεις ρε Pappas10,
    (Όχι ότι είμουν εξαρχής εντελώς υπέρ της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους αλλά εσύ είσαι εντελώς αντίθετος)

ΥΓ σε ποιά περιφέρεια κατεβαίνεις υποψήφιος είπαμε??? Χαα (ε με τόσο λέγειν βρε αδερφέ)

Senior Member
    ΑΑΑΑΑ τώρα μην αρχίσεις και με το γάμο αυτό με το Δικαίωμα και την Υποχρέωση........

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    ΑΑΑΑΑ τώρα μην αρχίσεις και με το γάμο αυτό με το Δικαίωμα και την Υποχρέωση........
    Όχι εγώ είμαι ανανφαδόν ΥΠΕΡ του γάμου. Άλλωστε ο γάμος είναι καθαρά κοινωνικός θεσμός νομιμοποίησης μιάς σχέσης. Είναι απαράδεκτο να αρνείσαι θεσμικά την νομιμοποίηση μιάς σχέσης έρωτα. Αυτό είναι περιθωριοποίηση και αποκλεισμός.

Αυτά λέω και σε ομοφυλόφιλους φίλους που είναι κατά του γάμου. Και τους πείθω. Αν και μερικοί μου πετάνε κάτι του στύλ \"σιγά μην \"νομιμοποιήσω\" τον μαλάκα και μου φάει την περιουσία\". Αλλά εκεί φαντάζομαι ότι δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας αλλά ανθρώπου.

Δεν σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος γιατί για μερικά \"πιστεύω μου\" (νομιμοποίηση ομοφυλοφιλικού γάμου, κατάργηση ποινικοποίησης της μαριχουάνας και κρατικό εμπόριο των \"σκληρών ναρκωτικών\", επιστροφή της ποινής της δημοσίας διαπόμπευσης και του θανάτου με απαγχονισμό για ενόχους παιδεραστίας, ποινή ευνουχισμού για τον βιασμό κ.α.) με βλέπω να λαμβάνω 8 ψήφους ( Η σύντροφος, ο Πατέρας μου, η Μάνα μου, ο Γιώργος και ο Αντώνης που είναι κολητοί μου, η δική μου και κάνα - δύο ξέμπαρκοι) και 4.000.000 μούτζες (Στις μούτζες και μία της Αδελφής μου).

Δεν λέει μα μεν...

Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση,

Senior Member
    Πρόσθεσε μία ψήφο ακόμα...

Την καλημέρα μου.

Senior Member
    Originally posted by Ektor
    Originally posted by Τίνα
    Παιδιά, το έγραψα και θα το ξαναγράψω.... Οι ομοφυλόφιλοι θετοί γονείς μπορεί να έχουν την ίδια ικανότητα με τους ετερο να αναθρέψουν ένα παιδί, να του δώσουν φροντίδα, αγάπη, τρυφερότητα, να αναπτύξουν την προσωπικότητά του και γενικά να του παρέχουν όλα τα αναγκαία εφόδια για μια ευτυχισμένη ζωή.
    Το πρόβλημα είναι ότι Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!! Και, το ξαναγράφω και το ξαναρωτώ, εσείς οι υποστηρικτές της υιοθεσίας, θέλετε να βάλουμε τα παιδάκια μπροστά να ανοίξουν το δρόμο???? Να δεχτούν τα πυρά, σε μια κοινωνία απορριπτική και προκατειλημμένη???? Ποιό το όφελος?? Δε θα\'ταν πιο φρόνιμο, να περιμένουμε να ωριμάσουν οι συνθήκες???? (ειδικά στην Ελλάδα οι συνθήκες μόνο ώριμες δεν είναι... άγουρες ξινές και καταπράσινες ακόμα!!)
    Τίνα ακριβώς αυτό είναι, η Ελληνική κοινωνία είναι το πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν έχετε γνωρίσει τέτοιες οικογένειες και μπορείτε να εκφέρετε κάποια γνώμη.
    Άν το μούλτι είναι έτοιμο μέχρι αύριο θα σας μεταφέρω (απο θέμα μου εκεί) περιπτώσεις οικογενειών που έχω γνωρίσει, διαφορετικά προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.
    Λοιπόν ΟΚ

http://multiforums.gr/fun/viewthread.php?tid=2000

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ.

Η οικογένεια, απο κοινωνιολογικής και όχι μόνο πλευράς εδω και πάρα πολλά χρόνια άρχισε να παίρνει άλλη μορφή και έχει ξεφύγει τελείως απ΄την πατροπαράδοτη μορφή της, αυτή τη μορφή που ορισμένοι δεν μπορούν ακόμη να κατανοήσουν και μένουν με τη μορφή που οι ρομαντικοί ιδεολόγοι, του τότε ανερχόμενου αστισμού, οι θεωρητικοί του αστικού έρωτα και της αστικής ηθικής τη σχεδιάσανε,

σαν θησαυρό της αρετής!!!,

σαν το ζεστό σπίτι!!!,

το κύτταρο της κοινωνίας!!!!!! το...... το....... το......

Δεν σκοπεύω να παρουσιάσω αυτά που διάφοροι μεγάλοι κοινωνιολόγοι έχουν παρουσιάσει σε διεθνή συνέδρια και διδάσκουν στα πανεπιστήμια ανά το κόσμο.

Απλά η μορφή αυτών των νέων οικογενειών είναι μια πραγματικότητα.

Στο μέλλον θα παρουσιάσω παραδείγματα τέτοιων οικογενειών που έχω γνωρίσει.

Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή ωριμότητα και σοβαρότητα στο χώρο μας(multiforums.gr), ώστε να πούμε τις απόψεις μας ή και παραδείγματα που γνωρίζουμε.

----------------------

http://multiforums.gr/fun/viewthread.php?tid=1972

ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;

Αν δεν το είχατε καταλάβει και το παιδί σας σάς μίλαγε γιαυτή του την ιδιαιτερότητα, τι θα κάνατε και στις δυό αυτές περιπτώσεις;
    Πως θα το αντιμετωπίζατε;

.................................
    Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..

Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...

Senior Member
    Να κατεβεις υποψήφιος, μη μασας! υπαρχουν πολλοι που υποστηριζουν τις θεσεις σου....Μη σου πω, οτι θα κανεις θραύση!

Senior Member
    και αυτό απο το \"μούλτι\"

Ektor

εξαρτημένο μέλος

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 24-11-03
    Member Is Online

Διάθεση: Ελεγχόμενη
    Εστάλη στις 3-6-04 στις 09:30 PM

-----------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------
    Παράθεση:
    Originally posted by Emmanuel

Καλώς ή κακώς (καλώς) η ιδανική οικογένεια αποτελείται απο έναν άντρα, μια γυναίκα και τα παιδιά τους. Αυτό ήταν το αρχικό μοντέλο οικογένειας και δεν έχει αλλάξει through time.

Ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες που αρέσκονταν να πηδούν οτιδήποτε ζωντανό, επέστρεφαν στη γυναίκα τους το βράδυ.

-------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------
    Οι καιροί έχουν αλλάξει.

Την παλαιά μητριαρχία την κατέλαβε η πατριαρχία!!
    Σε όλες τις περιπτώσεις η οικογένεια ταυτίζεται απόλυτα με το απολυταρχικό πατριαρχικό καθεστώς.
    Η βιολογική έννοια της συμφωνίας ανάμεσα σε μια γυναίκα και ένα άνδρα , να γεννήσουν παιδιά, έχει διαστραφεί σε σχέση εξουσίας!
    Η οικογένεια είναι θεσμός στον οποίον η συμφωνία των συνεταίρων εξυπηρετεί τον μοναδικό σκοπό, να μπορεί ο άνδρας να ασκεί τα κυριαρχικά δικαιώματα και να αποκτά γιαυτό το σκοπό\"υπηκόους\", τους οποίους σαν ανταμοιβή υποχρεωτικά πρέπει να συντηρεί.
    Αυτός όμως ο θεσμός βρίσκεται στο τέλος του.
    Δεν αντικαθίσταται από την ελεύθερη συμφωνία των ελευθέρων πιά γυναικών και ανδρών, αλλά από το πλήρες χάος, από τη διχόνοια που συνδιάζεται με τη σπασμοδική προσπάθεια να διατηρηθεί ο παραδοσιακός θεσμός....

Το θέμα δεν είναι η Οικογένεια, αλλά αυτό που έθεσα στην αρχή.
    Σκοπό δεν έχω ούτε να συμφωνήσω αλλά ούτε και να διαφωνήσω με κανέναν, απλά γράφω τη γνώμη μου ελεύθερα και δεν αποτελεί κανόνα.
    Το θέμα Οικογένεια δεν έχει τέλος.
    Απλά σήμερα ζούμε σε μιά εποχή που υπάρχουν και νέες μορφές Οικογένειας, όπως και νέες μορφές τρόπου ζωής και συμπεριφοράς.

Δεν πετάμε στην πυρά ότι δεν μας αρέσει, όπως παλιά έκαναν.

Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
    Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
    Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
    Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!
    Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..

Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...

Senior Member
    Originally posted by Ektor
    http://multiforums.gr/fun/viewthread.php?tid=2000

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ.

Η οικογένεια, απο κοινωνιολογικής και όχι μόνο πλευράς εδω και πάρα πολλά χρόνια άρχισε να παίρνει άλλη μορφή και έχει ξεφύγει τελείως απ΄την πατροπαράδοτη μορφή της, αυτή τη μορφή που ορισμένοι δεν μπορούν ακόμη να κατανοήσουν και μένουν με τη μορφή που οι ρομαντικοί ιδεολόγοι, του τότε ανερχόμενου αστισμού, οι θεωρητικοί του αστικού έρωτα και της αστικής ηθικής τη σχεδιάσανε,

σαν θησαυρό της αρετής!!!,

σαν το ζεστό σπίτι!!!,

το κύτταρο της κοινωνίας!!!!!! το...... το....... το......

Δεν σκοπεύω να παρουσιάσω αυτά που διάφοροι μεγάλοι κοινωνιολόγοι έχουν παρουσιάσει σε διεθνή συνέδρια και διδάσκουν στα πανεπιστήμια ανά το κόσμο.

Απλά η μορφή αυτών των νέων οικογενειών είναι μια πραγματικότητα.

Στο μέλλον θα παρουσιάσω παραδείγματα τέτοιων οικογενειών που έχω γνωρίσει.

Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετή ωριμότητα και σοβαρότητα στο χώρο μας(multiforums.gr), ώστε να πούμε τις απόψεις μας ή και παραδείγματα που γνωρίζουμε.

----------------------

http://multiforums.gr/fun/viewthread.php?tid=1972

ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;

Αν δεν το είχατε καταλάβει και το παιδί σας σάς μίλαγε γιαυτή του την ιδιαιτερότητα, τι θα κάνατε και στις δυό αυτές περιπτώσεις;
    Πως θα το αντιμετωπίζατε;

.................................
    Φίλε Έκτορα,

Με όλο το σεβασμό προς τις θέσεις σου δεν παραθέτεις κανένα στοιχείο. Χώρια το ότι οι ομοφυλόφιλες οικογένειες που ενδεχομένως να έχεις γνωρίσει δεν ξέρω κατά πόσο αποτελλούν επαρκές δείγμα για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Όπως επίσης και δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να παρουσιάσης μία αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριομένη μελέτη για την ψυχική υγεία και φυσιολογική κοινωνική ένταξη των γόνων τους.

Τα πέρι \"αστικού έρωτα\" και \"αστικής ηθικής\" κράτα τα για αλλού. Δεν νομίζω ότι είναι ταξικό το πρόβλημα. Δηλαδή ποια τάξη (γιατί το \"αστός\" και τα παράγωγα του χαρακτηρίζουν κοινωνική τάξη αφού θέλεις να ασχοληθούμε με κοινωνιολογικούς όρους) έχει πλήρη αποδοχή της ομοφυλοφιλικής υιοθεσίας ή ακόμα και της ομοφυλοφιλικής σχέσης. Έχω γνωρίσει και Αναρχικούς ακόμα που όταν τους μιλάς για ομοφυλόφιλους σου απαντάνε ξερά \"ασβεστόλακο οι κουφάλες\".

Τώρα για το τι λένε οι κοινωνιολόγοι το έχω απαντήσει ήδη. Και ο Μαρξισμός μέρος της κοινωνιολογίας θεωρείται αλλά είδαμε όλοι τι συνέβη στους λαούς που υιοθέτησαν (ή τους επιβλήθηκε) το κοινωνικό και πολιτικό του μοντέλο.

Όσο για το επιχείρημα \"είναι μία πραγματικότητα η ομοφυλοφιλική οικογένεια\", αυτό δεν συνάδει ούτε υποστηρίζει είτε την απαθή αποδοχή του είτε την ενεργή στήριξη του. Υπάρχουν χιλιάδες κοινωνικές πραγματικότητες που - για τους οποιουσδήποτε λόγους, δίκαια ή άδικα- είναι αποκλεισμένες κοινωνικά και περιθωριοποιημένες. Το θέμα είναι να λύσουμε αυτήν την περιθωριοποίηση και κοινωνικό αποκλεισμό πριν την κάνουμε νόμο.

Ειλικρινά δεν επιθυμώ να σε \"πατρονάρω\" ούτε να στο \"παίξω κάπως\" αλλά πρόσεχε τι επίθετα χρησιμοποιείς για να χαρακτηρίσεις αισθήματα όπως \"έρωτας\" και ψυχοκοινωνικές λειτουργικές έννοιες όπως \"ηθική\". Το να τις εντάσεις σε σκληρούς ταξικούς διαχωρισμούς δείχνει ότι... τέλος πάντων.

Με εκτίμιση και πραγματικά φιλική διάθεση,

Junior Member
    Originally posted by kanenas
    Originally posted by Sofia
    τι εννοεις καλυψε το θεμα ο pappas10?
    ελα ρε, αφου σου ηπε ο ανθρωπος! \"Εξω-νυχιστικα\", του εβγαλε τα νυχια, δλδ.

με τροπο πολιτικοηκονομικο, αλα που να καταλαβις εσυ http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif

Junior Member
    Kanena δεν έχω πρόβλημα με κανέναν ομοφυλόφυλο ουτε και με εσένα .Δικαίωμα του καθενώς να θέλει να τον φωνάζουν Χριστίνα , Κωνσταντίνα, Μαρία ή όπως αλλιώς , το να θέλει να γίνει \"μανούλα\" όμως α τ ύ χ η σ ε .
    ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.
    Το να καλύπτεσαι ή όχι από μια εξήγηση εξαρτάται και απ΄το \'\'ΘΕΛΩ \" σου . Μπορείς να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου ψάχνοντας τ΄αυτονόητα.

Υ.Γ. Βλέπε γωνία στο δεκάρικο......

Senior Member
    Originally posted by EktorΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
    Φίλε Έκτορ,

Το έχω σκεφτεί απίστευτα πολλές φορές. Και ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω βάλει τρελές παραμέτρους (ηλικία, ψυχική κατάσταση, σεξουαλικές εμπειρίες και εικόνες, συναναστροφές) αλλά και προσωπικά διλλήματα (θα πρέπει να τον / την \"αποτρέψω\" ή προσπαθήσω να του/της αλλάξω την γνώμη; Θα πρέπει να σταθώ αλληλέγγυος και να του/της πω \"εντάξει δεν τρέχει τίποτα\";)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα την/τον έριχνα σε καμμία πυρά ούτε σε κανένα γκέτο.

Μπορώ να σου πω τι ΔΕΝ θα έκανα. Τι θα έκανα, προτιμώ να μη το σκέφτομαι.

Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast