Results 361 to 375 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
14-06-2007, 13:08 #361
ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλη το πρώτο πράγμα που θα την ρώταγα θα ήταν αν αισθάνεται όμορφα μέσα της με αυτό. Αν μου έλεγε ότι νιώθει άσχημα θα την προέτρεπα να το κουβεντιάσουμε με σκοπό να της δώσω να καταλάβει πως αν αυτή είναι η επιλογή της και αυτό που βαθύτερα μέσα της την εκφράζει και την κάνει να νιώθει καλά τότε δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να προσπαθεί να το αρνηθεί ή να νιώθει ενοχικά για αυτό. Τέλος θα αποδεχόμουν την σχέση της και θα επιθυμούσα και να γνωρίσω τον άνθρωπο εκείνο (ή πιό σωστά εκείνη) με τον οποίο θα επέλεγε να μοιραστεί την ζωή της. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την απέρριπτα και δεν θα προσπαθούσα να την αλλάξω. Το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι η κόρη μου να είναι καλά και χαρούμενη και αν αυτό την έκανε χαρούμενη το ίδιο θα αισθανόμουν και εγώ.
- 14-06-2007, 13:11 #362
Oρισμένοι έχουν την κακιά συνήθεια, ελάττωμα ή όπως αλλιώς θέλετε, να ακούγεται μόνο η δική τους φωνή…σ΄ αυτή την περίπτωση νομίζω ότι χρήζουν μόνιμης \"Ψ\" παρακολούθησης….
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή ;
\"Βλέπε άκου σ(ι)ώπα\"
ή
\"μη μιλάς μην ακούς μη βλέπεις…\"Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
14-06-2007, 13:15 #363
Originally posted by Ektor
Oρισμένοι έχουν την κακιά συνήθεια, ελάττωμα ή όπως αλλιώς θέλετε, να ακούγεται μόνο η δική τους φωνή…σ΄ αυτή την περίπτωση νομίζω ότι χρήζουν μόνιμης \"Ψ\" παρακολούθησης….
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή ;
\"Βλέπε άκου σ(ι)ώπα\"
ή
\"μη μιλάς μην ακούς μη βλέπεις…\"
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εμένα μου τη σπάει αυτό. (EDIT) όπως με ενοχλούν κι εκείνοι που δεν αντέχουν την κριτική στις ιδέες τους και καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις.
Φαντάζομαι να συμφωνείς.
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
14-06-2007, 13:34 #364
Originally posted by Tass
ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλη το πρώτο πράγμα που θα την ρώταγα θα ήταν αν αισθάνεται όμορφα μέσα της με αυτό. Αν μου έλεγε ότι νιώθει άσχημα θα την προέτρεπα να το κουβεντιάσουμε με σκοπό να της δώσω να καταλάβει πως αν αυτή είναι η επιλογή της και αυτό που βαθύτερα μέσα της την εκφράζει και την κάνει να νιώθει καλά τότε δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να προσπαθεί να το αρνηθεί ή να νιώθει ενοχικά για αυτό. Τέλος θα αποδεχόμουν την σχέση της και θα επιθυμούσα και να γνωρίσω τον άνθρωπο εκείνο (ή πιό σωστά εκείνη) με τον οποίο θα επέλεγε να μοιραστεί την ζωή της. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την απέρριπτα και δεν θα προσπαθούσα να την αλλάξω. Το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι η κόρη μου να είναι καλά και χαρούμενη και αν αυτό την έκανε χαρούμενη το ίδιο θα αισθανόμουν και εγώ.
ειλικρινα χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που εισαι μανουλα και ετοιμαζεσαι να φερεις ενα ακομα παιδακι στον κοσμο:)...μ ολα αυτα που βλεπω να γραφεις \"φαινεσαι\" να βρισκεις ισορροπιες και να τα χεις καλα με τον εαυτο σου...και μοιραια και με τους αλλους:))...Μπραβο σου...
14-06-2007, 13:36 #365
Originally posted by Pappas10
Originally posted by EktorΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
Συγγνωμη, αλλα δεν τίθεται θεμα γνωμης ωστε να την αλλαξεις...
14-06-2007, 13:41 #366
Originally posted by Sofia
Originally posted by EktorΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
Δες τις παραμέτρους που έβαλα παραπάνω περί ηλικίας και εμπειριών. Έχεις δίκιο πάντως, το \"γνώμη\" θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά. Παράληψις μου και συγνώμη.
Αλήθεια όμως, τι θέμα τίθεται;
14-06-2007, 13:44 #367
Originally posted by anemos
Το να καλύπτεσαι ή όχι από μια εξήγηση εξαρτάται και απ΄το \'\'ΘΕΛΩ \" σου.
14-06-2007, 13:47 #368
κανενα θεμα απο μενα, καλύφθηκα πληρως...οπως ειπα (σε προηγουμενο Post) καταννοησα τη θεση σου, απλα μου εκανε εντυπωση η αλλαγη \"γνωμης\"....
14-06-2007, 13:52 #369
Έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν τραβάω κανένα ζόρι εγώ μαζί τους...
Τσακωνόμαστε πάντως για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού. Αν και δεν είναι όλοι τους υπέρ. Μάλιστα μερικοί είναι κατά και του γάμου.Originally posted by Pappas10
Αυτά λέω και σε ομοφυλόφιλους φίλους που είναι κατά του γάμου. Και τους πείθω. Αν και μερικοί μου πετάνε κάτι του στύλ \"σιγά μην \"νομιμοποιήσω\" τον μαλάκα και μου φάει την περιουσία\".
ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
14-06-2007, 13:56 #370
Originally posted by kanenas
Έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν τραβάω κανένα ζόρι εγώ μαζί τους...
Τσακωνόμαστε πάντως για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού. Αν και δεν είναι όλοι τους υπέρ. Μάλιστα μερικοί είναι κατά και του γάμου.Originally posted by Pappas10
Αυτά λέω και σε ομοφυλόφιλους φίλους που είναι κατά του γάμου. Και τους πείθω. Αν και μερικοί μου πετάνε κάτι του στύλ \"σιγά μην \"νομιμοποιήσω\" τον μαλάκα και μου φάει την περιουσία\".
ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
Υπάρχουν και άνθρωποι εδω μέσα που μπορούν να (EDIT) επιβεβαιώσουν κάποιους ομοφυλόφιλους φίλους και φίλες μου. (Ξανά EDIT για να είμαι ειλικρινής). Βέβαια από τότε που επέστρεψα οι συναναστροφές μου έχουν όντως μειωθεί. Πραγματικά δεν αρέσκομαι σε παραμύθια.
Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση.
14-06-2007, 14:00 #371
Originally posted by kanenas
ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας
Να σαι καλα:)) θα σου δώσω να φορεσεις και κονκαρδα:))) Μην ανησυχεις!
14-06-2007, 14:01 #372
Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία. Να είσαι καλά.
14-06-2007, 14:05 #373
Τίποτα...το πιστευω και το γραφω...οχι μονο απο αυτη σου την απάντηση, αλλα και απο αλλες..μπραβο σου που εχεις ανοιχτο μυαλο και καρδιά...σπανιο προσον...:)
14-06-2007, 14:06 #374
Originally posted by Sofia
κανενα θεμα απο μενα, καλύφθηκα πληρως...οπως ειπα (σε προηγουμενο Post) καταννοησα τη θεση σου, απλα μου εκανε εντυπωση η αλλαγη \"γνωμης\"....
Το \"τι θέμα τίθεται\" πήγαινε στο τι πιστεύεις ότι κάνει έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο; Πέρα από κάποια ορμονική διαταραχή ή εγκεφαλική ιδιαιτερότητα (με βάση το παράδειγμα του πως \"σκέφτονται\" τα 2 φύλλα που αναφέρθηκε πριν)
14-06-2007, 14:09 #375
εγω παλι, θα το αποδεχομουν σιγουρα αν ο γιος μου ηταν ομοφυλλοφυλος αλλά δεν νομιζω να χαιρομουν με την χαρα του. Θα με ετρωγε μια ζωη. Δεν θα το χωνευα ποτε. Με τι να χαρω δηλαδη? με το κουνημα και την θυλιπρεπη χαρη που θα ειχε? Οχι με τιποτα. Δεν θα τον απεριπτα ουτε θα προσπαθουσα να του αλλαξω \"γνωμη\" γιατι οντως δεν προκειται για αλλαγη γνωμης αλλά με τιποτα δεν θα ημουν ευτυχισμενη με αυτη του την επιλογη και ευτυχια
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή