Results 376 to 390 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
14-06-2007, 14:11 #376
δεν ξερω, δεν εχω ιδεα....δεν εχω αποψη για τα παντα, ευτυχως ή δυστυχως...οτι εχω ακουσει ειναι σκορπια πραγματα αριστερα και δεξια...οποτε δεν εχει κ νοημα να τα παραθεσω...το τι πιστεύω εγω οτι κανει εναν ανθρωπο ομοφυλοφιλο, δεν ξερω αν εχει και αξια...
- 14-06-2007, 14:17 #377
Originally posted by gramle
εγω παλι, θα το αποδεχομουν σιγουρα αν ο γιος μου ηταν ομοφυλλοφυλος αλλά δεν νομιζω να χαιρομουν με την χαρα του. Θα με ετρωγε μια ζωη. Δεν θα το χωνευα ποτε. Με τι να χαρω δηλαδη? με το κουνημα και την θυλιπρεπη χαρη που θα ειχε? Οχι με τιποτα. Δεν θα τον απεριπτα ουτε θα προσπαθουσα να του αλλαξω \"γνωμη\" γιατι οντως δεν προκειται για αλλαγη γνωμης αλλά με τιποτα δεν θα ημουν ευτυχισμενη με αυτη του την επιλογη και ευτυχια
Δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι κουνιστοί. Υπάρχουν και κάτι ομοφυλόφιλοι που είναι άντρακλες και άμα τους πεις και \"fagets\" σε κάνουν (ανδροπρεπέστατα) και ασήκωτο απ\' το ξύλο.
Με εκτίμιση και πραγματικά φιλική διάθεση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
14-06-2007, 14:19 #378
Originally posted by Sofia
θα σου δώσω να φορεσεις και κονκαρδα:))) Μην ανησυχεις!
Αξιζο τετχια τιμη;;; Θα τι φορο στο πετο μου, μερα- νιχτα! Θα κιμαμε μαζι Της! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
ΥΓ εξπερ βλεπο στα κβοτα.... περιμενα οτι θα σου περνε κερο http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gif
14-06-2007, 14:32 #379
Originally posted by Pappas10
Σοφία,
Το \"τι θέμα τίθεται\" πήγαινε στο τι πιστεύεις ότι κάνει έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο;
14-06-2007, 15:22 #380
εγω παλι, θα το αποδεχομουν σιγουρα αν ο γιος μου ηταν ομοφυλλοφυλος αλλά δεν νομιζω να χαιρομουν με την χαρα του. Θα με ετρωγε μια ζωη. Δεν θα το χωνευα ποτε. Με τι να χαρω δηλαδη? με το κουνημα και την θυλιπρεπη χαρη που θα ειχε? Οχι με τιποτα. Δεν θα τον απεριπτα ουτε θα προσπαθουσα να του αλλαξω \"γνωμη\" γιατι οντως δεν προκειται για αλλαγη γνωμης αλλά με τιποτα δεν θα ημουν ευτυχισμενη με αυτη του την επιλογη και ευτυχια
Δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι κουνιστοί. Υπάρχουν και κάτι ομοφυλόφιλοι που είναι άντρακλες και άμα τους πεις και \"fagets\" σε κάνουν (ανδροπρεπέστατα) και ασήκωτο απ\' το ξύλο.
14-06-2007, 15:39 #381
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Υ.Γ. Να σου ζήσει ο γιός σου (που απ\' ό,τι κατάλαβα έχεις) και να τον δεις όπως επιθυμείς.
14-06-2007, 15:43 #382
καταλαβα μωρε Μιχαλη τι εννοουσες με το παραδειγμα. Για να γελασουμε το πα. Και τα καταφερα μια χαρα!
Σ\' ευχαριστω για την ευχη και για ενημερωση σου λεω οτι ειμαι φιλη οχι φιλος. Το ονομα μου gramle ειναι συμπτυξη ονοματος με επιθετο.
14-06-2007, 15:47 #383
Ο Μιχάλης έχει όντως μία τάση να μας αλλάζει φύλο... Δεν βαριέσαι, καλή καρδιά να υπάρχει και όλα βρίσκονται!
14-06-2007, 15:50 #384
ενταξει μωρε που να τοκαταλαβει. Το ονομα μου ειναι Λενα παντως Μιχαλη
14-06-2007, 17:48 #385
Βασικές Αρχές \"Παππικής\" Έκφρασης και διαδικτυακής συμπεριφοράς γενικότερα (και για Λένα και Νατάσσα).
1. Τους άνδρες συνήθως τους λέω \"φίλε\" και τις γυναίκες \"καμάρι\".
2. Δεν θυμάμαι ονόματα και μπλέκω με ποιον μιλάω και γιατί, εξ\' ου και οι πολλές παραθέσεις.
3. Όταν γράφω και διαφωνώ με κάτι ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΠΟΤΕ κι όταν λέω ΠΟΤΕ εννοώ ΠΟΤΕ δεν γράφω προσωπικά. Πάντα με την ιδέα \"τσακώνομαι\" ή την έκφραση.
4. Η μόνη περίπτωση να τα πάρω είναι να δεχτώ προσωπική επίθεση. Όχι συμβουλή (ανεξάρτητα αν θα είναι σωστή η λάθος) αλλά επίθεση. Ως επίθεση θεωρώ απαντήσεις του τύπου \"Είσαι Φασίστας\", \"Είσαι Αδελφή\", \"Είσαι το ένα\", \"Είσαι το άλλο\". Κάτσε ρε φίλε (ή καμάρι); Με ξέρεις δηλαδή και μου την λες;
5. Προσπαθώ να είμαι πάρα πολύ σαφής στις εκφράσεις μου και να χρησιμοποιώ την σωστή λέξη. Το ξέρω ότι γίνομαι λίγο σπαζαρχίδης αλλά είναι σημαντικό για εμένα. Γενικά έχω μία καψούρα με την ορολογία. Γι\' αυτό πολλές φορές διορθώνω τις λέξεις των άλλων.
6. Ο Ομοφυλοφιλία και τα δικαιώματα των ομοφυλόφυλων και των άλλων κοινωνικά \"στιγματισμένων\" ομάδων (ναρκωμανείς, μειονότητες, άτομα με φυσικές αναπηρίες κλπ) είναι πολύ σοβαρά θέματα για εμένα και τα μελετώ όσο μπορώ. Υποστηρίζω φανατικά το δικαίομα του αυτοπροσδιορισμού και της διαφορετικότητας όπως και το δικαόμαι στην κοινωνική πρόνοια και φροντίδα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Πιστεύω φανατικά επίσης στην άρση του όποιου κοινωνικού αποκλεισμού για αυτές τις ομάδες και μάχομαι γι\' αυτό.
Από την άλλη, είμαι ενάντιος σε οποιαδήποτε αμιγώς και απόλυτα \"κοινωνική\" ή \"ανθωπιστική\" προσέγγιση τέτοιων θεμάτων. Για τον απλούστατο λόγο ότι αν το προσεγγίζουμε μόνο από μία πλευρά (όποια κι αν είναι αυτή) δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί.
Αυτά για την ώρα. Ελπίζω να μη σας κούρασα.
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Παππάς10.
14-06-2007, 18:05 #386
Οχι δεν μας κούρασες. Τουναντίον. Μάλιστα διαπίστωσα ότι έχουμε και κάτι κοινό, την εμμονή με την ορολογία και την ορθογραφία και ομολογώ πως χάρηκα πολύ που δεν είμαι η μοναδική σπασαρχίδο (ή μήπως -δω;)
(Αλήθεια ποιά να είναι άραγε η σωστή ορθογραφία αυτής της λέξης;)
Ομολογώ πως ένιωσα μία ανακούφιση.
Την καλησπέρα μου.
14-06-2007, 18:40 #387
Originally posted by Tass
Οχι δεν μας κούρασες. Τουναντίον. Μάλιστα διαπίστωσα ότι έχουμε και κάτι κοινό, την εμμονή με την ορολογία και την ορθογραφία και ομολογώ πως χάρηκα πολύ που δεν είμαι η μοναδική σπασαρχίδο (ή μήπως -δω;)
(Αλήθεια ποιά να είναι άραγε η σωστή ορθογραφία αυτής της λέξης;)
Ομολογώ πως ένιωσα μία ανακούφιση.
Την καλησπέρα μου.
Από τις γνώσεις μου περί κυρίων γυναικείων ονομάτων που τελειώνουν ηχητικά σε \"ο\", (Μαντώ, Αργυρώ, Δέσπω κλπ) μάλον είναι η σπασαρχίδω.
Το κάτα πόσο το σπάσιμο όρχεων αποτελλεί κύρια ονομασία για μια γυναίκα.... καλύτερα να μην απαντήσω γιατί μπαίνει και η αγάπη μου εδώ και αν το δει, θα κινδυνέψει με σπάσιμο ουχί η ορχειακή μου σακούλα αλλά το κεφάλι μου. (αγάπη μου για πλάκα το λέω).
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση αλλά μη μου βάζεις ετοιμολογικά δύσκολες ερωτήσεις.
14-06-2007, 19:58 #388
Τί ωραία !! τί καλά!! ξαπλώστε, χαλαρώστε και πείτε ελεύθερα \"εκτός θέματος\" τα του \"εγώ\" σας!!!
Πάντα φυσικά με την ίδια διάθεση που σας διακατέχει μόνιμα....Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
14-06-2007, 20:09 #389
Έτσι για να μαθαίνετε
Τι είναι προπαγάνδα;
η συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια διάδοσης ιδεών ή απόψεων με σκοπό τον επηρεασμό της συνείδησης της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένους στόχους.
Ένα απ΄τα πολλά που χαρακτηρίζει τους προπαγανδιστές είναι και η χυδαιότητα.......
;)Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
14-06-2007, 22:15 #390
αμα τα παιδια μου ηταν ομοφυλοφιλοι?? το ιδιο φανταζομαι και αμα ηταν ετεροφυλοι....
Καποια θα στιγμη θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι το τι κανει ο οποιοσδηποτε στο κρεβατι ειναι εντελως προσωπικη του υποθεση... και αυτο αφορα και τις γιους σας και τις κορες σας...
Εκτος αν πηγαινεται μαζι και στο καμπινε για χεσιμο, οποτε τοτε παω πασο...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή