Ομοφυλοφιλία - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 32 FirstFirst ... 2129303132 LastLast
Results 451 to 465 of 475
    Member
    Το θέμα δεν είναι η σύγκριση των ενδυματολογικών επιλογών γενικά στο πέρασμα των αιώνων αλλά η παρέκλιση ( και τα όποια αποτελέσματα μπορεί να έχει αυτή ) στην εποχή που πραγματοποιείται. Πλέον όλες οι γυναίκες φοράνε παντελόνια αλλά οι πρώτες φαντάζομαι ότι θα δέχτηκαν μια διαφορετική αντιμετώπιση.

Senior Member
    Αν οι ενδυματολογικές επιλογές δεν θεωρούνται ως περιβάλλον για ανάπτυξη παρέκκλισης τότε για ποιο περιβάλλον μίλησες που διαμορφώνει έναν ασεξουαλικό ή αμφισεξουαλικό σε ομοφυλόφιλο ή ετεροφυλόφιλο;

Member
    Originally posted by kassi_21
    Αν οι ενδυματολογικές επιλογές δεν θεωρούνται ως περιβάλλον για ανάπτυξη παρέκκλισης τότε για ποιο περιβάλλον μίλησες που διαμορφώνει έναν ασεξουαλικό ή αμφισεξουαλικό σε ομοφυλόφιλο ή ετεροφυλόφιλο;
    Δεν είπα ότι οι ενδυματολογικές επιλογές δεν θεωρούνται περιβάλλον. Αντίθετα είναι και αυτές κομμάτι του περιβάλλοντος.

Senior Member
    Θα με τρελάνεις την τρελή;Κατέληξε επιτέλους στο τι θεωρείς περιβάλλον να συνεννοηθούμε........Την κολοκυθιά παίζουμε;;;;

Senior Member

Έχω ακούσει για αμφισεξουαλικότητα η οποία στην ουσία είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία!
    Η κάποτε φίλη μου-αγαπημένη-μου είχε πει ότι ήταν λεσβία!Εγώ την είχα αγαπήσει πολύ και αισθανόμουν ότι με καταλάβαινε πολύ και μου έβγαζε μια αγάπη που άλλες γυναίκες δεν βγάζουν,αντιθέτως βγάζουν ανταγωνισμό!
    .................................................. ............................................

Όποιος έχει άποψη ας απαντήσει!
    Τώρα διαβάζω τα παλιά σας θέματα κορίτσια. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματι. Δεν πιστεύω να σας ενοχλεί που απαντώ κάπως αργά και ίσως να μην κοιτάζω καθόλου και τις απαντήσεις που προηγήθηκαν της δικής μου για θέμα εξοικονόμησης χρόνου. Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι όντως η αμφισεξουαλικότητα είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία. Εμένα με έχουν αποκαλέσει λεσβία πολλές φορές κάποιες γυναίκες γιατί πιστεύουν ότι είμαι μια γυναίκα σε αντρικό σώμα που του αρέσουν όμως μόνο οι γυναίκες. Κατά τα άλλα δεν έχω αντρική νοοτροπία. Συμφωνώ ότι η αμφισεξουαλικότητα είναι σχεδόν ομοφυλοφιλία, αλλά δεν συμφωνώ ότι ο ανδρόγυνος είναι ομοφυλόφιλος. Επισης δεν κατανοώ το μίσος της kassy για τους gay. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακοί με τις γυναίκες όσο νομίζεις. Εμένα ξέρεις δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι μισούν τις γυναίκες, αλλά ότι μισούν δυο κατηγορίες ανδρών. Πρώτον τους πολύ φανατικούς (\'\'σσσ ίσα κάτσε σούζα μωρή μην σε αρχίσω στις σφαλιάρες) και δεύτερον κάποιους άντρες σαν και μένα που αποδέχονται το γυναικείο τους στέλεχος αλλά δεν μπορούν να πάνε με άντρες. Δυο gay μου έχουν πει \'\'εγώ με έναν άντρα σαν και σένα δεν θα πήγαινα ποτέ\'\'. Ελπίζω να μην σόκαρα τα τρυφερά νιάτα.

Member
    kassi σε προηγούμενο μήνυμά σου λες:
    Αν διαβάσεις τα μηνύματά μου, θα δεις ότι ποτέ δεν υποστήριξα ότι οι ενδυματολογικές επιλογές δεν θεωρούνται περιβάλλον.Είπα ότι είναι άκαρπη η σύγκριση της περίπτωσης του Καβάφη που τον έντυναν από παιδί γυναικεία με την διαδεδομένη πλέον χρήση παντελονιών από γυναίκες (διευκρινίζοντας μάλιστα ότι οι πρώτες γυναίκες που φόρεσαν παντελόνια θα είχαν πιθανότατα και μια διαφορετική αντιμετώπιση από τους γύρω τους) και τις φουστανέλες των προγόνων μας!
    Τι άλλο να πω? Προσοχή στην ανάγνωση.

Member
    Μοναξιά συμφωνώ ότι ανδροπρέπεια ή θυληπρέπεια (αναφερόμενος και για τα δύο στον άντρα) δεν σημαίνει αναγκαστικά και ετεροφυλοφιλία ή ομοφυλοφιλία αντίστοιχα- αν και πολλές φορές αυτό συμβαίνει.

Senior Member
    Originally posted by tsiou
    Μοναξιά συμφωνώ ότι ανδροπρέπεια ή θυληπρέπεια (αναφερόμενος και για τα δύο στον άντρα) δεν σημαίνει αναγκαστικά και ετεροφυλοφιλία ή ομοφυλοφιλία αντίστοιχα- αν και πολλές φορές αυτό συμβαίνει.
    Αν είχα καν μια ροπή για πειραματισμούς με άντρες θα το δήλωνα στο φόρουμ όπως δήλωσα χωρίς ντροπή ότι πάσχω από το σύνδρομο της Ζήνας, ίσως κάτι ακόμα πιο καταδικαστέο κοινωνικά από την ομοφυλοφιλία. Από μικρό παιδί δεν θυμάμαι ποτέ άντρα τον εαυτό μου αλλά έκανα σεξ μόνο με γυναίκες. Στις φαντασιώσεις μου επίσης δεν συμπεριλαμβάνονταν άντρες. Δεν κουνιέμαι όταν περπατάω, ούτε η φωνή μου είναι γυναικεία, ούτε ντύνομαι ή χτενίζομαι περίεργα, αλλά ακόμα και σήμερα δεν θεωρώ ότι η ψυχή, το μυαλό και το πνεύμα μου είναι αντρικά. Τα ενδιαφέροντά μου είναι γυναικεία, οι περισσότερες καλές και πιστές φίλες ήταν γυναίκες, ποτέ δεν έβλεπα ποδόσφαιρο, ποτέ δεν κυνηγούσα τις γυναίκες. Ποτέ δεν ένοιωθα αρσενικό. \'Ημουν και θα είμαι ένα παιδί ή ένας άγγελος που ποθεί διαβολικές γυναίκες που κάθε άλλο παρά θηλυκές είναι. Το ανδρικό σώμα δεν με ερεθίζει, αλλά το γυναικείο ναι. Παρόλ\'αυτά το σώμα των γυναικών το αντιμετωπίζω με διαφορετικό τρόπο απ\'ότι οι άλλοι άντρες και έχω αποδεχθεί πια τους τόσους χαρακτηρισμούς γυναικών που επανηλειμένα μου το υπενθυμίζουν \'\'Δεν είσαι άντρας, απλά είσαι μια γυναίκα με αντρικό σώμα που ποθείς γυναίκες\'\'. \'Αρα Λεσβία ; Χαχα ειλικρινά δεν με απασχολεί πια, τα\'χω βρει με τον εαυτό μου, αλλά σέβομαι απεριόριστα τους ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες, ενώ απεχθάνομαι τους άντρες που δηλώνουν βαρβάτα αρσενικά και αν μπορούσα θα τους είχα αφανίσει από προσώπου γης γιατί πιστεύω ότι είναι αυτοί που παρεμποδίζουν την μετεξέλιξη της γυναίκας και του άντρα σε κάτι πολύ πιο ανώτερο απ\'αυτό που είναι σήμερα. Στο σπίτι μου όλες οι γυναίκες πρόγονοι μου ήταν αυτό που λέμε αυτές που \'\'φορούσαν τα παντελόνια στο γάμο\'\' και οι άντρες ήμασταν προσαρμοσμένοι στα μητριαρχικά πρότυπα.

Member
    Γειά σας παιδιά.Βρήκα το site σας κατα λαθος αλλά μάλλον είχα άγιο.Χρειάζομαι την βοήθειά σας.Πρίν απο λίγους μήνες απόκτησα το πρώτο μου παιδί.Με τον άντρα μου τα πηγαίναμε πάντα καλά στο κρεβάτι.Γενικά είμαστε και οι δύο ανοιχτόμυαλοι ανθρώποι.Πρίν απο κάτι μήνες όμως ανακάλυψα ότι φοράει τα ρουχα μου και τα εσωρουχά μου και τα παπούτσια μου και \'\'βαζει\'\'διαφορα πραγματα μεσα του.Εχω ξενερωσει όσο δεν φανταζεστε και ενω μου λεει δεν το ξανακάνω παλί ανακαλύπτω τα ίδια.Δεν ξερω τι να κάνω.Πως να το χειριστώ .Μου λεει πως με αγαπαει και πως με θέλει αλλά τα βλεπω σκούρα τα πράγματα.Τι να κάνω ρε παιδια βοηθήστε με.

Banned
    καταρχην ανοιξε νεο θεμα και ανεπτυξε οτι σκεφτεσαι με λεπτομεριες.
    Μην συγχεεις ενα θεμα που ηδη ειναι ανοικτο με αυτα που συμβαινουν σε εσενα.

Senior Member
    πολυ σωστα τα λεει ο κρινος....και επισης εξηγησε μας τι εννοεις οταν λες οτι βαζει πραγματα μεσα του.... καλα καταλαβαινω τι εννοεις ...αλλα το κανει μπροστα σου... οταν ειστε οι δυο σας και κανετε ερωτα???

Banned
    Originally posted by krino
    καταρχην ανοιξε νεο θεμα και ανεπτυξε οτι σκεφτεσαι με λεπτομεριες.
    Μην συγχεεις ενα θεμα που ηδη ειναι ανοικτο με αυτα που συμβαινουν σε εσενα.

ξαναλεω,
    αλλο η ομοφυλοφιλια και αλλο η παρενδυσια που αναφερεις στο μυνημα σου.
    Μην συγχεεις καταστασεις γιατι θα βγαλεις λαθος συμπερασματα.

Junior Member
    sardelitsa πραγματικα επαθα ακριβως το ιδιο.Εμπαινε σε site με gay και τους εκανε add σε ενα λογαριασμο msn κι εκανε cyber sex μαζι τους. κι οταν το ανακαλυψα επεμενε οτι δεν ειναι gay και οτι ειναι φυσιολογικο. Ημουνα μαζι του σχεδον ενα χρονο, βεβαια ειχα ενδειξεις το γεγονος οτι δεν ηταν οπαδος του sex(ενω κοιμομασταν καθε βραδυ μαζι) αλλα τον επαιζε τουλαχιστον 3 φορες τη μερα, κι επισης μαγαλη ενδειξη οτι αν βαριομουν στο κρεβατι για να τελειωσει αμεσως του ελεγα στο αυτι ιστοριες με θεμα να τον παιρνουν απο πισω κλπ κλπ.. να σου πω μηπως τον δικο σου τον λεγανε δημο?

Member
    και γω στα 30μου χρονια ενιωσα γ πρεωτη φορα οτι ειμαι ερτευμενη με κοπελα..δεν ξερω αν εινμαι λεσβια...με ελκυουν κ οι ανδρες..ωστοσο δεν νιωθω ασχημα με τον εαυτομου καθολου..την ποθω τρελα

Member
    Τελικα μιλάμε για ομοφυλοφυλία ή για ομοφυλοφοβία;

Page 31 of 32 FirstFirst ... 2129303132 LastLast