Ομοφυλοφιλία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 32 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 475
    Banned
    νομιζω οτι το θεμα του θρεντ το εχει αναλυσει ο φουκω (εδω και δεκαετιες) και με το παραπανω....

Το δυστυχημα ειναι οτι τελικα το σεξ, αντι να οδηγει σε ευχαριστησει, μας παρασερνει σε ψυχαναγκαστικα μονοπατια....
    Ημαρτον με μερικα που διαβαζω σε αυτο το θρεντ!

Κανα αλλο δικαστηριο θα στησετε, η τελειωσε με τους ομοφυλοφιλους (και δη τους αδηλωτους, ντροπη σας ρε που δεν περπατατε με με μια ταμπελαρα στο δρομο....)???

Senior Member
    oddserver το ελπίζω....το ότι δηλαδή οι άντρες που παίρνετε να είναι κι αυτοί ομοφυλόφιλοι.Μισώ αυτούς που θέλουν τους πάντες όμοιούς τους για να αισθάνονται καλά αυτοί.Με τον Βαλλιανάτο στο ότι έχει πει μέχρι στιγμής και στο ότι έχω ακούσει δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν μου είναι ό,τι καλύτερο η ομοφυλοφιλία.Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια παρέκκλιση της φύσης....Και μια ερώτηση μιας και είσαι γκέι.Ένας γκέι μπορεί να ερωτευθεί,να αγαπήσει τον σύντροφό του όπως οι ετεροφυλόφιλοι εκτός από το να τον δει για σεξ;Κοίτα η πρόκληση-χυδαιότητα δεν μου αρέσει ούτε από γυναίκα γι\'αυτό και ανέφερα το παράδειγμα με το στρινγκ.....Είπα ότι μισώ κάποιον μόνο και μόνο για το ότι είναι γκέι;Α,ρε κούνια που σε κούναγε...Αρκετά άτομα τα οποία γνώριζα στο παρελθόν καλά ήταν γκέι και ένας απο αυτούς το ιδεολογικό μου πρότυπο.Τζζζζζ!Είπα ότι ως γυναίκα δεν μου είναι ότι πιο ευχάριστο και αποδεκτό....

Senior Member
    δεν ειναι αστειο ειναι γελοιο για τους gay που νιωθον οτι πανε μπροστα...τους εξηγω λοιπον οτι οταν σε\"σμπρωχνουν \"απο πισω..δεν σημαινει οτι εσυ πας μποροστα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εγώ πάντως πολλές φορές σκέφτομαι ότι βαθιά μέσα μου θα ήθελα να πετύχω να είμαι απόλυτα straight στην έκφραση της ψυχή μου ....... gay στην ιδεολογική λήψη του ερωτισμού και ..........by...........στις κοινωνικές μου επιλογές.......

Μήπως κατά βάθος πέραν τις όποιες αντιθέσεις αναζητούμε τα ίδια??? Μήπως οι ταμπέλες straight/gay/by είναι κομμάτια που συνυπάρχουν σε θετικά ή αρνητικά ποσοστά στην ψυχοσύνθεση και την ιδεοσυγκρασία όλων μας και απλώς αντιμαχόμαστε ή αρνούμαστε ένα μέρος της???

Οι μέχρι τώρα λεκτικές αντιπαραθέσεις σας πάνω στο θέμα αυτό εκεί με οδηγούν...........;)

Φιλικά!:)

Senior Member
    ντεν καταλαβα....ειμαι fun str8..και μονο...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    inter μου δεν πειράζει που δεν κατάλαβες τον συλλογισμό μου.......Δεν εστίασα στην ερωτική προτίμηση βάση φίλου σε πρακτικό και ορατό επίπεδο - αλλά στην εναλλακτική του φιλοσοφική προσέγγιση .....

Το γνωρίζω ότι ώρες -ώρες ίσως γίνομαι λίγο δύσκολη στην κατανόηση των ιδεολογικών μου προσεγγίσεων έτσι όπως τα γράφω......Ευελπιστώ με μια πιο στενή προσέγγιση των όσων ανέφερα να καταλάβεις τί πραγματικά εννοώ......Φιλιά!;)

Senior Member
    το καταλαβαν τωρα τα λες κι εσυ καπως αλλα κι εγω μετα τα ταβορακια αμολα καλουμπα βγηκε ακρη οκ;)
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Κάσι, γιατί να μην μπορεί να αγαπήσει ένας γκέι?? Άνθρωπος δεν είναι?
    I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...

Senior Member
    φφφφφφφφ..........θου κυριε επι φυλακι το στοματι μου!θου ομως θου που σου λεω.........
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by interappted
    το οτι τους gay τους σμπρωχνει καποιος... απο πισω... δεν σημαινει οτι πανε μπροστα!!!!

α μπα??
    ενω αμα σε σπρωχνουν απο μπροστα, πας στα ουρανια???
    σορρυ που δεν επιασα το αστειο, αλλα ειμαι του μπλακ χιουμορ....

:cool:
    άμα σε σπρώχνουν από μπροστά δεν σημαίνει πως πας... πίσω!!!

απλό δεν είναι;

Senior Member
    γιαπ απλο και καλο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Originally posted by keep_walking
    Οσο για τα ερωτηματα του topic δεν τα καταλαβα καλα δηλαδη πρεπει να φερνουν \"ταμπελλα\" αυτοι οι ανθρωποι και να μην κανουν σχεσεις με το αλλο φυλλο?
    Καλα σοβαρολογείς???
    Δεν είναι θέμα ταμπέλας αλλά θέμα κοροιδίας.Εφοσον κάποιος έχει κανει τισ επιλογές του και εχει μια αλφα προτίμηση(προς το ιδιο φύλο) γιατί να κοροιδεύει και μια γυναίκα και να της πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες?

Αν αυτοί θέλουν βιτρίνα εμείς δε φταίμε σε τίποτα...
    Η μαγκιά είναι να παραδεχτύν αυτό που είναι και να μην ψάχνουν ποια γυναίκα-θύμα θα πιαστεί κορόιδο και θα γίνει η βιτρίνα τους...

Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by sardelitsa
    Originally posted by kassi_21
    Δεν αντιπαθώ τους γκέι γιατί είναι γκέι.Αντιπαθώ τους γκέι που παρουσιάζονται ως δυνητικοί,δικοί μου εραστές,φλερτάροντάς με.Όπως επίσης αντιπαθώ κάθε έναν που με κοροϊδεύει και με πιάνει μαλάκα.
    Αυτο ακριβως ειναι κι εμενα το προβλημα μου.
    Δεν εχω καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους gay και ακομα και ο αδερφος μου να ηταν δε θα με ενοιαζε.Ειλικρινα. Ομως εχω φτασει στο αμην με αυτους που το παιζουν straight και ταζουν σχεσεις ζωης και γαμους και πισω απο την πλατη μας βαζουν ζαρτιερες(που λεει ο λογος).
    κασι, μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου αν σου εχει συμβει κατι τετοιο με καποιον γκει, η αν σου εχει επανειλημμενα συμβει, αλλα οπως και μονη σου λες, ειναι το ιδιο με οποιονδηποτε σε πλησιαζει λεγοντας σου καποιο ψεμα για καποιον λογο...
    σε τι διαφερει ο γκει λοιπον, απ τον παντρεμενο που σου λεει οτι ειναι ελευθερος για να σε πηδηξει η απ τον πηδηκουλα που σου πουλαει ρομαντζο και προθεσεις για ομορφες σχεσεις μεχρι να σε πηδηξει και μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εννοουσε τπτ απ ολα αυτα, απο την κοπελα που σου κανει τη φιλη για κερδισει κατι αλλο απο σενα, απο τον συναδερφο που σου κανει τον καλο και σε θαβει απο πισω σου και γενικως, απο ολους αυτους που ερχονται στη ζωη σου και λενε αλλα, εννοουν αλλα και πραττουν αλλα?
    νομιζω ειναι το ιδιο ακριβως, και τον λογο που ξεχωρισες τον γκει ειδικα, τον ξερεις εσυ...προφανως ειναι προσφατο η ηταν ιδιιαιτερως οδυνηρο η κατι παραπλησιο...
    δυστυχως κανεις δεν γραφει στο κουτελο του τις πραγματικες του προθεσεις, κι ειναι στο παιχνιδι των σχεσεων να τις ανακαλυψεις και να δεις αν αξιζε τον κοπο η ενασχοληση σου μαζι του η οχι...
    Θα πρέπει να συμφωνήσω εν μέρει..Με την διαφορά ότι ο γκέι ξέρει για που βαράει αλλά σε εκμεταλλεύεται....Που είναι η περηφάνεια τους λοιπόν που επανειλλημένα διαφημίζουν;;;Και έπειτα από προσωπική άποψη στην απόρριψη από γκέι παίζουν πολλά και είναι πιο οδυνηρό καθώς ξέρεις ότι έχεις 0% πιθανότητες να τον κερδίσεις ενώ σε άλλες πιθανόν να είχες ένα 2%...Ελπίζω να έγινα κατανοητή..Τόνισα πολύ μάλλον το θέμα το ζήτημα της δικής μου απόρριψης ενώ θα ήθελα περισσότερο να τονιστεί το επιστημονικό μου ερώτημα για τους δυνητικά γκέι κάτι που είχε αναφέρει ο παλιός μου ψυχίατρος και δεν πρόλαβα να καταλάβω τι εννοούσε.Περίμενα απάντηση από κανέναν ψυχολόγο-ψυχίατρο αλλά δεν ήρθε.....
    μα και οι αλλοι που ανεφερα ξερουν τις προθεσεις τους, οχι μονο ο γκει....σε σενα δεν τις λενε...
    οσο για την απορριψη απ τον γκει, εγω παλι το βλεπω εντελως αντιστροφα και ειναι τελικα μαλλον θεμα θεσης του παρατηρητη...
    δλδ, το οτι με εναν γκει εχεις 0 πιθανοτητες επιτυχιας, εγω το θεωρω απελευθερωτικο και οχι απορριπτικο, για τον απλουστατο λογο οτι ειναι φανερο οτι δεν εισαι ΕΣΥ ανεπαρκης, αλλα ΑΥΤΟΣ δεν μπορει να πλησιασει καμια του ειδους σου, διοτι ενδιαφερεται για ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ...
    εννοω, οτι την απορριψη απο τους αντρες κυριως τη νοιωθουμε συγκριτικα με τις αλλες γυναικες...νοιωθουμε δλδ, οτι απορριφθηκαμε διοτι καποια αλλη ηταν καλυτερη...αυτο ειναι που ποναει στην απορριψη...η συγκριση...ενω με εναν αντρα πως να συγκριθεις για να στεναχωρεθεις? να στεναχωρεθεις που δεν εισια αρκετα αρρενωπη? δεν υπαρχει περιπτωση...
    καπως ετσι το βλεπω εγω λοιπον...σαν απλη ατυχια το να βρεθει στον δρομο σου ενας τετοιος γκει..ουτε σαν απορριψη πουτε σαν δυστυχια...
    δικη του ειναι η δυστυχια που δεν τολμαει να διεκδικησει αυτο που πραγματικα θελει στη ζωη του...
    οσο για την \"περηφανεια\" που ειπες, εγω δεν πιστευω στην περηφανεια καμιας κοινωνικης ομαδας συλληβδην...υπαρχουν ΑΤΟΜΑ περηφανα , ατομα καταπιεσμενα, ατομα δυστυχισμενα η και ατομα ξεφτυλισμενα...

Ξερεις ποιο είναι το θέμα?¨
    Ότι όταν πέσεις \"θύμα\" ενός κρυφο-γκει που σου πουλάει ερωτες κλπ και την πατήσεις και τον ερωτευτείς, όταν μετά μάθεις την αλήθεια νιώθεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή ούτε ελπίδα να σωσεις αυτή τη σχέση.
    Αν ο φίλος σου απλά σε απατήσει με μια άλλη, μπορείς να πεις ότι ίσως ήταν ένα \"στραβοπάτημα\", ότι μπορέί να ήταν μια βλακεία της στιγμής και αν ο άλλος δείξει μεταμέλεια να σε πείσει ότι μπορείς να συνεχίσεις αυτή τη σχέση.

Όταν όμως μάθεις ότι κατά βάθος είναι γκέι, ακόμα και αν σε αγαπάει(που δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί όντως ένας τέτοιος άνθρωπος να αγαπήσει και μια γυναίκα και να νίωσει πολλα για αυτήν) ξέρεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα...
    Και τότε πονάει πολυ.......

Member
    Originally posted by savant
    gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
    aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
    na sai kala

alitheia giati tosos panikos?
    ti exeis na fovasai?????
    kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
    tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous
    Δεν χάνουμε καμία ελευθερία εφόσον οι ομοφυλόφιλοι δεν κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα μιας γυναίκας. Αν παραδέχονται στον εαυτό τους και στους άλλους αυτό που έίναι και αυτό που θέλουν μαγκιά τους και μπράβο τους και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους ούτε καμια διάθεση ρατσισμού.Αντιθέτως έχω και φίλους και γνωστούς συνειδητοποιημένους ομοφιλόφιλους και δε με ενοχλεί καθόλου.

Χάνουμε όμως την ελευθερία μας όταν φοβόμαστε να κάνουμε σχέση με κάποιον ανησυχώντας μήπως μας βγει μπαλαρίνα. Και αυτό μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φοβούνται τις κοινωνικές συνέπειες και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...

Senior Member
    Originally posted by savant
    gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
    aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
    na sai kala

alitheia giati tosos panikos?
    ti exeis na fovasai?????
    kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
    tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous

μαλλον σε εμενα αναφερεσαι το οτι δεν εχεις βγει στη tv δε μου λεει τιποτα δεν εχει θεση γεμισαν...
    τωρα αν νομιζεις οτι ειμαι χρονια σε ενα καναπε στα 30 σου με ενα παιδι μαλλον θα με περασες για καρακατινα κ χαιρομαι γιατι αν ηξερες θα σου κοβοτανε η φορα....
    δεν θα ορισεις εσυ αν καταπατε η ελευθερια μου οταν βλεπω το ιδιο φιλο σαν να μην τρεχει τιποτα να σαλιαριζει!!με χαλαει
    τι φοβαμαι ??ο αντρας μου πεθανε ο γιος μου δεν εχει αντρικο προτυπο κ δεν μπορω να δω ουτε τηλεοραση ουτε να βγω μια βολτα ρε αδερφε-η οπως γουσταρεις..ρωτησες τη μανουλα σου πως νιωθει???το μπαμπακα σου???κ μη μου μιλας για δηθεν ελλειψη ελευθεριας μεσα σε 10 χρονια παραεγινε το κακο κοντευει να γινει μοδα...κανατε συλλογο βγαλατε προεδρο...τι αλλο θες ?πες μου να παντρευτεις κ να υιοθετησεις παιδι?????ναι δεν σου φτανουν τα δικα σου ανωμαλα θες να γεμισεις το ντουνια????ε ναι τοτε καταπατας τα παντα...αντε πρωτα να δεις πως ειναι να μεγαλωνεις παιδι κι υστερα μεγαλωσε και τη γλωσσα σου...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 5 of 32 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast