Ομοφυλοφιλία - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 32 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 475
    Senior Member
    κ κατι αλλο κραξε με πες με οπισθοδρομικη,κατινα ,demode ,παλιο μυαλο.ομοφοβικη,κομπλεξικι α ,μουτζα(οπως μας λετε στη γλωσσα σας)θα το χαρω πολυ!!!ολοι εχετε την ιδια απαντηση!!!κ τους str8 μας χαροποιει ιδιαιτερα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Από Sardelitsa:

Ξερεις ποιο είναι το θέμα?¨
    Ότι όταν πέσεις \"θύμα\" ενός κρυφο-γκει που σου πουλάει ερωτες κλπ και την πατήσεις και τον ερωτευτείς, όταν μετά μάθεις την αλήθεια νιώθεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή ούτε ελπίδα να σωσεις αυτή τη σχέση.
    Αν ο φίλος σου απλά σε απατήσει με μια άλλη, μπορείς να πεις ότι ίσως ήταν ένα \"στραβοπάτημα\", ότι μπορέί να ήταν μια βλακεία της στιγμής και αν ο άλλος δείξει μεταμέλεια να σε πείσει ότι μπορείς να συνεχίσεις αυτή τη σχέση.

Όταν όμως μάθεις ότι κατά βάθος είναι γκέι, ακόμα και αν σε αγαπάει(που δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί όντως ένας τέτοιος άνθρωπος να αγαπήσει και μια γυναίκα και να νίωσει πολλα για αυτήν) ξέρεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα...
    Και τότε πονάει πολυ.......

.....Χάνουμε όμως την ελευθερία μας όταν φοβόμαστε να κάνουμε σχέση με κάποιον ανησυχώντας μήπως μας βγει μπαλαρίνα

Sardelitsa με νιώθεις πολύ!!!!
    Αυτοί δε,που άρχισαν να κουρεύονται σαν κι εμένα στα 10 μου με φρατζούλες και ροζ πουκαμισάκια κι είναι άντρες θα τους ρωτούσα αν μπορούσα\"Θα ήθελες να πας να φιλήσεις μια γυναίκα και να σου θυμίζει τον Ράμπο;\"Έτσι κι εγώ δεν θα ήθελα να φιλούσα έναν άντρα και να μου θυμίζει την Μπι-Μπι-Μπο κούκλα μου ή την κολλητή μου.Γι\'αυτό υπάρχει η έλξη.Γιατί έχουν αυτό που δεν έχουμε και μας συμπληρώνουν.Όταν γίνουμε ίδιοι πόσο θα ελκόμαστε;;;;

Senior Member
    Originally posted by interappted
    κ κατι αλλο κραξε με πες με οπισθοδρομικη,κατινα ,demode ,παλιο μυαλο.ομοφοβικη,κομπλεξικι α ,μουτζα(οπως μας λετε στη γλωσσα σας)θα το χαρω πολυ!!!ολοι εχετε την ιδια απαντηση!!!κ τους str8 μας χαροποιει ιδιαιτερα
    Εμένα πάντως ως str8, ο ρατσισμός δεν με ικανοποιεί καθόλου. Ειδικά από άτομα με ψυχικές διαταραχές που βιώνουν και αυτά τον ρατσισμό των άλλων, θα περίμενα μεγαλύτερη ευαισθησία.

Senior Member
    το χω ξαναπαντησει εμεις τρεχουμε σε ψυχιατρους κ περνουμε την αγωγη μας για να ερθουμε στα ισα μας κ το παλευουμε δε λεμε psyco ειμαι ο,τι θελω κανω.! αυτοι λενε γκει ειμαι κι οτι γουσταρω κανω....μη συγκρινουμε τωρα το σωβρακο με τη γραβατα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    παντως εμενα ο ρατσισμος που αντιμετωπιζω απο ολους επειδη με χαλαν τοσο οι γκει δε με χαλαει...
    συμπερασμα κανενας ρατσισμος δεν χαλαει αν αυτος που τον δεχεται ξερει γιατι τον υφιστατε...
    αντε εγω ειμαι σεξουαλικα ρατσιστρια αλλα κι εσεις ρατσιστες στο δικο μου ρατσισμο!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Originally posted by kassi_21
    Από Sardelitsa:

Ξερεις ποιο είναι το θέμα?¨
    Ότι όταν πέσεις \"θύμα\" ενός κρυφο-γκει που σου πουλάει ερωτες κλπ και την πατήσεις και τον ερωτευτείς, όταν μετά μάθεις την αλήθεια νιώθεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή ούτε ελπίδα να σωσεις αυτή τη σχέση.
    Αν ο φίλος σου απλά σε απατήσει με μια άλλη, μπορείς να πεις ότι ίσως ήταν ένα \"στραβοπάτημα\", ότι μπορέί να ήταν μια βλακεία της στιγμής και αν ο άλλος δείξει μεταμέλεια να σε πείσει ότι μπορείς να συνεχίσεις αυτή τη σχέση.

Όταν όμως μάθεις ότι κατά βάθος είναι γκέι, ακόμα και αν σε αγαπάει(που δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί όντως ένας τέτοιος άνθρωπος να αγαπήσει και μια γυναίκα και να νίωσει πολλα για αυτήν) ξέρεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα...
    Και τότε πονάει πολυ.......

.....Χάνουμε όμως την ελευθερία μας όταν φοβόμαστε να κάνουμε σχέση με κάποιον ανησυχώντας μήπως μας βγει μπαλαρίνα

Sardelitsa με νιώθεις πολύ!!!!
    Αυτοί δε,που άρχισαν να κουρεύονται σαν κι εμένα στα 10 μου με φρατζούλες και ροζ πουκαμισάκια κι είναι άντρες θα τους ρωτούσα αν μπορούσα\"Θα ήθελες να πας να φιλήσεις μια γυναίκα και να σου θυμίζει τον Ράμπο;\"Έτσι κι εγώ δεν θα ήθελα να φιλούσα έναν άντρα και να μου θυμίζει την Μπι-Μπι-Μπο κούκλα μου ή την κολλητή μου.Γι\'αυτό υπάρχει η έλξη.Γιατί έχουν αυτό που δεν έχουμε και μας συμπληρώνουν.Όταν γίνουμε ίδιοι πόσο θα ελκόμαστε;;;;
    Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο όταν δε φορανε ροζ πουκαμισακια.Γιατι με το ποζ πουκαμισάκι και τη φραντζούλα σου μπαίνει και η υποψία και έχεις λίγο το νου σου(αν και δε σημαίνει κατι απαραίτητα το να ντυνεται καποιος \"trendy\",έχει όμως μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει αυτός γκει). Παλια υποψιαζουν τον Ριρή και τον Λούλη και έλεγες καλύτερα μη μπλεξω,μπορεί να είναι αδερφή.Τώρα όμως και ο Βαγγέλης και ο Μήτσος με ροζ κορμάκια μας προκύπτουν ενίοτε!

Senior Member
    lol a lot
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Pistepse me otan sou tyxei sou kobetai to gelio...
    Ki egw etsi gelousa stin arxi...

Senior Member
    δεν αμφιβαλλω αλλωστε εχω κανει ξεκαθαρη την αποψη μου για τους γκει κι οπως ειδες δεχτηκα καραρατσισμο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Ήταν τόσο απλό λοιπόν: φοβάσαι να κάνεις σχέση επειδή...υπάρχουν (σα δε ντρέπονται) και ομοφυλόφιλοι άνδρες...
    Είναι απλό μωρέ, να κάνουμε μια γενοκτονία η μήπως το σώζουμε με ροζ τρίγωνο?
    Δε το λέγες από την αρχή να τους ξεκάνουμε? Να κάνουμε ομαδικές αυτοκτονίες μήπως
    Ό,τι θες...Ό,τι σε ενοχλεί και το φοβάσαι (αλήθεια οι άλλοι μας φοβίζουν ή μηπως εμείς φοβόμαστε?) να το ξεκάνουμε κι αυτό!!!!!
    Originally posted by sardelitsa
    Originally posted by savant
    gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
    aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
    na sai kala

alitheia giati tosos panikos?
    ti exeis na fovasai?????
    kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
    tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous
    Δεν χάνουμε καμία ελευθερία εφόσον οι ομοφυλόφιλοι δεν κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα μιας γυναίκας. Αν παραδέχονται στον εαυτό τους και στους άλλους αυτό που έίναι και αυτό που θέλουν μαγκιά τους και μπράβο τους και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους ούτε καμια διάθεση ρατσισμού.Αντιθέτως έχω και φίλους και γνωστούς συνειδητοποιημένους ομοφιλόφιλους και δε με ενοχλεί καθόλου.

Χάνουμε όμως την ελευθερία μας όταν φοβόμαστε να κάνουμε σχέση με κάποιον ανησυχώντας μήπως μας βγει μπαλαρίνα. Και αυτό μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φοβούνται τις κοινωνικές συνέπειες και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...

Senior Member
    για πες θυμα ρατσισμου ο δικος σου ρατσισμος για μενα που δεν δεχομαι τους γκει κ τον καθενα που δεν τους θελει καλα κρατει ομως

παντως εμενα ο ρατσισμος που αντιμετωπιζω απο ολους επειδη με χαλαν τοσο οι γκει δε με χαλαει...
    συμπερασμα κανενας ρατσισμος δεν χαλαει αν αυτος που τον δεχεται ξερει γιατι τον υφιστατε...
    αντε εγω ειμαι σεξουαλικα ρατσιστρια αλλα κι εσεις ρατσιστες στο δικο μου ρατσισμο!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

de se perasa gia karakatina...
    eisai karakatina kai lipamai pio poli to paidi pou megaloneis kai krivesai piso apo afto
    i eleftheria stamataei ekei pou arxizei i eleftheria tou allou
    loipon, me to ti koimamai kai to ti agapao de vlaptei epoudeni ti diki sou eleftheria, de ksero an to katalavaineis, de mporo na kano kai polla gia to epipedo sou, oute eimai ego aftos pou eimai aitia pou xathike o andras sou.de mporo na aisthanomai tipseis epeidi esi...patises mpananoflouda sto dromo
    Sou ksanaleo loipon na mi fovasai ta dithen protipa. kai ego me str8 protipa megalosa...
    Kai sinelethe ligaki.
    Episkepsou enan eidiko gia to diko sou to kalo...einai apistefti i kakia pou vgazeis!!!
    Originally posted by interappted
    Originally posted by savant
    gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
    aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
    na sai kala

alitheia giati tosos panikos?
    ti exeis na fovasai?????
    kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
    tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous

μαλλον σε εμενα αναφερεσαι το οτι δεν εχεις βγει στη tv δε μου λεει τιποτα δεν εχει θεση γεμισαν...
    τωρα αν νομιζεις οτι ειμαι χρονια σε ενα καναπε στα 30 σου με ενα παιδι μαλλον θα με περασες για καρακατινα κ χαιρομαι γιατι αν ηξερες θα σου κοβοτανε η φορα....
    δεν θα ορισεις εσυ αν καταπατε η ελευθερια μου οταν βλεπω το ιδιο φιλο σαν να μην τρεχει τιποτα να σαλιαριζει!!με χαλαει
    τι φοβαμαι ??ο αντρας μου πεθανε ο γιος μου δεν εχει αντρικο προτυπο κ δεν μπορω να δω ουτε τηλεοραση ουτε να βγω μια βολτα ρε αδερφε-η οπως γουσταρεις..ρωτησες τη μανουλα σου πως νιωθει???το μπαμπακα σου???κ μη μου μιλας για δηθεν ελλειψη ελευθεριας μεσα σε 10 χρονια παραεγινε το κακο κοντευει να γινει μοδα...κανατε συλλογο βγαλατε προεδρο...τι αλλο θες ?πες μου να παντρευτεις κ να υιοθετησεις παιδι?????ναι δεν σου φτανουν τα δικα σου ανωμαλα θες να γεμισεις το ντουνια????ε ναι τοτε καταπατας τα παντα...αντε πρωτα να δεις πως ειναι να μεγαλωνεις παιδι κι υστερα μεγαλωσε και τη γλωσσα σου...

Senior Member
    ασε που μου μιλας για επιπεδο εσυ που εχεισ κανει κοπυμπαρα τον κωλο σου αιντε μπες σε κανα γκει σαιτ φορουμ κι εκτονωσε την ανωμαλια σου εκει..εδω ειναι για αλλα....αφου εισαι οκ σα γκει τι θες ?
    να σπασεις νευρα ?????

κ μη λυπασαι το παιδι μου!!!εσυ τουλαχιστον !στο απαγορευω!!!

και η κακια που σου βγαζω μεσα στα πλαισια της ελευθεριας ειναι αυτης που εσυ ζητας..στο κρεβατι σας καντε οτι θελετε εξω σα ξεφωνημενες μη βγαινεται κ χαλατε τη φυση

μηπως τωρα αρχισεις τωρα να κατεβασεις κ το επιπεδο του θεου?
    οταν χεζεις να θυμασαι οτι για αυτο σου δωσε τον κωλο...

κατινα ειμαι κ γουσταρω να με λενε ετσι οι αδερφες...καραγουσταρω με φτιαχνουν....κ μετα πανε και μου φορανε ροζακια,λιπ γκλοςς και οτι φοραει μια κατινα kinky..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πουστια λεμε την κατινιαρικη κακια αν σου λεει κατι αλλα τι να σου πει εσενα ομως?????

εδω εσυ δεν καταλαβες οτι το post δεν το εβαλε h kassi για να δωσει βημα στις αδερφες..
    ειδες ομοφυλοφιλια κ χαρηκες ουτε το ποστ διαβασες αρχισες εκει ειμαι γκει και ειμαι οκ...

ξυπνα δαχτυλιδοστομη....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ηρεμείστε βρε!! :) Χαλλλλαρά, όπως λέμε και μεις οι Σαλονικιοί!!!

Η γκετοποίηση των ομοφυλόφιλων δε βγάζει πουθενά. Είναι φασιστική και λάθος- κατ εμέ.

Κατά τ άλλα, συμφωνώ και εγώ πως η υπερβολή στη συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει, αρκεί να μην το κάνει σημαία και το προβάλει ως κεντρικό-βασικό στοιχείο του εαυτού του και της προσωπικότητάς του. Δηλαδή η \"κραγμένη αδερφή\" με το ροζ νύχι και το λαμέ μπλουζάκι μου είναι το ίδιο αντιαισθητική με την κοπελίτσα με το μπουζουκίστικο βάψιμο, το μίνι στον αφαλό και γενικά το ξεκωλέ στιλάκι \"γάμ...μαι αβέρτα μ όποιον έχει φραγκα\". Δε θα θελα ούτε ο ένας, ούτε η άλλη να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μου. Δε μ αρεσουν οι προκλητικές και χυδαίες συμπεριφορές.

Η αξιοπρέπεια είναι το κλειδί.

Και δε μ ενοχλούν οι γκει που δεν τους ξεχωρίζεις, ίσα-ίσα!! Δυσάρεστη περίπτωση να σου τύχει γκόμενος τέτοιος, αλλα σκέψου τι καταπίεση θα χει φάει κι ο ίδιος για να προσπαθήσει να γίνει στρειτ.

Πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρεπε να σέβονται την αντρική φύση τους και να μη την ξεφτελίζουν, μιμούμενοι τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ποιον βάζουν το σπίτι και στο κρεβάτι τους.

Page 6 of 32 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast