Ομοφυλοφιλία - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 475
    Senior Member
    Φυσικά και ξέρω ότι δεν πήγαινε για εμένα.....
    Ταιριάζουνε και τα λεσβιακά μας.........
    Το άλλο μας μισό είναι λοιπόν το 64% γκέι.....Για να πιάσουμε το 100% γκέι.Φαντάσου!Δε λέει πόσο στρέητ είσαι αλλά πόσο γκέι....Χμμμμ...

Senior Member
    Ποιός από εδώ έβγαλε γκέι 64%?????

Senior Member
    χαχαχαχα!!!
    ελα ντε!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κασι, το σκεπτικό είναι πως υπάρχουν συμπεριφορές που άλλος θεωρεί αδελφίστικες και άλλος όχι. πχ να κάνει κάποιος τρίο -1 γυνάικα, 2 άντρες- ο ένας το βρίσκει ελκυστική σκέψη και άλλος απωθητικό ( στο κρεβάτι δίπλα-δίπλα με άλλον αντρα??? κι αν με ακουμπήσει η ψ@λή του??)
    Ο πρώτος είναι γκέι? όχι, απλώς δεν τον απωθεί το αντρικό κορμί.

εξάλλου και στο 30 και στο 32 και στο 36% str8 σου λέει το τέστ ότι είσαι!!

Senior Member
    Άντε τώρα να σκεφτείς για λανθάνουσα γλώσσα (λανθάνων typing) στην συγκεκριμένη περίπτωση και βγάλε άκρη.
    64% χααααα

Senior Member
    αν φτάσω στα 64%???Χαχαχα..
    Επαναλαμβάνω πως η ομοφυλοφιλία είναι πολύ συγκεκριμένο θέμα..και δεν έχει να κάνει με αυτό που θεωρούμε φλώρος...Οι άντρες τείνουν να αποκαλούν τον άλλο φλώρο.Άντε ρε...φλώρε και τέτοια κάτι που οδηγεί σε παρεξηγήσεις.Τώρα για το τρίο δεν ξέρω τι παίζει..I lack knowledge.....

Senior Member
    Originally posted by husband
    Άντε τώρα να σκεφτείς για λανθάνουσα γλώσσα (λανθάνων typing) στην συγκεκριμένη περίπτωση και βγάλε άκρη.
    64% χααααα
    Έβγαλες γκέι 64%?Είσαι το άλλο μου μισό;;Επιτέλους σε βρήκα;;;

Member
    Καλησπέρα

Διάβασα το θέμα, από την αρχή ως το τέλος, μόνο και μόνο για να δω το κλίμα που επικρατεί στο σάιτ .
    Παιδιά, απαγοητεύτηκα!!
    Είναι τόσο δύσκολο να αναπτύξει κανείς τις απόψεις του χωρίς να γίνεται προσβλητικός, ειρωνικός και επιθετικός προς τους άλλους??
    Είναι ανάγκη να προσπαθεί ο ένας να ξεπεράσει τον άλλο σε χαρακτηρισμούς και απρεπείς εκφράσεις ?
    Δεν νομίζω ότι αυτό βοηθάει κανέναν.

Senior Member
    Originally posted by kassi_21

Έβγαλες γκέι 64%?Είσαι το άλλο μου μισό;;Επιτέλους σε βρήκα;;;
    Ρε συ ΑΝ είχα βγάλει 64% gay δεν θα έπρεπε το άλλο μου μισό να είναι του ιδίου φύλου? Το ίδιο βεβαίως και για το άλλο δικό σου μισό lol

Originally posted by e8
    .......
    Είναι τόσο δύσκολο να αναπτύξει κανείς τις απόψεις του χωρίς να γίνεται προσβλητικός, ειρωνικός και επιθετικός προς τους άλλους??
    Είναι ανάγκη να προσπαθεί ο ένας να ξεπεράσει τον άλλο σε χαρακτηρισμούς και απρεπείς εκφράσεις ?.......
    Καλά πήγες και έπεσες στην περίπτωση και εσύ. iteruppted -Kassie Versus alexandros.΄
    Πάντως μην απογοητεύεσαι εύκολα. Γενικώς αυτό.
    Διάβασα και άλλα threads Ειδικώς αυτό.

Senior Member
    Δεν ξέρω.Λες;;;;Μάλλον..Οπότε θα γινόμασταν το 100% γκέι...Χαχα..Οκ..Ναι..Ποιά από εδώ μέσα είναι το 64%μισό μου;;;;;;;;;;;;;;;

Member
    Δεν υπάρχει πιο αποκρουστικό θέαμα και αντιπαθητικό από το να κοροιδεύει μια γυναίκα τους ομοφυλόφιλους
    Αυτό δείχνει το μίσος και το φόβο που έχει για το αντρικό φύλο
    Βγάζουν μια κακία και ένα χαιρέκακο ύφος επειδή κρυφογουστάρουν να ξεφτυλίζουν το αντρικό φύλο οπότε στο πρόσωπο του ομοφυλόφιλου νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν άνετα
    Είναι απίστευτα λυπηρό δε σε ένα φόρουμ που υποτίθετε είναι για να βοηθάει ανθρώπους βλέπω τέτοια επίθεση
    Απίστευτο !!!!!

Πέφτω απ\'τα σύννεφα !!!!!
    Λυπηρό και απορώ οι υπεύθυνοι εδώ πέρα τι κάνουν για αυτό
    Δεν προσέχουν καθόλου το φόρουμ ?

Senior Member
    δεν μ ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι-ες
    σπλά το θεωρώ λιγάκι μάταιο κάποιες φορές να παριστάνουν κάτι που δεν είναι(και μιλάω για περιπτώσεις που είναι εμφανές )
    τελοσπάντων.... ο καθένας ας ζεί τη ζωή που θέλει αρκεί να μήν γίνεται αυτό εις βάρος κάποιων άλλων
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by aporia

Αυτό δείχνει το μίσος και το φόβο που έχει για το αντρικό φύλο
    Βγάζουν μια κακία και ένα χαιρέκακο ύφος επειδή κρυφογουστάρουν να ξεφτυλίζουν το αντρικό φύλο οπότε στο πρόσωπο του ομοφυλόφιλου νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν άνετα
    λες γι αυτο; εγω θεωρουσα οτι περισσοτερο απο μισος στο γυναικειο φυλο. Δλδ, μια ταση κτητικοτητας απεναντι στην γυναικεια ιδιοτητα ως προκαλυμμα στην ανασφαλεια που προκαλει η μη συμφιλιωση με τον εαυτο μας. [;;;]

Senior Member
    Originally posted by aporia
    Πέφτω απ\'τα σύννεφα !!!!!
    Λυπηρό και απορώ οι υπεύθυνοι εδώ πέρα τι κάνουν για αυτό
    Δεν προσέχουν καθόλου το φόρουμ ?
    μισό να πάρω τα επείγοντα. σε προλαβαίνουμε; http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif

Senior Member
    Δωδώνη μόλις αρχίσαμε να εκτρεπόμαστε η Interrupted κι εγώ αλλά κυρίως εγώ έσβησες τα κακοήθη μηνύματα.Τόσο καιρό που ο Αλέξανδρος έβριζε αβέρτα κουβέρτα τα λογάκια του κοσμόσουν το site σαν ανέγγιχτα διαμάντια......Θα εκτιμούσα να διαγράψεις όλο το θέμα ,μιας και το άνοιξα εγώ, καθώς το άνοιξα για άλλους λόγους από αυτούς που προέκυψαν.
    Ευχαριστώ..........

Υ.Γ.Όποιος με προσβάλλει ξανά σε τόσο προσωπικό επίπεδο και του το επισημάνω μια,δυο,τρεις με την καλή θα έχει την ίδια ανταπόκριση με τον Αλέξανδρο.

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast