Results 46 to 60 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
23-04-2007, 04:05 #46
Originally posted by interappted
κ εμενα θα με πειραζε μη σου πω και πολυ παραπανω απο την kassi αυτη η απελευθερωση πια ε,οχι σε τι δαιφερει ο γκει με εναν παντρεμανο που λεει ψεματα!!!να ξερεις που το χωνε πριν το χωσει και σε εσενα..σε γυναικα αντρα η σε κανενα προβατο...πολυ cool σας βρησκω μηπως να νιωθω κομπλεξικια που μου αρεσουν οι αντρες ενω ειμαι γυναικα?μηπως να εβλεπα τα αλογα στον Ιπποδρομο με πονηρο ματι????δηλαδη αυτο το in μεχρι που αποσκοπει να φτασει!!!στο να μη παταμε το καζανακι μετα το χεσιμο απο σεβασμο κ αποδοχη της σεξουαλικης προτιμησης του κοπρολαγνη???
- 23-04-2007, 04:06 #47
παραπηραν αερα....μας κραζουν κ στα φορουμ!!!ελεος τα παραπονα στον Κυριο που μετα τον Αδαμ επλασε την Ευα κι οχι τον Χαραλαμπο...οπως επισης που εδωσε τον πισινο μας για να χεζουμε κι οχι για να τον ξεσκιζουμε(εκτος αν το σκατο ειναι σκληρο)σορυ για τη σιχαμαρα αλλα ...ξεφυγατε gays αν αποδεχτω εσας θα αποδεχτω κ καθε ειδους σεξουαλικη μειωνοτητα απαιτω να παντρευεται ο κιτσος με τη γιδα του και να υιοθετουν κατσικακια και παιδακια,να βγαινει εξω ο 50αρης με τη 10χρονη γκομενα και να μας περνουν τα σκαγια απο τους κοπρολαγνες...να περπαταω στο δρομο με ξενοδοχεια φερετρα για τους νεκροφιλους...
θα με πει κανεις οπισθοδρομικη????κομπλεξικι α????ναι εχω μεγαλο κομπλεχ οταν κανω 1 ωρα να ξεχωρισω αν τουτο που περναει γεννηθηκε αγορι η κοριτσι, μεγαλο κομπλεξ να με λενε κομπλεξικη αυτοι που πριν 30 χρονια κρυβοτανε και τωρα εχουν και σωματειο..το Βολιανατο προεδρο..στους κτηνοβατες προτεινω για προεδρο κανενα αλογο που την εχει κ μεγαλη γιατι ετσι θα αρχισουν να δικαιολογουντε αυτοι για το ποσο φυσιολογικοι ειναι...καμια ανωμαλια!demode να μην τους αποδεχεσε με ασπρο παντελονι κ τιγρε ταγκα μερα μεσημερι..το αρσενικο!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 04:13 #48
Λολ κοριτσάρα..Τα είπες πολύ χύμα και είχες εμπνεύσεις που δεν είχα και με εκφράζουν..Όπως τα λέει.Η φύση μας γέννησε άντρα γυναίκα για κάποιο σκοπό.....πάντως όχι για να ανταλάσσουμε τα κονσίλερ και τα μανό μας....Βγήκα η πικραμένη γιατί με απέρριψε άντρας γκέι και γι\'αυτό επειδή έχω απωθημένα,ομοφοβικά συναισθήματα και κρυφολεσβιακές τάσεις τους κράζω.....Πώς αλλιώς θα δικαιολογούσατε την αντιπάθειά μου στην μη ομαλή συμπεριφορά;;;;Είναι σούπερ τέλειο να βλέπω μέρα μεσημέρι το αγόρι να σκύβει να δέσει κορδόνι στο Μοναστηράκι και να πετάγεται η τάνγκα.......Βγήκα κομπλεξικιά βλέπεις;Βγάλαμε νέα καραμέλα..Είμαστε ομοφοβικοί μας λένε και πάνε μπροστά........ή πίσω;;;;
23-04-2007, 04:29 #49
οχι πισω ΑΠΟ πισω πανε κ δε βαριουνται τα κλισματα?ναι το ειδα κι αυτο μηπως εισαι κρυφολεσβια κ μας κραζεις?κοιτα μην τους παρεξηγεις στο μυαλο τους ενα μονο εχουν αλλο τον φουτσο αλλοι τον κωλαρικο αλλοι να αλληλογρατζουνιουντε με τα γενια σας και αλλοι να μοιριζει το durex σκατιλα...μεχρι εκει παει οποτε με τα συμπερασματα τους ναι εισαι κι εσυ και εγω και η θεια στο μπαλκονι που τους κραζει,ο Κουγιας , η μανα μου που τους κραζει ολοι ειμαστε κρυφο...η ομοφοβικοι οπως μας λενε θα το παω παλι στην αλλη μειωνοτητα σους κτηνοβατες ξερεις γιατι τους κραζω?μη νομιζεις ειμαι ερωτευμενη με εναν ουρακοταγκο...παλι φοβια κ κομπλεξ υποθαλπτει με τα δικα τους δεδομενα...Ναι εχω μια φοβια μηπως γεμισουμε με μοδατους φιλελελευθερους gays και μας στειλουν στη Λερο εξορια!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 22:18 #50
Originally posted by kassi_21
Originally posted by Remedy
Originally posted by sardelitsa
Δεν αντιπαθώ τους γκέι γιατί είναι γκέι.Αντιπαθώ τους γκέι που παρουσιάζονται ως δυνητικοί,δικοί μου εραστές,φλερτάροντάς με.Όπως επίσης αντιπαθώ κάθε έναν που με κοροϊδεύει και με πιάνει μαλάκα.
Δεν εχω καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους gay και ακομα και ο αδερφος μου να ηταν δε θα με ενοιαζε.Ειλικρινα. Ομως εχω φτασει στο αμην με αυτους που το παιζουν straight και ταζουν σχεσεις ζωης και γαμους και πισω απο την πλατη μας βαζουν ζαρτιερες(που λεει ο λογος).
σε τι διαφερει ο γκει λοιπον, απ τον παντρεμενο που σου λεει οτι ειναι ελευθερος για να σε πηδηξει η απ τον πηδηκουλα που σου πουλαει ρομαντζο και προθεσεις για ομορφες σχεσεις μεχρι να σε πηδηξει και μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εννοουσε τπτ απ ολα αυτα, απο την κοπελα που σου κανει τη φιλη για κερδισει κατι αλλο απο σενα, απο τον συναδερφο που σου κανει τον καλο και σε θαβει απο πισω σου και γενικως, απο ολους αυτους που ερχονται στη ζωη σου και λενε αλλα, εννοουν αλλα και πραττουν αλλα?
νομιζω ειναι το ιδιο ακριβως, και τον λογο που ξεχωρισες τον γκει ειδικα, τον ξερεις εσυ...προφανως ειναι προσφατο η ηταν ιδιιαιτερως οδυνηρο η κατι παραπλησιο...
δυστυχως κανεις δεν γραφει στο κουτελο του τις πραγματικες του προθεσεις, κι ειναι στο παιχνιδι των σχεσεων να τις ανακαλυψεις και να δεις αν αξιζε τον κοπο η ενασχοληση σου μαζι του η οχι...
οσο για την απορριψη απ τον γκει, εγω παλι το βλεπω εντελως αντιστροφα και ειναι τελικα μαλλον θεμα θεσης του παρατηρητη...
δλδ, το οτι με εναν γκει εχεις 0 πιθανοτητες επιτυχιας, εγω το θεωρω απελευθερωτικο και οχι απορριπτικο, για τον απλουστατο λογο οτι ειναι φανερο οτι δεν εισαι ΕΣΥ ανεπαρκης, αλλα ΑΥΤΟΣ δεν μπορει να πλησιασει καμια του ειδους σου, διοτι ενδιαφερεται για ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ...
εννοω, οτι την απορριψη απο τους αντρες κυριως τη νοιωθουμε συγκριτικα με τις αλλες γυναικες...νοιωθουμε δλδ, οτι απορριφθηκαμε διοτι καποια αλλη ηταν καλυτερη...αυτο ειναι που ποναει στην απορριψη...η συγκριση...ενω με εναν αντρα πως να συγκριθεις για να στεναχωρεθεις? να στεναχωρεθεις που δεν εισια αρκετα αρρενωπη? δεν υπαρχει περιπτωση...
καπως ετσι το βλεπω εγω λοιπον...σαν απλη ατυχια το να βρεθει στον δρομο σου ενας τετοιος γκει..ουτε σαν απορριψη πουτε σαν δυστυχια...
δικη του ειναι η δυστυχια που δεν τολμαει να διεκδικησει αυτο που πραγματικα θελει στη ζωη του...
οσο για την \"περηφανεια\" που ειπες, εγω δεν πιστευω στην περηφανεια καμιας κοινωνικης ομαδας συλληβδην...υπαρχουν ΑΤΟΜΑ περηφανα , ατομα καταπιεσμενα, ατομα δυστυχισμενα η και ατομα ξεφτυλισμενα...
23-04-2007, 22:30 #51
Μια χαρά τα είπες μόνο που σκέψου ότι με την άλλη γυναίκα λες μπορεί κάποια στιγμή να μην του κάνει και τότε να χτυπήσω εγώ..Ενώ με τον γκέι τι να κάνω καλά λες;Άσε που αισθάνθηκα ξεφτιλλισμένη ως γυναίκα που δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω τον άντρα και πήγα και ερωτεύτηκα γκέι.....Η πλήρης αποτυχία είναι για εμένα.....
\"μα και οι αλλοι που ανεφερα ξερουν τις προθεσεις τους, οχι μονο ο γκει....σε σενα δεν τις λενε...\"-Θα συμφωνήσω τότε εν όλω!!!
23-04-2007, 22:36 #52
Μια χαρά τα είπες μόνο που σκέψου ότι με την άλλη γυναίκα λες μπορεί κάποια στιγμή να μην του κάνει και τότε να χτυπήσω εγώ..Ενώ με τον γκέι τι να κάνω καλά λες;Άσε που αισθάνθηκα ξεφτιλλισμένη ως γυναίκα που δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω τον άντρα και πήγα και ερωτεύτηκα γκέι.....Η πλήρης αποτυχία είναι για εμένα.....
\"μα και οι αλλοι που ανεφερα ξερουν τις προθεσεις τους, οχι μονο ο γκει....σε σενα δεν τις λενε...\"-Θα συμφωνήσω τότε εν όλω!!!
και στην τελικη, αν το καλοσκεφτεις, το οτι ειναι γκει και ψαχνεται με γυναικες ειναι δικο του προβλημα...γιατι ντε και καλα θες να το κανεις δικο σου? δεν εχεις αλλα?
23-04-2007, 22:54 #53
Δημιουργική η αντιπαράθεσή σας παίδες επί του θέματος αλλά εγώ πάσχω από σεξισμό σε επίπεδο χαρακτήρος..............
όπως δηλαδή δεν μπορώ να ανεχτώ τους άξεστους και δήθεν straight έτσι δεν μπορώ να ανεχτώ και τους ομοιδεάτες σε πράξεις gay .......:(
Άμα ο άλλος με λίγα λόγια είναι πρότυπο αναπτυξιακής συμπεριφοράς και θετικού χαρακτήρα - για μένα σεξουαλικά ας με απορρίψει ερωτικά και ας πάει και με τον γάτο μου.............;););)
........βέβαια το ότι θα χάσει την ακαταμάχητη κορμάρα μου είναι άλλη φάση.............αλλά never mind!!:P:P
24-04-2007, 00:57 #54
Χεχε.Ολγάρα γράψαμε..Ρε Ρέμεντυ σε πήρα με καλό μάτι ρε.Τα λόγια σου θα μπορούσε κάλλιστα να μου τα έλεγε ο Γιωργάκης,παλιός μου ψυχίατρος..Τόσο καλά τα είπες ρε βλαστάρι......
24-04-2007, 12:46 #55
το οτι τους gay τους σμπρωχνει καποιος... απο πισω... δεν σημαινει οτι πανε μπροστα!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-04-2007, 14:33 #56
λολ...
24-04-2007, 21:49 #57
!!!!!!!Άφωνη!!!!!!!
24-04-2007, 23:03 #58
Κασι είσαι απαράδεκτη!!! Διάβασα προσεκτικα όλο το thread και κατάλαβα ότι απλά μισείς τους ανδροπρεπείς γκέι. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν αυτοί?? Τους αρέσουν οι άνδρες,δικαίωμά τους.Όμως δεν θέλουν να το δηλώνουν.Γιατί πρέπει να το δηλώνουν?? Επειδή δηλαδή δεν το δηλώνουν όπως ο βαλλιανάτος , εσύ τους μισείς?? Δεν θέλουν απλά να το δηλώσουν, πόσο μάλλον να το δείχνουν στυλιστικά με στριγκάκια κ.λ.π. Είναι απλοί καθημερινοί άνδρες και δεν γουστάρουν να το λένε, δεν χρειάζεται άλλωστε.Βέβαια πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να το πούνε αλλά δεν τολμάνε,όπως εγώ, αλλά για αυτό φταίει η κοινωνία. Στο θέμα σου όμως, αυτό που κατάλαβα δεν είναι ότι μισείς τους δυνητικά γκέι και τους κρυφούς, αλλά μισείς όλους αυτούς που επειδή είναι ανδροπρεπείς, αυτομάτως ανήκουν στους δυνητικά \"εραστές σου\"!! Έλεος δηλαδή! Και το άλλο που διάβασα κάπου , ότι \"μας πέρνουν τους άνδρες!\". ΧΑΧΑ έλεος!! Απλά να σκεφτείτε ότι οι άνδρες που πέρνουν οι γκέι είναι και αυτοί...γκέι ή έχουν ομοφυλοφιλικές επιθυμίες.Οπότε σκεφτείτε κορίτσια αν θέλετε να σας πάρουν τέτοιους άνδρες ή όχι.
I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...
24-04-2007, 23:43 #59
gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
na sai kala
alitheia giati tosos panikos?
ti exeis na fovasai?????
kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous
Originally posted by savant
Kassi_21 otan akouo ginekes na milane etsi opos esi , eilikirina xairomai pou eimai omofilofilos...
και τι παραπανω θελετε?ειστε πρωτη μουρη σε ολες τις εκπομπες και καταπατατε την δικια μου ελευθερια οταν ειμαι με τον 4χρονο γιο μου κ με ρωταει γιατι αυτος μιλαει σα γυναικα?ε,δεν θα νιωσουμε οπισθοδρομικοι επειδη δεν ανεχομαστε καποια πραγματα!!Δηλαδη οπως παμε σε 20 χρονια ζητησουν και οι κτηνοβατες ελευθερια σεξουαλικη και βγαινουν εγω με τις γιδες τους εγω παλι πρεπει να τους αποδεχτω??για λιγο να COOL αντε γιατι απο την πολλη ελευθερια τη δικια σας χασαμε εμεις την δικια μας..
24-04-2007, 23:51 #60
το οτι τους gay τους σμπρωχνει καποιος... απο πισω... δεν σημαινει οτι πανε μπροστα!!!!
α μπα??
ενω αμα σε σπρωχνουν απο μπροστα, πας στα ουρανια???
σορρυ που δεν επιασα το αστειο, αλλα ειμαι του μπλακ χιουμορ....
:cool:
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή