Results 91 to 105 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
01-05-2007, 17:35 #91
Originally posted by interappted
το χω ξαναπαντησει εμεις τρεχουμε σε ψυχιατρους κ περνουμε την αγωγη μας για να ερθουμε στα ισα μας κ το παλευουμε δε λεμε psyco ειμαι ο,τι θελω κανω.! αυτοι λενε γκει ειμαι κι οτι γουσταρω κανω....μη συγκρινουμε τωρα το σωβρακο με τη γραβατα!
- 01-05-2007, 17:50 #92
Originally posted by savant
de se perasa gia karakatina...
eisai karakatina kai lipamai pio poli to paidi pou megaloneis kai krivesai piso apo afto
i eleftheria stamataei ekei pou arxizei i eleftheria tou allou
loipon, me to ti koimamai kai to ti agapao de vlaptei epoudeni ti diki sou eleftheria, de ksero an to katalavaineis, de mporo na kano kai polla gia to epipedo sou, oute eimai ego aftos pou eimai aitia pou xathike o andras sou.de mporo na aisthanomai tipseis epeidi esi...patises mpananoflouda sto dromo
Sou ksanaleo loipon na mi fovasai ta dithen protipa. kai ego me str8 protipa megalosa...
Kai sinelethe ligaki.
Episkepsou enan eidiko gia to diko sou to kalo...einai apistefti i kakia pou vgazeis!!!
alitheia giati tosos panikos?
ti exeis na fovasai?????
kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous
01-05-2007, 17:52 #93
Originally posted by interappted
ασε που μου μιλας για επιπεδο εσυ που εχεισ κανει κοπυμπαρα τον κωλο σου αιντε μπες σε κανα γκει σαιτ φορουμ κι εκτονωσε την ανωμαλια σου εκει..εδω ειναι για αλλα....αφου εισαι οκ σα γκει τι θες ?
να σπασεις νευρα ?????
κ μη λυπασαι το παιδι μου!!!εσυ τουλαχιστον !στο απαγορευω!!!
και η κακια που σου βγαζω μεσα στα πλαισια της ελευθεριας ειναι αυτης που εσυ ζητας..στο κρεβατι σας καντε οτι θελετε εξω σα ξεφωνημενες μη βγαινεται κ χαλατε τη φυση
μηπως τωρα αρχισεις τωρα να κατεβασεις κ το επιπεδο του θεου?
οταν χεζεις να θυμασαι οτι για αυτο σου δωσε τον κωλο...
κατινα ειμαι κ γουσταρω να με λενε ετσι οι αδερφες...καραγουσταρω με φτιαχνουν....κ μετα πανε και μου φορανε ροζακια,λιπ γκλοςς και οτι φοραει μια κατινα kinky..
01-05-2007, 17:54 #94
Originally posted by Τίνα
Ηρεμείστε βρε!! :) Χαλλλλαρά, όπως λέμε και μεις οι Σαλονικιοί!!!
Η γκετοποίηση των ομοφυλόφιλων δε βγάζει πουθενά. Είναι φασιστική και λάθος- κατ εμέ.
Κατά τ άλλα, συμφωνώ και εγώ πως η υπερβολή στη συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει, αρκεί να μην το κάνει σημαία και το προβάλει ως κεντρικό-βασικό στοιχείο του εαυτού του και της προσωπικότητάς του. Δηλαδή η \"κραγμένη αδερφή\" με το ροζ νύχι και το λαμέ μπλουζάκι μου είναι το ίδιο αντιαισθητική με την κοπελίτσα με το μπουζουκίστικο βάψιμο, το μίνι στον αφαλό και γενικά το ξεκωλέ στιλάκι \"γάμ...μαι αβέρτα μ όποιον έχει φραγκα\". Δε θα θελα ούτε ο ένας, ούτε η άλλη να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μου. Δε μ αρεσουν οι προκλητικές και χυδαίες συμπεριφορές.
Η αξιοπρέπεια είναι το κλειδί.
Πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι θα πρεπε να σέβονται την αντρική φύση τους και να μη την ξεφτελίζουν, μιμούμενοι τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ποιον βάζουν το σπίτι και στο κρεβάτι τους.
01-05-2007, 20:01 #95
Με την αφορμή ενός δυσάρεστου γεγονότος για εμένα θέλω να πω ότι μίσος δεν χρειάζεται να υπάρχει πουθενά παρά μόνο συνύπαρξη...Με το να απορρίπτεις μια ομάδα για τους δικούς σου λόγους ακόμα και θεμιτούς μόνο αντιπάθεια μπορείς να προκαλέσεις και έχει γίνει ένας φαύλος κύκλος.Εγώ αντιπαθώ τους γκέι,οι γκέι με αντιπαθούν γιατί τους αντιπαθώ ή οι γκέι είναι μισογύνηδες και γι\'αυτό τους αντιπαθώ κι έτσι τους δίνω βήμα να ενισχύσουν την αντιπάθειά τους ή εγώ φοβάμαι να μπλέξω με γκέι γιατί φοβάμαι την κοροϊδία ή την απόρριψή τους κι έτσι βγάζω ένα μίσος προς αυτούς.Ή δεν εκπροσωπούν το φύλο τους,δεν αποτελούν πρότυπο για τη νέα γενιά.Ελπίζω να βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για τον λόγο της ρατσιστικής διάθεσης προς την ομοφυλόφιλη κοινότητα.Θα απουσιάζω από τα υπόλοιπα.....
Υ.Γ.Ας κοιτάξουν πρώτα οι ομοφυλόφιλοι να τα βρουν με τον εαυτό τους!
01-05-2007, 21:16 #96
κι εγω τελικα δεν βγαινει ακρη αστους να χαιρονται μονοι τους...ο,τι κ να πουν δεν θα ξανασχοληθω..αλλωστε δεν μπορω να σωσω την κοινωνια μας καναν κουμαντο τα σοδομα και γομορα!!!
τι να πει κανεις για το νταλκα της αδερφης!!!
τουλαχιστον εδω που μπορω να τους αποφυγω ας το κανω αλλα το θεμα ηταν εξαρχης αυτο:well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-05-2007, 21:20 #97
Originally posted by kassi_21
ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΡΛΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ!
Λοιπόν όχι.Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων γυναικών.Είμαι κατά των αντρών ομοφυλόφιλων.Σόρυ,αλλά την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα με γκέι και λέω δεν βγάζουν ρε πούστη μου μια ταμπέλα ή ένα βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσεις\"Προσοχή εδώ αδερφή!!!\";Μου είπαν κοπελιά τι περίμενες;Να σου πουν Καλημέρα,με λένε Κώστα και είμαι γκέι;Όχι είπα,αλλά σκέφτηκα ναι!!Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα είναι εφ\'όσον ξέρουν τον προσανατολισμό τους να μην τα ρίχνουν σε γυναίκες για ξεκάρφωμα!Τους αντιπαθώ γιατί είναι μισογύνηδες!Τους αντιπαθώ γιατί αντί για εμένα θέλουν τον Μπάμπη τον υδραυλικό!Παραδείγματα υπάρχουν ποικίλα στην τηλεόραση.Ηθοποιοί,δημοσιο γράφοι,τραγουδιστές......
Και έβγαινε η κραγμένη και μου μιλούσε για γάμο μεταξύ γυναίκα και άντρα από την οπτική του άντρα!!ΕΛΕΟΣ!
Εγώ πάω πολύ τον Βαλιανάτο που το δηλώνει φάτσα φόρα!Δεν σε ξεγελάει!
Λοιπόν ας πάω στην ερώτησή μου;
Η ομοφυλοφιλία έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι παρέκκλιση,ασθένεια(δηλ.μα� �ί με ψύχωση να βγάλεις και το γκέι προφίλ σου).Έχω ακούσει για δυνητικά ομοφυλόφιλους,που ίσως ποτέ δεν εκδηλώσουν την ροπή αυτή.Η ερώτησή μου εδώ είναι οι δυνητικά ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να υπολογίζονται ως ομοφυλόφιλοι;
Έχω ακούσει για αμφισεξουαλικότητα η οποία στην ουσία είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία!
Η κάποτε φίλη μου-αγαπημένη-μου είχε πει ότι ήταν λεσβία!Εγώ την είχα αγαπήσει πολύ και αισθανόμουν ότι με καταλάβαινε πολύ και μου έβγαζε μια αγάπη που άλλες γυναίκες δεν βγάζουν,αντιθέτως βγάζουν ανταγωνισμό!
.................................................. ............................................
Όποιος έχει άποψη ας απαντήσει!
παιδια με τις αδρεφες παει περιπατο το επιπεδο
δεν εχω για αυτους μου τελειωσε
τους ειχα γνωρισει καποτε απο κοντα..κ οσο τους γνωριζα..τοσο τους εκραζα..
τα ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς τις γυναικες μας λενε μουτζες..και απο μπροστα αχ καλο μου,καλη μου,φιλεναδα...
μπας και ψαρεψουνε κανα γκομενο μας!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 16:15 #98
Αηδίες κι υστερίες από κάσι και ιντερκάτι κι όλος ο κωλορατσισμός τους σαν ξερατό στα μούτρα των gay. Ελπίζω οι ομοφιλόφιλοι του site να μην πιστεύουν ότι επειδή κανείς δεν μιλάει επειδή θεωρεί ότι δεν αξίζει ούτε καν ν\' ασχοληθεί μαζί μ\' αυτές τις δύο, πιστεύει το ίδιο. Το ότι αυτές ανοίγουν τον οχετό τους δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το δέχονται τα παιδιά με άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό. Θα συνεχιστεί το έργο, έχουν βρει τη κότα με τα χρυσά αυγά αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτό το ποστ κάπου μέσα στις αηδίες. Έτσι, για να διατυπώνονται τα αυτονόητα.
07-05-2007, 16:33 #99
το χω δηλωσει οτι δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα και δεν θα ο κανω αλλα ημουν σιγουρη οτι θα εμπενες απο πισω απο ο,τι γραφω για να με βρισεις
αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να ακολουθεις καθε ποστ μου κ να τα σερνεις
?ξεχνας οτι ειμαι οριακη αρα ευεξαπτη κι αν το κανεις επιτηδες ....τοτε
Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ
ΞΑΝΑΡΧΙΝΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-05-2007, 19:07 #100
Originally posted by alexandros3
Αηδίες κι υστερίες από κάσι και ιντερκάτι κι όλος ο κωλορατσισμός τους σαν ξερατό στα μούτρα των gay. Ελπίζω οι ομοφιλόφιλοι του site να μην πιστεύουν ότι επειδή κανείς δεν μιλάει επειδή θεωρεί ότι δεν αξίζει ούτε καν ν\' ασχοληθεί μαζί μ\' αυτές τις δύο, πιστεύει το ίδιο. Το ότι αυτές ανοίγουν τον οχετό τους δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το δέχονται τα παιδιά με άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό. Θα συνεχιστεί το έργο, έχουν βρει τη κότα με τα χρυσά αυγά αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτό το ποστ κάπου μέσα στις αηδίες. Έτσι, για να διατυπώνονται τα αυτονόητα.
Αλέξανδρε βρήκες το θέμα που σε εκφράζει;;;;;Τους υπερασπίζεσαι με πάθος βλέπω......Μήπως να θέσεις υποψηφιότητα για τη θέση Βαλλιανάτου;;;;Σίγουρα για να διάβασες το θέμα και όσα γράψαμε θα σε ενδιέφεραν πολύ..Οπότε σε ευχαριστούμε......
07-05-2007, 23:13 #101
Originally posted by kassi_21
ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΡΛΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ!
Λοιπόν όχι.Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων γυναικών.Είμαι κατά των αντρών ομοφυλόφιλων.Σόρυ,αλλά την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα με γκέι και λέω δεν βγάζουν ρε πούστη μου μια ταμπέλα ή ένα βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσεις\"Προσοχή εδώ αδερφή!!!\";Μου είπαν κοπελιά τι περίμενες;Να σου πουν Καλημέρα,με λένε Κώστα και είμαι γκέι;Όχι είπα,αλλά σκέφτηκα ναι!!Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα είναι εφ\'όσον ξέρουν τον προσανατολισμό τους να μην τα ρίχνουν σε γυναίκες για ξεκάρφωμα!Τους αντιπαθώ γιατί είναι μισογύνηδες!Τους αντιπαθώ γιατί αντί για εμένα θέλουν τον Μπάμπη τον υδραυλικό!Παραδείγματα υπάρχουν ποικίλα στην τηλεόραση.Ηθοποιοί,δημοσιο γράφοι,τραγουδιστές......
Και έβγαινε η κραγμένη και μου μιλούσε για γάμο μεταξύ γυναίκα και άντρα από την οπτική του άντρα!!ΕΛΕΟΣ!
Εγώ πάω πολύ τον Βαλιανάτο που το δηλώνει φάτσα φόρα!Δεν σε ξεγελάει!
Λοιπόν ας πάω στην ερώτησή μου;
Η ομοφυλοφιλία έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι παρέκκλιση,ασθένεια(δηλ.μα� �ί με ψύχωση να βγάλεις και το γκέι προφίλ σου).Έχω ακούσει για δυνητικά ομοφυλόφιλους,που ίσως ποτέ δεν εκδηλώσουν την ροπή αυτή.Η ερώτησή μου εδώ είναι οι δυνητικά ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να υπολογίζονται ως ομοφυλόφιλοι;
Έχω ακούσει για αμφισεξουαλικότητα η οποία στην ουσία είναι μασκαρεμένη ομοφυλοφιλία!
Η κάποτε φίλη μου-αγαπημένη-μου είχε πει ότι ήταν λεσβία!Εγώ την είχα αγαπήσει πολύ και αισθανόμουν ότι με καταλάβαινε πολύ και μου έβγαζε μια αγάπη που άλλες γυναίκες δεν βγάζουν,αντιθέτως βγάζουν ανταγωνισμό!
.................................................. ............................................
Όποιος έχει άποψη ας απαντήσει!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-05-2007, 00:17 #102
Μμμμμ εγώ λέω να πάτε στο gay pride, τον ιούνιο στην αθήνα, να δείτε παρελάσεις με άρματα! Μου λέτε αυτη την καρακιτσαρία εκδήλωση τι τη θέλουν??? Περισσότερο κακό παρά καλό κάνει.
Ρε συ Κάσι, για λύπηση είναι ο γκέι που στα ρίχνει για ξεκάρφωμα. Εγώ τον λυπάμαι, δεν τον μισώ. Θα θελα να μπορούσε να τα ρίχνει στο Βαγγέλη με θάρρος και απενοχοποιημένος. Σκέψου λίγο σφαιρικά, το άγχος του, την καταπίεση, τη δυστυχία του, όχι μόνο τον εαυτό σου , καλή μου
Εκτός αν σου ταξε σχέση ζωής, ήσασταν χρόνια μαζί και μετά το μαθες, οπότε δεν ενοχλεί τόσο το γεγονός, όσο η χοντρή ψευτιά και το δούλεμα ψιλό γαζί.
Σύμφωνα με φίλο μου ψυχολόγο, υπάρχει κατάταξη από 0-100% gay. Δηλαδή όλοι το χουν έστω και λίγο μέσα τους.
Θα βρω και το τεστ και θα σας βάλω link
08-05-2007, 01:07 #103
http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html
Αυτό είναι χαβαλοτεστ, αλλά σ αυτή την άποψη βασισμένο!
08-05-2007, 01:50 #104
xaxa..Είμαι ή δεν είμαι γκέι;Να και μία πολύ ενδιαφέρουσα οπτική των πραγμάτων από τη φίλη Τίνα για να ηρεμήσει το κλίμα γιατί είχε πάρει τέτοια τροπή που έλεγα να ζητήσω η ίδια να διαγραφεί το θέμα.Όλοι είμαστε γκέι λοιπόν από λίγο έως πολύ;;Ενδιαφέρουσα οπτική......Πάω να τσεκάρω τεστ.......Πάντως δε συμμερίζομαι και πολύ την άποψη του φίλου σου.....
08-05-2007, 01:59 #105
Πάντως εγώ βγήκα 32% λεσβω. Κορίτσια, φυλαχτείτε!!! χαχαχα
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή