Results 181 to 195 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
11-06-2007, 18:00 #181
Originally posted by keep_walking
Δεν πήγες ενάντια στην φύση σου. Απλά την θεράπευσες. Καταλαβαίνεις τώρα τη διαφορά;
Υποθετική ερώτηση... Δ/Ξ Δ/Α. Μπορεί και ναι... αν και πάλι δεν θα είναι το ίδιο.
Το ερώτημα το έχω ξαναπαντήσει νομίζω. Άλλο η άμυνα απέναντι σε μία φυσική επίθεση όπως είναι η κάθε ασθένεια ή ανικανότητα και άλλο η επιθετική κατάργηση ενός αξιώματος της.
Ύπο Κ.Σ. εσύ θα έπρεπε να μπορείς να τεκνοποιήσεις. Η επιστήμη σε βοηθάει να το κάνεις.
Ύπο Κ.Σ. ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να τεκνοποιήσει μέσα σ\' αυτό το είδος σχέσης. Η Επιστήμη ΓΙΑΤΙ να ανατρέψει τις Κ.Σ.???
Πιό κατανοητό τώρα;
Με εκτίμιση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
- 11-06-2007, 18:04 #182
Οι λεσβιες με την βοηθεια της επιστημης ξερουμε οτι μπορουν να φερουν στο κοσμο παιδια ...οσο για τους αντρες
http://www.malepregnancy.com/mingwei/
Αυτη την παραθετω με επιφυλαξη ειναι αληθινη?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 18:04 #183
Originally posted by Sofia
Originally posted by anitak
Τα παιδιά για να μεγαλώσουν θέλουν αγάπη από όπου κι αν τους παρέχεται. Αν αυτο δεν είναι αυτονόητο σε κανονικες οικογενειες, πιθανως να σπανιζει περισσοτερο στις αντικανονικες.
11-06-2007, 18:17 #184
Οι λεσβιες με την βοηθεια της επιστημης ξερουμε οτι μπορουν να φερουν στο κοσμο παιδια ...οσο για τους αντρες
http://www.malepregnancy.com/mingwei/
Αυτη την παραθετω με επιφυλαξη ειναι αληθινη?
Το πιθανότερο είναι να μην είναι αληθινή. Υπάρχει ένα διεθνές \"βραβέιο\" 1.000.000 λιρών του Βρεταννικού Στέματος στον πρώτο άνδρα που θα καταφέρει να κυοφορήσει. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές προσπάθειες απάτης. Χώρια το ότι ένα παράδειγμα δεν είναι Κ.Σ. αλλά εξαίρεση.
Με εκτίμιση,
Παππάς10.
Υ.Γ. Η ερώτηση μου εξακολουθεί να μένει αναπάντητη. Γιατί να καταργήσει η επιστήμη (ή ο νόμος) τις Κ.Σ. και το φυσικό αξίωμα \"επιτρέποντας\" την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
11-06-2007, 18:25 #185
Εμμ γιατι μπορει και γιατι θα υπαρχουν ανθρωποι που θελουν...βασικα διαφωνουμε ριζικα εσυ λες δεν πρεπει γιατι δεν τους δινει την δυνατοτητα η φυση και δεν πρεπει να πηγαινουμε εναντια στη φυση...εγω λεω δεν εχει σημασια για να ανακεφαλαιωσω την διαφωνια μας...δεν νομιζω να συμφωνησουμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 18:39 #186
Εμμ γιατι μπορει και γιατι θα υπαρχουν ανθρωποι που θελουν...βασικα διαφωνουμε ριζικα εσυ λες δεν πρεπει γιατι δεν τους δινει την δυνατοτητα η φυση και δεν πρεπει να πηγαινουμε εναντια στη φυση...εγω λεω δεν εχει σημασια για να ανακεφαλαιωσω την διαφωνια μας...δεν νομιζω να συμφωνησουμε.
Το να διαφωνούμε είναι υγιές. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ποιός έχει τα καλύτερα αντικειμενικά επιχειρήματα. Το \"θέλω\" δεν ξέρω πόσο ισχυρό είναι ως επιχείρημα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σεξ με 2χρονα. Το \"θέλω\" τους δηλαδή δικαιολογεί και - το κυριότερο - θα έπρεπε να επιτρέπει την παιδεραστία;
Όσον αφορά τον ιστότοπο που μου παρέθεσες για την ανδρική εγγυμοσύνη, τον σκεπτικισμό μου ενισχύει το γεγονός ότι πουθενά δεν είδα ημερομηνία έναρξης του πειράματος. Δεν μου λέει δηλαδή πότε αναμένεται η γένα ή πότε ξεκίνησε το πείραμα στο Κο. Λί.
Με εκτίμηση,
Παππάς10
11-06-2007, 18:45 #187
http://www.malepregnancy.com/
Εδω μετρανε το χρονο της εγκυμοσυνης....
Σιγουρα το να διαφωνουμε ειναι οτι καλυτερο αλλιως θα ηταν ολα πολυ βαρετα.
Τωρα το παραδειγμα που ανεφερες με τη παιδεραστια ειναι ατυχες...ειναι εγκληματικη πραξη...ενω εγω βρισκω εντελως ανθρωπινο να θελουν να υιοθετησουν ενα παιδι και θα αισθανομουν αν μη τι αλλο ενοχος απο το να τους το απαγορευσω.
Φυσικα οπως προαναφερα ισως να πρεπει να περιμενουν γιατι μαλλον το παιδι θα υποφερει στην σημερινη κοινωνια...αν οχι γιατι ατομικα μπορει εσυ και εγω να ειμαστε πολιτισμενοι αλλα σαν συνολο η κοινωνια δεν νομιζω να το περασει ετσι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 18:49 #188
Το λινκ μπορει να ειναι λαθος τωρα που το τσεκαρα...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 19:01 #189
Originally posted by Pappas10
Η ερώτηση μου εξακολουθεί να μένει αναπάντητη. Γιατί να καταργήσει η επιστήμη (ή ο νόμος) τις Κ.Σ. και το φυσικό αξίωμα \"επιτρέποντας\" την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
11-06-2007, 19:02 #190
Το να διαφωνούμε είναι υγιές. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ποιός έχει τα καλύτερα αντικειμενικά επιχειρήματα.
Φιλικα
11-06-2007, 20:24 #191
Η ερώτηση μου εξακολουθεί να μένει αναπάντητη. Γιατί να καταργήσει η επιστήμη (ή ο νόμος) τις Κ.Σ. και το φυσικό αξίωμα \"επιτρέποντας\" την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
Με το να επιτρέπει κάτι που η φύση αρνείτε. Υπάρχει φυσική ομοφυλοφιλία στα ζώα αλλά δεν υπάρχει κάποιο παράδειγμα ομοφυλόφιλων ζώων που να έχουν \"υιοθετήσει\" κάποιο μικρό.
Αντίθετα η \"υιοθεσία\" στα ζώα υπάρχει, από άτεκνα θηλυκά που παίρνουν υπό την προστασία τους ένα κουτάβι ή ό,τι άλλο. Αν μου βρεί ένα κάποιος μερικά (και όχι ένα) παράδειγματα ομοφυλόφιλων ζευγαριών ζώων που έχουν \"υιοθετήσει\" μικρό το συζητάμε... Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα για κάτι τέτοιο.
Πάντα φιλικά,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
11-06-2007, 20:25 #192
δλδ θεωρεις οτι πρεπει να μιμηθουμε τα ζώα? ειναι οδηγος για το \"αποδεκτο\"?
11-06-2007, 20:29 #193
Καταρχην στα περισσοτερα ειδη ζωων δεν τιθεται καν το θεμα ζευγαρι...μην συγκρινουμε ανομοια ζωα μεταξυ τους...αλλο ζωο ο ανθρωπος...αλλο το προβατο.
Νομιζω εχει ξεφυγει λιγο η συζητηση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 20:35 #194
Νικο....lol....και παλι lol..........
11-06-2007, 20:37 #195
δλδ θεωρεις οτι πρεπει να μιμηθουμε τα ζώα? ειναι οδηγος για το \"αποδεκτο\"?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία