Results 271 to 285 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
12-06-2007, 21:38 #271
Originally posted by Sofia
Originally posted by Pappas10
Γιατί ακόμα και σήμερα ο Εκατομμυριούχος θα \"τρώει\" τον εργάτη του.
- 12-06-2007, 21:40 #272
Originally posted by Sofia
Originally posted by Pappas10
Γιατί ακόμα και σήμερα ο Εκατομμυριούχος θα \"τρώει\" τον εργάτη του.
Συγνώμη αλλά μου έρχονται ένα ένα... είστε πολλοί και χάνομαι λίγο. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει; :) :) :)
Με εκτίμηση και πάντα φιλικά,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
12-06-2007, 22:34 #273
Στην περίπτωση του ψαριού έχεις φυσικό νόμο. Στην περίπτωση του ομοφυλόφιλου γονέα έχεις φυσικό αξίωμα.
Θελω να πω επισης οτι μπορει να αποδειχτει και το αντιθετο απο οτι πολλοι περιμενουνε δηλαδη δυο ομοφυλοφιλοι γονεις να ειναι καλυτεροι απο δυο αμφιλοφυλους και δεν εννοω ενα τυχαιο ζευγαρι αλλα στατιστικα...ποτε δεν ξερεις αν δεν δοκιμασεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-06-2007, 22:52 #274
Originally posted by keep_walking
Στην περίπτωση του ψαριού έχεις φυσικό νόμο. Στην περίπτωση του ομοφυλόφιλου γονέα έχεις φυσικό αξίωμα.
Θελω να πω επισης οτι μπορει να αποδειχτει και το αντιθετο απο οτι πολλοι περιμενουνε δηλαδη δυο ομοφυλοφιλοι γονεις να ειναι καλυτεροι απο δυο αμφιλοφυλους και δεν εννοω ενα τυχαιο ζευγαρι αλλα στατιστικα...ποτε δεν ξερεις αν δεν δοκιμασεις.
Γονέα όχι τροφό. Δεν είναι παράγραφος.. είναι χρωμόσομα, μήτρα κλπ.
Δεν είμαι υπέρ του ρίσκου για την ζωή και την ανατροφή ενός παιδιού. Γιατί να δοκιμάσουμε μπορείς να μου πεις?
Με εκτίμιση και πάντα Φιλική διάθεση.
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
12-06-2007, 23:05 #275
Για μια καλυτερη ισοτιμη κοινωνια στην οποια ολοι εχουν ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις!!
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-06-2007, 00:40 #276
Originally posted by ex_hus
Να πώ ότι ξεκινάς (καλά πολύυυυυυ προσωπική γνώμη οπότε και μόνο ως τέτοια δες την αξία της) από κάποιο λάθος στο κομάτι της αναπαραγωγή και μόνο σε αυτό. Στα άλλα είναι θέμα απόψεων πιστεύω οι διαφορέτικές μας θέσεις. Να εξηγήσω τι εννοώ.
Η φύση έχει δώση πλέον (και ίσως εδώ και πολυ περισσότερο καιρό από ότι φανταζόμαστε) την σκέψη και τις ικανότητες στον άνθρωπο ώστε αυτός να δίνει πλέον τη δυνατότητα στο γυναικείο φύλο όχι μόνο της κλωνοποίησης (που έγινε ιδιαίτερα γνωστή) αλλά και της αφυλετικής αναπαραγωγής. Δηλαδή εννοώ ότι δεν χρειάζονται πλέον γαμετικά κύταρα (ωάριο και σπερματοζωάριο) για την αναπαραγωγή αλλά απλά κύταρρα με διπλό DNA καθώς και το περιβάλλον (μήτρα) όπου θα αναπτυχθούν. Αυτά μιλώντας για αναπαραγωγή και μόνο.
Και μη μου πείς ότι δεν είναι φυσικό. Ότι μπορεί να γίνει είναι για μένα φυσικό. Κοινωνικοί φραγμοί τίθενται μετά. Ετσι θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι ούτε φυσικό είναι να επεμβαίνεις στη φύση και να σώζεις ανθρώπους από μία γρίππη με τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει περί αντιβιωτικών.Νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά μεταξύ φυσικού.Το ένα γίνεται από τη φύση το άλλο από τον άνθρωπο για να μιμηθεί τη φύση.
Από εκεί και πέρα έρχεται η ανατροφή και όλες οι πιθανές καταστάσεις για την ανατροφή του γεννημένου πλέον παιδιού.
Και δεν μπορώ, εγώ τουλάχιστον να πώ με σιγουριά, ότι εγώ είμαι καλίτερος από κάποιον άλλο άνθρωπο στο να αναθρέψω ένα παιδί απλά και μόνο γιατί διάλεξα για σύζυγό μου κάποιον από το άλλο φύλο. Το μόνο το οποίο δεν έχω απαντήσει ακόμα στο μυαλό μου είναι το θέμα των γονεϊκών προτύπων...Είναι το μόνο που με απασχολεί στην ανατροφή παιδιού από ομοφυλόφιλους.Μην ξεχνάμε πως για να υιοθετήσει ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ένα παιδί πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.Άρα το θέμα υιοθεσία δεν είναι άντε το βρήκα το παιδί το πήρα γιατί θέλω κι εγώ παιδί.Γεννήθηκες ομοφυλόφιλος.Έχεις αυτές τις σεξουαλικές επιλογές τις οποίες ζητάς να είναι σεβαστές.Με αυτές τις επιλογές δεν μπορείς να φέρεις στον κόσμο παιδί.Στην υιοθεσία παιδιού από ετεροφυλόφιλους όπως είπε ο Μιχάλης γίνεται αποκατάσταση μιας δυσλειτουργίας της φυσικής αναπαραγωγικής διαδικασίας.Στο ομοφυλόφιλο ζευγάρι καλύπτουμε τι;Την ανάγκη για κάτι που δεν μπορούν να κάνουν;Εν τέλει αν το πάρω κι έτσι δεν θέλουν να το κάνουν.....
Ίσως ακούγονται υπερβολικά, ιδίως τα πρώτα που γράφω, το κατανοώ και εγώ αλλά...... υπάρχει ένα αλλά.
ΥΓ πολιτικοοικονομικές δεν σπούδασα σίγουρα εγώ και σχώρα τον απλοικό μου λόγο...... λολ....
13-06-2007, 00:42 #277
Μάλιστα.,,, χμμμ, ,,
Να ρωτήσω και κάτι τοτε εγώ βρε παιδιά (εξαρχής είχα δηλώσει ότι έχω αντιρήσεις στην ανατροφή παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζεύγη γιατί de facto τα παιδιά τους θα έχουν περισσότερη κλίση στο να έχουν και αυτά ομοφυλοφιλικές τάσεις. Επίσης εξαρχής διαφώνησα με το επιχείρημα ότι η ΦΥΣΗ τα έχει κανονίσει έτσι ώστε μόνο άντρας - γυναίκα να μεγαλώνουν παιδιά)
Ε αφού , τουλάχιστον εγώ προσωπικά αλλά και κάποιοι άλλοι και άλλες εδώ μέσα, δεν βρίσκω στην φύση κάποιο λόγο ώστε από ανθρώπινο νόμο να μην επιτρέπεται η υιοθεσία (να το πώ γενικότερα η ανατροφή παιδιών) από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια, άσε που και EDIT νόμος να υπάρξει πάλι θα γίνεται (τουλάχιστον από γυναίκες που βρήκαν ένα καμάκι και εξαφανίστηκαν και γύρισαν στον τόπο τους και συζούν ή παντρεύτηκαν με άλλη γυναίκα) (και αν θες ακόμα ακόμα και από άντρες που πέτυχαν να αναλάβουν την ανατροφή του παιδιού έπειτα από \"εξαφάνιση\" της συζύγου κλπκλπ να μην επαναλαμβάνομαι,Τέλος EDIT
εεεεε,,,,,χμμμμμμ, , ,
γιατί λοιπόν όταν το παιδάκι μου φτάσει σε μία ηλικία που θα διομορφώνεται σεξουαλικά θα αρχίσω να ενδιαφέρομαι για το ποιοί είναι οι γονείς απο τα παιδάκια του ιδίου φύλου που δένονται ιδιαίτερα με το δικό μου, έστω και αν το βλέπω ότι όλα είναι φιλικά,?
Όπως το διάβασα αλλού σε άλλο thread μήπως καλοί και σωστοί και no problem, και εγώ μαζί τους, οι ομοφυόφιλοι αλλά αρκεί να μην είναι στον κύκλο μου?
Και εντάξει αν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στις προσωπικές επαφές μου, αλλά πάλι ο ίδιος εγώ θα έχω πρόβλημα αν το παιδάκι μου στα 12-13-14-15-16 θα παίζει πολύ με ένα παιδάκι ιδίου φύλου αλλά με γονείς ομοφυλόφιλους.
Καμία εξήγηση? Μόνο εγώ το βλέπω έτσι? Είναι δικό μου το πρόβλημα?
13-06-2007, 01:02 #278
οι ομοφυόφιλοι αλλά αρκεί να μην είναι στον κύκλο μου?
Και οντως πιστευω προοδευει η κοινωνια μας με αργα αλλα σταθερα βηματα...ακουμε για καταστασεις στο παρελθον που μας φαινονται αστειες τωρα και σκεφτομαστε ποσο στενομυαλοι ηταν οι ανθρωποι τοτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-06-2007, 01:31 #279
Συμφωνώ με όλα αυτά που διαβάζω περί ικανότητας των ομοφυλόφιλων να προσφέρουν σωστή διαπαιδαγώγηση, αγάπη και θαλπωρή στο παιδί, τουλάχιστον σε ίσα ποσοστά μ ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι.
Το θέμα είναι πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Η κοινωνική προκατάληψη- καλώς ή κακώς (για μένα κακώς)- υπάρχει. Ακόμα και εδώ μέσα διατυπώνονται απόψεις έως και ομοφοβικές.
Λοιπόν, δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Τα παιδιά πιθανόν να έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής ένταξης, θα γίνουν στόχος κοροιδίας , ενδεχομένως θα απομονωθούν. Δείτε αυτό που γράφει ο ex-hus. Δε θα ‘βλεπε με καλό μάτι ούτε την κολλητή της έφηβης κόρης του, ούτε τους ομοφυλόφιλους γονείς της. Οι συνθήκες δεν είναι ώριμες ακόμα, ειδικά στην Ελλάδα.
Θέλετε να βάλουμε τα παιδιά στην πρώτη γραμμή, να πληγωθούν, ώστε να ανοίξουν το δρόμο της άρσης των προκαταλήψεων?? Εγώ, σόρι, αλλά δεν το δέχομαι.
13-06-2007, 01:38 #280
Originally posted by Τίνα
Συμφωνώ με όλα αυτά που διαβάζω περί ικανότητας των ομοφυλόφιλων να προσφέρουν σωστή διαπαιδαγώγηση, αγάπη και θαλπωρή στο παιδί, τουλάχιστον σε ίσα ποσοστά μ ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι.
Το θέμα είναι πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Η κοινωνική προκατάληψη- καλώς ή κακώς (για μένα κακώς)- υπάρχει. Ακόμα και εδώ μέσα διατυπώνονται απόψεις έως και ομοφοβικές.
Λοιπόν, δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Τα παιδιά πιθανόν να έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής ένταξης, θα γίνουν στόχος κοροιδίας , ενδεχομένως θα απομονωθούν. Δείτε αυτό που γράφει ο ex-hus. Δε θα ‘βλεπε με καλό μάτι ούτε την κολλητή της έφηβης κόρης του, ούτε τους ομοφυλόφιλους γονείς της. Οι συνθήκες δεν είναι ώριμες ακόμα, ειδικά στην Ελλάδα.
Θέλετε να βάλουμε τα παιδιά στην πρώτη γραμμή, να πληγωθούν, ώστε να ανοίξουν το δρόμο της άρσης των προκαταλήψεων?? Εγώ, σόρι, αλλά δεν το δέχομαι.
13-06-2007, 01:53 #281
Με βαση το ανωτέρο μου post (που ίσως και να παρεξηγήθηκε και αναγκάστηκα να το εδιταρω λίγο χωρίς να αλλάξω λέξη παρά μόνο την στίξη) θα ήθελα για λόγους ειλικρίνειας να απαντάει ο καθείς στην εξής απλή ερώτηση
Το παιδί σας (είτε έχετε είτε θα έχετε) έχει τον κολλητό του ή την κολλητή της (που μάλιστα γνώρισε μόλις φέτος (και δεν ήταν σχέση πολλών ετών) άς πούμε στα 13 ή στα 14 ή στα 15 πάντως σε ηλικία κρίσιμη για την σεξουαλικότητα του παιδιού σας). αυτός ο κολητός ας υποθέσουμε ότι έχει ιυοθετεθεί από ομοφυλόφιλους και μάλιστα άντρες (ή στην αντίστιχη που το παιδί σας είναι κορίτσι και η κολλητή της προφανώς κορίτσι από ομοφυλόφιλες γυναίκες).
Εχετε κάποιο πρόβλημα εσείς ώς γονέας? Στο πίσω μέρος του μυαλού σας (το υποσεινήδιτο) ή και στο συνειδητό?
Πιθανές απαντήσεις μόνο ΝΑΙ - ΟΧΙ παρακαλώ.
Προσωπικά απαντώ ναι.
ΥΓ Παρακαλώ άς απαντάει ο καθένας, όποιος θέλει φυσικά, σε αυτό το απλό ερώτημα, που μπορεί να γίνει αύριο πραγμάτικό, και κατόπιν ας παραθέτει και την όποια άποψή του περί κοινωνίας και γενικότερων εννοιών
13-06-2007, 02:00 #282
Originally posted by ex_hus
Με βαση το ανωτέρο μου post (που ίσως και να παρεξηγήθηκε και αναγκάστηκα να το εδιταρω λίγο χωρίς να αλλάξω λέξη παρά μόνο την στίξη) θα ήθελα για λόγους ειλικρίνειας να απαντάει ο καθείς στην εξής απλή ερώτηση
Το παιδί σας (είτε έχετε είτε θα έχετε) έχει τον κολλητό του ή την κολλητή της (που μάλιστα γνώρισε μόλις φέτος (και δεν ήταν σχέση πολλών ετών) άς πούμε στα 13 ή στα 14 ή στα 15 πάντως σε ηλικία κρίσιμη για την σεξουαλικότητα του παιδιού σας). αυτός ο κολητός ας υποθέσουμε ότι έχει ιυοθετεθεί από ομοφυλόφιλους και μάλιστα άντρες (ή στην αντίστιχη που το παιδί σας είναι κορίτσι και η κολλητή της προφανώς κορίτσι από ομοφυλόφιλες γυναίκες).
Εχετε κάποιο πρόβλημα εσείς ώς γονέας? Στο πίσω μέρος του μυαλού σας (το υποσεινήδιτο) ή και στο συνειδητό?
Πιθανές απαντήσεις μόνο ΝΑΙ - ΟΧΙ παρακαλώ.
Προσωπικά απαντώ ναι.
ΥΓ Παρακαλώ άς απαντάει ο καθένας, όποιος θέλει φυσικά, σε αυτό το απλό ερώτημα, που μπορεί να γίνει αύριο πραγμάτικό, και κατόπιν ας παραθέτει και την όποια άποψή του περί κοινωνίας και γενικότερων εννοιών
Υ.Γ.Και πάλι δεν θέλω να θίξω κανέναν ομοφυλόφιλο και καμία ομοφυλόφιλη επιλογή.
13-06-2007, 02:03 #283
Και γω απαντώ ΝΑΙ εξ χας, δυστυχώς -και κακώς ίσως- αλλά δε θα θελα το παιδί μου να δέχεται τέτοιες επιρροές.
Κάσι, δεν αναφέρθηκα σε σένα, υπάρχει πολύς κόσμος- και εκτός νετ και φόρουμ ακόμα περισσότερος- που δεν αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους. Αυτό θα είχε αντίκτυπο στο παιδί. Αυτό γράφω μόνο, καμμία σχέση με σένα και το αν είσαι ομοφοβική ή όχι.
13-06-2007, 02:05 #284
Η ομοφοβία είναι ο φόβος (έως του σημείου της παθολογικής φοβίας), η αποστροφή ή οι διακρίσεις κατά της ομοφυλοφιλίας ή σε βάρος των ομοφυλοφίλων. Μπορεί να περιλαμβάνει επίσης μίσος, εχθρότητα ή αποδοκιμασία των ομοφυλόφιλων ανθρώπων, της ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς, που οδηγεί στην εκδήλωση μισαλλοδοξίας.
Απο wikipedia, για την ομοφοβία, οκ?
13-06-2007, 06:45 #285
http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sex/add_user.shtml
Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή