Results 301 to 315 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
13-06-2007, 13:05 #301
Originally posted by Pappas10
2ον. Γνωρίζω αρκετά - μην πω πολύ - καλά την ιστορία του Harvey Milk. Εσύ δεν γνωρίζεις όμως τις δικές μου θέσεις και αγώνες για τα δικαιόματα των ομοφυλοφίλων.
Ενώ εσύ είσαι ψευδώνυμος, και είναι σαν να μου λες το γνωστό......
\"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε\"..........................
Που να ξέρω ο \"άμοιρος\";;;;;;;;;;;;Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
- 13-06-2007, 13:16 #302
Originally posted by Ektor
2ον. Γνωρίζω αρκετά - μην πω πολύ - καλά την ιστορία του Harvey Milk. Εσύ δεν γνωρίζεις όμως τις δικές μου θέσεις και αγώνες για τα δικαιόματα των ομοφυλοφίλων.
Ενώ εσύ είσαι ψευδώνυμος, και είναι σαν να μου λες το γνωστό......
\"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε\"..........................
Που να ξέρω ο \"άμοιρος\";;;;;;;;;;;;
Αν είχες διαβάσει καλά όλα αυτά που έχω γράψει τις θέσεις μου θα τις ήξερες. Και σε κάποιο σημείο έχω γράψει επίσης για την συμμετοχή μου σε συγκεκριμένο society ακτιβισμού για τα δικαιόματα των ομοφυλοφίλων.
Όταν όμως μου λες \"Διάβασε και θα καταλάβεις\" προφανώς έχεις άποψη για το τι δεν καταλαβαίνω ή δεν ξέρω. Δεν σου είπα λοιπόν \"ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;\" αλλά \"δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ οπότε μη βιάζεσαι\".
Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω... υποφέρεις κι υποφέρω. :) :) :)
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
13-06-2007, 13:20 #303
Λάθος δεν υποφέρω, εκτός αν έχεις μαντικές ικανότητες......
Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
13-06-2007, 13:27 #304
Καλά... υποφέρω μόνο εγώ.
13-06-2007, 13:29 #305
13-06-2007, 13:35 #306
(γλώσσα έξω)
:PΒάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
13-06-2007, 14:04 #307
Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα ωραίο θεμα μέσα σε αυτό το thread που όσοι θέλαν γράφαν για τις απόψεις ΤΟΥΣ όσον αφορά την ιυοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Τώρα καταλήξαμε στο ωραιότατο συμπέρασμα \"γλώσσα έξω\"
Ενα μικρό ιστορικό των postαρισμάτων σου Εκτωρα μπας και δεν κατάλαβα κάτι εγώ αλλά από τις σελίδες που μας παραπέμπεις μάλλον για διαφορές (ιατρικές - αντιδράσεις σε φάρμακα - συμπεριφορά σε ασθένειες - γενετικές) ανάμεσα στα φύλλα καθώς και η ζωή και οι αγώνες του Η-Μ.
Δυστυχώς από προσωπική σου άποψη ΔΕΝ είδα εγώ κάτι.
Ούτε καν αν συμφωνείς ή διαφωνείς με κάτι από όσα μας παραπέμπεις. Ιδίως για τα όσα γράφονταν στο θρεντ τη στιγμή που ξεκίνησες να γράφεις.
Αν έβαζες κάποια στιγμή ίσως μία δική σου άποψη, έστω ένα τίτλο ώστε να καταλάβουμε και εμείς τι προσπαθείς να πεις, ίσως δεν διαφωνούσε και κανείς μαζί σου. Και χωρίς να διαβάσουμε αυτά που λές. Δεν ανακάλυψε κανείς από αυτούς που μας παραπέμπεις και την Αμερική. Από το 1992 είναι το άλλο. Ναι στην μήτρα ξεκινούν πολλά να διαμορφώνονται. Μέσα σε αυτά και ο εγκέφαλος. Ωραία. Τίποτα άλλο? Κάποια δική ΣΟΥ άποψη?
Μη ξεχνάς πως για ότι γράφει ένας επιστήμονας κάποιος άλλος γράφει κάτι άλλο. Και στο παρελθόν επιστήμονες έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη. Και το δέχονταν σχεδόν όλοι. Μη θεοποειείς κανένα λοιπόν ούτε καν τον Η-Μ
http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sex/add_user.shtml
Some researchers say that men can have \'women\'s brains\' and that women can think more like men.
Find out more about \'brain sex\' differences by taking the Sex ID test, a series of visual challenges and questions used by psychologists in the
BBC One television series Secrets of the Sexes:
http://www.amazon.com/Brain-Sex-Difference-Between-Women/dp/0385311834
Here, geneticist Moir and BBC- TV writer-producer Jessel argue convincingly that the answer lies in the difference between the male and female brain. Writing with clarity and style, and documenting their data every step of the way, Moir and Jessel explain how the embryonic brain is shaped as either male or female at about six weeks, when the male fetus begins producing hormones that organize its brain\'s neural networks into a male pattern; in their absence, the brain will be female.
Διαβάστε και για κάποιον που αφιέρωσε τη ζωή του για την προστασία των ομοφυλοφίλων και των μειονοτήτων γενικότερα....
http://www.lambda.net/~maximum/milk.html
…Harvey Milk (1930 - 1978)
http://www.queer-arts.org/milk/index.html
Harvey Milk, Second Sight
http://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Milk
Harvey Bernard Milk (May 22, 1930 – November 27, 1978), an American politician and gay rights activist,
πηγή http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/4365540.stm
Scientists say they have proof that the sex of the brain makes men and women more prone to different diseases.
πηγή http://www.theabsolute.net/misogyny/brainsx.html
References on Sex Differences
A popular general introduction to the subject:
MOIR, A. and JESSEL, D., Brain Sex: the Real Difference between Men and Women, Carol Publishing Group (1991). There are plenty of references to the scientific literature. There is also a 2 or 3 part television series by the same name.
Quotations from Brain Sex
ΥΓ τα όσα αναγράφονται κάτω από τις σελίδες που μας παραπέμπεις είναι ακριβώς οι τίτλοι αυτών των σελίδων.
ΥΓ2 Προσωπικά δεν κατάλαβα τι ήθελες ΕΣΥ να πείς? ΚΑι κυρίως πάνω σε ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ?
13-06-2007, 14:21 #308
Ο Ομοφυλόφιλος όμως γουστάρει που είναι ομοφυλόφιλος.
13-06-2007, 14:54 #309
[quote]Originally posted by Pappas10
Δεν είμαι υπέρ του ρίσκου για την ζωή και την ανατροφή ενός παιδιού. Γιατί να δοκιμάσουμε μπορείς να μου πεις?
/quote]
γιατι ειναι ρισκο για ομοφυλοφιλους και δεν ειναι για ετεροφυλοφιλους?
13-06-2007, 15:03 #310
Η ανατροφή ενός παιδιού δεν είναι κοινωνικό δικαίωμα. Είναι κοινωνική υποχρέωση ίσως αλλά όχι δικαίωμα.
και ποιος θα ορισει ποιος ειναι ικανος να αναλαβει αυτη την υποχρέωση, και με ποια κριτήρια....
13-06-2007, 15:10 #311
και κατι τελευταιο (νομιζω οτι πολλα ειπα ήδη, και ισως κουρασα κ καποιους)....μακάρι ολο αυτό το ζήλο και την ανησυχια που δειχνουν ολοι για την σωστή ανατροφη παιδιων σε ομοφυλοφιλα ζευγάρια να την εδειχναν και στην περιπτωση ανατροφης παιδιων απο ετεροφυλοφιλα δλδ κανονικα ζευγάρια...
13-06-2007, 15:17 #312
Sofia ειλικρινά θα ήθελα μία απάντηση.
Originally posted by ex_hus
Με βαση το ανωτέρο μου post (που ίσως και να παρεξηγήθηκε και αναγκάστηκα να το εδιταρω λίγο χωρίς να αλλάξω λέξη παρά μόνο την στίξη) θα ήθελα για λόγους ειλικρίνειας να απαντάει ο καθείς στην εξής απλή ερώτηση
Το παιδί σας (είτε έχετε είτε θα έχετε) έχει τον κολλητό του ή την κολλητή της (που μάλιστα γνώρισε μόλις φέτος (και δεν ήταν σχέση πολλών ετών) άς πούμε στα 13 ή στα 14 ή στα 15 πάντως σε ηλικία κρίσιμη για την σεξουαλικότητα του παιδιού σας). αυτός ο κολητός ας υποθέσουμε ότι έχει ιυοθετεθεί από ομοφυλόφιλους και μάλιστα άντρες (ή στην αντίστιχη που το παιδί σας είναι κορίτσι και η κολλητή της προφανώς κορίτσι από ομοφυλόφιλες γυναίκες).
Εχετε κάποιο πρόβλημα εσείς ώς γονέας? Στο πίσω μέρος του μυαλού σας (το υποσεινήδιτο) ή και στο συνειδητό?
Πιθανές απαντήσεις μόνο ΝΑΙ - ΟΧΙ παρακαλώ.
Προσωπικά απαντώ ναι.
ΥΓ Παρακαλώ άς απαντάει ο καθένας, όποιος θέλει φυσικά, σε αυτό το απλό ερώτημα, που μπορεί να γίνει αύριο πραγμάτικό, και κατόπιν ας παραθέτει και την όποια άποψή του περί κοινωνίας και γενικότερων εννοιών
13-06-2007, 15:31 #313
Originally posted by Sofia
Ο Ομοφυλόφιλος όμως γουστάρει που είναι ομοφυλόφιλος.
Με εκτίμιση και πάντα φιλικά,
13-06-2007, 15:36 #314
σου απαντω λοιπον υποθετικα γιατι δεν ειμαι μανα (μεγάλη ευθύνη και χαρά και χιλια δυο αλλα φανταζομαι)...
Υποθέτω πως με ρωτας, αν θα φοβηθώ μήπως το παιδι μου παρασυρθει απο τους ομοφυλοφυλους γονεις που θα ορεγονται σεξουαλικα το παιδι μου...δλδ αν εχω κορη, πώς θα τη στειλω σε ενα σπιτι με λεσβίες...ειναι επικίνδυνο....κλπ...
εχω τα ματια μου και τα αυτια μου ανοιχτα, πιστεύω ακραδαντα οτι ο κινδυνος για το καθε παιδι , αρα και για το παιδι μου μπορει να υπαρχει και να εμφανιστει απο παντου....
γιατι να ανησυχήσω απο μια τετοια οικογενεια περισσοτερο απο μία αλλη?κανονικη? η κανονικη οικογενεια διασφαλιζει ισορροπία? κι αν ναι τοτε καθημερινα πως βλεπουμε περιπτωσεις οικογενειων όπου ο ιδιος ο πατερας βιαζει το παιδι του αγορι ή κορίτσι? ή ο οικογενειακος φίλος μιας νορμαλ οικογενειας να παρενοχλει σεξουαλικα ενα κοριτσακι αλλά οι γονεις να μη το βλεπουν και σε πιο τραγικες περιπτωσεις να μην το πιστευουν....? Αν θεωρουμαι υπερβολικη ή μηδενιστρια, δεν χρειαζετε να τρεξετε μακρυα απο εδω...σ αυτο το φορουμ ακομα υπάρχει πληθος τέτοιων περιπτώσεων...
Γι αυτο κ πιστεύω οτι ο κινδυνος υπαρχει παντου κ ελπιζω να ακουω κ να βλεπω οσα περισσοτερα πραγματα μπορω...και οχι να μενω με παροπιδες....
13-06-2007, 15:38 #315
[quote]Originally posted by Sofia
Δεν είμαι υπέρ του ρίσκου για την ζωή και την ανατροφή ενός παιδιού. Γιατί να δοκιμάσουμε μπορείς να μου πεις?
/quote]
γιατι ειναι ρισκο για ομοφυλοφιλους και δεν ειναι για ετεροφυλοφιλους?
Και για τους 2 είναι ρίσκο. Αλλά εγώ συμφωνώ - αν επιμένεις - με την κατάργηση της υιοθεσίας γενικώς. Εσύ (για πολλοστή φορά) μπορείς να μου πείς γιατί να αποκτήσουν δικαίομα υιοθεσίας οι ομοφυλόφιλοι.
Το να αναθρέψεις το παιδί σου είναι ένα δικαίωμα που σου δίνει η φύση. Αν ΔΕΝ είσαι διαπιστωμένα ικανός εκεί έχει δικαίωμα να επέμβει ο νόμος.
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή