Ομοφυλοφιλία - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 32 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 475
    Senior Member
    ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;

Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλη το πρώτο πράγμα που θα την ρώταγα θα ήταν αν αισθάνεται όμορφα μέσα της με αυτό. Αν μου έλεγε ότι νιώθει άσχημα θα την προέτρεπα να το κουβεντιάσουμε με σκοπό να της δώσω να καταλάβει πως αν αυτή είναι η επιλογή της και αυτό που βαθύτερα μέσα της την εκφράζει και την κάνει να νιώθει καλά τότε δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να προσπαθεί να το αρνηθεί ή να νιώθει ενοχικά για αυτό. Τέλος θα αποδεχόμουν την σχέση της και θα επιθυμούσα και να γνωρίσω τον άνθρωπο εκείνο (ή πιό σωστά εκείνη) με τον οποίο θα επέλεγε να μοιραστεί την ζωή της. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την απέρριπτα και δεν θα προσπαθούσα να την αλλάξω. Το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι η κόρη μου να είναι καλά και χαρούμενη και αν αυτό την έκανε χαρούμενη το ίδιο θα αισθανόμουν και εγώ.

Senior Member
    Oρισμένοι έχουν την κακιά συνήθεια, ελάττωμα ή όπως αλλιώς θέλετε, να ακούγεται μόνο η δική τους φωνή…σ΄ αυτή την περίπτωση νομίζω ότι χρήζουν μόνιμης \"Ψ\" παρακολούθησης….

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή ;

\"Βλέπε άκου σ(ι)ώπα\"

ή

\"μη μιλάς μην ακούς μη βλέπεις…\"
    Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..

Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...

Senior Member
    Originally posted by Ektor
    Oρισμένοι έχουν την κακιά συνήθεια, ελάττωμα ή όπως αλλιώς θέλετε, να ακούγεται μόνο η δική τους φωνή…σ΄ αυτή την περίπτωση νομίζω ότι χρήζουν μόνιμης \"Ψ\" παρακολούθησης….

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή ;

\"Βλέπε άκου σ(ι)ώπα\"

ή

\"μη μιλάς μην ακούς μη βλέπεις…\"
    Φίλε Έκτορα,

Συμφωνώ απόλυτα. Κι εμένα μου τη σπάει αυτό. (EDIT) όπως με ενοχλούν κι εκείνοι που δεν αντέχουν την κριτική στις ιδέες τους και καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις.

Φαντάζομαι να συμφωνείς.

Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Senior Member
    Originally posted by Tass
    ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;

Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλη το πρώτο πράγμα που θα την ρώταγα θα ήταν αν αισθάνεται όμορφα μέσα της με αυτό. Αν μου έλεγε ότι νιώθει άσχημα θα την προέτρεπα να το κουβεντιάσουμε με σκοπό να της δώσω να καταλάβει πως αν αυτή είναι η επιλογή της και αυτό που βαθύτερα μέσα της την εκφράζει και την κάνει να νιώθει καλά τότε δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να προσπαθεί να το αρνηθεί ή να νιώθει ενοχικά για αυτό. Τέλος θα αποδεχόμουν την σχέση της και θα επιθυμούσα και να γνωρίσω τον άνθρωπο εκείνο (ή πιό σωστά εκείνη) με τον οποίο θα επέλεγε να μοιραστεί την ζωή της. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την απέρριπτα και δεν θα προσπαθούσα να την αλλάξω. Το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι η κόρη μου να είναι καλά και χαρούμενη και αν αυτό την έκανε χαρούμενη το ίδιο θα αισθανόμουν και εγώ.
    Νατασσα (αν θυμαμαι καλα),
    ειλικρινα χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που εισαι μανουλα και ετοιμαζεσαι να φερεις ενα ακομα παιδακι στον κοσμο:)...μ ολα αυτα που βλεπω να γραφεις \"φαινεσαι\" να βρισκεις ισορροπιες και να τα χεις καλα με τον εαυτο σου...και μοιραια και με τους αλλους:))...Μπραβο σου...

Senior Member
    Originally posted by Pappas10
    Originally posted by EktorΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
    θα πρέπει να τον / την \"αποτρέψω\" ή προσπαθήσω να του/της αλλάξω την γνώμη; Θα πρέπει να σταθώ αλληλέγγυος και να του/της πω \"εντάξει δεν τρέχει τίποτα\";)

Συγγνωμη, αλλα δεν τίθεται θεμα γνωμης ωστε να την αλλαξεις...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by EktorΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Ή Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;
    θα πρέπει να τον / την \"αποτρέψω\" ή προσπαθήσω να του/της αλλάξω την γνώμη; Θα πρέπει να σταθώ αλληλέγγυος και να του/της πω \"εντάξει δεν τρέχει τίποτα\";)
    Συγγνωμη, αλλα δεν τίθεται θεμα γνωμης ωστε να την αλλαξεις...
    Σοφία,

Δες τις παραμέτρους που έβαλα παραπάνω περί ηλικίας και εμπειριών. Έχεις δίκιο πάντως, το \"γνώμη\" θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά. Παράληψις μου και συγνώμη.

Αλήθεια όμως, τι θέμα τίθεται;

Senior Member
    Originally posted by anemos
    Το να καλύπτεσαι ή όχι από μια εξήγηση εξαρτάται και απ΄το \'\'ΘΕΛΩ \" σου.
    απο τα \"θέλω\", απο οσα εχεις αναγκη να ακουσεις και ποσα \"μπορεις\" να ακουσεις...ξερεις καποιοι δεν αντεχουν να ακουνε τα παντα και επιλεγουν μονο αυτα που βολευουν...και φυσικα εχουν τους λογους τους...μπορει να ειναι κ αμυνα τους

Senior Member
    κανενα θεμα απο μενα, καλύφθηκα πληρως...οπως ειπα (σε προηγουμενο Post) καταννοησα τη θεση σου, απλα μου εκανε εντυπωση η αλλαγη \"γνωμης\"....

Senior Member
    Έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν τραβάω κανένα ζόρι εγώ μαζί τους...

Τσακωνόμαστε πάντως για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού. Αν και δεν είναι όλοι τους υπέρ. Μάλιστα μερικοί είναι κατά και του γάμου.
    Αυτά λέω και σε ομοφυλόφιλους φίλους που είναι κατά του γάμου. Και τους πείθω. Αν και μερικοί μου πετάνε κάτι του στύλ \"σιγά μην \"νομιμοποιήσω\" τον μαλάκα και μου φάει την περιουσία\".
    Κοφτο παραμυθι, βρε. Ξεκολλα, για σενα το λεω.

ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    Έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν τραβάω κανένα ζόρι εγώ μαζί τους...

Τσακωνόμαστε πάντως για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού. Αν και δεν είναι όλοι τους υπέρ. Μάλιστα μερικοί είναι κατά και του γάμου.
    Αυτά λέω και σε ομοφυλόφιλους φίλους που είναι κατά του γάμου. Και τους πείθω. Αν και μερικοί μου πετάνε κάτι του στύλ \"σιγά μην \"νομιμοποιήσω\" τον μαλάκα και μου φάει την περιουσία\".
    Κοφτο παραμυθι, βρε. Ξεκολλα, για σενα το λεω.

ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
    Φίλε Κανένα,

Υπάρχουν και άνθρωποι εδω μέσα που μπορούν να (EDIT) επιβεβαιώσουν κάποιους ομοφυλόφιλους φίλους και φίλες μου. (Ξανά EDIT για να είμαι ειλικρινής). Βέβαια από τότε που επέστρεψα οι συναναστροφές μου έχουν όντως μειωθεί. Πραγματικά δεν αρέσκομαι σε παραμύθια.

Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση.

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    ΥΓ Σοφια, αν ψιφισις ετσι κι εγο μαζι! παντα ιπερ τις αγελαιασ συμπεριφορας

Να σαι καλα:)) θα σου δώσω να φορεσεις και κονκαρδα:))) Μην ανησυχεις!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία. Να είσαι καλά.

Senior Member
    Τίποτα...το πιστευω και το γραφω...οχι μονο απο αυτη σου την απάντηση, αλλα και απο αλλες..μπραβο σου που εχεις ανοιχτο μυαλο και καρδιά...σπανιο προσον...:)

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    κανενα θεμα απο μενα, καλύφθηκα πληρως...οπως ειπα (σε προηγουμενο Post) καταννοησα τη θεση σου, απλα μου εκανε εντυπωση η αλλαγη \"γνωμης\"....
    Σοφία,

Το \"τι θέμα τίθεται\" πήγαινε στο τι πιστεύεις ότι κάνει έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο; Πέρα από κάποια ορμονική διαταραχή ή εγκεφαλική ιδιαιτερότητα (με βάση το παράδειγμα του πως \"σκέφτονται\" τα 2 φύλλα που αναφέρθηκε πριν)

Senior Member
    εγω παλι, θα το αποδεχομουν σιγουρα αν ο γιος μου ηταν ομοφυλλοφυλος αλλά δεν νομιζω να χαιρομουν με την χαρα του. Θα με ετρωγε μια ζωη. Δεν θα το χωνευα ποτε. Με τι να χαρω δηλαδη? με το κουνημα και την θυλιπρεπη χαρη που θα ειχε? Οχι με τιποτα. Δεν θα τον απεριπτα ουτε θα προσπαθουσα να του αλλαξω \"γνωμη\" γιατι οντως δεν προκειται για αλλαγη γνωμης αλλά με τιποτα δεν θα ημουν ευτυχισμενη με αυτη του την επιλογη και ευτυχια

Page 25 of 32 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast