Ομοφυλοφιλία - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 475
    Senior Member
    Originally posted by Ektor
    Τί ωραία !! τί καλά!! ξαπλώστε, χαλαρώστε και πείτε ελεύθερα \"εκτός θέματος\" τα του \"εγώ\" σας!!!

Πάντα φυσικά με την ίδια διάθεση που σας διακατέχει μόνιμα....
    Τι είναι προπαγάνδα;

η συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια διάδοσης ιδεών ή απόψεων με σκοπό τον επηρεασμό της συνείδησης της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένους στόχους.

Ένα απ΄τα πολλά που χαρακτηρίζει τους προπαγανδιστές είναι και η χυδαιότητα.......

;)
    Ektor,
    Τα μπλέ κόψτα, τα κόκκινα μόνο το βράδυ. Τα κίτρινα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Senior Member
    Τί ωραία !! τί καλά!! ξαπλώστε, χαλαρώστε και πείτε ελεύθερα \"εκτός θέματος\" τα του \"εγώ\" σας!!!

Πάντα φυσικά με την ίδια διάθεση που σας διακατέχει μόνιμα....
    Η διάθεση είναι το \"εγώ\" να γίνει \"εμείς\". Αυτό είναι πάντα \"εντός θέματος\"... εκτός και αν ισχύουν αποκλεισμοί συγκεκριμένων \"εγώ\" που δεν μας αρέσουν.

Ή αν η κοινωνία που ευαγγελίζόμαστε δεν έχει χώρο για ατομικές θέσεις πάρα μόνο για πολτοποιημένες και γενικόλογες υποθέσεις. Στο όνομα των \"πολλών\" που δεν έχουν πρόσωπο.

Τι είναι προπαγάνδα;

η συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια διάδοσης ιδεών ή απόψεων με σκοπό τον επηρεασμό της συνείδησης της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένους στόχους.

Ένα απ΄τα πολλά που χαρακτηρίζει τους προπαγανδιστές είναι και η χυδαιότητα.......

;)

Προφανώς ο ορισμός της προπαγάνδας είναι \"εντός θέματος\". Τον ορισμό της \"χυδαιότητας\" δεν είδα. Και δεν έχω και το λεξικό του Μπαμπινιώτη...

Μερικοί άνθρωποι έχουν ευαίσθητη ηθική στις λέξεις και άκρατο φιλελευθερισμό στις απόψεις.

Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Senior Member
    Originally posted by krino
    αμα τα παιδια μου ηταν ομοφυλοφιλοι?? το ιδιο φανταζομαι και αμα ηταν ετεροφυλοι....
    Καποια θα στιγμη θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι το τι κανει ο οποιοσδηποτε στο κρεβατι ειναι εντελως προσωπικη του υποθεση... και αυτο αφορα και τις γιους σας και τις κορες σας...

Εκτος αν πηγαινεται μαζι και στο καμπινε για χεσιμο, οποτε τοτε παω πασο...
    Συμφωνώ με μία υποσημείωση φίλε Κρίνο. Για να είναι κάτι \"προσωπική του υπόθεση\" θα πρέπει να διαθέτει και προσωπικότητα.

Μέρος αυτής της \"προσωπικότητας\" είναι να έχει το κρεβάτι ΤΟΥ. Όχι της Μαμάς ή του Μπαμπά ( ή των Μαμάδων και των Μπαμπάδων της μελοντικής κοινωνίας που συζητάμε).

Έως κάποια ηλικία δεν πας σε καμμία τουαλέτα μαζί του. Αλλάζεις πάνες. Μετά πας κάνα δύο φορές να του δείξεις. Προτιμώ πάντως να συγκρίνω τον έρωτα και τα αισθήματα με κάτι περισσότερο από τα κόπρανα.

Δεν συμφωνείς;

Με εκτίμηση και πάντα φιλική διάθεση,

Senior Member

και αυτο αφορα και τις γιους σας και τις κορες σας...
    Φίλε Κρίνο,

Εσύ έχεις παιδιά; Ή μόνο άποψη για το τι αφορά τους γιούς ΤΟΥΣ και τις κόρες ΤΟΥΣ.

Senior Member
    Originally posted by Pappas10
    4. Και για άλλη μία φορά, το να επιτρέψεις σε ομοφυλόφιλους την υιοθεσία θα είναι ένα πείραμα πάνω σ\' ένα παιδί. Δεν μπορώ να συναινέσω σ\' αυτό.

Δεν χρειαζεται να συναινεσεις ουτε σε αυτο - ουτε σε κατι παρομοιο.1

Σε πρωτο επιπεδο στην Ευρωπη νομιμοποιηται 2aγαμος ομοφυλοφιλων και επεται 2bη υποθεση της υοθεσιας.
    Φαντασου ολα αυτα να στηριζοταν στο να συναινεσει ο παππας 10 η ο κρινο....2c
    Η κοινωνια μας θα ειχε μεινει στην μορφη της προικας η στο αν υπαρχει βιασμος κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου.

Οι κοινωνιες αλλαζουν - μεταμορφωνονται 3και πολλες φορες αργουμε να δουμε αυτες τις αλλαγες.
    Βεβαια στην αρχη μας φαινεται αλλοκοτο, αλλα ολα τα καινουρια εινα στην αρχη τους αλλοκοτα.
    Η εμπειρια θα δειξει αν οι ανθρωποι αυτοι θα γινουν ευτυχισμενοι και οχι ο δικος μας (μου - σου - του) αγνωστικισμος επι του θεματος.4

Καλημερα πλεον...
    Πολύ θα ήθελα, και γιαυτό το κάνω, να πώ τα εξής:

1. Ο pappas μόνο ή ΟΛΟΙ δεν χρειάζεται να συνεναίσουν?

2α. Πολύ με αρέσει αυτή η παθητική φωνή. Μόνα τους γίνονται στην Ευρώπη λοιπόν, και ΚΑΝΕΙΣ δεν μας νιάζει αν συναινεί ή όχι. Κάτι σαν τον αυτόματο πιλότο.

2β. Νάτο πάλι αυτό με την παθητική φωνή. Μόνη της έρχεται ΚΑΙ η υπόθεση αυτή της υιοθεσίας.

2c. Να συμπληρώσω φαντάζομαι και τον ευατούλη μου σε αυτούς που δεν μετράνε ε? Ποιόν άλλον είπαμε αν όχι ΟΛΟΥΣ?

3. Βρε αυτές οι κενονίες οι άτιμες. Για δες πως αλλάζουν μόνες τους!!!!. Εμείς μόνο αργούμε.

4. Αντε όχι ο δικός του αγνωστικισμός. Ούτε ο δικός σου. ουτε ο δικός μου. Τελικά ξέρεις ποιός ΕΧΕΙ την ΓΝΩΣΗ? Δε με δίνεις και εμένα το mail του να τον ρωτήσω 2-3 πραγματάκια που θέλω? Να με πεί και προς τα πού θα πάει η κενονία η άδικη?

ΥΓ. Προσωπικά πιστεύω στην θεωρία του πετάγματος της πεταλούδας. Το ότι εμείς συζητάμε τώρα εδώ έχει άμεση σχέση με μία πεταλούδα που μόλις γεννήθηκε στο Τζιχριστάν. Ή αλλιώς κάθε πράξη μετράει και έχει αντίκτυπο. Κάθε σκέψη επίσης. Κάθε έλλειψη πράξης ή σκέψης επίσης. Πάντως μόνο του τίποτα δεν γίνεται.

ΥΓ2 Και ο Πόντιος Πιλάτος πάντως τους άλλους, την κενονία, άφησε να αποφασίσουν.

Senior Member
    Εγώ ακόμα απάντηση από ομοφυλόφιλο δεν έχω δει στο \"Γιατί θέλει παιδί;\".

Banned

Φίλε Κρίνο,

Εσύ έχεις παιδιά; Ή μόνο άποψη για το τι αφορά τους γιούς ΤΟΥΣ και τις κόρες ΤΟΥΣ.

Νομιζω οτι ημουν σαφης σε αυτο που εγραψα,
    οχι δεν εχω παιδια.
    Φυσικα αν αποκτησω ποτε μου, οι αποψεις μου ειναι ηδη καταγεγραμενες.

Senior Member

Φίλε Κρίνο,

Νομιζω οτι ημουν σαφης σε αυτο που εγραψα,
    οχι δεν εχω παιδια.
    Φυσικα αν αποκτησω ποτε μου, οι αποψεις μου ειναι ηδη καταγεγραμενες.
    Φίλε Κρίνο,

Σαφέστατος ήσουν, απλά ήθελα να επιβεβαιώσω :)

Παππάς10 ή κάτα Κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Μήπως είσαι ο Κρίνο του παλιού DC;;;;

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Εγώ ακόμα απάντηση από ομοφυλόφιλο δεν έχω δει στο \"Γιατί θέλει παιδί;\".
    Η συνηθέστερη απάντηση που έχω λάβει από γυναίκες ομοφυλόφιλες είναι ότι θέλουν να νοιώσουν τη χαρά της μητρότητας όπως επίσης και ότι το μητρικό τους φίλτρο τους το \"επιβάλλει\". Οι περισσότερες γυναίκες πάντως - βασικά όσες ξέρω εγώ - δεν συζητούν τόσο την υιοθεσία όσο την τεχνιτή γονιμοποίηση

Οι άντρες δεν νομίζω να πολυθέλουν. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανένα ζευγάρι ανδρών ομοφυλόφιλων που να σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί. Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα ηλικίας μιας και τα περισσότερα παιδιά που ξέρω, τα είχα γνωρίσει όταν ήταν κάτω των 30.

Για να είμαι ειλικρινής, όσο καιρό ασχολιόμουν ενεργά με το θέμα, η υιοθεσία δεν ήταν ποτέ στην κορυφή της λίστας των ομοφυλοφιλικών αιτημάτων. Ενίοτε δεν ήταν καν στην λίστα. Θεσμικά, το βασικό θέμα είναι ο γάμος και - σε περίπτωση διαζυγίου μετά από ετεροφυλόφιλη σχέση με παιδί ή παιδιά - το γονικό δικαίομα.

Κοινωνικά ήταν η κατάργηση του discrimination based on Sexual Orientation (προκατάληψη βασισμένη στην σεξουαλικότητα - σε ΠΟΛΥ ελεύθερη μετάφραση) στην αγορά και τον χώρο εργασίας.

Με όλο τον σεβασμό προς όλους τους ομοφυλόφιλους φίλους και φίλες, αλλά στην Ελλάδα δεν φταίει μόνο το οπισθοδρομικό της κοινωνίας. Το ομοφυλοφιλικό κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω και γι\' αυτό φταίνε οι ίδιοι. Από τον καιρό του Spartacus στην Ελλάδα αναπτύχθηκε η \"ιδέα\" του Gay Bar ως χώρο ελεύθερης έκφρασης τους αλλά αυτό - αυτόματα - τους γκετοποίησε.

Αντί για πολιτικό ακτιβισμό - δημιουργία συμπαγούς ομοφυλοφιλικού pressure group στα πρότυπα του British Gay Lesbian and Bisexual Society - έχουμε ευκαιριακές τοποθετήσεις κάποιου Βαλιανάτου. Ο οποίος όσο καλός κι αν είναι στην επιχειρηματολογία του, στην ουσία αποτελλεί τηλεοπτικό \"μαϊντανό\", σε περιπτώσεις όπως του ταξίαρχου με το στριγγάκι. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και προκαλούν χλεύη.

Στις περισσότερες \"προηγμένες\" χώρες οι ομοφυλόφιλοι έχουν οργανόσεις με σαφείς δράσεις όπως.

1. Δημιουργία ατζέντας θεμάτων προς συζήτηση και επίλυση

2. Πολιτική προόθηση αυτής της ατζέντας μέσα από σειρές εκδηλώσεων (gay parades and festivals) και κοινωνικών δράσεων (gay social activities). Δεν ξέρω, αλλά στην Ελλάδα δεν είδα ποτέ έναν οργανισμό Ομοφυλοφίλων να κάνει δωρεά (για παράδειγμα) 20.000 ευρώ στο \"Χαμόγελο του Παιδιού\". Ή να οργανώσει έναν έρανο για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή Ανεμία.

3. Πολιτική συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς ισσότητας και καταπολέμησης της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού. Πολιτική Συνεργασία όμως, όχι μόνο καταγγελίες στο Human Rights Watch. Αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ας φτιάξουν μία κοινή ατζέντα με ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ των οργανισμών αυτών και να την προοθήσουν κοινά. Όχι να \"κρύβονται\" πίσω από το Ευρωπαϊκό Ομοφυλοφιλικό κίνημα.

Αυτά είναι κάποιες απλές ιδέες που δεν χρειάζονται τίποτ\' άλλο πέρα από θέληση για να γίνουν.

Banned

Ενας ειναι ο Κρινο απανταχου της γης......
    εσυ ποιος εισαι ομως??

(τωρα που γνωριστηκαμε....)

Senior Member

Ενας ειναι ο Κρινο απανταχου της γης......
    εσυ ποιος εισαι ομως??

(τωρα που γνωριστηκαμε....)
    Ο Παππάς10 ρε... Έλα ρε δεν θυμάσαι... αφού κι εκεί σκοτωνόμασταν... :) :) :)

Banned
    εεε ας παραλειψουμε τους φονους εδω μεσα....

Senior Member
    εεε ας παραλειψουμε τους φονους εδω μεσα....
    Το να διαφωνείς μαζί μου δεν είναι φόνος...είναι αυτοχειρία... :P:P:P:P:P:P:P (αστειεύομαι).

Χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε. Χωρίς πλάκα.

Με εκτίμιση,

Παππάς10.

Πάντως η περίπτωση ομοφυλοφιλίας , είτε έτσι την ερμηνεύετε, είτε πιο αυστηρά, ένα δράμα είναι για αυτόν που τη βιώνει...
    Είναι άπειρες οι φορές που αισθάνομαι πως η ζωή μου τελείωσε από την ώρα που κιόλας γεννήθηκα και ακόμα περισσότερες οι φορές που θέλω να τη τελειώσω. Έτσι κι αλλιώς παντού αδιέξοδα έχει, τι είχαμε τι χάσαμε...
    Απλώς διαβάζοντας τόσο καιρό όλα τα παραπάνω σκεφτόμουνα πόσο μάταια είναι όλα αυτά,κοινωνικές ή πολιτικοκοινωνικές αναλύσεις.
    Άραγε, χρόνια ή και αιώνες μπορεί να έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις , χιλιάδες προοδευτικοί ή παθόντες να πρόταξαν τα στήθη τους, εκατοντάδες ώρες σε ντιβάνια ειδικών (και εγώ μέσα σε αυτούς) χωρίς κανένα αποτέλεσμα...
    Αλήθεια , μήπως φταίω που δε βλέπω πουθενά φως...?

Senior Member
    Originally posted by savant

Αλήθεια , μήπως φταίω που δε βλέπω πουθενά φως...?
    πιστεύω πώς αν δεν θες να δεις ακομα κ μια σχισμή φωτος, δεν θα τη δεις, ακομα κ αν λουζεσαι απο άπλετο φως...

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast