Results 406 to 420 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
19-06-2007, 13:25 #406
Πάντως από τις τελευταίες απαντήσεις στο προσωπικό ερώτημα για το παιδί του καθενός μας οι απαντήσεις τείνουν στο \"καλοί και χρυσοί αλλά μακριά από την οικογένειά μου να είναι.\" και όχι στα αλτρουιστικά (άραγε σωστή λέξη?) λόγια που γράφονταν πριν την ερώτηση αυτή.
Ενα πράγμα σαν να λέμε το παιδί του γείτονα αν είναι το αγαπώ και το εκτιμώ και δεν το ξεχωρίζω σαν άνθρωπο μόνο και μόνο από τις σεξουαλικές επιλογές του αλλά αν είναι το δικό μου το παιδί...........
ΥΓ Για να μη παρεξηγηθώ δηλώνω εξαρχής ότι προσωπικά δεν θεωρώ υποκρισία τα αισθήματα και τις απόψεις κανενός πολύ δε περισσότερο όταν είναι και τα δικά μου τόσο παρόμοια με αυτά που περιγράφω ανωτέρο.
- 19-06-2007, 13:29 #407
στις περισσοτερες περιπτωσεις, μην πω σε ολες, το ιδιο δεν ισχυει? Οχι μονο για το συγκεκριμενο θεμα. Λυπομαστε, συμποναμε τον γειτονα αλλά μακρυα απο μας.
19-06-2007, 22:37 #408
Αυτό ακριβώς
Άντε ζήσε λοιπόν με τέτοιες συνθήκες...
Η ζωή μου όπως και η ζωή πολλών σαν κι εμένα αρχίζει να...τελειώνει κάπου εκεί στα 18..
20-06-2007, 01:19 #409
savant δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε βλεπουν με τον ιδιο τρόπο τα πράγματα ξέρεις....μία ματιά κ σ αυτο το φορουμ, ακομα ακομα και σ αυτο το thread θα σε πεισει....
11-07-2007, 23:07 #410
loipon sas parakalo na me boithisete kai na akousete tin diki mou istoria...
eimai 19 xronon fititis oikonomikou asoee, me gallika agglika ta panta stin zoi tou 2 axiagapitous men , piestikous de. goneis...me dio aderfia megalitera....loipon...prin apo 8 xronia otan imoun 11-12 o protos mou xaderfos pou itan 20 prospathise na me apoplanisei...fisika ego arnithika...bebaia itan paroun kai me \"boithise..\" stin proti mou expermatosi kati pou me ftrikare afantasta....auto sinexistike gia alla 5 xronia mexri pou tou exigisa oti megalosa kai den prepei....den kaname sex...mono \"faseis\".... me epirease...den ekana sxeseis....skeftomoun san pathitikos gay...sinexeia den ekana tipota alla ekana sinexeia chat....prospathousa na bro kati pou na me xexorizei apo tous gay..den tous antipatho..alla den thelo na meino monos thelo na kano paidia ktl....telika pin apo 6 mines i kolliti mou pou itan ta panta me eixe boithisei kai ixere giauto epathe neuriko klonismo...exetias tou agoriou tis pige strato ekeinos kai eixe pethanei o pateras tis kai tis bgikan tora.....stamatise na mou milaei xafnika apo ti mia mera stin alli elege oti tin agxona,,,,apo oti ematha 3 mines meta.....fisika ego exo pesei se katathlipxi..itan ta panta gia mena kai akoma i proti kai monadiki ginaika pou agapisa apo to dimotiko.....
11-07-2007, 23:11 #411
piga se pxixologo...kai mou eipe oti piestika....ebala ta klamata mia mera...kai trelathika den mporousa na stamatiso kai mou anebike kai i piesi.....exo skeftei polles fores na autoktoniso..den exo filous pia..eimai monos...kai telika gnorisa 2 -3 paidia gay...fasothika...o enas mpike ligo mesa mou.....xoris profilaktiko kai meta me fobise mipos exei aids...kai exo trelathei ekana aimatos bgikan mia xara ektos apo kati pou eggrafe abnormal...o giatros eipe oti einai ia xara alla ego akoma eimai saltarismenos...aDEN THELO NA GINO GAY....o pxixologos mou proteine 2 meres tin ebdomada parakolouthisi gia 2 xronia alla einai polla ta tlefta kai den thelo na ta dosoun oi goneis mou.......einai megaloi kai pia pappoudes...kai o pateras mou bgainei sti sintaxi..den xero ti na kano...boithiste me.....
12-07-2007, 00:50 #412
Χρηστο καλησπέρα, καλώς ήλθες.
Μοιάζει να είσαι σε πανικό με όλα αυτά που σου συμβαίνουν.
Ακόμη, μοιάζει να μην έχεις εμπιστοσύνη στους ψυχολόγους.
Ωστόσο, χρειάζεσαι υποστήριξη ώστε να επεξεργαστείς όλα αυτά που σου συμβαίνουν, να έρθεις σε βαθιά επικοινωνία με τον εαυτό σου και να επεξεργαστείς τα σκοτεινά σου κομμάτια.
Περνάς δύσκολα και ο μοναχικός δρόμος δε θα σε βοηθήσει να βρεις τη ζωντάνια που έχεις ανάγκη.
Καλή δύναμη σου εύχομαι.
ΥΓ. Θερμή παράκληση, όχι greeklish σε αυτό το φόρουμ.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
12-07-2007, 01:22 #413
Γιατί ρε παιδιά είναι θέμα ομοφυλοφιλίας το αν αρχίζει η ζωή και τελειώνει στα 18;Πάντως παρά το χέσιμο που έφαγα έχει βγει πιασάρικο αυτό το θέμα...Αν είτε ομοφυλόφιλος είσαι είτε ετεροφυλόφιλος είτε ό,τι άλλο και δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι τότε,ναι,δεν θα έχεις και την καλύτερη στάση ζωής......Και επειδή είχα περίπτωση ατόμου που πραγματικά ήταν θυληπρεπής απ\'την κορφή ως τα νύχια αρνιόταν πεισματικά ότι είναι γκέι χωρίς καν να τον ρωτήσω...Απλά στο άσχετο μου κοπανούσε φράσεις εγώ δεν έχω γκόμενα γιατί με παράτησε η παλιά Ρωσίδα...Δηλαδή χωρίς καν να ρωτήσω κατέβαζε ιστορίες κι αυτό δήλωνε την ανασφάλειά του γι\'αυτό που ήταν.....
Τώρα αν το παιδί μου γεννιόταν γκέι εκεί θα ήταν η μαγκιά μου να το υποστηρίξω για αυτό που είναι...Όπως το ίδιο για ένα παιδί με το σύνρομο Down,ένα αυτιστικό παιδί,ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί.....Ο Καιάδας ανήκει στο παρελθόν...Άλλη ήταν η διαφωνία μου με τους ομοφυλόφιλους και όχι στο ότι δεν τους αποδέχομαι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι......Αυτό ίσως είναι και λίγο δικό τους κόμπλεξ γιατί ίσως δεν αποδέχονται οι ίδιοι την ομοφυλοφιλία τους...
12-07-2007, 11:23 #414
Συμφωνώ απόλητα με την προλαλήσασα.
Πρέπει να είσαι υπερήφανος για το τί είσαι και το τί αισθάνεσαι.Η ελευθερία ,κάθε είδους, είναι αναφέρετο δικαίωμα του καθενός μας.Γιατί να το κρύβεις;
Ένας από τους λόγους που ορισμένοι με θεωρούν αντιπαθητική, είναι επειδή εκφράζω ελεύθερα αυτό που σκέφτομαι και αισθάνομαι.
Ένας φίλος παιδικός του άντρα μου,που γίναμε καλοί φίλοι,έχει συμπεριφορά gay που προσπαθεί να καλύψει με περίτεχνους τρόπους.
Εν τέλει, άν δεν δεχτείς και αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, με τα καλά και τα κακά του, πως περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι;...........(ειδικά στον κόσμο που ζούμε)
12-07-2007, 15:10 #415
Originally posted by kassi_21
Γιατί ρε παιδιά είναι θέμα ομοφυλοφιλίας το αν αρχίζει η ζωή και τελειώνει στα 18;Πάντως παρά το χέσιμο που έφαγα έχει βγει πιασάρικο αυτό το θέμα...Αν είτε ομοφυλόφιλος είσαι είτε ετεροφυλόφιλος είτε ό,τι άλλο και δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι τότε,ναι,δεν θα έχεις και την καλύτερη στάση ζωής......Και επειδή είχα περίπτωση ατόμου που πραγματικά ήταν θυληπρεπής απ\'την κορφή ως τα νύχια αρνιόταν πεισματικά ότι είναι γκέι χωρίς καν να τον ρωτήσω...Απλά στο άσχετο μου κοπανούσε φράσεις εγώ δεν έχω γκόμενα γιατί με παράτησε η παλιά Ρωσίδα...Δηλαδή χωρίς καν να ρωτήσω κατέβαζε ιστορίες κι αυτό δήλωνε την ανασφάλειά του γι\'αυτό που ήταν.....
Τώρα αν το παιδί μου γεννιόταν γκέι εκεί θα ήταν η μαγκιά μου να το υποστηρίξω για αυτό που είναι...Όπως το ίδιο για ένα παιδί με το σύνρομο Down,ένα αυτιστικό παιδί,ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί.....Ο Καιάδας ανήκει στο παρελθόν...Άλλη ήταν η διαφωνία μου με τους ομοφυλόφιλους και όχι στο ότι δεν τους αποδέχομαι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι......Αυτό ίσως είναι και λίγο δικό τους κόμπλεξ γιατί ίσως δεν αποδέχονται οι ίδιοι την ομοφυλοφιλία τους...
12-07-2007, 16:09 #416
Ε,όχι ρε παιδιά..Σταματήστε να κολλάτε στην κάθε λέξη προσπαθώντας να βρείτε ψήγμα ρατσισμού.Καταντά εκνευριστικό να διευκρινίζω συνέχεια...θα το αντιμετώπιζα ως διαφορετικό όπως το αυτιστικό που αποκλείνει από την πλειονότητα...
13-07-2007, 11:26 #417
Πάσο,
Ετσι που το θέτεις είναι πολύ διαφορετικό το νόημα
Ίσως ακριβώς έτσι να ήθελα και εγώ να το εκφράσω αλλά οι περιορισμένες διανοητικές μου λειτουργίες δεν μπορούσαν να βρουν αυτές τις λέξεις.
Ωραία το έθεσες έτσι
14-07-2007, 02:38 #418
Περιορισμένες διανοητικές λειτουργίες;;;Δεν τις έδειξες πουθενά στο φόρουμ....
15-07-2007, 17:18 #419
το θέμα είναι πως εγώ δεν νιώθω ομοφυλόφιλος έχω στύση εξίσου και με άντρες και με γυναίκες αλλά το θέμα είναι ότι εκτός ότι η στύση με τους άντρες είναι ελλιπής δεν μου αρέσει να είμαι gay. κακό είναι που θέλω την γυναίκα μου τα παιδιά μου την ζωή μου κτλ.... από το να π... ή να με π΄...ο κάθε ανάξιος... τελευταία φοβάμαι μήπως έχω κολλήσει aids...δεν είναι κριμα ένα 19 παιδί να έχει aids επειδή έκανε μια φορά σεξ...και αυτό από λάθος... δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά κακά τα ψέματα η ζωή σου αλλάζει ριζικά και όχι προς το καλύτερο όταν είσαι ομοφυλόφιλος....
15-07-2007, 17:21 #420
επιπλέον από της 7 φορές που έχω κάνει σεξ καμία φορά δεν μπορούσα να ολοκληρώσω....απλά παρέμενα σε διαρκή στύση... δεν είναι πρόβλημα αυτο...δεν μου έκανε εντύπωση ούτε το σεξ με άντρα ούτε με γυναίκα... σας ευχαριστώ όλους τόσο για το καλωσόρισμα όσο και για την απαραίτητη προσοχή που δείξατε στο πρόβλημα μου....
υ.γ. κερνάω καφέ.... είναι ωραίο να υπάρχει κατανόηση στον κόσμο ευχαριστώ που το αποδείξατε.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....