Ομοφυλοφιλία - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 32 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 421 to 435 of 475
    Senior Member
    Dear χρήστο,
    με αυτά που περιγράφεις ότι έχεις ζήσει στα αρχικά στάδια της σεξουαλικής σου ζωής το περίεργο θα ήταν να έχεις βρει την σεξουαλική ηδονή και την χαρά...

Junior Member
    τότε ex-hus τι να κάνω?

Banned
    λοιπον να τα βαλουμε σε μια σειρα???

1. Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ουτε ιατρικο προβλημα, ουτε ψυχολογικο.

2. Το αν εισαι ομο η οχι, θα το ξερεις και θα το βρεις μονο εσυ, η αν νομιζεις οτι δεν μπορεις θα πρεπει να απευθυνθεις σε ειδικο.
    Εχω δει περιπτωσεις που νομιζαν οτι ηταν ομο αλλα τελικα αποδειχθηκαν στρειτ.

3. Ο πανικος δεν χρησιμευει πουθενα.
    Το μονο που θα καταφερεις ειναι να τα κανεις χειροτερα....
    Φαντασου οτι εσυ εγκλωβιζεις τον εαυτο σου και οχι οτι οι ανθρωποι γυρω σε κοιτανε εχθρικα.
    Καλως η οχι, απαντες εχουν τοσα προβληματα, που δεν προλαβαινουν να κοιταξουν τον αλλο εστω και με λιγο φθονο, εκτος αν εχουν προσωπικο συμφερον.

4. Κατσε λοιπον, και χαλαρωσε.
    Αφιερωσε μια μερα στον εαυτο σου και κλεισε το μαγαζι σε απαντες.
    Αυτη η μερα θα ειναι για σενα και τον εαυτο σου.
    Θα προτεινα μαλιστα να πας και σε κανενα δασακι με σκια (γρηγορα ομως γιατι δεν θα τα βρισκεις πλεον :P )
    αρχισε να κανεις προβολη του εαυτου σου,
    σκεψου την ζωη σου απο εκει που νομιζεις οτι εστιαζεις ενοχληση,
    κριτικαρε την σκηνη τι θετικα και τι αρνητικα ειχε για σενα με το μυαλο που εχεις σημερα.
    Προσπαθεις να εντοπισεις το σημειο ακριβως το οποιο ειναι πιο ενοχλητικο, πιο εφιαλτικο.
    Τωρα,
    Γυρνα την κατασταση αναποδα.
    Δεν θα σκεφτεσαι σαν τον εαυτο σου αλλα σαν να ησουν αυτος που ειχες απεναντι σου.
    Κανε ακριβως τις ιδιες κινησεις με τη σειρα.

Προσπαθησε να κρατας σημειωσεις για τις σκεψεις σου σε χαρτι.
    γραφε οτι σου ερχεται οσο αναλυτικα μπορεις.

χμμμ οκ
    τουλαχιστον αυτος ειναι ο δικος μου τροπος να αντιμεπτωπιζω τα προβληματα μου, γενικα αν τυχει και με τρωει κατι.
    Τελευταια δεν εχει χρειασθει αλλα δεν εχει σημασια.
    Δυστυχως εγω εχω ενα ρημαδο πονοκεφαλο και μου εχουν χωσει με το ζορι ολη την χημεια και την μπαγερ....
    (ειμαι κατα των φαρμακων και δεν παιρνω ποτε)
    Οποτε παω σε λιγο στο ντοκτορ να δω τι εχει να μου πει και αυτος.

Περαστικα μου,
    (εσυ δεν χρειαζεται, δεν εισαι αρρωστος ;) )

Junior Member
    ναι ρε κρινο δεν λέω οχι αλλά θελω οικογενεια παιδια. αν μπορουσα να τα εχω αυτα με αντρα θα τελειωνε αλλα οι ομοφυλοφιλικοί δεσμοι το μονο που θελουν και στοχευουν ειναι στην συνουσιαση....εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο θελω λιγο αγαπη στην ζωη μου.

Banned
    δεν απαντας ομως σε ενα κεφαλαιωδης ερωτημα....
    ποιο απο τα δυο φυλα σε ελκυει πιο πολυ????

ασε στην παντα την οικογενοια το συζηταμε μετα.

Junior Member
    φυσικά το αντρικό για να με βλεπεις τοσο αγχώδη

Junior Member
    Γειά! Είμαι κοπέλα 25 χρονών, είχα πάντα σχέσεις με άνδρες όπως και τώρα που είμαι με κάποιον 4 χρόνια , αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν και νομίζω πως είμαι ερωτευμένη με μία γυναίκα. Είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει και προβληματίσει αρκετά. Δεν ξέρω τί να κάνω.. Τί μου συμβαίνει;;;

Senior Member
    Σε μικρότερη ηλικία δεν ειχες νιώσει ποτέ έλξη για γυναίκα?

Senior Member
    Φίλη Βάσω θα σου απαντήσω σαν ομοιοπαθούσα.Το οτι νιώθεις ερωτευμένη με γυναίκα είναι απολύτως φυσιολογικό και μην ανυσυχείς.Συχνά συμβαίνει να ερωτευόμαστε πλατωνικά άτομα του ίδιου φύλου και δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός γι αυτό.Κι εμένα μου συνέβη πριν αρκετά χρόνια να ερωτευτώ άτομο του ίδιου φύλου και να μου κολλήσω την ταμπέλα της λεσβίας πράγμα που δεν ίσχυε.Μπήκα στο τριπάκι αυτό και το έσερνα για χρόνια μέσα μου, το χειρότερο δε ήταν οτι η ψυχοθεραπεύτριά μου το ενίσχυε. Διέκοψα την ψυχοθεραπεία γιατι πάντα κάτι δεν μου κόλλαγε.Σήμερα μετά απο πολύ ταλαιπωρία μπορώ να πω οτι όλο αυτό δεν ήταν παρά μια εμμονή και ένα παιχνίδι του μυαλού.Το αν είσαι μπαισεξουαλ είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξεις αμέσως μετά.Μπορείς να πηγαίνεις δηλαδή και με τα δύο φύλα.Νομίζω οτι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παίξει σε περιπτώσεις σαν τη δική σου και σαν τη δική μου.Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα σε κάθε περίπτωση.

Junior Member
    Σ\'ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ίσως έχεις δίκιο πως μπορεί να είναι ένα παιχνίδι του μυαλού μου. Ξέχασα όμως να πω κάτι συμαντικό, πως αυτή η γυναίκα είναι η ψυχοθεραπεύτριά μου. Εσύ τί εννοείς πως η \" ψυχοθεραπεύτριά σου το ενίσχυε;;;;;\"

Senior Member
    Τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Το να νιώθουμε έτσι με τον - την ψυχοθεραπευτή μας είναι στάδιο της ψυχοθεραπείας και λέγεται μεταβίβαση.Το καλύτερο θα ήταν να το συζητήσεις μαζί της. Εννοώ οτι το συμπέρασμά της απο την όλη κατάστασή μου ήταν να μου φορέσει την ταμπέλα της λεσβίας πράγμα που δεν ίσχυε βεβαίως.

Junior Member
    Σκέφτομαι να το κάνω αλλά φοβάμαι μήπως αυτό επηρεάσει την θεραπεία μου μαζί της και επειδή πιστεύω πως είναι καλή σε αυτό που κάνει, ποιός τρέχει τώρα να βρει άλλον ψυχολόγο και καλό όπως εκείνη. Αφού λοιπόν βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο που λες μεταβίβαση είναι φυσιολογικό εγώ να φαντασιώνομαι ότι κάνω κάτι μαζί της;;

Senior Member
    Aπόλυτα φυσιολογικό, τοχω περάσει κι εγώ με την δική μου ψυχοθεραπεύτρια, με τη διαφορά οτι ήξερα οτι θα συμβεί. διότι είχα διαβάσει σχετικά βιβλία τότε.Εγώ όταν συνέβη της τόπα αμέσως και μου είπε οτι είναι απαραίτητο στάδιο για την ομαλή εξέλιξη της ψυχοθεραπείας.Μην διστάζεις να το συζητήσεις μαζί της και άν είναι πραγματικά καλή στη δουλειά της θα σε βοηθήσει.Να της λες όλα όσα σου συμβαίνουν.

Senior Member
    θα σου έλεγα πως επειδή ακριβώς πιστεύεις πως ειναι πολύ καλή σ αυτο που κανει να την εμπιστευτεις κ να της το πεις. Αυτο δεν προκειται να ανακοψει την καλή πορεια την θεραπειας σου, αντιθετα θα την βοηθήσει να παει ακομα καλύτερα....

Junior Member
    Ουφ!! Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα σταματήσω πλέον να κρύβομαι και να φοβάμαι.

Page 29 of 32 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast