Ομοφυλοφιλία - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 475
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Καταρχην στα περισσοτερα ειδη ζωων δεν τιθεται καν το θεμα ζευγαρι...μην συγκρινουμε ανομοια ζωα μεταξυ τους...αλλο ζωο ο ανθρωπος...αλλο το προβατο.
    Νομιζω εχει ξεφυγει λιγο η συζητηση.

Senior Member
    Καταρχην στα περισσοτερα ειδη ζωων δεν τιθεται καν το θεμα ζευγαρι...μην συγκρινουμε ανομοια ζωα μεταξυ τους...αλλο ζωο ο ανθρωπος...αλλο το προβατο.
    Νομιζω εχει ξεφυγει λιγο η συζητηση.
    Θέμα ζευγάρι τίθεται.. θέμα μονογαμίας δεν τίθεται.

Senior Member
    δεν θεωρω πάντως οτι ειναι οδηγος, επειδη ειναι τα μονα φυσικα παραδειγματα εξω από τον ανθρωπο....άλλωστε εχουμε πάρα πολλα και πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by Pappas10
    Το να διαφωνούμε είναι υγιές. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ποιός έχει τα καλύτερα αντικειμενικά επιχειρήματα.
    Αυτο δεν το καταλαβαινω....μπορεις να μου το εξηγήσεις?

Φιλικα
    Η διαφωνία είναι μία υγειής διαδικασία γιατί σε βοηθάει να εξετάσεις και - ενίοτε - να ανασκευάσεις τη θέση σου σε συνάρτηση με τη θέση κάποιου άλλου.

Η Ισχύς ενός επιχειρήματος καθορίζεται από την ικανότητα του να στηρίζεται σε έναν λογικό συνειρμό και να έχει και πρακτική παραδειγματική εφαρμογή. Για να στο δώσω παραδειγματικά.

1+1 = 3. Υπάρχει λογικός συνειρμός μιας και η πρόσθεση 2 αριθμών μας δίνει πάντα έναν τρίτο αριθμό. Το παράδειγμα / απεικόνιση του όμως είναι πρακτικά ανεφάρμοστο μιας και παρουσιάζει λάθος \"αντικειμενικό\" αποτέλεσμα.

1+1 = 2. Υπάρχει λογικός συνειρμός μιας και έχουμε 2 αρι8μούς που όταν προστίθενται μας δίνουν έναν τρίτο αριθμό και είναι και πρακτικά εφαρμόσιμο μιάς και το αποτέλεσμα του είναι αντικειμενικά σωστό.

1+1 = 2πεπόνια. Μολονότι το αποτέλεσμα του και αντικειμενικά σωστό και πρακτικά εφαρμόσιμο, στερείτε λογικού συνειρμού μιας και δεν υπάρχει προηγούμενη παραδοχή ότι το κάθε 1 αντιστοιχεί σε ένα πεπόνι.

Ελπίζω να έγινα σαφής.

Με εκτίμηση και πάντα φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Senior Member
    δλδ θεωρεις οτι πρεπει να μιμηθουμε τα ζώα? ειναι οδηγος για το \"αποδεκτο\"?
    Και σαφέστατα δεν είναι οδηγός για το αποδεκτό. Είναι όμως οδηγός για το \"φυσικό\". Και το πιο μακρινό στον άνθρωπο θηλαστικό - αν θυμάμαι καλά - έχει γύρω στο 87% όμοιο DNA με τον άνθρωπο.

Φιλικά,

Παππάς10.

Senior Member
    Σε 500 χρονια ο πιθηκος παλι πιθηκος θα ειναι...εμεις σε 500 χρονια ετσι οπως παμε αμφιβαλλω αν ειμαστε και homo sapiens.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν θεωρω πάντως οτι ειναι οδηγος, επειδη ειναι τα μονα φυσικα παραδειγματα εξω από τον ανθρωπο....άλλωστε εχουμε πάρα πολλα και πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα....
    Φίλη Σοφία,

Και εμείς ζούσαμε κάποτε σε σπηλιές και σε μικρές ομάδες / αγέλες... το ότι τώρα κατοικούμε σε σπίτια μέσα σε πόλοις εκατομμυρίων δεν έχει αλλάξει την βιολογία ή τον γενετικό μας κώδικα τόσο ώστε να γονιμοποιεί ένας άντρας έναν άλλον.

Το θέμα ξέφυγε από τη στιγμή που αμφισβητήθηκε το φυσικό αξίωμα που αρνείτε σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια την τεκνοποίηση. Επί της ουσίας η συζήτηση είναι εκ\' των ουκ άνευ αλλά ζητήθηκε επεξήγηση του αξιώματος.

Με εκτίμιση και πάντα φιλικά,

Senior Member
    Σε 500 χρονια ο πιθηκος παλι πιθηκος θα ειναι...εμεις σε 500 χρονια ετσι οπως παμε αμφιβαλλω αν ειμαστε και homo sapiens.
    Εδώ με βρίσκεις σύμφωνο φίλε Νίκο (απ\' ό,τι κατάλαβα αυτό είναι το όνομα σου).

Μπαίνουμε όμως σε άλλη συζήτηση και τώρα όντως θα ξεφύγουμε... αυτό το \"έτσι όπως πάμε\" προφανώς δεν κουβαλάει και κανένα τρελά θετικό πρόσημο. Εξ\' ου και η αντίθεση μου σε παρεμβάσεις που ανατρέπουν θεμελιώδεις αρχές της φύσης μας. Και η φύση μας δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μέσα από ομοφυλόφιλες σχέσεις.

Γι\' αυτό δεν θέλω να ανατραπεί.

Με εκτίμηση,

Senior Member
    οταν σκεφτεσαι, αισθανεσαι, ερωτεύεσαι σκέφτεσαι αν ολα αυτα μπαινουν στο πλαισιο του φυσικου?εγω προσωπικα, όχι.....φυσικα δεν υποννοω ότι εγώ κανω καλα, κι οσοι δεν κανουν οτι εγω ειναι οι \"λαθος\"....δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια.....(τουλαχιστον οχι ακομα:))

Το πιο μακρινο θηλαστικο εχει λοιπον το 87% του DNA ομοιου με αυτο του ανθρωπου....αν θυμαμαι ομως καλα το θηλαστικο δεν διαβάζει, δεν μορφώνεται και δεν δημιουργει πολιτισμο, κουλτουρα... δεν εξελλισσεται...ο ανθρωπος υποτιθεται πως το κανει...

Υ.Γ. συγγνωμη για τα ορθογραφικα....

Senior Member
    Οχι απαραιτητα διαρκης εξελιξη ειναι μονοδρομος πιστευω...ελπιζω για το καλυτερο και ειμαι αισοδοξος σε αυτο.(Βεβαια μπορει να τιναχτουν και ολα στον αερα απο πυρηνικο πολεμο,απο αρρωστια και ποιος ξερει τι).
    Στην Ολλανδια δεν το συζητανε αυτο υπερ της υιοθετησης? σε ποιο σταδιο βρισκονται δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Νίκο εχουν γίνει έρευνες σε Αμερικη (για Ευρώπη δεν γνωριζω) και εχουν καταδείξει (στο συνο λο τους ως μ.ο.) πως οτι προβλήματα κουβαλανε τα παιδια των ετεροφυλοφιλων, κουβαλανε και τα παιδια των ομοφυλοφιλων...αν θέλεις θα σου παραθέσω και link σχετικο.....

Προσωπικα δεν μου φαινεται καθόλου περιεργο το αποτέλεσμα ρων ερευνων αυτων...

Senior Member
    Ναι δωσε λινκ Σοφια γιατι δεν βλεπω τηλεοραση και ειμαι ανημερωτος εντελως...το internet κακα τα ψεμματα αν δεν βλεπεις τηλεοραση δεν μπορεις να ενημερωθεις καλα για το τι γινεται στον κοσμο.

Senior Member
    http://www.apa.org/psyclaw/delongbrief.html

Senior Member
    οταν σκεφτεσαι, αισθανεσαι, ερωτεύεσαι σκέφτεσαι αν ολα αυτα μπαινουν στο πλαισιο του φυσικου?εγω προσωπικα, όχι.....φυσικα δεν υποννοω ότι εγώ κανω καλα, κι οσοι δεν κανουν οτι εγω ειναι οι \"λαθος\"....δεν ειμαι τοοοοοσο ηλιθια.....(τουλαχιστον οχι ακομα:))
    Εδώ δεν συζητάμε για σκέψεις, αισθήσεις και έρωτα αλλά για αυτήν καθεαυτήν την δυνατότητα αναπαραγωγής. και στο κατά πόσο αυτή αποτελλεί επιχείρημα για την άρνηση υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ούτε εγώ πιστεύω ότι μόνο αυτό που σκέφτομαι, αισθάνομαι, ερωτεύομαι κ.ο.κ. είναι σωστό και όλα τα άλλα \"λάθος\". Ούτε εγώ είμαι τοοοοοοσο ηλίθιος ή έστω εγωιστής και ισχυρογνώμον :) :) :) :)

Originally posted by SofiaΤο πιο μακρινο θηλαστικο εχει λοιπον το 87% του DNA ομοιου με αυτο του ανθρωπου....αν θυμαμαι ομως καλα το θηλαστικο δεν διαβάζει, δεν μορφώνεται και δεν δημιουργει πολιτισμο, κουλτουρα... δεν εξελλισσεται...ο ανθρωπος υποτιθεται πως το κανει...

Υ.Γ. συγγνωμη για τα ορθογραφικα....
    Σαφέστατα. Άλλωστε το φυσικό \"όπλο\" του ανθρώπου είναι το μυαλό του. Αλλά η γνώση είναι επίκτητη. Η βιολογική του σύνθεση όμως όχι. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Και τα ζώα όμως εξελίσονται και μαθαίνουν. Ένα άγριο άλογο δεν θα έρθει ποτέ να φάει από το χέρι σου. Ένα μη εκπαιδευμένο δελφίνι δεν θα πηδήξει ποτέ μέσα από το στεφάνι.

Το να ζητάει κάποιος συγνώμη από εμένα για τα ορθογραφικά είναι σαν να ζητάει ο Οπενχάιμερ συγνώμη από έναν απόφοιτο δημοτικού για τις γνώσεις του στην πυρηνική φυσική. Είμαι τελείως ανορθόγραφος καμάρι....

Φιλικά

Senior Member
    αυτο παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφερον αφου ειναι η μονη έρευνα οπου εχει ξεκινήσει το 1976, οπότε μιλαμε πλεον για ενηλικες.....

http://findarticles.com/p/articles/mi_qa3658/is_199910/ai_n8867053

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast