Results 211 to 225 of 475
Thread: Ομοφυλοφιλία
-
11-06-2007, 21:37 #211
Originally posted by keep_walking
Οχι απαραιτητα διαρκης εξελιξη ειναι μονοδρομος πιστευω...ελπιζω για το καλυτερο και ειμαι αισοδοξος σε αυτο.(Βεβαια μπορει να τιναχτουν και ολα στον αερα απο πυρηνικο πολεμο,απο αρρωστια και ποιος ξερει τι).
Στην Ολλανδια δεν το συζητανε αυτο υπερ της υιοθετησης? σε ποιο σταδιο βρισκονται δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος.
- 11-06-2007, 21:38 #212
Originally posted by Sofia
Νίκο εχουν γίνει έρευνες σε Αμερικη (για Ευρώπη δεν γνωριζω) και εχουν καταδείξει (στο συνο λο τους ως μ.ο.) πως οτι προβλήματα κουβαλανε τα παιδια των ετεροφυλοφιλων, κουβαλανε και τα παιδια των ομοφυλοφιλων...αν θέλεις θα σου παραθέσω και link σχετικο.....
Προσωπικα δεν μου φαινεται καθόλου περιεργο το αποτέλεσμα ρων ερευνων αυτων...
11-06-2007, 21:40 #213
Χμ ακρως ενδιαφερον...να πω ακομα και μια αιρετικη αποψη οτι αν ειχαν φυσικο πατερα λεσβια ή gay τοτε σιγουρα θα αντιμετωπιζουν πιο ευκολα τη ζωη γιατι κακα τα ψεμματα για να εισαι gay ή λεσβια θελει τεραστιο θαρος και αποθεμα δυναμης...βασικα μην πεσεις πανω μου pappas10 ετσι πιστευω γιατι πιστευω πολυ στα γονιδια....και σιγουρα μπορει να λεω αρλουμπες τωρα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-06-2007, 21:43 #214
προσωπικα, δεν πιστεύω οτι το φυσικο ειναι και αυτο που \"πρεπει\" να γίνει....το αξιοπρακτο αν θες....το αν ειναι βιολογικα ικανοι οι ομοφυλοφιλοι να αποκτησουν παιδι, δεν το θέτω ως θέμα...αυτο ομως για μενα δεν τους καθιστα ανικανους και να το μεγαλώσουν..και πολύ όμορφα μαλιστα....για καποιους η φύση μπορει να οριζει τα παντα, αλλα ευτυχως δεν εχουμε ολοι την ιδια θεώρηση ή την ιδια οπτικη...γιατί εκτος απο λογική κι αλλα πραγματα μπορει να ορισουν το \"σωστο\", όπως το ενστικτο αλλα και η αγαπη...και η αγαπη δεν οριζεται απο λογικη (μονο)...
11-06-2007, 21:44 #215
Originally posted by Pappas10
Οχι απαραιτητα διαρκης εξελιξη ειναι μονοδρομος πιστευω...ελπιζω για το καλυτερο και ειμαι αισοδοξος σε αυτο.(Βεβαια μπορει να τιναχτουν και ολα στον αερα απο πυρηνικο πολεμο,απο αρρωστια και ποιος ξερει τι).
Στην Ολλανδια δεν το συζητανε αυτο υπερ της υιοθετησης? σε ποιο σταδιο βρισκονται δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-06-2007, 21:47 #216
προσωπικα, δεν πιστεύω οτι το φυσικο ειναι και αυτο που \"πρεπει\" να γίνει....το αξιοπρακτο αν θες....το αν ειναι βιολογικα ικανοι οι ομοφυλοφιλοι να αποκτησουν παιδι, δεν το θέτω ως θέμα...αυτο ομως για μενα δεν τους καθιστα ανικανους και να το μεγαλώσουν..και πολύ όμορφα μαλιστα....για καποιους η φύση μπορει να οριζει τα παντα, αλλα ευτυχως δεν εχουμε ολοι την ιδια θεώρηση ή την ιδια οπτικη...γιατί εκτος απο λογική κι αλλα πραγματα μπορει να ορισουν το \"σωστο\", όπως το ενστικτο αλλα και η αγαπη...και η αγαπη δεν οριζεται απο λογικη (μονο)...
...αλλα ειναι και η κοινωνια στη μεση....... στο σπιτι τουσ μπορει να ειναι τα πιο ευτυχισμενα παιδια και ατομα στον κοσμο....εξω ομωσ?
οταν θα εχουν να κανουν με ολα τα \"κακα\" βλεμματα και τα σχολια.... οταν θα εχουν την ταμπελιτσα \"διαφορετικοι\" ???...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
11-06-2007, 21:49 #217
Εξ\' όσων γνωρίζω στην Αμερική δεν επιτρέπεται ούτε ο γάμος (μόνο το Λος Άντζελες νομίζω το επιτρέπει) ούτε και η υιοθεσία από ομοφυλόφιλο ζευγάρι.
11-06-2007, 21:54 #218
Originally posted by Adzik
συμφωνω απολυτα......
...αλλα ειναι και η κοινωνια στη μεση....... στο σπιτι τουσ μπορει να ειναι τα πιο ευτυχισμενα παιδια και ατομα στον κοσμο....εξω ομωσ?
οταν θα εχουν να κανουν με ολα τα \"κακα\" βλεμματα και τα σχολια.... οταν θα εχουν την ταμπελιτσα \"διαφορετικοι\" ???
11-06-2007, 22:22 #219
αυτο παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφερον αφου ειναι η μονη έρευνα οπου εχει ξεκινήσει το 1976, οπότε μιλαμε πλεον για ενηλικες.....
http://findarticles.com/p/articles/mi_qa3658/is_199910/ai_n8867053
Αυτή η \"έρευνα\" είναι το research falsification, σε συνάρτηση με τη θέση που υποστηρίζει αλλά και αυτό που συζητάμε, σε όλο του το μεγαλείο καμάρι.
the authors compared children from 27 lesbian-headed families with the children of 27 heterosexual single mothers. Most of the children from both groups had been born in the context of prior heterosexual relationships. In a follow-up study that began in 1990, the researchers were able to revisit two-thirds of the children (now young adults) from both of the original groups.
1. Ενώ ξεκινάει με ελάχιστο δείγμα (comparative study με 27 case studies είναι επιεικώς ανεπαρκής) στη συνέχεια - και στα \"μουλοχτά\" αν μου επιτρέπεται να προσθέσω - το μειώνει ακόμα περισσότερο δίνοντας στο Follow up study τα δύο-τρίτα του αρχικού δείγματος, δηλαδή λιγότερα από 20 άτομα από το κάθε γκρούπ. Στατιστικά, η απώλεια του 1/3 του δείγματος (όταν μιλάμε για συγκριτική έρευνα) καθιστά τα αποτελέσματα από λίαν αμφισβητίσιμα έως λανθασμένα.
2. Γράφει Most of the children from both groups had been born in the context of prior heterosexual relationships, δηλαδή δεν συζητάμε το θέμα της υιοθέτησης καν.
3. Γράφει επίσης the young adults from lesbian households in this study seemed no more likely to have been bullied and teased during childhood and adolescence by classmates than those from heterosexual single-mother families. δηλαδή η σύγκριση δεν γίνεται μεταξύ ετερόφυλου και ομοφιλόφυλου ζευγαριού αλλά μεταξύ ομοφιλόφιλου και μονογονεϊκού.
Αυτή η προσέγγιση δείχνει και το \"στρατευμένο\" της έρευνας, μιας και σκοπός του είναι να προβάλει το επιχείρημα \"αφού το ίδιο είναι μονογονεϊκές οικογένειες και ομοφυλόφιλες οικογένειες, γιατί να αρνηθούμε την ύπαρξη ομοφυλόφιλων οικογενειών\"; 2 σημεία επί του θέματος.
α. Το δικαίομα μίας μητέρας να κρατήσει το παιδί της, ομοφυλόφιλης ή μη είναι αναφαίρετο και δεν είμαι καθόλου εναντίων. Το αντίθετο.
β. Η Μονογονεϊκή οικογένεια είναι επίσης έναν κοινωνικό πρόβλημα. Κάποιος λοιπόν που υποστηρίζει την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια, ουσιαστικά θα πρέπει να απαντήσει στο εξής ερώτημα. Γιατί να δημιουργήσουμε με νομικά μέσα ένα ακόμα είδος \"προβληματικής\" οικογένειας;
Για να ήταν αντικειμενική η έρευνα, θα έπρεπε το δείγμα να περιλαμβάνει και παιδιά που μεγάλωσαν σε \"παραδοσιακές\" ετεροφυλόφιλες οικογένειες.
4. Η έρευνα δεν έχει \"random sample\", τυχαίο δηλαδή δείγμα (δεν είδα εγώ κάτι τέτοιο τουλάχιστον με την γρήγορη ανάγνωση που του έκανα... αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου επισημανθεί). Αυτό με βάζει σε σκέψεις. Είναι πιθανό ο ερευνητής να επέλεξε το καλύτερο δείγμα ομοφυλοφιλικής οικογένειας και το χειρότερο μονογονεϊκής για να κάνει την έρευνα του. Άρα το αποτέλεσμα που δημοσιεύει είναι πέρα από στατιστικά ανεπαρκές ΚΑΙ δειγματοληπτικά χαλκευμένο (falsified).
5. Τέλος, το δείγμα \"ομοφυλοφιλικής οικογένειας\" περιορίζεται μόνο στην γυναικεία ομοφυλοφιλική οικογένεια. Δεν διστάζει όμως να επεκτείνει τα συμπεράσματα του και στην ανδρική, προφανώς θεωρώντας ότι η ομοφυλοφιλική οικογένεια έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από το φύλλο του ζευγαριού. Ο ομοφυλόφιλος όμως δεν είναι και ά-φυλλος.
Ελπίζω να μη σας κούρασα και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Απλά, είμαι λίγο επιφυλακτικός και ιδιαίτερα ερευνητικός απέναντι σε \"έρευνες\" και \"συμπεράσματα\" ακόμα και για πράγματα που με βρίσκουν σύμφωνο.
Με εκτίμηση και πάντα φιλικά.
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
11-06-2007, 22:25 #220
\"\"\"Ελπίζω να μη σας κούρασα και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Απλά, είμαι λίγο επιφυλακτικός και ιδιαίτερα ερευνητικός απέναντι σε \"έρευνες\" και \"συμπεράσματα\" ακόμα και για πράγματα που με βρίσκουν σύμφωνο.
\"\"\"\"
...λολολολολ...χεχεχεχεχεχεχ εχεχεχεχεεχχεεχεχ
πισματαρησ εισαι ..αυτο εισαι...χεχεχεχεχεχεχε...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
11-06-2007, 22:26 #221
Εξ\' όσων γνωρίζω στην Αμερική δεν επιτρέπεται ούτε ο γάμος (μόνο το Λος Άντζελες νομίζω το επιτρέπει) ούτε και η υιοθεσία από ομοφυλόφιλο ζευγάρι.
11-06-2007, 22:29 #222
Πολυ καλά κανεις και εισαι επιφυλακτικος...παρα πολυ καλα.
Ομως αν υπαρχουν δέκα αποτελέσματα μιας ερευνας (ΟΠΟΙΑ κι αν ειναι αυτή) και εσυ επιλέγεις να δεις ή να σταθεις μόνο στο ενα ή μονο σε αυτο που θελεις να πιστέψεις, ειναι δικο σου αναφαιρετο δικαιωμα βεβαια.
Θα μπορουσα να παραθέσω αλλα τόσα papers αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι υπάρχει νόημα σε αυτο....
Φιλικα παντα καποιες σκεψεις μου
11-06-2007, 22:33 #223
As it became increasingly apparent that many lesbians were raising children from prior heterosexual relationships and were even choosing to bear children as sole parents or in committed lesbian relationships, research interest turned to children growing up in these families.
στο εγραψα, για να σου πω οτι μπορει να μην επιτρέπεται, αλλα τα ομοφυλοφιλα ζευγάρια βρήκαν αυτήν την οδο στο να υιοθετήσουν παιδια και να τα μεγαλώσουν....ως προς απαντηση στο οτι στην Αμερικη δεν επιτρεπεται η υιοθεσια απο ομοφυλοφυλα ζευγαρια....αυτο ....
11-06-2007, 22:37 #224
Originally posted by Adzik
Στην Ολλανδια δεν το συζητανε αυτο υπερ της υιοθετησης? σε ποιο σταδιο βρισκονται δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος.
Κατ\' αρχάς δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Αλλίμονο αν δεν επέμβει όποιος /α έχει κάτι να προσθέσει.
Ο γάμος 2 ομοφυλόφιλων είναι ουσιαστικά η νομική κάλυψη της σχέσης τους. Είναι επίσης και μία κοινή απόφαση που επιβαρύνει τους 2 που παντρεύονται.
Η υιοθεσία από την άλλη είναι μία νομική πράξη που καθιστά υπεύθυνους 2 ανθρώπους για την ανατροφή ενός παιδιού, το οποίο με τη σειρά του δεν δύναται να έχει ώριμη άποψη για το αν θέλει ή όχι. (ή να έχει άποψη γενικά αν είναι βρέφος).
Στην πρώτη λοιπόν περίπτωση έχεις μία κοινή συνεναίση απόφαση και ανάληψη ευθύνης και καλείς τον νόμο να την επικυρώσει.
Στη δεύτερη έχεις μία νομική απόφαση που αναθέτει μία ευθύνη ανάληψης της ανατροφής ενός ανθρώπου χωρίς καμία συναίνεση του.
Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Με αγάπη,
11-06-2007, 22:41 #225
Πολυ καλά κανεις και εισαι επιφυλακτικος...παρα πολυ καλα.
Ομως αν υπαρχουν δέκα αποτελέσματα μιας ερευνας (ΟΠΟΙΑ κι αν ειναι αυτή) και εσυ επιλέγεις να δεις ή να σταθεις μόνο στο ενα ή μονο σε αυτο που θελεις να πιστέψεις, ειναι δικο σου αναφαιρετο δικαιωμα βεβαια.
Θα μπορουσα να παραθέσω αλλα τόσα papers αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι υπάρχει νόημα σε αυτο....
Φιλικα παντα καποιες σκεψεις μου
Νομίζω ότι εστιάστηκα σε 5 σημεία. Και δεν σχολιάζω καν το αποτέλεσμα αλλά το κατά πόσο αυτό είναι απόρρεια μίας αντικειμενικής έρευνας και μπορεί να στηρίξει την υπεράσπιση της υιοθεσίας.
400 papers να παραθέσεις, αν έχουν τις ίδιες στατιστικές και ερευνητικές αδυναμίες δύσκολα θα στοιχειοθετήσουν επιχείρημα. Κάτι λάθος δεν γίνεται σωστό μόνο και μόνο επειδή το κάνουν πολλοί.
Με εκτίμηση,
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία