μια συμβουλη να παρω μια να δωσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

μια συμβουλη να παρω μια να δωσω

λοιπον παιδια γεια σας.εχω προβλημα με εφιαλτες που βλεπω καθε βραδυ.ρωτω τι πρεπει να κανω και αν ειναι απο τα φαρμακα η απο την ψυχωση?εγω προσωπικα νομιζω απο τα φαρμακα...Τωρα κατι αλλο που εμενα με βοηθησε ιδιαιτερα και θελω να το μοιραστω ως συμβουλη προς εσας.πιστευω οτι αν κανουμε ενα γενικο προγραμμα με χαρτι στυλο η αν προτιμας στο κομπιουτερ(καλυτερα) για το πως αντιμετωπιζουμε τουλαχιστον(ως ολα) την υγεια βοηθαει ιδιαιτερα την παθηση μας (αφου ετσι και αλλιως περιεχει οδηγιες κατα της ψυχωσης).και παιδια κατι αλλο αν καποιο ατομο ειναι απο δραμα και θελει να επικοινωνηση μαζι μου ας το κανει στα ιδιαιτερα μηνυματα.στοχος απο την πλευρα μου ειναι η παρεα με ατομο που παιρναει τα ιδια με εμενα ως αφορα την ψυχωση.ευχαριστωΥ.Γ. κοβω το καπνισμα και λεω οτι υπαρχει ζωη και χωρις αυτο

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    λοιπον παιδια γεια σας.εχω προβλημα με εφιαλτες που βλεπω καθε βραδυ.ρωτω τι πρεπει να κανω και αν ειναι απο τα φαρμακα η απο την ψυχωση?εγω προσωπικα νομιζω απο τα φαρμακα...Τωρα κατι αλλο που εμενα με βοηθησε ιδιαιτερα και θελω να το μοιραστω ως συμβουλη προς εσας.πιστευω οτι αν κανουμε ενα γενικο προγραμμα με χαρτι στυλο η αν προτιμας στο κομπιουτερ(καλυτερα) για το πως αντιμετωπιζουμε τουλαχιστον(ως ολα) την υγεια βοηθαει ιδιαιτερα την παθηση μας (αφου ετσι και αλλιως περιεχει οδηγιες κατα της ψυχωσης).και παιδια κατι αλλο αν καποιο ατομο ειναι απο δραμα και θελει να επικοινωνηση μαζι μου ας το κανει στα ιδιαιτερα μηνυματα.στοχος απο την πλευρα μου ειναι η παρεα με ατομο που παιρναει τα ιδια με εμενα ως αφορα την ψυχωση.ευχαριστωΥ.Γ. κοβω το καπνισμα και λεω οτι υπαρχει ζωη και χωρις αυτο
    τι εγινε κανεις απο δραμα?

Senior Member
    σε αυτο που λες με το προγραμμα εχεις δικιο.

γιατι ξεχνιουνται μερικες φορες και ειναι καλο να τα θυμασαι..

οτι σημαντικο-συμβουλη αφορα την υγεια τα σημειωνω και προσπαθω να τα ακολουθησω.

οι εφιαλτες απο οτι εχω καταλαβει παιζει πολυ ρολο και το σωματικο μερος του ανθρωπου.

τι εφαγες, αν αναπνεεις καλα κ.λ.π..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Quote Originally Posted by maus View Post
    σε αυτο που λες με το προγραμμα εχεις δικιο.

γιατι ξεχνιουνται μερικες φορες και ειναι καλο να τα θυμασαι..

οτι σημαντικο-συμβουλη αφορα την υγεια τα σημειωνω και προσπαθω να τα ακολουθησω.

οι εφιαλτες απο οτι εχω καταλαβει παιζει πολυ ρολο και το σωματικο μερος του ανθρωπου.

τι εφαγες, αν αναπνεεις καλα κ.λ.π..
    μπραβο ρε μαους ετσι ειναι το σωματικο καθοριζει τους εφιαλτες.και αυτο ειναι ενας επιπροσθετος λογος να κανουμε προγραμμα για την υγεια(τουλαχιστον).ασε που με αυτο το προγραμμα φιλε μου εχουμε και κατι αλλο εκτος απο την ψυχωση να ακολουθουμε...(που ισως μας λυτρωσει καποτε).αχ μαους η λυτρωση ειναι σχεδον το παν

Banned
    http://www.epsyka.gr/index.php/domes...-imeras-dramas
    Σε αυτην την σελιδα μπορεις να πας και να κοινονηκοποιηθεις.
    Μακρυς ο δρομος παιδια...

Senior Member
    καλα εκανες κ εκοψες το καπνισμα! αντε κ στα δικα μας να δουμε ποτε θα γινει αυτο το θαυμα! οσο για τους εφιαλτες μην τα δινεις σημασια αγνοησε τα δεν χρειαζεται να τα τροφοδοτεις γιατι θεριευουν. καλη συνεχεια στον αγωνα σου δημητρη !
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    καλα εκανες κ εκοψες το καπνισμα! αντε κ στα δικα μας να δουμε ποτε θα γινει αυτο το θαυμα! οσο για τους εφιαλτες μην τα δινεις σημασια αγνοησε τα δεν χρειαζεται να τα τροφοδοτεις γιατι θεριευουν. καλη συνεχεια στον αγωνα σου δημητρη !
    ευχαριστω πολυ lacrymosa αλλα το καπνισμα τελικα μονο το ελατωσα(κρατιεμαι ξερωγω 5 λεπτα καθε φορα που με ερχετε η ορεξη για καπνισμα με αποτελεσμα μερικες φορες να ξεχνιεμαι και να καπνιζω αρκετα αργοτερα-καλο συστημα)

Banned
    Μπορεις να κοψεις το τσιγαρο μετα το φαγητο.Μετα με το πιωμα.Και το χεις μειωσει στο μισο πιστευω

Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Μπορεις να κοψεις το τσιγαρο μετα το φαγητο.Μετα με το πιωμα.Και το χεις μειωσει στο μισο πιστευω
    ρε συ φιλε μετα το φαγητο ειναι ανυποφορο να μην καπνισεις ειναι σαν να βραζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ρε συ φιλε μετα το φαγητο ειναι ανυποφορο να μην καπνισεις ειναι σαν να βραζω
    Nαι ετσι ειναι.. οπως κμε τον καφε το πρωι.. χωρις καφε κ τσιγαρο δεν ανοιγει ματι παιδια.. κ παιρνουμε κ τα φαρμακα που οσο να ναι μια καταστολη τη φερνουν.. δεν παλευεται αλλιως..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member

Κάνοντας έρωτα χρονολόγηση

δωρεάν εκτυπώσιμη πλέγμα συντεταγμένων κρυμμένες εικόνες πορνό xxx Γαμήσι με το χέρι Luciana littizzetto foto σέξι
    http://dating.xaijo.com/?profile-BOBBIE
    **ζεστό pics κορίτσια δείγματα καραμέλα δεν πρωκτική πορνό δωρεάν lezbian λήψεις μαύρο Γκόμα duburring κατασκευαστές μηχανημάτων από την Ινδία πορνό αποθήκευση frre 3d cum hentai μέσα γιος wemrock ρυάκι σχολική χορωδία Show 2009 σέβονται βιτρίνα κινηματογράφο Κόρδοβα espaг ± ένα Sexo en la calle γκέι mens adidas σειρά παπούτσια α3 γυμνό βίντεο της Κέιτ Γουίνσλετ Dylan ryderвђ ™ s MILF λεχρίτη fucked από προγονός φορητό πορνό anime πώς να τελειώσεις πιο δύσκολο μυών σωλήνα γκέι έφηβος ωραίο κώλο ενός Carmen νεοσσοί πολλές άλλες βόλτα Ηλέκτρα και σέλα με δονητή ζεστό bodybuilding mг ¶ se σεξ βίντεο