Αγοραφοβία / Πώς να αρχίσω να αισθάνομαι άνετα σε πολυκοσμία; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Και κάτι ακόμα, δεν νομίζω οτι αυτό είναι αγοραφοβία. Μάλλον είναι περισσότερο κοινωνιοφοβία. Αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως , συγνώμη δεν το πρόσεξα, αν όχι, ψάξτο λίγο.

Junior Member
    Αγοραφοβία, κοινωνιοφοβία, αραχνοφοβία, στις λέξεις θα τα χαλάσουμε; :)
    Μία λέξη είναι που δεν έχει και μεγάλη σημασία, και είναι και δικό μου λάθος που την χρησιμοποίησα...
    Σημασία έχει πώς εσύ (δηλαδή... εγώ) σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.
    Γιατί αυτό που εσύ πιστεύεις για εσένα νομίζεις ότι και οι άλλοι σκέφτονται το ίδιο.

Ωραία η άποψη σου για την αυτάρκεια και την αυτοπεποίθηση! :)
    Παλιότερα μπορούσα να το κάνω και να αισθάνομαι άνετα στο πλήθος, το τελευταίο χρόνο όμως μου φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να πάω κάπου μόνος αν δεν έχω κάποιον πολύ συγκεκριμένο σκοπό που πηγαίνω εκεί (δουλειά, υποχρέωση, κτλ).
    Θέλω να αρχίσω πάλι να αισθάνομαι άνετα... τώρα τόσο άνετα ώστε να έρθει κάποια εκεί που κάθομαι και να μου πει "γεια!"... χαχα... δεν θα το πιστέψω... θα αρχίσω να ψάχνω την κρυφή κάμερα από την εκπομπή που μου κάνει φάρσα! :D

Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου Blue9791.
    Και δεν είναι καθόλου κλισέ αυτό που λές στο τέλος... εντάξει είναι λίγο κλισέ! :p
    Αλλά είναι αληθινό... αν πιστέψουμε κάτι μπορούμε να το πετύχουμε!
    Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος.

Senior Member
    Θα σου πω ακριβώς τί βλέπω.
    Βλέπω εναν άνθρωπο χαρούμενο, αισιόδοξο, με αίσθηση του χιούμορ που κάπου, κάπως, για κάποιο λόγο, έφαγε ενα χαστούκι και μπήκε στο καβούκι του που είναι όλοι οι "καλοί" και άφησε έξω τους "κακούς" που τον στραβοκοιτάνε.
    Λάβε άλλο ενα κλισέ, έτσι για να μη σου λείψει. Βρές τί σε ενοχλεί. Αν το βρείς άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, πιάσε φιλίες μαζί του και πορευτείτε.
    Τα "γιατι;", "αμαν συμφορά!", "πω πω τι πάθαμε" είναι για όσους βαριούνται. Και εσύ για να έκανες τον κόπο να μπείς εδω μέσα και να ζητήσεις βοήθεια, δεν βαριέσαι.
    Και στο κάτω κάτω, παρτο και αλλιώς. Ο κόσμος είναι τίγκα στο πρόβλημα. Πίστεψέ με κανείς δεν θα παρατηρήσει αν εσύ είσαι για καφέ μόνος σου ή με παρέα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει.
    Και ενα τιπ. Πριν βγείς να πας οπουδήποτε, ακομα και για τσιγάρα, ντύσου, φτιασιδώσου, κοίτα στον καθρεύτη και πες "φτου σου παλικάρι μου! κούκλος είσαι πάλι σήμερα!".
    Εντατικά! Κάποια στιγμή θα δείς οτι είναι αλήθεια :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12