ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Ναι πάντα ακόμα και σε σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

6 30.00%
  • Συνήθως ναι, αλλά όταν έχω σχέση το αποφεύγω.

10 50.00%
  • Μόνο σε "one night stands".

2 10.00%
  • Μόνο όταν ο άλλος μου φαίνεται "υποπτος".

0 0%
  • Χρησιμοποιώ, μόνο με όσους δεν γνωρίζω αλλά μου χαλάει την αίσθηση.

1 5.00%
  • Απαιτώ από την κοπέλα να πάρει αντισυλληπτικά.

1 5.00%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Κόπηκε στη μέσα το πόστ μου
    (συνέχεια)
    Όπως όλα..το πως έμεινα έγκυος είναι άλλο θεμα(μαλακια με τα χάπια..λόγω υπερβολικου άγχους πολλές φορές κάνω εμετους. Ε έπαιρνα τα χάπια αλλα τα"έβγαζα".. Κ ειδου......:):s)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    λοιπόν θα σας πω τι ξέρω εγώ που τα ξέρουν βέβαια οι περισσότεροι.
    Γνωρίζω ότι το προφυλακτικό δεν προφυλάσσει μόνο από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αλλά και από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα όπως και από μικροφλεγμονές και μυκητιάσεις, ουρολοιμώξεις κλπ.
    Είχα γίνει μάρτυρας περιστατικού, όπου μια κοπέλα 18χρονη είχε κολλήσει ειτζ από την πρώτη της φορά.
    και δε μιλάμε τώρα για κάπιον άνθρωπο που λες "πηγαίνει με ό,τι κινείται".
    Μιλάμε για ανθρώπους σαν εμάς.
    Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι τόσο έξω από εμάς όπως νομίζουμε.
    Επίσης γνωστή μου είχε κολλήσει έρπη γεννητικών οργάνων με έναν απίστευτα κουτό τρόπο.
    Θα μου πεις δεν πεθαίνεις..ναι αλλά το έχεις για πάντα πότε σε εξάρσεις πότε σε υφέσεις.
    όσον αφορά το HPV είναι πλέον παρα πολύ διαδεδομένο. Το ότι μπορείς να το κολλήσεις και φορώντας προφυλακτικό είναι σπάνιο.
    Θέλει όπως όλα τα σμν ανταλλαγή υγρών.
    Και ευθύνεται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας όπου μετά το τον καρκίνο του στήθους νομίζω έρχεται δεύτερος τύπος καρκίνου για γυναίκες.
    Σε περίπτωση που είσαι τυχερός και το προλάβεις θέλει να μπεις στη διαδικασία του καυτηριασμού που είναι τουλάχιστον ψυχοφθόρα για μια γυναίκα.
    Τώρα όσον αφορά μια μόνιμη σχέση και γιατί ψηφίζω προφυλακτικό..
    όχι γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και οιεκιότητα αλλά γιατί ειδικά για τους άντρες υπάρχει ο κίνδυνος της προστατίτιδας.
    Η προστατίτιδα δεν είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο αλλά τι συμβαίνει: τα μικρόβια που μέσα στον κόλπο της γυναίκας υπάρχουν μια χαρά και ωραία και δεν της προκαλούν τίποτα, στον άντρα μπορούν να κάνουν ζημια στον προστάτη η οποία για να θεραπευτεί μετά είναι ψυχοφθόρα και επίπονη.
    Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών πάσχουν από αυτό και ένα ακόμα μεγαλύτερο δεν το γνωρίζει καν...
    Η προστατίτιδα δε, μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του προστάτη, ιδιαιτέρως ζωτικό όργανο για τους άντρες.
    Για αυτούς τους λόγου; λοιπόν ψηφίζω προφυλακτικό ως το καλύτερο τρόπο προστασίας και αντισύλληψης.

Πάντως μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι και στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει αυτή η νοοτροπία σχετικά με την χρήση προφυλακτικού. Νόμιζα ότι οι άξεστοι οι Έλληνες το είχαμε μόνο.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εκτος αν επιμενει πολυ η κοπελα, οποτε θα αναγκαστει να τα ψωνιζει και να μου τα φοραει αυτη.
    KENO έχεις πει ποτέ κάτι τέτοιο σε κοπέλα που είχες σχέση?
    και αν ναι, πως αντέδρασε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    όσον αφορά το HPV είναι πλέον παρα πολύ διαδεδομένο. Το ότι μπορείς να το κολλήσεις και φορώντας προφυλακτικό είναι σπάνιο.
    Μπα μην το λες. Εμένα μου το είπαν όλοι οι γυναικολόγοι που ρώτησα. Γενικά το προφυλακτικό μειώνει αλλά δεν προστατεύει την μετάδοση της hpv λοίμωξης. Μάλιστα πλέον προτείνουν και το εμβόλιο σε γυναίκες έως 45 ετών, ενώ στην Αμερική το κάνουν και στα αγόρια και στα κορίτσια μέχρι τα 16 τους.

Και ευθύνεται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας
    Και του στόματος παρακαλώ... (φάρυγγα, λάρυγγα και στοματικής κοιλότητας).

Senior Member
    Ρε παιδιά, γιατί δεν σας αρέσουν τα προφυλακτικά? Βγαίνουν για όλα τα γούστα, Μικρά, μεγάλα, λεπτά, χρωματιστά, με γεύσεις... Ότι θες βρίσκεις. Είναι μια τόσο απλή λύση σε τόσα πολλά προβλήματα... Γιατί να δυσκολεύουμε τη ζωή μας?

Banned
    KENO έχεις πει ποτέ κάτι τέτοιο σε κοπέλα που είχες σχέση?
    και αν ναι, πως αντέδρασε?
    well δεν ειναι ολες οι κοπελες ιδιες. υπαρχουν ορισμενες που αφηνονται, κι αλλες οχι. οσο πιο μεγαλες τοσο πιο κομπλεξικες. σαν μια πρωην μου που το απαιτουσε και ειχε κουτια απο προφυλακτικα στο κομοδινο της. αλλα αυτη ηταν τοσο κομπλεξικη που ντρεποταν και να μεινει γυμνη τελειως, δλδ κυκλοφορουσε οταν ηταν να γινει με το μπουρνουζι, λολ.

γιατι ομως ειναι τοσο προσβλητικο οταν εισαι σε σχεση ? ισα ισα που ειναι και διασκεδαστικο να σου φροντιζει το πεος η κοπελα σου. δλδ ζεις ολα τα αλλα μαζι, και φοβασαι να το κανεις χωρις προφυλακτικο μηπως και τα μικροβια προκαλεσουν ζημια ? ε και, αργοτερα ολα τα πουλακια δε καταστρεφονται λογο ηλικιας ? δε ζουμε για παντα, οποτε ποιος ο λογος να μην ευχαριστηθουμε το τωρα ? δε σου λεω τρεχα κανε οργια με αναμφιβολου ποιοτητας ατομα, αλλα μεστη σχεσουλα σου ειναι δυνατον ? κι οταν αυριο μεθαυριο θελησεις να κανεις παιδι, τοτε δε θα μπουν μικροβια απ'τον κολπο ?

οπως σου γραψα και στο αλλο θεμα και δεν απαντησες, δεν γεννηθηκαμε για να ειμαστε μεσα σε πλαστικο. καταλαβαινω να υπαρχει μια Α καθαριοτητα, μη νομιζεις οτι ειμαι κι εγω κανας βρωμιαρης. αλλα οχι και συνεχεια ρε παιδι μου με τα γαντια και αποστειρωμενα ολα. καπου καταληγει εμμονη και δεν ειναι ανθρωπινο και δεν ευχαριστεσαι ετσι.

Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ρε παιδιά, γιατί δεν σας αρέσουν τα προφυλακτικά? Βγαίνουν για όλα τα γούστα, Μικρά, μεγάλα, λεπτά, χρωματιστά, με γεύσεις... Ότι θες βρίσκεις. Είναι μια τόσο απλή λύση σε τόσα πολλά προβλήματα... Γιατί να δυσκολεύουμε τη ζωή μας?
    να πηγαινεις να τα αγοραζεις εσυ τοτε και να του τα φορας. και να μαλαζεις το πεος του αλλου μεχρι να ξανασηκωθει, οταν του πεφτει λογο προφυλακτικου.

Senior Member
    λέω αν της είπες να σου αγοράζει προφυλακτικά και τι αντίδραση έλαβες..;-)
    εξήγησα λίγο πιο πάνω για ποιο λόγο, ειδικά όταν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το πιπί σου, βάζεις προφυλακτικό και στη σχεσούλα σου..
    εν τω μεταξύ πραγματικά, από τη στιγμή που η κοπέλα δεν πάιρνει αντισυλληπτικά, καλύτερα δεν είναι να μη χρειάζεται να "τραβηχτείς"?

Senior Member
    έλα μου ντε...πολύς ντόρος και άγχος για το τίποτα...
    ε και αμα πέσει θα ξανασηκωθεί, πουλί είναι όχι ο δείκτης του dow jones ;-)

Banned
    εχωντας ξεκαθαρισει το θεμα με ΣΜΝ, κι οταν ο φοβος ειναι μονο μη μεινει εγκυος, ειναι προτιμοτερο να παιρνει χαπια. το προφυλακτικο μπορει να σπασει ξαναλεω, μπορει να γινει οτιδηποτε αλλο και να τελειωσουμε μεσα, οποτε μετα παλι την τρωει το αγχος.

Senior Member
    να πηγαινεις να τα αγοραζεις εσυ τοτε και να του τα φορας. και να μαλαζεις το πεος του αλλου μεχρι να ξανασηκωθει, οταν του πεφτει λογο προφυλακτικου.
    Για την αγορά, εύκολα, τέτοιου είδους κόμπλεξ δεν έχω. Ούτε τα 6 ευρώ θα σκεφτώ, ούτε και θα ντραπώ.

Τώρα άμα ο άλλος θέλει και ειδικά κόλπα για να λειτουργήσει κάθε φορά, σώνει και ντε... δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει και για πολύ το "καλλιτεχνικό σχήμα" μας.

Στην τελική γιατί να είναι ξεκ@βλέ για αυτόν το να φορέσει και να μην είναι ξεκ@βλέ για μένα το να μην φορέσει?

Νομίζω ξανακαταλήγω στα λόγια του axl ότι δεν είναι τελικά το προφυλακτικό το θέμα, αλλά να βρεις κάποιον να συμφωνούν οι απόψεις και η κοσμοθεωρία σας.

Banned
    ασε που εχει κι αλλου ειδους γλυκα να τελειωνεις μεσα. δλδ νομιζω πως αρεσει και σε εσας τις γυναικες. οποτε προτιμοτερο το χαπι παρα τραβηγμα ή προφυλακτικο. εγω βαραω και στειρωση παντως, δε θελω παιδια.

Senior Member
    εχωντας ξεκαθαρισει το θεμα με ΣΜΝ, κι οταν ο φοβος ειναι μονο μη μεινει εγκυος, ειναι προτιμοτερο να παιρνει χαπια. το προφυλακτικο μπορει να σπασει ξαναλεω, μπορει να γινει οτιδηποτε αλλο και να τελειωσουμε μεσα, οποτε μετα παλι την τρωει το αγχος.

Μα δεν είναι μόνο αυτό... Αν στο πει θα είναι ψέμα. Είναι όλα μαζί για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Και αν σπάσει, ΟΚ, υπάρχει πλέον και το χάπι της επόμενης μέρας...

Senior Member
    Για την αγορά, εύκολα, τέτοιου είδους κόμπλεξ δεν έχω. Ούτε τα 6 ευρώ θα σκεφτώ, ούτε και θα ντραπώ.

Τώρα άμα ο άλλος θέλει και ειδικά κόλπα για να λειτουργήσει κάθε φορά, σώνει και ντε... δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει και για πολύ το "καλλιτεχνικό σχήμα" μας.

Στην τελική γιατί να είναι ξεκ@βλέ για αυτόν το να φορέσει και να μην είναι ξεκ@βλέ για μένα το να μην φορέσει?

Νομίζω ξανακαταλήγω στα λόγια του axl ότι δεν είναι τελικά το προφυλακτικό το θέμα, αλλά να βρεις κάποιον να συμφωνούν οι απόψεις και η κοσμοθεωρία σας.
    Ναι μωρέ αυτό είναι..απλώς εμεάν δε μου αρέσει και όλο αυτό το άνευ προφύλαξης και μετά κολλάμε όλοι μαζί..
    είναι λες και δεν αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου.
    Επίσης, δεν τα έχω απομυθοποιημένα τα χάπια...δεν τα έχω πάρει ποτέ και από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα που να απαιτεί τη χρήση τους, δε θα τα άρχιζα μόνο και μόνο για να ευχαριστιέμαι καλύτερα το σεξ. Ειδικά δε αν το απαιτούσε ο άλλος..μάλλον αιτία χωρισμού θα ήταν:-ρ

Senior Member
    Επίσης, δεν τα έχω απομυθοποιημένα τα χάπια...δεν τα έχω πάρει ποτέ και από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα που να απαιτεί τη χρήση τους, δε θα τα άρχιζα μόνο και μόνο για να ευχαριστιέμαι καλύτερα το σεξ. Ειδικά δε αν το απαιτούσε ο άλλος..μάλλον αιτία χωρισμού θα ήταν:-ρ
    Και για μένα σίγουρα... Δείχνει σαν να μην σε σέβεται και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του... Αυτή την αίσθηση δίνει σε εμένα τέλοσπάντων.

Banned
    μπα καλυτερα μη κανετε καθολου σεξ. που να λερωνεστε κι ολας τωρα. θα το ριξουμε ολοι στη μαλακια, ασφαλεστερα ειναι. κι οσοι δε κρατιουνται, αλληλοαυνανισμος με γαντια!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast