Το τέλος μιας σχέσης... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    τα παρελκομενα του τελους?
    βρισιδια και απειλες,ακομα και βια..
    Ελεος!
    Γιατι περιμενα τοσο πολυ?
    ωωωω! αναμενομενο μαλλον..... ελπιζω να το χωνεψει και να το αντιμετωπισει ωριμα..... στο τελος....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Απλα μου τη δινει που κοιμομουν!
    μου τη δινει γμτ..
    μου τη δινει που λεω στην οικογενεια μου τι συμβαινει,κι ακομα μιλανε για επανασυνδεση και "να τα βρειτε"...μου τη δινει!
    μαλλον δεν εχουν καταλαβει πως αυτο ειναι που πραγματικα θελεις....το βλεπουν σαν καπριτσιο....οταν δουν οτι το εννοεις σοβαρα θα το χωνεψουν κι αυτοι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μαλλον δεν εχουν καταλαβει πως αυτο ειναι που πραγματικα θελεις....το βλεπουν σαν καπριτσιο....οταν δουν οτι το εννοεις σοβαρα θα το χωνεψουν κι αυτοι....
    ναι...ειχα μια σκασιλα αν θα το χωνεψουν 'η οχι!
    Πιστεψα κι εγω οτι μπροστα στα σκατα,θα πουν να με υποστηριξουν,αλλα που!,ευτυχως που οι προσδοκιες μου ειχαν μια πισινη που λεμε!
    εδω μιλαμε για αδιαφορια μαναρι μου..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Ξερεις κατι Φωτεινουλι.....υπαρχουν καποιες φορες ανθρωποι γυρω μας που ενω προσποιουνται τους φιλους περιμενουν στη γωνια....για μια στιγμη που θα βρεθεις σε αδυναμη θεση...κι εκει βγαζουν τα αποθυμενα τους.....
    αυτοι βεβαια δεν μας αγαπουν πραγματικα.....
    οταν αγαπας και σεβεσε εναν ανθρωπο....θα πεις βεβαια διακριτικα την γνωμη σου...αν σου ζητηθει...αλλα απο κει και περα θα τον στηριξεις οσο μπορεις.....
    οποτε η αδιαφορια ειναι οτι καλυτερο.....κουμαντο ο καθενας στην δικη του ζωη!! :)

Senior Member
    "...διακριτικα θα πεις τη γνωμη σου..."
    μου αρεσε αυτο!
    τι γινεται οταν βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου?γτ τοτε η γνωμη τους αλλαζει...

Senior Member
    βασικα πιστευω πως οι ανθρωποι νομιζουμε πως τα ξερουμε ολα.....και πως εχουμε δικαιωμα και να εχουμε αποψη ακομα και για το πως νιωθει ο αλλος.....
    το ζητουμενο ομως ειναι...τι ειναι αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου....κι αν ειμαι φιλος σου και σε αγαπαω....αυτο θα κοιταξω πρωτα...
    και στα αληθεια πιστευω πως οταν σεβεσε τα θελω του αλλου....δεν χρειαζεται καν να βαλεις τον εαυτο σου στην θεση του.....
    αλλα ειπαμε οι ανθρωποι ειμαστε...συμβιβασμος και μη ταραξει καποιος τα νερα.....

Senior Member
    η καλυτερη μου φιλη ειχε την σταση "σου λεω οτι ξεπερνιεται το προβλημα για να μη σε φουρκισω παραπανω"
    ενιωθα το ιδιο ακριβως!
    Αναγκαστηκα να την κανω περα αλλα της εξηγησα οτι με αυτη την σταση δεν νιωθω οτι μοιραζομαι αυτο που με τρωει,αλλα οτι μιλαω στον τοιχο..
    Η εκπληξη ειναι οτι το καταλαβε!
    Λεει πλεον αυτα που πιστευει κι ετσι μπορει να βγει και κατι απο μια συζητηση,βοηθιεμαι απιστευτα ετσι!

Εγω νιωθω ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να λεω αυτο που πιστευω στους φιλους μου...αν δεν το κανω θα νιωσω πολυυυυυ ασχημα,μα παρα πολυ!

Senior Member
    και μπορει να φαινονται αυτονοητα αυτα που γραφω,αλλα στην πραξη ,στις σχεσεις αυτα τα αυτονοητα δεν συμβαινουν.

Senior Member
    Φυσικα και λες αυτο που πιστευεις....αλλιως δεν εχει νοημα....απλα αυτο που εμενα δεν μαρεσει και δεν κανω ποτε...ειναι να στηνω τον αλλον στον τοιχο...οκ...θα ακουσω και θα πω την γνωμη μου...αλλα διαλλακτικα...και με επιφυλαξη παντα οτι δεν ειμαι μεσα στην ψυχη του αλλου να ξερω πως νιωθει και γιατι αντιδρα οπως αντιδρα.....ενδειξεις μπορει να εχω...αλλα πιστευω πως οσο κι αν αγαπαμε εναν ανθρωπο...πρεπει να τον αφηνουμε ανεπηρεαστος να παρει τις σημαντικες αποφασεις για την ζωη του.....λαθος ή σωστος πρεπει να βρει τον δρομο και την αληθεια μονος του.....
    αυτο εννοω διακριτικη...και καλως ή ισως κακως αυτο κανω παντα......πιστευω πολυ σε αυτο...οτι ακομα και τα λαθη πρεπει να ειναι δικα μας και μονο...:)

βασικα πιστευω πως οι ανθρωποι νομιζουμε πως τα ξερουμε ολα........
    Όσο ξανοιγόμαστε στους άλλους αποβαλλοντας συνάμα τον εγωισμό μας και αποδεχομενοι να ακουσουμε τους αλλους τόσο πιο πολύ η πεποίθηση μας αυτη να γκρεμίζεται. Είναι τοτε που αποδεχόμαστε ότι υπάρχουν καλύτεροι μας και η γνωσεις και ευστροφία μας δεν επαρκουν για να βοηθησουν ουτε εμας τους ίδιους. Τοτε μπορουμε να θεωρουμε τους εαυτους μας προσγειομενους.
    γιάννης

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Idella; 24-09-2012 at 04:58.

Senior Member
    Φυσικα και λες αυτο που πιστευεις....αλλιως δεν εχει νοημα....απλα αυτο που εμενα δεν μαρεσει και δεν κανω ποτε...ειναι να στηνω τον αλλον στον τοιχο...οκ...θα ακουσω και θα πω την γνωμη μου...αλλα διαλλακτικα...και με επιφυλαξη παντα οτι δεν ειμαι μεσα στην ψυχη του αλλου να ξερω πως νιωθει και γιατι αντιδρα οπως αντιδρα.....ενδειξεις μπορει να εχω...αλλα πιστευω πως οσο κι αν αγαπαμε εναν ανθρωπο...πρεπει να τον αφηνουμε ανεπηρεαστος να παρει τις σημαντικες αποφασεις για την ζωη του.....λαθος ή σωστος πρεπει να βρει τον δρομο και την αληθεια μονος του.....
    αυτο εννοω διακριτικη...και καλως ή ισως κακως αυτο κανω παντα......πιστευω πολυ σε αυτο...οτι ακομα και τα λαθη πρεπει να ειναι δικα μας και μονο...:)
    ναι βρε αγαπη,να στησεις τον αλλο στον τοιχο,ειναι σαν να καθεσαι και να κρινεις ...σε καμια περιπτωση!τον αλλο τον πλησιαζεις με αγαπη και σεβασμο..αλιμονο αν ηταν ετσι οι φιλοι!
    και μπραβο σου γλυκεια μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όσο ξανοιγόμαστε στους άλλους αποβαλλοντας συνάμα τον εγωισμό μας και αποδεχομενοι να ακουσουμε τους αλλους τόσο πιο πολύ η πεποίθηση μας αυτη να γκρεμίζεται. Είναι τοτε που αποδεχόμαστε ότι υπάρχουν καλύτεροι μας και η γνωσεις και ευστροφία μας δεν επαρκουν για να βοηθησουν ουτε εμας τους ίδιους. Τοτε μπορουμε να θεωρουμε τους εαυτους μας προσγειομενους.
    γεια σου Γιαννη μου :)

Πανω σε αυτο,θελω να πω οτι η ξερολιαση ειναι ανιατη ασθενεια,αν με εννοεις..:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by coerne View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    να σαι παντα καλα να τα λεμε!
    Last edited by Idella; 24-09-2012 at 04:58.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234