Το τέλος μιας σχέσης... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    αμαν αμαν...με τσιτωσες στον τοιχο σαν κουταβι!
    εμενα τωρα τελευταια με συμπαθησα...με δεχτηκα και μου συχωρεσα τα περισσοτερα απο τα λαθη μου.
    παιζει να μην καταλαβα την ουσια αυτου που εγραψες..δεν το ειπα για κακο παντως και εννοουσα συντροφια την σχεση σου..και παλι σορρυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Να γιατι δυσκολευεσαι να φυγεις απο εκει που εισαι, γιατι εχεις την ασφαλεια στον ερωτα, ακομα και οταν μιλαμε για παρελθοντα συναισθηματα, η σχεση σας υφισταται ακομα στο παρον, και σου παρεχει αυτο, ξερεις το αυριο!

Μπορει να ξαναβρεις ασφαλεια στον ερωτα, προσεξε ομως μην ειναι σαν τον πρωην!! Γιατι συνηθως αυτοι που παρεχουν ασφαλεια σε ατομα που την αναζητανε εχουν παρομοια ιδιοσυγκρασια!
    Αντιλαμβανομια λοιπον οτι εισαι φοβισμενη.. Για αυτο δωσε χρονο στον εαυτο σου....
    ετσιιιι..
    το τρεμω αυτο το σεναριο τοσο που δοκιμασα να παω στο αλλο ακρο...ερωτας χωρις ονομα και ταυτοτητα,χωρις εγγυησεις.
    μα μηπως η αλλη ακρη δεν ειναι το ιδιο επικινδυνη?
    γι αυτο χτυπανε τα καμπανακια μου (που λεει κι η Ναντια)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    παιζει να μην καταλαβα την ουσια αυτου που εγραψες..δεν το ειπα για κακο παντως και εννοουσα συντροφια την σχεση σου..και παλι σορρυ.
    οχιιιιι δεν παρεξηγηθηκα!
    νομισα πως εννοουσες τον εαυτο μου σαν συντροφια!κι επειδη ουτε εμενα με αντεχα για πολλα χρονια,γι αυτο ειπα για το τσιτωμα!(ξερεις που το κρεμανε με πινεζες στον τοιχο?οχι τεντωμα νευρων...)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μαλλον το αλλο ακρο λογω ιδιοσυγκρασιας δε θα το αντεξεις, οχι οτι θα σε πληγωσει η θα σε πονεσει, απλα δε θα μπορεις να μεινεις σε μια τετοια σχεση.. για αυτο καλυτερα στη μεση!!

Banned
    οχιιιιι δεν παρεξηγηθηκα!
    νομισα πως εννοουσες τον εαυτο μου σαν συντροφια!κι επειδη ουτε εμενα με αντεχα για πολλα χρονια,γι αυτο ειπα για το τσιτωμα!(ξερεις που το κρεμανε με πινεζες στον τοιχο?οχι τεντωμα νευρων...)
    το καταλαβα οτι το πηγες στην φωτεινη αυτο που εγραψα..ομως μιλησα για την σχεση :) λαθος συνεννοηση!

Senior Member
    μηπως η παλια φωτεινη προσπαθει να κρατησει με νυχια και με δοντια οτι της εχει απομεινει στην καινουργια!
    Παντως η καινουργια Φωτεινη φαινεται πως ειναι δυσκολο να ζει χωρις ερωτα και παθος!!και σε στυνει στον τοιχο για να της παραχωρησεις πληρη δικαιωματα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Μαλλον το αλλο ακρο λογω ιδιοσυγκρασιας δε θα το αντεξεις, οχι οτι θα σε πληγωσει η θα σε πονεσει, απλα δε θα μπορεις να μεινεις σε μια τετοια σχεση.. για αυτο καλυτερα στη μεση!!
    πανω σε αυτο θελω να πω κατι...
    μολις καταλαβα οτι παω στο αλλο ακρο ακρο εκανα πισω...
    το κακο για τον αλλο ειναι οτι δεν εμεινε στο ακρο του αλλα προσπαθησε να ερθει ενα βημα πιο κοντα στο δικο μου.
    δεν εκατσα να την ψαξω την φαση,αλλα ειτε που δεν ανηκε τελικα στο αλλο ακρο,ειτε που ψαρωσε και θελησε να δει τι παιζει στην αλλη πλευρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    μηπως η παλια φωτεινη προσπαθει να κρατησει με νυχια και με δοντια οτι της εχει απομεινει στην καινουργια!
    Παντως η καινουργια Φωτεινη φαινεται πως ειναι δυσκολο να ζει χωρις ερωτα και παθος!!και σε στυνει στον τοιχο για να της παραχωρησεις πληρη δικαιωματα :)
    ωπα ωπα πιανεις κεντροοοοοοοοοο!
    μου τελειωνει γρηγορα ομως,θελω να στειλω την φαση και να παω παρακατω με συνοπτικες διαδικασιες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    το καταλαβα οτι το πηγες στην φωτεινη αυτο που εγραψα..ομως μιλησα για την σχεση :) λαθος συνεννοηση!
    εγω παρανοησα,αλλα ειχε την χρησιμοτητα του αυτο λαθος!:)

Banned

ακουσε τα λογακια :)

εγω παρανοησα,αλλα ειχε την χρησιμοτητα του αυτο λαθος!:)

http://www.youtube.com/watch?v=0c7qB...eature=related

Senior Member
    Πολύ μου αρέσουν όλα αυτά τα περιγραφικά...
    Αλλά προτιμώ το ζουμί. Από σεξ πώς πάμε?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΕΣ ΠΙΣΩ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ? ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ?ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ?
    ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΦΥΓΕ...Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ... ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ,ΒΙΩΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΑ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ... ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ....

Senior Member
    mnimonio
    Μια χαρα τα λεει το τραγουδακι!θενκς :)
    Ρειν
    αμα λεω οτι το ερωτικο εχει παει περιπατο?κι απο τη στιγμη που εγω δεν ξεχωριζω ερωτικο με σεξουαλικο,η απαντηση ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ!
    Μαριαννα
    Αυτος ειμαι σχεδον βεβαιη οτι δεν θα το σκεφτοταν δευτερη φορα..

Senior Member
    Τώρα ζεις ένα παρόν που δεν σε καλύπτει και ανησυχείς για ένα μέλλον που σου είναι άγνωστο. Αν φύγεις θα ζεις μόνο αυτό που φοβάσαι τώρα -που μπορεί και να μην είναι τόσο τρομερό - αλλά θα 'εχεις διώξει το σημαντικότερο βάρος από πάνω σου. Θα είσαι ελεύθερη.
    Και ποτέ μα ποτέ μην μένεις με κάποιον γιατί δεν θέλεις να τον κάνεις να πονέσει. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματα του άλλου, φτάνει να είμαστε συνεπείς στα δικά μας. Σκέψου το -ακραίο, δε λέω - ενδεχόμενο να μην πονέσει καθόλου!
    Πολλές φορές πρόκειται για προβολή των δικών μας συναισθημάτων στον άλλον ή, ακόμη χειρότερα για ευσεβή πόθο...

Senior Member
    Γεια σου Φωτεινή μου.
    Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με την προσωπική μου εμπειρία.
    Εχθές πήρα το δεύτερο διαζύγιο μου (τρομάρα μου)
    Η διάλυση του πρώτου γάμου μου ήταν κάτι σαν αναμενόμενο, προετοιμαζόταν μέσα μου για χρόνια. Η σχέση είχε τελειώσει, είχε παρακμάσει, κανένα απολύτως ερωτικό ενδιαφέρον.αυτό που λες, σκέτο ξενέρωμα.
    Πήρα την απόφαση του χωρισμού , παρότι ειχαμε ένα παιδί 5 ετών και δεν το μετάνιωσα ποτέ μου, ούτε για μια στιγμή. Απλά πέσαμε και οι δυο μας στο παιδί με αγάπη για να ξεπεράσει τον χωρισμό. Ακόμα τον πρώτο πρώην μου:)τον αισθάνομαι σαν αδερφό.
    Η διάλυση του δεύτερου γάμου μου ήταν πολύ δυσκολότερη. Παρότι δική μου απόφαση, η σχέση μέσα μου δεν ήταν τελειωμένη. Πιστεύω ότι θα μπορούσα με διαφορετικούς χειρισμούς και περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα να την σωσω.
    Προσπαθώ να ξεπεράσω ότι έγινε και να προχωρήσω, για αυτό και το διαζύγιο, αλλά πιστεύω ότι παντα μέσα μου θα κουβαλάω αυτή την πληγή.
    Ψάξε βαθεια μέσα σου όσο μπορεις να φτάσεις, σκάψε όσο σε παίρνει κι ακομα πιο πολυ...χωρίς φοβο και παθος.
    Δες τον εαυτο σου σαν τριτο προσωπο σε μια αλλη διασταση, δώσε του διαφορετικές εικόνες απ' αυτές που έχεις..τι σου προκαλουν?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast