zyprexa - διαβήτης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

zyprexa - διαβήτης

Μόλις πήρα το 1ο χάπι zyprexa και διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να προκαλέσει διαβητη.
    Επίσης ότι έχουν γίνει πολλες μηνύσεις στην εταιρεία που το παρασκευάζει γιατί παθανε διαβητη από το φάρμακο.
    Διάβασα επίσης για καρκινογενεση και φρίκαρα.
    Έχει κανείς εμπειρία από το φάρμακο και από το πώς επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου;

Senior Member
    Ολα τα αντιψυχωσικα σχεδον το κανουν αυτο.

Για αυτο συνισταται να παρακολουθειται το ζαχαρο και η χοληστερινη μας τακτικα.

Quote Originally Posted by LILA28 View Post
    Μόλις πήρα το 1ο χάπι zyprexa και διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να προκαλέσει διαβητη.
    Επίσης ότι έχουν γίνει πολλες μηνύσεις στην εταιρεία που το παρασκευάζει γιατί παθανε διαβητη από το φάρμακο.
    Διάβασα επίσης για καρκινογενεση και φρίκαρα.
    Έχει κανείς εμπειρία από το φάρμακο και από το πώς επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Και γω είχα άγχος μόλις το διάβασα σχετικά με τον αδερφό μου, αλλά είδα κ πολλές γνώμες κ το χω δει κ απο την άλλη πλευρά.

Σαφώς κ θα ταν καλύτερα να μην είχε αυτή την παρενέργεια, αλλά είναι θέμα ανθρώπου κ δεν σημαίνει ότι θα το εμφανίσει κάποιος.

Κάποιοι άνθρωποι που εμφανίσουν διαβήτη χωρίς να έχουν πάρει zyprexa...

όπως αν το παίρνεις για λίγα χρόνια, πχ 3-4 έχω μια τέτοια ελπίδα για τον αδερφό μου, δεν σημαίνει ότι θα σου δημιουργήσει ντε κ καλά πρόβλημα!

Όπως λέει ο maus θέλουν τσεκάρισμα οι εξετάσεις κ κάτι άλλο, να προσέχεις το βάρος σου, ανοίγει πολύ την όρεξη, κ μήπως σου προσθέτει κ από μόνο τοθ λίγο βάρος, για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη...

Ο αδερφός μου έχει πάρει κιλά κ είναι στους 4 μήνες κ ήταν από τους πολύ αδύνατους, με πολυ αδύνατο σκαρί...
    Μου λέει έχω πολυ βουλιμία κ δεν μπορώ..θέλει κράτη όμως!

Εγώ θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους,
    μετα από ψυχωσικό επεισόδιο,full λήψη φαρμάκων, κ zyprexa Με αντικαταθλιπτικό, η συγκέντρωση κ οξυδέρκεια η πριν, θα επανέλθει, σε πόσο χρόνο περίπου?

γιατι εκρεμούν 4 μαθήματα για πτυχίο, κ πέφτει ψυχολογικά βλέποντας ότι δεν μπορεί να διαβάσει όπως πριν...

Thanx,εδώ ρίσκω πολλές απαντήσεις...
    Last edited by peter28; 13-06-2012 at 23:18.