ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Senior Member
    και επειδή μίλησε η curie για λερωμένη φωλια..
    Δεν θεωρώ ότι τίθεται τέτοιο θέμα αλλά axl ξέρεις ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν το έμαθε ?Πόσο θα ήθελα να ζήσω κάτι παρόμοιο, πόσο έχω την ανάγκη να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    επισης δεν ησασταν ζευγαρι, αλλα τριο τουλαχιστον
    δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..σορρυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..σορρυ
    λες πως μπηκε αναμεσα σας, αλλα αυτο δεν ειναι σωστο επιδη ηδη ειχες βαλει τριτο προσωπο αναμεσα σας

Senior Member
    και επειδή μίλησε η curie για λερωμένη φωλια..
    Δεν θεωρώ ότι τίθεται τέτοιο θέμα αλλά axl ξέρεις ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν το έμαθε ?Πόσο θα ήθελα να ζήσω κάτι παρόμοιο, πόσο έχω την ανάγκη να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν..

γκουχου γκουχου γκουχου...
    μετά πιθανόν θα αισθάνθηκε τύψεις για τον ίδιο που το σκέφτηκε και μάλλον θα θέλησε να βάλει
    και την άλλη κατάσταση "στον ίσιο δρόμο"...
    πολύ καλά όλα αυτά αλλά μίλησε στο λάθος άνθρωπο..
    και αν η πρόθεση ήταν καλή και μόνο θέλει πολύ προσεκτικές κινήσεις..
    δε μιλάω δεξιά και αριστερά για ότι με βασανίζει.. όπως και τα δικά του δεν θα τα έλεγε όπου να ναι..
    Πάντα πάντα, ξεχνάμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου με ειλικρίνεια..
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    λες πως μπηκε αναμεσα σας, αλλα αυτο δεν ειναι σωστο επιδη ηδη ειχες βαλει τριτο προσωπο αναμεσα σας
    Aλλο το ένα ανάμεσα κι αλλο το άλλο:p
    Εν πάσει περιπτώσει το θέμα μου ήταν περισσότερο γενικο, τουλάχιστον αυτή η πρόθεση μου

Senior Member
    Aλλο το ένα ανάμεσα κι αλλο το άλλο:p
    Εν πάσει περιπτώσει το θέμα μου ήταν περισσότερο γενικο, τουλάχιστον αυτή η πρόθεση μου
    ο,τι εγινε εγινε και δεν επαναερχεται, μηπως θα επρεπε να το δεις λιγο διαφορετικα το θεμα σου - σαν να ηταν καποιος αλλος στην θεση σου?

Senior Member
    Θα χαρώ πολύ αν μου εξηγήσεις..

Senior Member

.

Φρυνη,εγω δεν πιστευω πως ο συγκεκριμμενος ηταν ποτε πραγματικος φιλος.Εσυ μαλλον το πιστευες γιατι τα αισθηματα φιλιας απεναντι του ηταν ειλικρινη ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κι ο αλλος ενιωθε το ιδιο.Με την πρωτη ευκαιρια λοιπον που του δοθηκε να σε εκθεσει το εκανε... και μαλιστα με τον τροπο που το κανουν ολοι οι θρασυδειλοι.Χτυπαω και φευγω!καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να ανεχτουν οτι ο αλλος ειναι καλυτερος τους ή εχει καλυτερη σχεση ή καλυτερη ζωη.

ξερω κοπελα που θεωρει την αλλα αδερφη της.. και μαλιστα θα την κανει και νονα του μωρου της ,και η αλλη την θαβει απο πισω με τα χειροτερα λογια!!αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

η ουσια ειναι οτι στα ζευγαρια δεν πρεπει να ανακατευεσε,οτι κι αν ξερεις κι αν δεν ξερεις... το οτι ανακατευτηκε για μενα σημαινει εκτος απο κακο χαρακτηρα.. και πολυ ζηλια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    η ουσια ειναι οτι στα ζευγαρια δεν πρεπει να ανακατευεσε,οτι κι αν ξερεις κι αν δεν ξερεις... το οτι ανακατευτηκε για μενα σημαινει εκτος απο κακο χαρακτηρα.. και πολυ ζηλια!
    ξαναπέστο ξαναπέστο! δεν μπαίνεις ανάμεσα..μόνο κακό πιστεύω μπορεί να γίνει με παρέμβαση τρίτου...
    εκτός αν μιλάμε για καταστάσεις βίας(λεκτικής-σωματικής), εθισμού κλπ τότε είναι και απαραίτητο να παρέμβει τρίτος κατά τη γνώμη μου..

και να το θέσω και γενικότερα αφορμής δοθείσης από την nflu...
    το τρίτο στοιχείο σημαίνει πρόβλημα, εκ των έσω πάντα..κάτι δεν πάει καλά..το τι είναι αυτό και πως θα αντιμετωπιστεί
    από το κάθε ζευγάρι κανένας μας δεν αφορά...

τα εν οίκω μη εν δήμω...

τη σοφή κουβέντα!!! σας συμβουλεύω άπαντες...
    αλλά και σε θέση συμβαλάτορα να βρεθεί κάποιος, πρέπει να αρκεστεί σε συμβουλές και μόνο αν και εφόσον του ζητηθούν..
    δεν έχει κανένα δικαίωμα δημοσίευσης μυστικού από όποιον και αν προέρχεται και πόσο μάλλον να κάνει χρήση αυτού του μυστικού
    για οποιονδήποτε λόγο, ιδίως για κακό.
    Στην τελική αν σε τρώει κάτι που έμαθες και όντως έχεις ειλικρινή πρόθεση για βοήθεια προς το καλό των άλλων(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ)
    τότε μπορείς να φέρεις κάτι πλάγια στον άλλον. Τίποτα που να προδίδει το μυστικό αλλά κάτι που θα βοηθούσε έμμεσα..

πχ. αν πρόκειται για παραμελημένο σύντροφο που αναζητάει εξωσυζυγική προσοχή τότε λες στον άλλον
    πρόσεξε τον άνθρωπο που έχεις διπλά σου, να είσαι κοντά του, βρείτε χρόνο μαζί, κάντε πράγματα..γιατί βλέπω τον παραμελείς
    και θα τον χάσεις..

ΠΑΝΤΑ υπάρχει τρόπος αν πραγματικά θες να κάνεις καλό!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Θα χαρώ πολύ αν μου εξηγήσεις..
    εχω την αισθηση πως βλεπεις τα παντα λιγο οπως θα ηθελες να ειναι και οχι οπως ειναι, παρε μια αποσταση απο ολα και αναλυσε τα χωρις να ανακατευεις τα αισθηματα και τα συμφεροντα σου

Senior Member
    εχω την αισθηση πως βλεπεις τα παντα λιγο οπως θα ηθελες να ειναι και οχι οπως ειναι, παρε μια αποσταση απο ολα και αναλυσε τα χωρις να ανακατευεις τα αισθηματα και τα συμφεροντα σου
    Γενικά δεν είμαι απόλυτη και προσπαθώ να βλέπω και την θέση του άλλου,,,πες μου γιατί το λες όμως..δωσε μου την οπτική σου και σου υποσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να την καταλάβω

Senior Member
    Γενικά δεν είμαι απόλυτη και προσπαθώ να βλέπω και την θέση του άλλου,,,πες μου γιατί το λες όμως..δωσε μου την οπτική σου και σου υποσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να την καταλάβω
    απο την στιγμη που κανεις μια καινουργια σχεση αυτοματα χανεις καθε ηθηκο δικαιωμα με την παλια σου, δεν σου φταιει κανεις που δεν ειπες την αληθεια στον αντρα σου και κακως την εμαθε απο αλλου. Δεν κοιτας που εσυ προδοσες τον ανθρωπο σου, κοιτας πως καποιος αλλος προδοσε εσενα. Τελικα ειναι πιο ανηθηκο να προδοσεις εναν προδοτη η να τον συγκαλυψεις?

Senior Member
    απο την στιγμη που κανεις μια καινουργια σχεση αυτοματα χανεις καθε ηθηκο δικαιωμα με την παλια σου, δεν σου φταιει κανεις που δεν ειπες την αληθεια στον αντρα σου και κακως την εμαθε απο αλλου. Δεν κοιτας που εσυ προδοσες τον ανθρωπο σου, κοιτας πως καποιος αλλος προδοσε εσενα. Τελικα ειναι πιο ανηθηκο να προδοσεις εναν προδοτη η να τον συγκαλυψεις?
    Μμμμ μαλιστα.Πρώτον για την ιστορία, ο άντρας μου είχε ήδη μάθει ότι ημουν με άλλον από μένα την ίδια., ημασταν ήδη σε φάση χωρισμου.Δεν του είχα πει αρκετά πράγματα που φυσικά εδώ δεν είναι ο χώρος και η στιγμή να εκθέσω, αλλά σ' άλλο post μου, έχω παραδεχτεί ποσο ακόμα με βασανίζει ότι δεν ήμουν εντάξει απέναντι του.
    Δεύτερον το να χάσω κάθε ηθικό δικαιωμα απέναντι στον άντρα μου σεβαστο,αλλά αυτό δίνει το δικαιωμα και σε οποιοδήποτε άλλο που ήμουν απολυτα εντάξει απέναντι του να μου φερθει ανέντιμα?
    Με ποιο δικαιωμα κάποιος τρίτος θα κρίνει τις πράξεις μου..
    Και να το κάνει επειδή του το δίνω, ορίστε είμαι μπροστα του ας μου την πει. Ας μου πει δεν είσαι εντάξει ρε εσύ...
    ειναι ανήθικο αυτό που έκανες..
    Και αν τόσο η ηθική του δεν το αντέχει, ας μου πει εγώ δεν μπορώ να κρύψε αυτά που έμαθα , σορρυ αλλά θα τα ξεράσω όλα γιατί αυτό θεωρώ σωστο.
    Όχι να το αρνειται με πεισμα και όχι όταν του εξομολογείσαι κάτι να το παίζει άνετος και χαλαρος.
    Αν είσαι άντρας απεδειξε το ...μην κρύβεσαι

Senior Member
    Και κάτι άλλο.
    Από την αρχή είπα ότι παίρνω σαν αφορμή κάτι που έγινε στην προσωπική μου ζωη, για να θέσω ένα ερώτημα για ψάξιμο και αναζήτηση.
    Δεν μπηκα όπως σ' αλλο post μου να εκφράσω , να εξομολογηθώ κάτι που με απασχολει, δεν είχε αυτή την μορφη ..
    Οποτε να πάρω σαν θέση σου, ότι όταν εξομολογουμαστε ένα μυστικό μας σε εναν δικο μας ανθρωπο του παραχωρούμε αυτόματα και το δικαιωμα να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Φρυνη,εγω δεν πιστευω πως ο συγκεκριμμενος ηταν ποτε πραγματικος φιλος.Εσυ μαλλον το πιστευες γιατι τα αισθηματα φιλιας απεναντι του ηταν ειλικρινη ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κι ο αλλος ενιωθε το ιδιο.Με την πρωτη ευκαιρια λοιπον που του δοθηκε να σε εκθεσει το εκανε... και μαλιστα με τον τροπο που το κανουν ολοι οι θρασυδειλοι.Χτυπαω και φευγω!καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να ανεχτουν οτι ο αλλος ειναι καλυτερος τους ή εχει καλυτερη σχεση ή καλυτερη ζωη.

ξερω κοπελα που θεωρει την αλλα αδερφη της.. και μαλιστα θα την κανει και νονα του μωρου της ,και η αλλη την θαβει απο πισω με τα χειροτερα λογια!!αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

+1000000
    οποιος ανακατευεται σε ζευγαρια,συνηθως εχει δυστυχισμενη προσωπικη ζωη και φθονει και το κανει γιαυτο, κι οχι επειδη τον επιασε ο πονος.
    αν δε, δεν ειναι καν φιλος αλλα απλος περαστικος ,τοτε ζηλευει 1000%.

ξερω περιπτωση γυναικας απελπισμενης, που προσπαθησε να χωθει σε ζευγαρι κι ελεγε στον ανδρα του ζευγαριου οτι τον κερατωνε η κοπελα του,ΨΕΜΑΤΑ! μονο για να γυρισει να την κοιταξει. το αποτελεσμα βεβαια ηταν να την στειλει αδιαβαστη και να την αποκαλει εκτοτε "πατσαβουρα" ο ανθρωπος, αλλα αυτο δεν αλλαζει την κακη της προθεση, ουτε την απιστευτη συκοφαντια.ειναι καρναβαλι η γυναικα, και το λουζεται μονιμως...
    ποτε δεν ξερεις ,αυτος που ανακατευτηκε ποσες "σαλτσες" εβαλε οπως λες και μονη σου. και μονο το γεγονος οτι εβαλε και σαλτσες, δειχνει οτι το εκανε απο φθονο κι οχι απο συμπαθεια...
    στην ιδια περιπτωση που αναφερω, η απελπισμενη, οταν απετυχε να ψησει τον ανδρα για τις συκοφαντιες, βρηκε ενα ατομο ευαλωτο στην μεταφορα κουτσομπολιων (κοινως ,κατινα) που δεν ηταν καν φιλη κανενος, ουτε δικη της ,ουτε του ζευγαριου,δεν μιλιοντουσαν καν απο μηνες, λογω απανωτων κακοηθειων της κατινας εναντιον οποιουδηποτε ερχοταν σε επαφη και απιστευτης ζηλειας για οποια γυναικα ειχε γκομενο και την χρησιμοποιησε για να μεταφερει ψεματα απο τον εναν στον αλλον, μηπως τα καταφερει ετσι να τους χωρισει. δεν της ειχε καν εμπιστοσυνη.
    πισω απ την πλατη της κατινα την ανεβαζε, κατινα την κατεβαζε, γιατι ειχε κουτσομπολεψει και την ιδια,επανειλλημενα..
    απλα την χρησιμοποιησε για να μεταφερει ψεματα στους ενδιαφερομενους και να χωρισουν.
    φυσικα η '"ευαλωτη" ενεδωσε, οπως ηταν αναμενομενο.....
    αποτελεσμα?
    την απελπισμενη την αποκαλουν ολοι πλεον "πατσαβουρα" και ειναι παντα μονη παρα τις προσπαθειες, την ευαλωτη, "κατινα" και το ζευγος ζει και βασιλευει και πινει στην υγεια της καταντιας τους
    οι τριτοι φορτωνονται ολη την κακοηθεια, αλλα αν το ζευγαρι δεν εχει προβληματα, δεν παθαινει απολυτως τπτ, μην ανησυχεις ;)

στην δικη σου περιπτωση, την κακοηθεια την εκανε ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης σου οπως μας λες. σαφως και ηταν απαραδεκτη πραξη προδοσιας εις βαρος σου και θα ειχες καθε δικιο να μην τον συγχωρησεις και να μην τον εμπιστευθεις ξανα ποτε..
    για την επιπτωση που ειχε στην αλλη σχεση σου ομως, σε αυτην με τον ανδρα σου, ειχες πολυ σοβαρη ευθυνη, αγαπητη μου.
    ενα μυστικο που μπορει να μας κανει ζημια, αν δεν μπορουμε να το κρατησουμε για τον εαυτο μας, γιατι θα μπορεσει να το κρατησει ενας τριτος?
    Last edited by Remedy; 13-06-2012 at 17:07.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast