ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Senior Member
    Akομα και στην περίπτωση που είναι αδερφή ή κολλητή φίλη , κατά τη γνώμη μου , είναι σωστό πρώτα να μιλήσεις σ' αυτόν που απατάει.
    Θα μιλούσα λοιπον στον γαμπρο μου, στον κουνιάδο, στον μπατζανάκη ...και αν στην τελική κατέληγα να ενημερώσω την κολλητή ή την αδερφή μου (μονο στις φάσεις αυτές θεωρώ ότι μου επιτρέπεται κατά καποιον τρόπο) θα είχα ενημερώσει πρώτα για την πρόθεση μου αυτή τον "άπιστο"

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Κοίτα Remedy, η ιστορία που περιγράφεις απέχει έτη φωτός από αυτή που έχω υπόψη. Όχι, δεν παρακαλούσα, ούτε σε ανοιχτή ούτε σε κλειστή ακρόαση, ούτε με άλλον τρόπο, ούτε βέβαια με ενδιέφερε να το παίξω καλοθελήτρα, πόσο μάλλον τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία ‘κλωτσιά’. Δεν επρόκειτο καθόλου για ‘κόλπο’, αλλά για μια πραγματικότητα. Θεωρώ ότι τα ‘αποκαλυπτήρια’ έγιναν με λάθος τρόπο και σε λάθος χρόνο, γενικά πολλά έγιναν λάθος σε αυτή την ιστορία που έχω κατά νου, αλλά η ουσία ήταν πέρα για πέρα πραγματική.

Παρά τα λάθη, το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ διαφωτιστικό όσο και λυπηρό. Γιατί μέσα από όλα αυτά φάνηκε πόσο ξεφτίλας ήταν ο απατήσας – αλλά δυστυχώς και πόσο κολλημένο ήταν το μυαλό της απατημένης. Ουδείς περίμενε από αυτόν να διακριθεί για το θάρρος και την ειλικρίνεια, αλλά ήταν αηδιαστική η απόλυτη ανανδρία του και πώς εκμεταλλευόταν στο έπακρο την τρελή αδυναμία της απατημένης στο πρόσωπό του και τη δυσπιστία της προς όλους. Αυτή πάλι, θριαμβολογούσε για το πώς κατατρόπωσε τους φαντασιακούς ‘εχθρούς’ και μοίραζε… φειγ-βολάν για το πόσο υπέροχα περνά, πράγμα που ήταν τελικά απίστευτα θλιβερό.

Κατανοώ αυτό που λες περί έμπιστης κολλητής, και μπορεί κανείς από όσους προσπάθησαν να μιλήσουν στην ‘απατηθείσα’ να μην ήταν ακριβώς ‘κολλητός’, αλλά κανείς δεν είχε τα τρομερά κακά κίνητρα ή κάποιο όφελος. Κι αν υπήρχε απλώς ένας καφές ή μια ξεπέτα, ή αναπόδεικτα λόγια του αέρα, ουδείς θα ανακατευόταν. Από εκεί και πέρα, μπράβο αν νομίζεις ότι εσύ θα καταλάβαινες 1000% μια παράλληλη σχέση, εγώ πάλι πιστεύω ότι μια επιφύλαξη δεν βλάπτει, κανείς δεν είναι υπεράνθρωπος. Κι όλοι έχουμε ανάγκες, αισθήματα, προκαταλήψεις, που μας καθιστούν ευάλωτους. Τέλος, οκ εσύ θα επέλεγες το ‘μέχρι αίμα’ για τους ‘καλοθελητές’, εγώ πάλι νομίζω ότι αν κάποιος είναι πραγματικά ευτυχισμένος, απλά ζει τον έρωτά του χωρίς τυμπανοκρουσίες.
    Ε μα ναι!!
    Ασφαλως και απεχει ετη φωτος η ιστορια που εχεις υποψιν.
    Στην ιστορια της φιλης μου, όχι απλα ειχε φαει κλωτσια ΠΟΛΥ πριν θυμηθει να κανει τον καλοθελητη, όχι μονο την εφαγε σε ανοιχτη ακροαση μετα από ένα πραγματικο υστερικο παραληρημα, οπου κατηγορουσε την φιλη μου (που την εκοψε ο πονος να ενημερωσει) και τον παρακαλουσε να την χωρισει, αλλα δεν της εφτασε η κλωτσια και επεστρεψε για τα ρεστα.
    Εκει εφαγε και γραπτη κλωτσια μεγαλης αγριοτητας οπου της επανελαβε πολύ ξεκαθαρα ότι είναι ερωτευμενος με την κοπελα του όπως γνωριζει και δεν υπαρχει κανενα περιθωριο σχεσεων μαζι της και της ζητησε για τελευταια φορα να σταματησει να τον κυνηγαει.

Αυτά τα ειδε και τα ακουσε Η ΙΔΙΑ η φιλη, όχι μεσω διηγησεων και πολυυυυ μετα από αυτά την επιασε ο πονος της ενημερωσης την κακομοιρα.

Η φιλη ηξερε ηδη όμως και για ολες τις συκοφαντιες εις βαρος της, με τις οποιες ελλειψει αλλων προσοντων προσπαθουσε να τον δελασει. Και δεν τις ηξερε μονο από τον γκομενο της, αλλα και από κολλητο της φιλο στον οποιο την συκοφαντουσε αναισχυντα.

Δεν υπηρχε καμια περιπτωση να την πιστεψει η να την ακουσει μετα από τοση αποδεδειγμενη κακοηθεια.
    Είναι αλλωστε απολυτως αναξιοπιστη και ψευτρα σε επιπεδο μυθομανιας σε όλα τα θεματα που την αφορουν. Αυτό, από εντελως ασχετα θεματα που κανεις δεν εμπλεκοταν…

Apropos… ουσα μυθομανης, και ξεχνωντας τι ψεματα λεει και σε ποιον κάθε φορα, στον κολλητο της κοπελας ειπε ξεκαθαρα ότι τον κυνηγουσε, ποσο λαχταρουσε να τον ριξει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, για μεγαλη της λυπη!!!!!
    Απολυτως αξιοπιστο ατομο ο κολλητος και κολλητος χρονων…

Οοοοοολα τα παραπανω, πολύ πριν θυμηθει ότι εχει κατι να πει…..
    Οποτε, περι κλωτσιας, τελος. Προηγηθηκε σαφεστατα, ηταν πολύ ηχηρη , με πολλα απονερα, και αδιασειστα τα ντοκουμεντα, όχι παρατρεχαμενοι….

Το αποτελεσμα ηταν οντως διαφωτιστικο και σε αυτην την περιπτωση.
    Γιατι αυτή η γλοιωδης ξεφτιλα του γυναικειου φυλου, ηταν μεχρι τοτε κολλιτσιδα της φιλης μου και της εκανε την φιλη προσπαθωντας να μαθαινει τις κινησεις τους!!!!!!!! Απομακρυνθηκε αμεσα και καθαρισε η κοπρος από τις ζωες τους….

Δεν υπηρχαν αναποδεικτα λογια του αερα στην περιπτωση της φιλης. Αναποδεικτα ηταν μονο οσα ισχυριζοταν η κακομοιρα και ειδικα ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    Ουτε περιβαλλον που προσπαθησε να της μιλησει υπηρξε.
    Η μοναδικη που ενδιαφερθηκε προθυμα να μεταφερει τα ψεματα της πικραμενης, ηταν μια εντελως ασχετη με την υποθεση, αποδεδειγμενα κακοηθης ,που μιλαει μονο για να πει κουτσομπολια και σε καμια άλλη περιπτωση, που ελεγε παντου ότι η πικραμενη είναι μια μυθομανης χαζογκομενα ,αλλα κι αυτή ακομα, ηξερε ΜΟΝΟ αυτά που διεδιδε η πικραμενη!!!!
    Τι παραπανω θα προσφερε η επαναληψη των συκοφαντιων της? Την αποψη του ανδρα (και την αληθεια) την ηξερε μονο η φιλη μου κι αυτος .ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
    Και όχι μονο την αποψη του, αλλα και αδιασειστα γραπτα ντοκουμεντα που αποδεικνυαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ακριβως αυτά που ισχυριζεται.

Αλλωστε δεν σκεφτηκαν κι οι δυο καλοθελητες το πιο απλο:
    Ότι οποιος εχει σχεση, συζηταει με την σχεση του. Οποιος φαντασιωνεται σχεσεις, συζηταει με αγνωστες κατινες και παρατρεχαμενους μπας και πεισει καποιον και πειστει και ο ιδιος…

Οσο για τους διατυμπανισμους της ευτυχιας, μη το βλεπεις τοσο μικροψυχα βρε :D
    Είναι ωραιο να εκφραζουν την χαρα τους οι ανθρωποι. Εγω χαιρομαι πολύ όταν βλεπω ανθρωπους να πανηγυριζουν την ευτυχια τους και τους σιγονταρω!
    Ετσι ξεχωριζεις και τους φιλους, ξερεις… οι εχθροι παντα θλιβονται με την χαρα σου ;)

Πριν μερες που ημουν με το ζευγαρι, μας ειπε ο φιλος της: «αν ηξερε αυτή η πατσαβουρα που ηθελε να μας χωρισει, ποσο ευτυχισμενος ειμαι με το μωρο μου που το κατηγορουσε, θα πεθαινε απ το κακο της!» (επι λεξει) και συμφωνησαμε ολοι…
    Περιεργο όμως… η αποψη σου συμφωνει με της κακομοιρας της ιστοριας!
    Τους εστειλε ένα μηνυμα μετα την παταγωδη αποτυχια της, που ελεγε: «Θλιβομαι που διαφημιζετε την σχεση σας». Την πειραζε την μακαριτισα να είναι καλα το ζευγαρι. Κανεις δεν της ευχηθηκε περαστικα….

Τωρα, οσον αφορα εμενα, για την σιγουρια περι παραλληλης σχεσης που λες, θεωρητικα εχεις δικιο. Πρακτικα, δεν υπολογιζεις το ιδιο που δεν υπολογισε ο καλοθελητης της ιστοριας της φιλης: το βαθος και την ενταση της σχεσης μου , την επικοινωνια που υπαρχει αλλα και την απιστευτη ερωτικη χημεια. αυτά τα ξερουμε καλα μονο οι δυο μας.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ;)

Οσο για τους καλοθελητες και το αιμα, δεν εχει καμια σχεση με το ποσο ευτυχισμενος εισαι. Αρκει η κακη προθεση. Η κακοηθεια πρεπει να ανταμοιβεται αμα τη εμφανισει και ειδικα η συκοφαντια από φιλους- φιδια….

Οσο για την δικη σου ιστορια μαρινα, που είναι μια ΑΑΛΛΗ τελειως όμως, είναι φανερο,
    κι εσυ βρε, κατανοεις το ένα, κατανοεις το άλλο,δεν σε ενδιεφερε το ενα, δεν σε ενδιεφερε το αλλο, αλλα όλα αντιθετα τα εκανες τελικα. χαχαχαχαχα :)
    Ισως γιαυτο εφαγες πορτα κι εσυ.
    τι θες και χωνεσαι σε ζευγαρια? χαθηκαν οι λευτεροι?
    Περαστικα ναναι
    Last edited by Remedy; 16-06-2012 at 15:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Με αφορμή κάτι που μου συνέβη και με πληγωσε πολύ θα ήθελα να μου πείτε τις αποψεις σας.
    Εμπιστεύτηκα σε πολυ δικό μου άνθρωπο ένα θέμα ιδιαιτερα προσωπικό (την τότε εξωσυζική μου σχέση). Η αντιμετώπιση του χαλαρή. Μάλιστα με αφορμή τις εκμυστηρεύσεις μου , θυμήθηκε και ειπε ποσο πολύτιμη ήταν η βοηθεια μου όταν κάποτε την είχε ζητήσει, τη στιγμή που οι υπολοιποι συγγενείς και φίλοι του ειχαν αρνηθεί και ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
    Ο ίδιος αυτός ανθρωπος με τον οποίο μας συνέδεαν αρρηκτοι θεωρουσα ως τότε δεσμοί και χωρίς να έχει προηγηθεί φαση νουθετήσεων ή προειδοποιήσεων, είπε τα πάντα στον τότε συντροφο μου και ακομα παραπάνω (έπεσε και μπολικη σάλτσα)
    Και εκ των υστέρων όταν το ανακάλυψα ,αρνιοταν πεισματικά τα πάντα μέχρι που φυσικά τον ξεσκέπασα τελειως.
    Πληγώθηκα πολυ, γιατί δεν το περίμενα, δεν επέτρεπε η σχέση μας μια τόσο ανέντιμη συμπεριφορά.
    Θα προτιμούσα χίλιες φορές να μου τα έριχνε στα ίσια και να μου έλεγε ότι είμαι ανήθικη ή ότι άλλο, παρά αυτο...Παραδέχτηκε μετά από μήνες ότι έκανε λάθος, όμως δεν προσπάθησε ποτέ να με προσεγγίσει και να μου εξηγήσει, να μου ζητήσει συγγνώμη.
    Φυσικά δεν υπάρχει πλεον ουσιαστική σχέση ανάμεσά μας, όμως καποια συγκεκριμένα πράγματα δυσκολεύουν να ξεκόψω τελειως και αυτό με ζορίζει ακομα περισσότερο.
    Πιστεύετε ότι έχει δικαιωμα κάποιος τρίτος-φίλος ή συγγενής- να παίξει τέτοιο παρεμβατικό ρόλο, με οποιοδήποτε πρόσχημα?

Φρύνη μου, δεν έχω διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν κι έτσι απαντάω κατ' ευθείαν μ' όσα ξεκίνησες το θέμα σου..
    φυσικά και δεν έχει δικαίωμα κανείς να σε προδώσει, αλλά τέτοιο θέμα όπως είναι η εκμυστήρευση εξωσυζυγικής σχέσης
    είναι πολύ επικίνδυνο να το μοιραστείς ακόμα και με τον ίδια σου την μάνα! Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς κατά την γνώμη μου,
    είναι ή να το κρατήσει για τον εαυτό του ή αν χρειάζεται κάποια κατεύθυνση ν' απευθυνθεί π.χ. σ' έναν σύμβουλο σχέσεων.
    Στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν ακριβώς παρεμβατικός ο ρόλος του γνωστού σου, δόσιμο ήταν κι από κει και πέρα έγινε ότι έγινε..
    παρεμβατικός νομίζω είν' ο ρόλος του άλλου, όταν υπάρχει συνέχεια και του επιτρέπεται ν' ανακατεύεται συστηματικά σε θέματα που αφορούν το ζευγάρι..
    Και για να μην σου πει τίποτα την ώρα που του γνωστοποιείς την νέα κατάσταση για την καινούργια σχέση και δείχνει απαθής πιστεύω ότι ίσως και να ζήλεψε.. :(
    Last edited by μαρκελα; 16-06-2012 at 18:19.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    @ Remedy, ουφ, όλο αυτό το κατεβατό που έγραψες είναι άσχετο…. Ούτε είπα πουθενά ότι χώθηκα σε κανένα ζευγάρι, ούτε ισχύει, ούτε υπάρχει καμιά ανάγκη για περαστικά. Τεσπα, αν έτσι νομίζεις, δώσε όσα περαστικά θες. Είπα ότι κατανοώ τις θέσεις σου, αλλά αυτό που ανέφερα ήταν κάτι διαφορετικό. Ναι, είναι μια τελείως άαλλη ιστορία, λυπάμαι που φαίνεται αυτό να σε ενοχλεί, αλλά είναι άλλη. Και φυσικά δεν θλίβομαι με τη χαρά κανενός: θλιβερό είναι όταν ξέρεις αδιαμφισβήτητα την εξαπάτηση και τον εξευτελισμό που υπάρχει από πίσω. Εξάλλου η γνήσια χαρά δεν έχει ανάγκη κακοστημένων διαφημίσεων, είναι κάτι που βιώνεις και δεν σε νοιάζει να το αποδείξεις σε κανέναν. Γνώμη μου.

Δεν ξέρω για τα ‘αδιάσειστα’ γραπτά ντοκουμέντα του γκόμενου της κολλητής σου και δεν με νοιάζει. Για τον τυπάκο που μίλησα εγώ, υπάρχουν επίσης γραπτά ντοκουμέντα, μηνύματα από το κινητό του, σελίδες ολόκληρες ιστορικού συνομιλιών, άπειρες φωτογραφίες, άνθρωποι που βγήκαν βόλτα μαζί με το ας πούμε ‘παράνομο’ ζεύγος και πολλά άλλα. Ούτε υπήρχε καμιά καλή επικοινωνία του υποτιθέμενου ‘νόμιμου’ ζεύγους, ειδάλλως δεν θα φιλοξενούσε στο σπίτι του την άλλη κοπέλα, ούτε θα πέρναγε μέρες ολόκληρες στο δικό της, ούτε θα κυκλοφορούσε ελεύθερα μαζί της. Τέλος πάντων είναι μεγάλη ιστορία, κι εδώ το θέμα της Φρύνης είναι άλλο.

Senior Member
    @ Remedy, ουφ, όλο αυτό το κατεβατό που έγραψες είναι άσχετο…. Ούτε είπα πουθενά ότι χώθηκα σε κανένα ζευγάρι, ούτε ισχύει, ούτε υπάρχει καμιά ανάγκη για περαστικά. Τεσπα, αν έτσι νομίζεις, δώσε όσα περαστικά θες. Είπα ότι κατανοώ τις θέσεις σου, αλλά αυτό που ανέφερα ήταν κάτι διαφορετικό. Ναι, είναι μια τελείως άαλλη ιστορία, λυπάμαι που φαίνεται αυτό να σε ενοχλεί, αλλά είναι άλλη. Και φυσικά δεν θλίβομαι με τη χαρά κανενός: θλιβερό είναι όταν ξέρεις αδιαμφισβήτητα την εξαπάτηση και τον εξευτελισμό που υπάρχει από πίσω. Εξάλλου η γνήσια χαρά δεν έχει ανάγκη κακοστημένων διαφημίσεων, είναι κάτι που βιώνεις και δεν σε νοιάζει να το αποδείξεις σε κανέναν. Γνώμη μου.

Δεν ξέρω για τα ‘αδιάσειστα’ γραπτά ντοκουμέντα του γκόμενου της κολλητής σου και δεν με νοιάζει. Για τον τυπάκο που μίλησα εγώ, υπάρχουν επίσης γραπτά ντοκουμέντα, μηνύματα από το κινητό του, σελίδες ολόκληρες ιστορικού συνομιλιών, άπειρες φωτογραφίες, άνθρωποι που βγήκαν βόλτα μαζί με το ας πούμε ‘παράνομο’ ζεύγος και πολλά άλλα. Ούτε υπήρχε καμιά καλή επικοινωνία του υποτιθέμενου ‘νόμιμου’ ζεύγους, ειδάλλως δεν θα φιλοξενούσε στο σπίτι του την άλλη κοπέλα, ούτε θα πέρναγε μέρες ολόκληρες στο δικό της, ούτε θα κυκλοφορούσε ελεύθερα μαζί της. Τέλος πάντων είναι μεγάλη ιστορία, κι εδώ το θέμα της Φρύνης είναι άλλο.
    αμαν βρε μαρινα, ξεχνας και τι γραφεις.
    μονη σου ειπες οτι εσυ ησουν ο καλοθελητης, εσυ και το τριτο προσωπο στην ιστορια που διηγεισαι!
    αν δεν χωθηκες σε ζευγαρι, ποιον ηθελες να ενημερωσεις απ την καλη σου την καρδια και σε δουλευε? τους περαστικους?

οσο για το κατεβατο μου, δεν ειναι καθολου ασχετο. ειναι η ιστορια που σας ελεγα.
    φυσικα και ηταν αλλη ιστορια η δικη σου. απο που σου προεκυψε οτι με ενοχλει αυτο?
    αλοιμονο για σενα, αν ηταν ιδια και ησουν εσυ αυτο το ρεντικολο στην ιστορια της φιλης μου.

τα περαστικα, αν εισαι καλα, αγνοησε τα. εγω τα ειπα γιατι σε ειδα πολυ ζορισμενη και σε λυπηθηκα
    επιπλεον γιατι ειμαι καλα εγω και το ευχομαι και στους αλλους .
    συμφωνω οτι οι εξαπατησεις ειναι θλιβερες,κυριως οταν πεφτουν στο κενο και ο απατεωνας βρισκεται παλι μονος του. αυτος κι ο πονος του.
    και σαφως η γνησια χαρα φαινεται και ξεχωριζει απο την πλαστη, αλλα ειναι και ανθρωπινο να εκφραζεται οσο κι αν αυτο στεναχωρει μερικους.

ναι, τα ντοκουμεντα των φιλων μου, πολυ μεγαλη ιστορια και πολυ αποκαλυπτικη. λογικο να μην σε ενδιαφερουν . μονο το ζευγαρι των φιλων μου ενδιαφερει και δεν αφορουν κανεναν αλλον. σημασια εχει οτι αυτοι ειναι καλα, μαζι και ευτυχισμενοι κι η πατσαβουρα πισω στον κουβα της. τπτ αλλο... ουτε εμενα θα με ενδιεφεραν τα δικα σου. ειμαι βεβαιη ομως οτι καποιος που σε θεωρει αξιοπιστη και ειναι κοντινος σου, με χαρα θα τα δει και θα ακουσει την μεγαλη ιστορια σου και θα σου πει αν του αρεσουν και θα σε παρηγορησει για την απωλεια σου :)
    Last edited by Remedy; 16-06-2012 at 19:19.

Senior Member
    Αχ να κάνω τον παρεμβατικό ανάμεσα σε Ρέμεντυ και Μαρίνα? Λοιπόν Ρέμεντυ δεν μπόρεσα να κρατηθώ αλλά το έχεις ερμηνεύσει λάθος. Δεν είπε η Μαρίνα οτι ήταν το τρίτο πρόσωπο στην ιστορία αλλά ένα από τα πρόσωπα που θέλησαν να ενημερώσουν την απατηθείσα... Ή μάλλον όχι δεν το είπε αλλά αυτό κατάλαβα οτί εννοούσε...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Κοίτα Remedy, η ιστορία που περιγράφεις απέχει έτη φωτός από αυτή που έχω υπόψη. Όχι, δεν παρακαλούσα, ούτε σε ανοιχτή ούτε σε κλειστή ακρόαση, ......
    χριστινα, νομιζω οτι εσυ δεν προσεξες.
    εδω η μαρινα λεει οτι αυτη ηταν το τριτο προσωπο αλλα δεν τον παρακαλουσε. αν δεν ηταν, θα το ελεγε ξεκαθαρα οτι προκειται για αλλους, δεν θα μιλουσε εξ ονοματος της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χριστινα, νομιζω οτι εσυ δεν προσεξες.
    εδω η μαρινα λεει οτι αυτη ηταν το τριτο προσωπο αλλα δεν τον παρακαλουσε. αν δεν ηταν, θα το ελεγε ξεκαθαρα οτι προκειται για αλλους, δεν θα μιλουσε εξ ονοματος της.
    Αχ δεν ξέρω βρε Ρέμεντυ. Η αλήθεια είναι οτι όταν διάβασα μνμ της κατάλαβα αυτό που σου είπα. Και η άλλη αλήθεια είναι οτί και εγώ έτσι θα σου απαντούσα και δυστυχώς θα παρερμηνευόμουν. Τελικά πρέπει να προσέχεις πολύ τι λες και τι γράφεις γιατί δεν είμαστε όλοι καλοί να εκφραζόμαστε σωστά. Έχω παρεξηγηθεί και εγώ αρκετές φορές λόγω αυτού γι αυτό έκανα την παρέμβαση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αχ δεν ξέρω βρε Ρέμεντυ. Η αλήθεια είναι οτι όταν διάβασα μνμ της κατάλαβα αυτό που σου είπα. Και η άλλη αλήθεια είναι οτί και εγώ έτσι θα σου απαντούσα και δυστυχώς θα παρερμηνευόμουν. Τελικά πρέπει να προσέχεις πολύ τι λες και τι γράφεις γιατί δεν είμαστε όλοι καλοί να εκφραζόμαστε σωστά. Έχω παρεξηγηθεί και εγώ αρκετές φορές λόγω αυτού γι αυτό έκανα την παρέμβαση..
    μα δεν υπαρχει θεμα βρε χριστινα οτι κι αν εννοουσε, σιγα τωρα...

Senior Member
    μα δεν υπαρχει θεμα βρε χριστινα οτι κι αν εννοουσε, σιγα τωρα...
    Αν δεν υπήρχε θέμα δεν θα κολλούσατε σε αυτό 2 σελίδες τώρα...

Senior Member
    Αν δεν υπήρχε θέμα δεν θα κολλούσατε σε αυτό 2 σελίδες τώρα...
    μα δεν ειναι το θεμα αν ειναι η μαρινα η ηρωιδα η η κατινα, αλλα η ιδια η ιστορια!
    σαφως υπαρχει θεμα.συζηταμε παρεμβασεις τριτων σε σχεσεις ζευγαριων.

Banned
    αμαν βρε μαρινα, ξεχνας και τι γραφεις.
    μονη σου ειπες οτι εσυ ησουν ο καλοθελητης, εσυ και το τριτο προσωπο στην ιστορια που διηγεισαι!
    αν δεν χωθηκες σε ζευγαρι, ποιον ηθελες να ενημερωσεις απ την καλη σου την καρδια και σε δουλευε? τους περαστικους?

οσο για το κατεβατο μου, δεν ειναι καθολου ασχετο. ειναι η ιστορια που σας ελεγα.
    φυσικα και ηταν αλλη ιστορια η δικη σου. απο που σου προεκυψε οτι με ενοχλει αυτο?
    αλοιμονο για σενα, αν ηταν ιδια και ησουν εσυ αυτο το ρεντικολο στην ιστορια της φιλης μου.

τα περαστικα, αν εισαι καλα, αγνοησε τα. εγω τα ειπα γιατι σε ειδα πολυ ζορισμενη και σε λυπηθηκα
    επιπλεον γιατι ειμαι καλα εγω και το ευχομαι και στους αλλους .
    συμφωνω οτι οι εξαπατησεις ειναι θλιβερες,κυριως οταν πεφτουν στο κενο και ο απατεωνας βρισκεται παλι μονος του. αυτος κι ο πονος του.
    και σαφως η γνησια χαρα φαινεται και ξεχωριζει απο την πλαστη, αλλα ειναι και ανθρωπινο να εκφραζεται οσο κι αν αυτο στεναχωρει μερικους.

ναι, τα ντοκουμεντα των φιλων μου, πολυ μεγαλη ιστορια και πολυ αποκαλυπτικη. λογικο να μην σε ενδιαφερουν . μονο το ζευγαρι των φιλων μου ενδιαφερει και δεν αφορουν κανεναν αλλον. σημασια εχει οτι αυτοι ειναι καλα, μαζι και ευτυχισμενοι κι η πατσαβουρα πισω στον κουβα της. τπτ αλλο... ουτε εμενα θα με ενδιεφεραν τα δικα σου. ειμαι βεβαιη ομως οτι καποιος που σε θεωρει αξιοπιστη και ειναι κοντινος σου, με χαρα θα τα δει και θα ακουσει την μεγαλη ιστορια σου και θα σου πει αν του αρεσουν και θα σε παρηγορησει για την απωλεια σου :)
    Ρεμεντι, εσύ ξεχνάς τι ρωτάς, είπες
    «ελπιζω να μην παρακαλουσες κι εσυ κανεναν γκομενο ε?, λογικο να μην σε πιστευουν (χαχαχαχα αστειευομαι. ελπιζω οτι δεν κανεις τετοια ξεφτιλικια)»
    και πάνω σε αυτό σου απάντησα
    «Όχι, δεν παρακαλούσα….» εξηγώντας τις απόψεις μου και κάποια δεδομένα της ιστορίας στην οποία αναφέρθηκα.

Και επαναλαμβάνω πως γκόμενο αφοσιωμένο κι ερωτευμένο σε υπέροχη σχέση και που μοιράζει ‘κλωτσιές’ κατά πως λες ότι έκανε ο μοιραίος γκόμενος της κολλητής σου, ούτε έχω παρακαλέσει, ούτε θ’ ασχολιόμουν μαζί του. Μου απαντάς με κραυγές, ειρωνείες και κατεβατά, και λες ότι δεν σε ενοχλεί? Οκ… Αν σε εξυπηρετεί να βλέπεις ζόρια κι απώλειες από όσα έγραψα, κάνε όπως νομίζεις. Κι αν θες να γράφεις και να ξαναγράφεις για το τρισευτυχισμένο ζεύγος των κολλητών σου και την παν-δυστυχισμένη ‘πατσαβούρα’, γράψτα. Εξάλλου, τι θ’ απογίνουν χωρίς ‘βαρβάρους’….. Η ιστορία που ανέφερα, το ξαναείπα, έχει πολύ διαφορετικές παραμέτρους.

Banned
    Χριστίνα, σωστά κατάλαβες. Στο θέμα αυτό έγραψα τι συνέβη σε μία περίπτωση που (μαζί με άλλους) έκρινα ότι τελικά έπρεπε να μιλήσω, μιας και ο τίτλος ήταν ‘παρεμβάσεις’. Και ότι είναι κρίμα που η εξαπατηθείσα της ιστορίας τους θεώρησε όλους κακούς ζηλιάρηδες, γιατί η εξαπάτηση ήταν αυταπόδεικτη και πραγματική. Και δεν μιλάμε για περίπτωση όπως της Φρύνης, που έτσι όπως την περιέγραψε, θεωρώ ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα ο φίλος να πάει να το συζητήσει με το σύζυγο.

Senior Member
    Χριστίνα, σωστά κατάλαβες. Στο θέμα αυτό έγραψα τι συνέβη σε μία περίπτωση που (μαζί με άλλους) έκρινα ότι τελικά έπρεπε να μιλήσω, μιας και ο τίτλος ήταν ‘παρεμβάσεις’. Και ότι είναι κρίμα που η εξαπατηθείσα της ιστορίας τους θεώρησε όλους κακούς ζηλιάρηδες, γιατί η εξαπάτηση ήταν αυταπόδεικτη και πραγματική. Και δεν μιλάμε για περίπτωση όπως της Φρύνης, που έτσι όπως την περιέγραψε, θεωρώ ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα ο φίλος να πάει να το συζητήσει με το σύζυγο.
    Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι. Όσοι είναι έξυπνοι έχουν καταλάβει τι έγραψες.. Και στο κάτω κάτω το θέμα δεν θα έπρεπε να είσαι εσύ αλλά η θεματοθέτρια! Τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ αστεία αλλά κατηγορίες εις βάρος σου...

Banned
    Αυτό θα λεγα κι εγώ Χριστίνα μου, γι’ αυτό και σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. :)

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast