ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 91
    Senior Member
    Μαρίνα μου εγώ πάντως κατάλαβα τι ήθελες να πεις και την ιστορία που μας περιεγραψες.
    Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές περιπτώσεις , για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε με ασφάλεια να πούμε έτσι πρέπει να είναι και τέρμα.Απλά ο καθένας σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αρχες του του ξεκινάει από μια βάση.Για αυτό και ανέφερα κάπου ότι , πριν προχωρήσεις σε αποκαλύψεις, οφείλεις να υπολογίσεις και να σκεφτείς καλά όλες τις παραμέτρους.
    Και το πιο βασικό είναι τα κίνητρα σου , που δεν επιτρέπεται να είναι τίποτα άλλο από την αγάπη , την διάθεση προστασίας, το πραγματικό νοιαξιμο. Διαφορετικά μιλάμε για ταπεινά κίνητρα , ζήλεια, ανταγωνιστικότητα, κουτσομπολιο κτλ.
    Και το θέμα μου εδω, με αφορμή τη δική μου εμπειρία, είναι να εκθέσει ο καθένας τις απόψεις του και τις προσωπικές του εμπειρίες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Μαρίνα μου εγώ πάντως κατάλαβα τι ήθελες να πεις και την ιστορία που μας περιεγραψες.
    Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές περιπτώσεις , για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε με ασφάλεια να πούμε έτσι πρέπει να είναι και τέρμα.Απλά ο καθένας σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αρχες του του ξεκινάει από μια βάση.Για αυτό και ανέφερα κάπου ότι , πριν προχωρήσεις σε αποκαλύψεις, οφείλεις να υπολογίσεις και να σκεφτείς καλά όλες τις παραμέτρους.
    Και το πιο βασικό είναι τα κίνητρα σου , που δεν επιτρέπεται να είναι τίποτα άλλο από την αγάπη , την διάθεση προστασίας, το πραγματικό νοιαξιμο. Διαφορετικά μιλάμε για ταπεινά κίνητρα , ζήλεια, ανταγωνιστικότητα, κουτσομπολιο κτλ.
    Και το θέμα μου εδω, με αφορμή τη δική μου εμπειρία, είναι να εκθέσει ο καθένας τις απόψεις του και τις προσωπικές του εμπειρίες
    πολυ σωστη, φρυνη.
    αυτο ακριβως!
    συμφωνουμε απολυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    . Στο θέμα αυτό έγραψα τι συνέβη σε μία περίπτωση που (μαζί με άλλους) έκρινα ότι τελικά έπρεπε να μιλήσω, μιας και ο τίτλος ήταν ‘παρεμβάσεις’. Και ότι είναι κρίμα που η εξαπατηθείσα της ιστορίας τους θεώρησε όλους κακούς ζηλιάρηδες, γιατί η εξαπάτηση ήταν αυταπόδεικτη και πραγματική. Και δεν μιλάμε για περίπτωση όπως της Φρύνης, που έτσι όπως την περιέγραψε, θεωρώ ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα ο φίλος να πάει να το συζητήσει με το σύζυγο.
    Κοιτα μαρινα. Εγραψες για να συμβαλεις στο θεμα «παρεμβασεις», για να μας πεις για την παρεμβαση σου, αλλα δεν μας εξηγεις, ως τι παρενεβης ….
    Οι κατηγοριες σου προς το ζευγος που σε απαξιωσε, δεν αρκουν για να διαφωτισουν ως προς την αποψη σου.
    Τι νοημα εχει να μας βριζεις το ζευγαρι σαν ξεφτιλα κι ανανδρο τον έναν και κολλημενη και στραβη που φαντασιωνοταν εχθρους, την άλλη, όταν δεν μας λες ως τι παρενεβης και σε αδικησε ετσι η αχαριστη και νομιζε ότι θελεις να την χωρισεις?
    Κι αν δεν ηθελες να τους χωρισεις, με τι κινητρο παρενεβης? Γιατι σε αφορουσε το τι κανει αυτό το ζευγαρι στην σχεση του?
    Αυτό είναι ολο το θεμα στις παρεμβασεις: ΠΟΙΟΣ αποφασιζει, η «νομιμοποιειται» να παρεμβει και με τι κινητρο.

Αν ησουν το «τριτο προσωπο» της ιστοριας σου όπως εγω καταλαβα, ειτε παρακαλουσες ειτε όχι, με οσους κι αν συζητησες το προβλημα σου και αποφασισατε να μιλησεις, η παρεμβαση σου για να ενημερωσεις ηταν τουλαχιστον επιληψιμη ως προς τα κινητρα και την ειλικρινεια της και απορω πως δεν το αντιλαμβανεσαι και μονη σου και κατηγορεις για στενομυαλια και κολληματα την κοπελα που σε αδειασε…

Σε αυτή την περιπτωση, η εξαπατηθεισα η μη-εξαπατηθεισα, είναι πολύ λογικο να σας θεωρησε ψευτες και κακοηθεις όπως λες, εσενα και την «παρεα» σου, ειδικα αν δεν σας εκτιμουσε, η δεν σας γνωριζε καν... κάθε σοβαρος ανθρωπος, το ιδιο θα εκανε. Σε ποιον πλανητη θα θεωρουνταν αξιοπιστη μια τετοια παρεμβαση?

Αλλωστε μπορει να ειχε καλυτερες πληροφοριες από τις δικες σου η κοπελα, να ειχε βγαλει τα συμπερασματα της, και να μην χρειαζοταν την «συμβολη» σου το ζευγαρι. Το σκεφτηκες αυτό?

Τα δικα μου σχολια παντως αφορουσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μια τετοια εκδοχη, όπως κατά την γνωμη μου προκυπτει από την σε α’ προσωπο απαντηση σου και το γενικοτερο υφος σου. (θυμαμαι τι ρωτησα).
    Αν εγινε παρανοηση περι του ρολου σου ως «τριτο προσωπο»+πληροφοριοδοτης, μπορεις να το διευκρινισεις εν τελει (η και όχι).

Senior Member
    Τελικά το θέμα έχει εξελιχθεί σε δύο θέματα, μάλλον άσχετα μεταξύ τους.
    Εφόσον πάντως μιλάμε για παρεμβάσεις, είτε στις επιλογές μας, είτε στις σχέσεις μας, στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν γιατί κάποιος ή κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Ενίοτε και πόρτες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τελικά το θέμα έχει εξελιχθεί σε δύο θέματα, μάλλον άσχετα μεταξύ τους.
    Εφόσον πάντως μιλάμε για παρεμβάσεις, είτε στις επιλογές μας, είτε στις σχέσεις μας, στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν γιατί οι κάποιος ή κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Ενίοτε και πόρτες.
    συμφωνω οτι οταν οι πορτες ειναι κλειστες, κανεις δεν καταφερνει ουτε νομιμοποιειται να παρεμβαινει.μπορει να αποπειραθει ομως.
    αλλα τα θεματα δεν τα βρισκω καθολου ασχετα μεταξυ τους.
    μιλαμε για παρεμβαση τριτου σε σχεση ζευγαριου ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. για τον ρολο του "πληροφοριοδοτη" ειδικα οχι γενικα για επιλογες,σχεσεις και διαθεσεις...
    αυτο λεει και ο τιτλος αλλα και το περιεχομενο του προβληματισμου της φρυνης
    Last edited by Remedy; 18-06-2012 at 14:13.

Senior Member
    εγω απ' ότι κατάλαβα η marian ενεπλάκη ως καλοπροαιρετος πληροφοριοδότης.Και ξεκινάω από την προυπόθεση ότι τα κίνητρα της πραγματικα ήταν καλα remedy.
    Όμως όπως διαπίστωσες καλή μου marian, τις περισσότερες φορές μπορεί να εκτεθούμε και οι ίδιοι όταν μια υπόθεση τρίτων δεν μας αφορά.
    Αν μιλουσα στην αδερφή μου ή στην κολλητή μου θα ήξεραν τα κινητρα μου.
    Αν μιλουσα σε καποιον πιο τρίτο θα αμφέβαλλε για αυτά.
    Στην τελική κανένας δεν μας έχει χρίσει σωτήρες. Ο καθεις πορεύεται όπως θέλει και μπορεί - αν θέλει να ζήσει στο παραμυθάκι του και στο ζωτικό του ψεύδος, ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε να τον ξυπνήσουμε και να τον βγάλουμε απ' αυτό?

Senior Member
    εγω νομιζω οτι η μαριαν δεν ειπε πουθενα οτι ενεπλακη. μια αποψη ειπε η κοπελα...
    αλλα συμφωνω με τα κριτηρια σου περι αξιοπιστου "πληροφοριοδοτη"

Senior Member
    εγω απ' ότι κατάλαβα η marian ενεπλάκη ως καλοπροαιρετος πληροφοριοδότης.Και ξεκινάω από την προυπόθεση ότι τα κίνητρα της πραγματικα ήταν καλα remedy.
    Όμως όπως διαπίστωσες καλή μου marian, τις περισσότερες φορές μπορεί να εκτεθούμε και οι ίδιοι όταν μια υπόθεση τρίτων δεν μας αφορά.
    Ποιος πληροφοριοδότης βρε Φρύνη? Σιγά μην είμαι και ο κατάσκοπος των 3 ηπείρων. Μάλλον με μπερδεύεις με την Μαρίνα.
    Όπως και να έχει, νομίζω ότι μπερδέψαμε τα μπούτια μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Κοιτα μαρινα. Εγραψες για να συμβαλεις στο θεμα «παρεμβασεις», για να μας πεις για την παρεμβαση σου, αλλα δεν μας εξηγεις, ως τι παρενεβης ….
    Οι κατηγοριες σου προς το ζευγος που σε απαξιωσε, δεν αρκουν για να διαφωτισουν ως προς την αποψη σου.
    Τι νοημα εχει να μας βριζεις το ζευγαρι σαν ξεφτιλα κι ανανδρο τον έναν και κολλημενη και στραβη που φαντασιωνοταν εχθρους, την άλλη, όταν δεν μας λες ως τι παρενεβης και σε αδικησε ετσι η αχαριστη και νομιζε ότι θελεις να την χωρισεις?
    Κι αν δεν ηθελες να τους χωρισεις, με τι κινητρο παρενεβης? Γιατι σε αφορουσε το τι κανει αυτό το ζευγαρι στην σχεση του?
    Αυτό είναι ολο το θεμα στις παρεμβασεις: ΠΟΙΟΣ αποφασιζει, η «νομιμοποιειται» να παρεμβει και με τι κινητρο.

Αν ησουν το «τριτο προσωπο» της ιστοριας σου όπως εγω καταλαβα, ειτε παρακαλουσες ειτε όχι, με οσους κι αν συζητησες το προβλημα σου και αποφασισατε να μιλησεις, η παρεμβαση σου για να ενημερωσεις ηταν τουλαχιστον επιληψιμη ως προς τα κινητρα και την ειλικρινεια της και απορω πως δεν το αντιλαμβανεσαι και μονη σου και κατηγορεις για στενομυαλια και κολληματα την κοπελα που σε αδειασε…

Σε αυτή την περιπτωση, η εξαπατηθεισα η μη-εξαπατηθεισα, είναι πολύ λογικο να σας θεωρησε ψευτες και κακοηθεις όπως λες, εσενα και την «παρεα» σου, ειδικα αν δεν σας εκτιμουσε, η δεν σας γνωριζε καν... κάθε σοβαρος ανθρωπος, το ιδιο θα εκανε. Σε ποιον πλανητη θα θεωρουνταν αξιοπιστη μια τετοια παρεμβαση?

Αλλωστε μπορει να ειχε καλυτερες πληροφοριες από τις δικες σου η κοπελα, να ειχε βγαλει τα συμπερασματα της, και να μην χρειαζοταν την «συμβολη» σου το ζευγαρι. Το σκεφτηκες αυτό?

Τα δικα μου σχολια παντως αφορουσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μια τετοια εκδοχη, όπως κατά την γνωμη μου προκυπτει από την σε α’ προσωπο απαντηση σου και το γενικοτερο υφος σου. (θυμαμαι τι ρωτησα).
    Αν εγινε παρανοηση περι του ρολου σου ως «τριτο προσωπο»+πληροφοριοδοτης, μπορεις να το διευκρινισεις εν τελει (η και όχι) .

Remedy, το ζητούμενο είναι σαν τί παρενέβη η Μαρίνα ή γιατί έγινε πιά τόσο θέμα, αυτό το πρώτο της ποστάρισμα?
    εξ άλλου αρχικά, συμφώνησε ήδη με παράθεση σε προηγούμενο ποστ της Θεοφανίας και είπε κάτι σχετικά ανάλογο πάνω σ' αυτό!
    Μια ουδέτερη άποψη και στάση ήταν, απ' ότι φαίνεται και τίποτα περισσότερο.
    Μάλιστα θα μπορούσε να περάσει κι απαρατήρητη, γιατί ήδη επιβεβαιώνε όλα όσα είχαν ειπωθεί!
    Απλά της δόθηκε υπερβολική έκταση και τελικά λέγονται τόσα.. που ήταν πιστεύω αν μη τι άλλο.. περιττά.
    Και δεν καταλαβαίνω, γιατί ενώ για τους ίδιους λόγους στο θέμα συμφωνείς πιό πάνω με την Φρύνη και καλά κάνεις, για τους ίδιους
    όμως λόγους διαφωνείς με την Μαρίνα; Αναρωτιέμαι γιατί άραγε όλ' αυτό, την στιγμή που πρόκειται για ένα συνηθισμένο συμβάν; :(
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Remedy, το ζητούμενο είναι σαν τί παρενέβη η Μαρίνα ή γιατί έγινε πιά τόσο θέμα, αυτό το πρώτο της ποστάρισμα?
    εξ άλλου αρχικά, συμφώνησε ήδη με παράθεση σε προηγούμενο ποστ της Θεοφανίας και είπε κάτι σχετικά ανάλογο πάνω σ' αυτό!
    Μια ουδέτερη άποψη και στάση ήταν, απ' ότι φαίνεται και τίποτα περισσότερο.
    Μάλιστα θα μπορούσε να περάσει κι απαρατήρητη, γιατί ήδη επιβεβαιώνε όλα όσα είχαν ειπωθεί!
    Απλά της δόθηκε υπερβολική έκταση και τελικά λέγονται τόσα.. που ήταν πιστεύω αν μη τι άλλο.. περιττά.
    Και δεν καταλαβαίνω, γιατί ενώ για τους ίδιους λόγους στο θέμα συμφωνείς πιό πάνω με την Φρύνη και καλά κάνεις, για τους ίδιους
    όμως λόγους διαφωνείς με την Μαρίνα;
    Αναρωτιέμαι γιατί άραγε όλ' αυτό, την στιγμή που πρόκειται για ένα συνηθισμένο συμβάν; :(
    Την ίδια απορία έχω και εγώ!!!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    μην βαράτε ρε παιδιά , την μαρίνα εννουσα σορρυ , μπερδεψα ονοματα

Senior Member
    μην βαράτε ρε παιδιά , την μαρίνα εννουσα σορρυ , μπερδεψα ονοματα
    χαχα Φρύνη μου, ήρθε η ώρα σου κι εσένα!!!! Νόμιζες θα την γλυτώσεις, αλλά γελάστηκες!! :p
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    εντάξει δεν πειράζει, μια μικρή παρεξήγηση έγινε, ολα καλα:)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

Αν εγινε παρανοηση περι του ρολου σου ως «τριτο προσωπο»+πληροφοριοδοτης, μπορεις να το διευκρινισεις εν τελει (η και όχι).
    Α, συγγνώμη ρέμεντι, δεν κατάλαβα ότι βρίσκομαι σε ανακριτικό γραφείο!... Χαίρομαι που οι άλλοι κατάλαβαν τι έγραψα. Μίλησα για ιστορία φιλικού ζευγαριού, ούσα κολλητή της κοπέλας, αλλά και φίλη του φίλου της. Πού είναι το περίεργο? Εδώ κι εσύ έχεις γράψει σελίδες επί σελίδων για το φιλικό σου ζευγάρι και την κοπέλα που τον ‘καταδίωκε’, κι έχεις περιγράψει προσωπικότητα, συνήθειες, χίλια δυο για την κοπέλα που προφανώς δεν έχεις καν συναντήσει προσωπικά.

Αυτόν που χαρακτήρισα τη συμπεριφορά του ξεφτιλισμένη κι άνανδρη, τον έκανα παρέα μήνες ολόκληρους. Η δε φίλη μου είχε σχέση μαζί του για πάνω από 6μηνο. Ο ίδιος την είχε κυνηγήσει, ο ίδιος ήθελε να κάνουν πιο σταθερή σχέση. Η φίλη μου αρχικά δεν ήθελε, καταρχήν διότι υπήρχε απόσταση (άλλες πόλεις). Αυτός όμως ήταν πάντα παρών, ερχόταν στην πόλη της κι έμενε σπίτι της για μέρες ολόκληρες, επικοινωνούσε συνέχεια στο μεσοδιάστημα, τη φιλοξένησε σπίτι του, επίσης για μέρες. Τη γνώρισε στους φίλους του, έβγαινε με τους δικούς της φίλους, πήγαιναν βολτούλες, φωτογραφιζόταν χαμογελαστός μαζί της, έδειχνε μπροστά σε όλον τον κόσμο ότι είχαν σχέση. Δήλωνε ότι η απόσταση μπορεί να καλυφθεί, η δουλειά του ήταν τέτοια που μπορούσε να πάρει απόσπαση ή και μετάθεση. Ερωτικά και συντροφικά, δήλωνε σούπερ ενθουσιασμένος. Για όλα αυτά, εκτός από τις μαρτυρίες ανθρώπων, που βγαίνανε μαζί τους, υπήρχαν και ντοκουμέντα.

Ο τυπάς όμως, έβλεπε ταυτόχρονα και μια άλλη γυναίκα (σε άλλη πόλη πάλι… τον είχαν φάει τα χιλιόμετρα τον άνθρωπο…), για την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι μια περιστασιακή σεξουαλική επαφή κι όχι σχέση, για να καλύπτει τις ανάγκες του. Είχε πει ότι τη χωρίζει ανά πάσα στιγμή κι ότι φυσικά και δεν ήταν ερωτευμένος. Αυτή προϋπήρχε της φίλης μου και οκ, λογικό ήταν ένας νέος άντρας χωρίς σταθερή σχέση, να διατηρεί κάτι τέτοιο. Έλα όμως που αυτό το συνέχιζε και μετά… παρότι δηλαδή η σχέση με τη φίλη μου σοβάρευε σταθερά, αυτός κάθε τόσο πήγαινε και για ένα πήδημα στην άλλη. Τελικά η φίλη μου τον σούταρε (και πολύ άργησε), καθότι ενώ εκείνη είχε ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή της κι είχε ρυθμίσει το θέμα ‘απόσταση’ ώστε να μπορούν να βλέπονται ακόμα πιο συχνά, ο τυπάς ήθελε ξεκάθαρα να το κρατήσει δίπορτο. Το προσπαθούσε με χίλιες δυο δικαιολογίες και τρόπους. Γενικά, είχε διαμορφωθεί μια πολύ αρρωστημένη κατάσταση. Ακόμα κι όταν η φίλη μου του είπε τέρμα, την έπαιρνε τηλ και της ζήταγε να μείνουν τουλάχιστον φίλοι και να την ξαναεπισκεφτεί και παρόμοιες μπαρούφες.

Η άλλη γυναίκα της ιστορίας ήταν γνωστή όλων. Όχι στενή φίλη, κάποιοι την ήξεραν πολύ επιφανειακά, κάποια κοπέλα της παρέας την ήξερε πολύ καλύτερα, μιλούσαν τακτικά και κάποτε έκαναν και παρέα από κοντά. Βλέπαμε λοιπόν ότι αυτή η γυναίκα τον είχε Θεό τον τυπά, μίλαγε για τον έρωτα και την αφοσίωσή του, ενώ αυτός την είχε δημοσίως γραμμένη, ιδιωτικώς όμως προφανώς συντηρούσε την εξάρτησή της από αυτόν. Παρότι για τόσους μήνες διατηρούσε και τη σχεσούλα του με τη φίλη μου. Ήταν λυπηρό να βλέπεις έναν άνθρωπο να εξαπατάται τόσο. Ή αν θες να αυταπατάται… Αλλά όπως και να έχει, ήταν λυπηρό. Κι αυτό ήταν τελικά το βασικό κίνητρο για να της μιλήσουμε. Δεν υπήρχε καμιά σκέψη ‘να τους χωρίσουμε’, ούτε να παρέμβουμε σε μια ευτυχισμένη σχέση. Αυτά.

Banned
    εγω απ' ότι κατάλαβα η marina ενεπλάκη ως καλοπροαιρετος πληροφοριοδότης.Και ξεκινάω από την προυπόθεση ότι τα κίνητρα της πραγματικα ήταν καλα remedy.
    Όμως όπως διαπίστωσες καλή μου marina, τις περισσότερες φορές μπορεί να εκτεθούμε και οι ίδιοι όταν μια υπόθεση τρίτων δεν μας αφορά.
    Αν μιλουσα στην αδερφή μου ή στην κολλητή μου θα ήξεραν τα κινητρα μου.
    Αν μιλουσα σε καποιον πιο τρίτο θα αμφέβαλλε για αυτά.
    Στην τελική κανένας δεν μας έχει χρίσει σωτήρες. Ο καθεις πορεύεται όπως θέλει και μπορεί - αν θέλει να ζήσει στο παραμυθάκι του και στο ζωτικό του ψεύδος, ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε να τον ξυπνήσουμε και να τον βγάλουμε απ' αυτό?
    Έχεις δίκιο Φρύνη, κι αυτά που λες ταιριάζουν και στην ιστορία που περιέγραψα. Στη συγκεκριμένη ιστορία επέλεξα να μιλήσω, αφενός γιατί οι υπόλοιποι της παρέας επέμεναν ότι χρειάζεται έστω να ξέρει αυτή η άλλη γυναίκα τι γίνεται πίσω από την πλάτη της, αφετέρου γιατί υπήρχε τόσο μεγάλη κοροϊδία που ένιωσα τύψεις. Εν γένει, είτε είμαι απλά γνώστης, είτε τρίτο, είτε 13ο πρόσωπο, θα δεχτώ την κριτική για λάθος επιλογές. Δεν επιτρέπω όμως και να με θίγουν. Ούτε λέω τίποτα παραπάνω από αυτό που ισχύει και αποδεικνύεται. Ίσως ήταν λάθος που προσπαθήσαμε, έστω και για λίγο, να ‘σώσουμε’ την άλλη γυναίκα. Νομίζω είναι δικαίωμα του καθενός να ζει το παραμύθι του, ή να καλύπτει τις ανάγκες του κατά πως νομίζει ο ίδιος καλύτερα. Αρκεί όμως να μην μοιράζει ψέμματα και συκοφαντίες.

Σε αυτόν, θα έβγαζα το καπέλο αν έλεγε έστω ένα μέρος της αλήθειας και δεν προσπαθούσε όχι μόνο να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, αλλά να αντιστρέψει εντελώς τα γεγονότα, διαβάλλοντας τραγικά τη φίλη μου και όσους πήγαν να ενημερώσουν. Στην άλλη, επίσης θα έβγαζα το καπέλο αν έλεγε ‘παιδιά ευχαριστώ, αλλά αποφάσισα να κάνω γαργάρα την παράλληλη σχέση του, ή απλά δεν θέλω να ξέρω’. Όμως αυτοί οι δυο, επιδόθηκαν για μήνες ολόκληρους σε κατασυκοφάντηση όλων των υπόλοιπων διαδίδοντας τερατώδη ψέμματα. Κι αν ήταν λάθος ή ‘ύποπτη’ η προσπάθεια για ενημέρωση, ποιο αθώο κίνητρο άραγε δικαιολογεί τα ασύστολα (και περιττά) ψεύδη?
    Last edited by deleted-member141015; 18-06-2012 at 19:45.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast