ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    μην βαράτε ρε παιδιά , την μαρίνα εννουσα σορρυ , μπερδεψα ονοματα
    Φρύνη, θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το όνομά μου στο μήνυμά σου που αναφέρθηκε κατά λάθος. Δεν έχω καμία διάθεση να φαίνομαι ότι εμπλέκομαι σε μια ιστορία με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Φρύνη, θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το όνομά μου στο μήνυμά σου που αναφέρθηκε κατά λάθος. Δεν έχω καμία διάθεση να φαίνομαι ότι εμπλέκομαι σε μια ιστορία με την οποία δεν έχω καμία σχέση.
    εγώ πάντως το διόρθωσα τώρα στην παράθεση που έκανα, για να μην υπάρχει παρανόηση :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    εγώ πάντως το διόρθωσα τώρα στην παράθεση που έκανα, για να μην υπάρχει παρανόηση :)
    Ευχαριστώ.

Senior Member
    Α, συγγνώμη ρέμεντι, δεν κατάλαβα ότι βρίσκομαι σε ανακριτικό γραφείο!... Χαίρομαι που οι άλλοι κατάλαβαν τι έγραψα. Μίλησα για ιστορία φιλικού ζευγαριού, ούσα κολλητή της κοπέλας, αλλά και φίλη του φίλου της. Πού είναι το περίεργο? Εδώ κι εσύ έχεις γράψει σελίδες επί σελίδων για το φιλικό σου ζευγάρι και την κοπέλα που τον ‘καταδίωκε’, κι έχεις περιγράψει προσωπικότητα, συνήθειες, χίλια δυο για την κοπέλα που προφανώς δεν έχεις καν συναντήσει προσωπικά.

Αυτόν που χαρακτήρισα τη συμπεριφορά του ξεφτιλισμένη κι άνανδρη, τον έκανα παρέα μήνες ολόκληρους. Η δε φίλη μου είχε σχέση μαζί του για πάνω από 6μηνο. Ο ίδιος την είχε κυνηγήσει, ο ίδιος ήθελε να κάνουν πιο σταθερή σχέση. Η φίλη μου αρχικά δεν ήθελε, καταρχήν διότι υπήρχε απόσταση (άλλες πόλεις). Αυτός όμως ήταν πάντα παρών, ερχόταν στην πόλη της κι έμενε σπίτι της για μέρες ολόκληρες, επικοινωνούσε συνέχεια στο μεσοδιάστημα, τη φιλοξένησε σπίτι του, επίσης για μέρες. Τη γνώρισε στους φίλους του, έβγαινε με τους δικούς της φίλους, πήγαιναν βολτούλες, φωτογραφιζόταν χαμογελαστός μαζί της, έδειχνε μπροστά σε όλον τον κόσμο ότι είχαν σχέση. Δήλωνε ότι η απόσταση μπορεί να καλυφθεί, η δουλειά του ήταν τέτοια που μπορούσε να πάρει απόσπαση ή και μετάθεση. Ερωτικά και συντροφικά, δήλωνε σούπερ ενθουσιασμένος. Για όλα αυτά, εκτός από τις μαρτυρίες ανθρώπων, που βγαίνανε μαζί τους, υπήρχαν και ντοκουμέντα.

Ο τυπάς όμως, έβλεπε ταυτόχρονα και μια άλλη γυναίκα (σε άλλη πόλη πάλι… τον είχαν φάει τα χιλιόμετρα τον άνθρωπο…), για την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι μια περιστασιακή σεξουαλική επαφή κι όχι σχέση, για να καλύπτει τις ανάγκες του. Είχε πει ότι τη χωρίζει ανά πάσα στιγμή κι ότι φυσικά και δεν ήταν ερωτευμένος. Αυτή προϋπήρχε της φίλης μου και οκ, λογικό ήταν ένας νέος άντρας χωρίς σταθερή σχέση, να διατηρεί κάτι τέτοιο. Έλα όμως που αυτό το συνέχιζε και μετά… παρότι δηλαδή η σχέση με τη φίλη μου σοβάρευε σταθερά, αυτός κάθε τόσο πήγαινε και για ένα πήδημα στην άλλη. Τελικά η φίλη μου τον σούταρε (και πολύ άργησε), καθότι ενώ εκείνη είχε ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή της κι είχε ρυθμίσει το θέμα ‘απόσταση’ ώστε να μπορούν να βλέπονται ακόμα πιο συχνά, ο τυπάς ήθελε ξεκάθαρα να το κρατήσει δίπορτο. Το προσπαθούσε με χίλιες δυο δικαιολογίες και τρόπους. Γενικά, είχε διαμορφωθεί μια πολύ αρρωστημένη κατάσταση. Ακόμα κι όταν η φίλη μου του είπε τέρμα, την έπαιρνε τηλ και της ζήταγε να μείνουν τουλάχιστον φίλοι και να την ξαναεπισκεφτεί και παρόμοιες μπαρούφες.

Η άλλη γυναίκα της ιστορίας ήταν γνωστή όλων. Όχι στενή φίλη, κάποιοι την ήξεραν πολύ επιφανειακά, κάποια κοπέλα της παρέας την ήξερε πολύ καλύτερα, μιλούσαν τακτικά και κάποτε έκαναν και παρέα από κοντά. Βλέπαμε λοιπόν ότι αυτή η γυναίκα τον είχε Θεό τον τυπά, μίλαγε για τον έρωτα και την αφοσίωσή του, ενώ αυτός την είχε δημοσίως γραμμένη, ιδιωτικώς όμως προφανώς συντηρούσε την εξάρτησή της από αυτόν. Παρότι για τόσους μήνες διατηρούσε και τη σχεσούλα του με τη φίλη μου. Ήταν λυπηρό να βλέπεις έναν άνθρωπο να εξαπατάται τόσο. Ή αν θες να αυταπατάται… Αλλά όπως και να έχει, ήταν λυπηρό. Κι αυτό ήταν τελικά το βασικό κίνητρο για να της μιλήσουμε. Δεν υπήρχε καμιά σκέψη ‘να τους χωρίσουμε’, ούτε να παρέμβουμε σε μια ευτυχισμένη σχέση. Αυτά.
    χαχαχαχαχαχαχ
    αμαν βρε μαρινα, γι αυτη την ιστορια μιλαμε δυο μερες?
    εδω δεν υπηρχε καν ζευγαρι !!!!! που παρενεβης????
    τι ζησατε κι εσεις..
    περαστικα σε ολους τους εμπλεκομενους ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχαχαχ
    αμαν βρε μαρινα, γι αυτη την ιστορια μιλαμε δυο μερες?
    εδω δεν υπηρχε καν ζευγαρι !!!!! που παρενεβης????
    τι ζησατε κι εσεις..
    περαστικα σε ολους τους εμπλεκομενους ;)
    Μήπως εσύ το έκανες θέμα θίγοντας την???
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    ο καθενας ξερει τι παρεμβασεις κανει και ποσο γυναικουλα ειναι..οσα και μαξιλαρια να βρει,δλδ ασχετους στα ποστ να του πουν ααα εχεις δικιο..!ξερει πολυ καλα μεσα του και οξω του οτι ειναι γυναικουλα απελπισμενη και οτι δεν εχει καταφερει τιποτα..!ισως εχει καταφερει ακομα μια ξεφτιλα στην αχαρη ζωη της..!μπορει να γραφει κατεβατα δλδ αραδες ψυχολογικης σχιζοφρενειας αλλα καποιοι καταλαβαινουν παραπανω απο αυτα που καταλαβαινουν τα "μαξιλαρια" λες και τα πληρωσαν..!επι της παρεμβασης γενικοτερα ολα αυτα..
    λοιπον απελπισμενες μην μπαινετε στις ζωες των αλλων..βρειτε κατι ενδιαφερον στην δικη σας ζωη..δεν μπορει κατι θα βρειτε!το θρασσος περισσευει!αναρωτιεμαι γιατι ενω οι απελπισμενες πανε δυο δυο η μια παντα λειπει??..δεχτειτε την απορριψη χωρις πυροτεχνηματα..!δεν πειραζει μωρε!θα το ξεπερασετε και σιγουρα θα πατε παρακατω!απλα παρακατω ισως σας περιμενει κ αλλος πατος και ξεφτιλα!αλλα εσεις ξερετε απο αυτα..γενικα παντα μιλαω.
    Last edited by Deleted-member-18-05-2015; 18-06-2012 at 23:32.

Senior Member
    Mnimonio γιατί μιλάς για γυναίκες μόνο (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά).
    Γυναικούλες υπάρχουν πολλές και στο αντρικό φύλο.
    Προσωπικα στην δική μου ιστορία αυτός που έπαιξε τον παρεμβατικο ρόλο και φέρθηκε άνανδρα, ηταν άντρας.

Senior Member
    και marian να σου ζητήσω συγγνώμη για το λάθος στο όνομα που χρησιμοποιησα, ελπιζω να κατάλαβες ότι δεν έγινε από πρόθεση, δεν είχα φυσικα κανένα λόγο, θα το είχα διορθώσει η ίδια αν ήξερα πως. Τέλος πάντων νομιζω ότι πηρε λιγο μεγαλυτερες διαστασεις απ' ότι περιμενα.
    Ελπιζω ότι ολα οκ

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μήπως εσύ το έκανες θέμα θίγοντας την???
    Άστο βρε Χριστίνα, ας πούμε περαστικά σε όσους καταφεύγουν σε ειρωνεία, επίθεση κι υποτίμηση. Κάποιος λόγος θα υπάρχει, αλλά δεν με αφορά. Εγώ την ουσία την είπα από τo πρώτο μήνυμα #41 και κλείνω με το ποστ #75.

Banned
    Mnimonio γιατί μιλάς για γυναίκες μόνο (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά).
    Γυναικούλες υπάρχουν πολλές και στο αντρικό φύλο.
    Προσωπικα στην δική μου ιστορία αυτός που έπαιξε τον παρεμβατικο ρόλο και φέρθηκε άνανδρα, ηταν άντρας.
    Α, αναμφισβήτητα…. Δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου. Με έναν άντρα φίλο, χρόνια κάναμε όλοι μαζί παρέα με αυτόν και τη γυναίκα του. Όταν λοιπόν σε κάποια φάση συζήτησα μαζί του κάποιο πρόβλημα που υπήρχε τότε με τον σύντροφο, στην αρχή χάρηκα που έπαιρνα μια αντρική γνώμη, στην πορεία διαπίστωσα ότι τις συζητήσεις που έκανα μαζί του, τις μετέφερε κατά πως τον συνέφερε στον σύντροφό μου. Ενώ εμένα μου έλεγε ότι τάχα μου του μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τον ενθάρρυνε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα. Τελικά κατάλαβα ότι το κίνητρο του ήταν να κάνει σχέση μαζί μου, του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, αλλά τον έκοψα και από φίλο γιατί πέρα από την ύπουλη παρέμβαση, δεν έπαιρνε από λόγια.

Senior Member
    Α, αναμφισβήτητα…. Δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου. Με έναν άντρα φίλο, χρόνια κάναμε όλοι μαζί παρέα με αυτόν και τη γυναίκα του. Όταν λοιπόν σε κάποια φάση συζήτησα μαζί του κάποιο πρόβλημα που υπήρχε τότε με τον σύντροφο, στην αρχή χάρηκα που έπαιρνα μια αντρική γνώμη, στην πορεία διαπίστωσα ότι τις συζητήσεις που έκανα μαζί του, τις μετέφερε κατά πως τον συνέφερε στον σύντροφό μου. Ενώ εμένα μου έλεγε ότι τάχα μου του μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τον ενθάρρυνε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα. Τελικά κατάλαβα ότι το κίνητρο του ήταν να κάνει σχέση μαζί μου, του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, αλλά τον έκοψα και από φίλο γιατί πέρα από την ύπουλη παρέμβαση, δεν έπαιρνε από λόγια.
    Εύχομαι να μην σε θίξουν πάλι με αυτό το μνμ... :D Καλησπέρα Μαρίνα!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    και πέρα από τις ερωτικές προθέσεις, υπάρχουν κι άλλες. θα συμφωνήσω ότι η πλειοψηφία των αντρων είναι περισσότερο εχέμυθοι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μυστικά φίλων τους, αλλά στην τελική είναι θέμα ανθρώπων .

Senior Member
    και πέρα από τις ερωτικές προθέσεις, υπάρχουν κι άλλες. θα συμφωνήσω ότι η πλειοψηφία των αντρων είναι περισσότερο εχέμυθοι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μυστικά φίλων τους, αλλά στην τελική είναι θέμα ανθρώπων .
    Φρύνη μου, πιστεύω ότι η απόλυτη φρίκη είναι όταν ο παρεμβατικός ρόλος τρίτου είναι ύπουλος, δηλητηριώδης και συνεχής..,
    γιατί τουλάχιστον με το δόσιμο, μια κι έξω έρχεται η ρήξη και ξεμπερδεύεις.. στην περίπτωση όμως που ο άλλος σε διαβάλλει
    και δεν αμφιβάλλω ότι για διάφορους λόγους του επιτρέπεται να το κάνει, αλλά συνάμα εκμεταλλεύεται και την ιδιότητά του
    π.χ. γονιός ή φίλος για να το επιβάλλει, τότε τα πράγματα καταλήγουν τραγικά, γιατί στο τέλος αυτό που θάχει μάλλον
    απομείνει θάναι σκέτη καταστροφή!! Και ναι συμφωνώ κι εγώ ότι τελικά δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    εφόσον το ερωτικό τρίγωνο έχει γίνει της μοδός..
    έχει πάψει να υφίσταται ο αριθμός 2 όταν λέμε ζευγάρι.. να ναι καλά και ο φίλτατος μου Παπακαλιάτης!
    γενικότερα αυτό..

όσων αφορά τώρα στα περί "σωτήριων παρεμβάσεων" δεν θέλουμε τελικά στα προσωπικά θέματα να κοιτάμε απλά τη δουλειά μας
    θέλουμε να καθορίσουμε και κάπως τη ζωή άλλων... έτσι να έχουμε το πάνω χέρι και σε άλλες καταστάσεις γιατί προφανώς στις δικές μας
    δεν μπορούμε.. οι προθέσεις μπορώ να αναγνωρίσω ότι είναι και καλές και κακές... αλλά διαβάζοντας και τα όσα παραπάνω γράφηκαν δε νομίζω
    να βγήκε καλό σε καμμία κατάσταση.. οπότε καλό είναι να απέχουμε.. και κυρίως δεν μας έχει διορίσει κανείς σωτήρες των άλλων...
    και αν είναι εθελοντικός ο ρόλος μας αυτός, νομίζω τελικά ότι στο όνομα της φιλίας μπορούμε και βαφτίζουμε πολλά αυτάρεσκα πράγματα,
    "καλοπροαίρετα" και "αλτρουιστικά" .. τελικά όμως μόνο όταν μας ζητηθεί η βοήθεια ή παρέμβαση μας είναι ουσιαστική και θα πιάσει και τόπο
    αντί να φαγωνόμαστε.. οτιδήποτε άλλο αν δεν καλύπτει βαθύτερους εγωιστικούς μας θρόνους, αρκεί να είναι μια απλή συμβουλή και όχι χειρουργική
    επέμβαση...

ΥΓ1: Ο κόσμος που επιθυμώ, θα ήθελα, όσων αφορά τα της προσωπικής ζωής να κοιτάει ο καθένας τα δικά του, και όσων αφορά τα κοινά και δημόσια θέματα να συμμετέχουν και να νοιάζονται όλοι!!!
    Ε, ο κόσμος που ζω τα κάνει ακριβώς αντίθετα!! Πόσο βλακεία να αντέξει αυτό το σύμπαν;

ΥΓ2: Frini... τσέκαρε τα μηνύματα σου:) μάλλον δεν λαμβάνεις μνμ
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Curie μου έχεις δίκιο, ακόμα και όταν οι προθέσεις μας είναι καλές ,στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν πρέπει να επεμβαίνουμε.
    Όσο για τα ερωτικά τριγωνα, δεν ξέρω αν είναι της μόδας, θα έλεγα πως όχι, ομως ψυχοφθορα σίγουρα ναι..

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast