Results 1 to 15 of 22
Thread: Αχινος εις διπλουν
-
20-06-2011, 20:38 #1
Αχινος εις διπλουν
Αχινος εις διπλουν
με πολλα αγκαθια κτλ κτλ
- 09-08-2011, 22:45 #2
Ειμαι ενας εσωστρεφης αχινος, με ολα τα αγκαθια στραμμενα προς τα μεσα. δεν ηξερα σε πιο θεμα να γραψω και δεν ξερω και τι μπηκα να γραψω. τις τελευταιες 10 περιππου μερες σταματησα τα τοπαμακ και δεν ειμαι σιγουρη αν ευθυνονται αυτα, αλλα δεν νιωθω και πολυ καλα. εχει πεσει η διαθεση μου πολυ, δεν ξερω αν αισθανομαι, δεν μπορω να νιωσω χαρα, νιωθω πολυ πεσμενη και με εχουν πιασει εντονες φοβιες. φοβαμαι συνεχεια τα παντα. φοβαμαι τρομερα στο αυτοκινητο, φοβαμαι να περπαταω, νιωθω να ζαλιζομαι, φοβαμαι να ειμαι μακρυα απο νοσοκομεια, σκεφτομαι οτι θα παθω κριση και θα τα χασω, φοβαμαι την εγκαταλειψη, μαλλον γενικα φοβαμαι πολυ, συνεχεια, τον θανατο, εχω ασχημες φαντασιωσεις και επειδη η φαντασια μου δεν φιλτραρει καλα, τις βιωνω και φρικαρω. δεν βλεπω και τον γιατρο λογω διακοπων. μαλλον πρεπει να ξαναρχισω τα τοπαμακ. δεν μου αρεσει καθολου αυτο που ειμαι τους τελευταιους 7-8 μηνες και δεν ξερω αν ποτε θα μπορεσω να γυρισω στο πριν. εγω ειχα ενεργεια και χαμογελουσα. ενα τρομοκρατημενο φαντασμα εγινα και ολα σκατα. διπολικη λενε τα φαρμακα, ο γιατρος δεν λεει κι εγω λεω πολυ κατω πολυ κατω τωρα...
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
09-08-2011, 22:48 #3
αχινε....γιατί σταμάτησες τα φάρμακα σου?
Μίλησες με το γιατρό που βλέπεις?
09-08-2011, 22:49 #4
και παροτι θελω δεν εχω τη δυναμη ουτε να διαβασω αλλα θεματα, μονο στα πολυ γρηγορα. και μου εκοψε και τα αντικαταθλιπτικα, ισως δεν φταινε αυτα, αλλα τα σταθεροποιητικα.
φοβαμαι την ιδια τη ζωη και αυτα.[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
09-08-2011, 22:52 #5
ειχα εντονες ζαλαδες που και τωρα εχω. τα αμπιλιφαι τα παιρνω κανονικα, τα τοπαμακ μονο σταματησα, κατι που μου ειχε προτεινει κι ο γιατρος και γι αυτο το εκανα γιατι μπορει ο συνδυασμος να προκαλει τις ζαλαδες. εγω τοτε του ειπα οχι γιατι φοβομουν, αλλα τα εκοψα μετα απο λιγο μονη μου... τωρα η βλακεια ειναι οτι δεν τον βλεπω. τελος αυγουστου παλι.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...
09-08-2011, 22:54 #6
μήπως να έβρισκες το τηλ του, ή να πήγαινες σε κάποιον άλλο?
Θα περάσεις όλο τον 'αυγουστο με αυτο τον εφιάλτη?
09-08-2011, 23:03 #7
το εχω το τηλ αλλα δεν ξερω τι να του πω και ντρεπομαι καπως, το παιζω δυνατη και περιμενω τα πραγματα να πανε στο απροχωρητο. επισης δεν ειμαι αθηνα, παραθεριζω και μου ειναι δυσκολο. ελπιζω τα τοπμακ να δινονται κια χωρις συνταγη, σκεφτομαι να τα αρχισω ξανα, αν καποιος ξερει ας μου πει. δεν τα πηρα καν μαζι για να μην μπω στο πειρασμο να τα παρω, θεωρουσα οτι δεν επρεπε, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι για το τωρα μου φταινε αυτα, ισως η αλλαγη περιβαλλοντος, ισως ολα μαζι, ο,τι να ναι....
09-08-2011, 23:19 #8
κοίτα, εμείς ότι και να σου πουμε, μλκια θα είναι.
Δεν είμαστε γιατροί, αλλά ακόμη και αν ήμασταν δεν γίνονται απο το νετ χορηγήσεις χαπιών.
Τι ακριβως ντρέπεσαι?
Πως υποφέρεις?
Αυτος ξέρει το ιστορικο σου, αυτός θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.
Το θέμα είναι να κινητοποιηθεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
10-08-2011, 02:18 #9
κοίτα, τα φάρμακα δν τα κοβουμε μονοι μας.
οφείλεις να πεις να την αλήθεια στο γιατρό σου.
θα το κατανοήσει.
αν το κρυψεις, το σίγουρο είναι πως θα σου δώσει λάθος οδηγίες.
τα τοπαμάκ απο οσο θυμάμαι μονο με συνταγή δινονται.
αλλα κ χωρις να τα επαιρνες, παλι πρεπει να μιλησεις με το γιατρό σου για τη δοσολογία.
δν κοβουμε - αρχίζουμε φάρμακα κατα την κρίση μας.
να εισαι σίγουρη/ος γι' αυτό.http://www.mazi.org.gr/
12-08-2011, 00:56 #10
αν εχεις διπολικη, παιρνεις τα αμπιλιφαι, κ εκοψες τα αντικαταθλιπτικα κ τα σταθεροποιητικα, μαλλον επεσες σε καταθλιψη!
διαγνωσεις δεν κανουμε φυσικα, αλλα το να μη νιωθεις τπτ κ να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου ειναι καταθλιψη!
ψαξε επειγοντως για το γιατρο σου, η για καποιο γιατρο! η πηγαινε σε νοσοκομειο! θα περιμενεις μεχρι τελος αυγουστου σε αυτη την κατασταση?
27-10-2011, 18:11 #11
αχινε πως εισαι?
εχεις πολυ καιρο να μας γραψεις νεα σου.
μα καλα που εξαφανιστηκατε ολοι οι διπολικοι του φορουμ τελευταια? :P
23-01-2012, 19:18 #12
Διπολική, οριακή, νιάου ? Δεν γνωριζω ακριβως, παντως το συνηθιζω να εξαφανιζομαι. Καλα ειμαι, τα παλευω δηλαδη. Ευχαριστω για το ενδιαφερον
25-06-2012, 01:36 #13
Νιωθω πως ειμαι σκια του εαυτου μου, νιωθω πως κανενας δεν καταλαβαινει τον κινδυνο, πως κανενας δεν υπαρχει, ειμαι μονη μου, επιφανειακα ειναι ολα τα αλλα, ειμαι εντελως αυτοκαταστροφικη, υπαρχει μια ταχυτητα μεσα μου που δεν μπορω να παρακολουθησω, πριν χαιδευα με τους καρπους μου την πορτα, το ειδα αφου το εκανα. σκεφτομαι γενικοτερα δεν ειμαι σε τετοια φαση ουτε θελω να αυτοκτονησω αλλα πιστευω πως οι διπολικοι σε φαση μανιας κι απο κεκτημενη ταχυτητα μπορει να αυτοκτονησουν, χωρις να το θελουν, εχω κανει ζημια στο σωμα μου ετσι, χωρις να το καταλαβω, το καταλαβα μετα. επισης σου λενε οτι δεν μπορεις να αγαπας, δεν υπαρχει μεγαλυτερο λαθος. μπορει να εισαι σκατας πολλες φορες και αλλο ο ερωτας αλλο η αγαπη αλλα αγαπας και δινεις οσο τιποτα γιατι μονο αυτο εχεις. φιλοι με διπολικη οι σχεσεις σας πως ειναι? τα αντιψυχωσικα μαλλον ειναι απαραιτητα ε?
25-06-2012, 01:48 #14
Ν' αυτοκτονησω ή να φτιαξω καφε? Ειχε πει ο Καμυ. Ή να πιω μια μπυρα ακομη λεω εγω? Δεν ηταν ολοι. Εμαθα οτι ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ και η Βιρτζίνια Γουλφ έπασχαν από αυτή. Μπουρδες.Η κυρια αυτοκτονησε ο κυριος τι επαθε δεν θυμαμαι?
25-06-2012, 02:52 #15
Γεια σου Αχινε..
διπολικη δεν ειμαι αλλα ξερω αρκετα για την παθηση. δεν εισαι στα καλυτερα σου να φανταστω; δεν εισαι μονη
Τη φραση του Καμυ την γνωριζω και την αγαπω απλα!!! Να εισαι αισιοδοξη.. διαβασα ενα βιβλιο, που το εγραψε μια διπολικη κ πραγματικα με συγκινησε. Λεγεται "ενα ανησυχο μυαλο" της Kay Redfield Jamison, θα σου προτεινα να το διαβασεις, για τις δυσκολες ωρες...Αν θελεις καποιον να μιλησεις ειμαι εδω!
Will I ever be free?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία