Καλησπερίζω τη διαδικτυακή σας κοινότητα. - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 31 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 452
    Senior Member
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ?

Senior Member
    Το ανεφερες στον γιατρο σου τι λεει περι αυτου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Senior Member
    ΠΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ?

Senior Member
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Senior Member
    Ο γιατρος σου δεν μπορει να σου δωσει χαρτι οτι εισαι ικανη για εργασια?
    Του ανεφερες το προβλημα ωστε να βρειτε λυση?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝς ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ

Senior Member
    ΠΑΝΤΩ Σ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΨΥΦΙΣΤΙΚΕ Ο ΝΟΜΟς ΕΞΕΤΕΙΑς ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?

Senior Member
    ΠΑΝΤΩ Σ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΨΥΦΙΣΤΙΚΕ Ο ΝΟΜΟς ΕΞΕΤΕΙΑς ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?

Senior Member
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ?

Senior Member
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ?ΤΙΠΟΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Κ ΕΛΕΙΞΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΣΟΛΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΤΗΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙς

Senior Member
    Ενταξει παρε το πιστοποιητικο απο αυτον...και καλο ειναι να μη λες το προβλημα σου σε αλλους.
    Σε βλεπω πολυ αγχωμενη....ισως να το συζητουσες με το γιατρο σου αυτο μηπως κανει αλλαγες στην φαρμακευτικη αγωγη...αυτος θα ξερει καλυτερα.
    Δυστηχως η ασθενεια μας μονο με φαρμακα αντιμετωπιζεται και εγω παιρνω τη μεγιστη δοση abilify για να ειμαι καλα και χαρουμενος...και μαλιστα μονος μου ζητησα την μεγιστη δοση αφου την αντεχει ο οργανισμος μου...το παν ειναι να ειμαι καλα και χαρουμενος με τη ζωη.
    Το τι πιστευουν οι αλλοι ειναι ασχετο και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αρκει να ειμαι εγω καλα.

Senior Member
    ESY EISAI MONHMOS STHN DOYLEIA SOY?

Senior Member
    POSO XRONVN EISAI?

Senior Member
    Ειμαι με συμβαση και ειμαι 32 χρονων τωρα..παλευω πολλα χρονια με την ασθενεια και εχω τα τελευταια χρονια που μπορω να πω οτι ορθοποδησα πραγματικα.

Page 24 of 31 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast