Καλησπερίζω τη διαδικτυακή σας κοινότητα. - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 31 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 452
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    lol και τι θα με ειχαν να πιανω χωρο:P
    δεν μπορεί όλο και κάποιος θα συμπαθούσε το μάθημά σου, δεν θα φεύγαν κι όλοι:P

Senior Member
    γιατι ακουγετε αρρωστημενο να βγηκε ονομοσ εξετιασ μου?

Senior Member
    einai kaneis edvw?

Senior Member
    ακούγεται αυθαίρετο λίνα και είναι

Senior Member
    (((

Senior Member
    Πως τα πας Αγγελικη?
    Αν θες φτιαξε ενα καινουργιο thread γιατι αυτο βγηκε λιγο εκτος ελεγχου
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    βασικά δεν έχω κάτι να πω τώρα οπότε θα το φτιάξω άλλη φορά...δεν ξέρω έπεσε η διάθεση μου ξαφνικά ενώ ήμουν καλά σήμερα μέχρι το μεσημέρι...μετά άρχισα και έπεφτα σιγά σιγά. Κάποιες σκέψεις κάνω δεν μπορεί έτσι χωρίς λόγο να αλλάζω διάθεση.

Senior Member
    Διαθεση ειναι αυτη αλλαζει χωρις λογο...και εγω το μεσημερι αισθανομουν πολυ down χωρις ιδιαιτερο λογο...και ακομα αισθανομαι λιγο down ισως γιατι αυριο ειναι πρωτομαγια και δεν εχω κανονισει κατι ωστε να σπασω την ρουτινα...δεν ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ναι δυστυχώς δεν μας ρωτάει όταν είναι να πέσει
    εγώ σπάστηκα και με ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά...αισθάνομαι ότι δεν με υπολογίζουν γαμώτο.
    τεσπα γενικά πρέπει να αισιοδοξώ γιατί μου συμβαίνουν και καλά πράγματα. Μάλλον δίνω πολύ σημασία σε ένα άσχημο γεγονός. Τι βλακεία κιαυτή....κιαμα πέσει ι διάθεση μου αισθάνομαι -κάποιες φορές- οτι μαρέσει να συντηρώ αυτή την κατάσταση γιατί μπορεί να μου φαίνεται πολύ δύσκολο να χαμογελάσω και να τη δω αλλιώς.

Senior Member
    υπαρχει αλλοσ νομος που υπερασπιζετε τα ατομα με ιδιαιτεροτητες εκανα μια ερευνα πολυ δυσκολα δινουν οι γιατροι τετοια πιστοοιητικα κ κανεισ δεν μπορει να εγγυηθει την ψυχικη υγεια κανενος αλλοι δεν τα δινουν καθουλου τεσπα οι νομοι στην ελλαδα παραβιαζονται ευκολα κ απλα

Senior Member
    an moy poyn tipote οτι δεν ειμαι ικανη να εργαστω επειδη περνω χαπια θα τουσ παω στα δικαστηρια για ονομα του θεου τι ρατσισμος ειναι αυτος αφου λειτουργω μια χαρα ε το πολυ πολυ να αγοραζω τα χαπια μου ευτυχωσ δινοναι κ χωρισ συνταγη τα σολιαν ειναι φτηνα

Senior Member
    Λίνα βρίκες δουλειά?

Senior Member
    perimenv kati προκυριξεισ τωρα μιλησα με εναν ψυχιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ αδικο να μην παρεισ το ποιστοποιητικο για την δουλεια θα σου το δωσω εγω μου ειπε αυτοσ ο νομοσ δεν υπαρχει κανμια περιπτοση να τηρηθει στην ελλαδα μιασ κ οι γιατροι πολυ ευκολα γραφουν τα φαρμακα σε αλλα βιβλιαρια η πολυ απλα τα αγοραζεις

Senior Member
    ενασ γιατροσ μου ειπε εγω τα ποιστοποιιτικα τα δινω ετσι κ αλλιωσ αχρηστα ειναι γιατι κ σαυτουσ που ειναι καλα κ τα δινω κ απο απο αυτουσ καποιοι θα αρρωστησουν στατηστικα κ μονο

Senior Member
    Ωραία.Αντε αφού θα σου το δώσει ο ψυχίατρος το πιστοποιητικό όλα καλά θα σου πάνε.Μην ανησυχείς.

Page 28 of 31 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast