Καλησπερίζω τη διαδικτυακή σας κοινότητα. - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast
Results 436 to 450 of 452
    Senior Member
    se ti den ton akoyses/

Senior Member
    Γενικά εννοώ.Δεν προσπαθώ όσο μου λέει.Παραιτούμε εύκολα από την προσπάθεια να γίνω καλά,απογοητεύομαι με το παραμικρό.

Senior Member
    xm σε εμενα ηταν πολυ απλο το πραγμα απλα μου ειπε οτι να μην μιλησω πουθενα τοσο απλο θα μου εδινε το χατρι ο αλλοσ που με παρακολουθει εδω και κανεισ δεν θα ηξερε τιποτα ολα θα ηταν ονειρικα κ τελειαα κ κανεισ δεν θα υποψια ζοταν τιποτα

Senior Member
    Τώρα ότι έγινε έγινε.Μην το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό.Κοίτα τι θα κάνεις από\'δω και πέρα.

Senior Member
    μου αρεασε που πριν λιγα χρονια δεν ηθελα να λεω ουτε στουσ γιατρους των αλλων ειδεικοτιτων τιποτα κ τωρα το λεω τοσο ευκολα κ απλα εκαι κιαν περνω χαπια τι εγινε ?βγαινω με εναν 40 που με θελει α κατι του ειπα για ενασ ξαδερφοσ μου του λεω πηρε χαπια πηγε σε ψυχιατρο κ εφτιαξε με την καθηγητρια μου μου λεει το ξερει αυτη οτι αυτοσ πηγε σε ψυχιτοα με λεει ? μαι εκαι? του λεω δεν ξερω ο κσμοσ καπωσ μασ βλεπει δεν ξερω γιατι?

Senior Member
    δυστηχωσς ο χρονοσ δεν γυριζει πισω τα λογια που εχεισ πει δεν αλλαζουν

Senior Member
    δεν μπορω να καταλαβω δεν βλεπουν τι ανθρωποσ εισαι /σου βαζουν την ταμπελα του ψυχοπαθη κια τελοσ?

Senior Member
    τα ειχα με ενα παιδι δεν ειχε κανενα προβλημα κιασ επερνα χαπια με αγαπουσε

Senior Member
    καιροσ να βγω να βρω εναν αντρα να κανω ενα μωρο

Senior Member
    lina το chat έχει φτιάξει...γιατί δεν τα λέτε εκεί καλύτερα, το τόπικ μου έχει γίνει 30 σελίδες και είναι offtopic εντελώς.
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Οι γιατροί δεν δίνουν με ευκολία πιστοποιητικά ψυχικής υγείας ούτε και οι ιδιώτες-όσα χρήματα και αν τους δώσεις-ούτε και οι νοσοκομειακοί αφού περνάς από ψυχολόγο και ψυχίατρο...Δεν παίρνουν την ευθύνη να μπλέξουν σε δικαστικούς μπελάδες αν χορηγήσουν το χαρτί σε κάποιον που είναι ασθενής και μετά κάνει καμιάβλακεία...Πάρε για παράδειγμα το περιστατικό στον Αλμυρό που ένας ψυχασθενής σκότωσε την οικογένεια του και του είχε δωθεί άδεια για κυνηγετικό όπλο...Απλά μην λες το προβλημά σου πουθενά....Εξάλλου αν είσαι σταθεροποιημένη μπορεί να πάρεις και το πιστοποιητικό...

Senior Member
    Originally posted by perpatontas..
    lina το chat έχει φτιάξει...γιατί δεν τα λέτε εκεί καλύτερα, το τόπικ μου έχει γίνει 30 σελίδες και είναι offtopic εντελώς.
    Ευχαριστώ
    (άουτς)

μη μου συγχίζετε την περπ!

Senior Member
    husband δεν σε είδα που μπήκες..σόρυ..θα είμαι μέσα

Senior Member
    XM O NOMOS AYTOS PERI CYXIKHS YGEIAS ΠΟΔΟΠΑΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ Η ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ς ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΩ

Senior Member
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ СHAT?

Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast