Καλησπερίζω τη διαδικτυακή σας κοινότητα. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 452
    Senior Member
    εχασα τα λογικα μου 2 φορεσ περνω geodon 4 xronia exv δοκιμασει διαφορα χαπια

Senior Member
    Δηστυχως lina οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν τις γνωσεις για να καταλαβουν ορισμενα πραγματα και ειναι γεματοι προκαταληψεις.
    Μην συζητας την αρρωστια σου παρα μονο με πολυ στενα προσωπα και κυριως μην συζητας το προβλημα σου με ατομα απο το χωρο της εργασιας γιατι χρειαζεσαι την δουλεια και δεν θες καποιος ανεγκεφαλος να σου κανει τα πραγματα δυσκολα.
    Να ξερεις ομως οτι κανεις ουσιαστικα δεν μπορει να σε βλαψει και μην τους δινεις πολυ σημασια.
    Συζητησε το και με το γιατρο σου για την στρατηγικη που πρπει να ακολουθησεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ευτυχως εργαζομουν σε νοσοκομειο ε εκει βλεπουν πολλλεσ αρρωστιεσ γιατροι ειναι τι θα πουνε?

Senior Member
    ναι εχεισ δικιο ο γιατρος μου ηταν απολυτοσ να μη το ξερει κανενασ απολυτος ειχε δικιο

Senior Member
    Ωχ κατάλαβα.Απαράδεχτος ο συνάδελφός σου αλλά τουλάχιστον κατάλαβες τι άνθρωπος είναι.

Senior Member
    τωρα εχω φυγει απο τον χωρο τησ δουλειας γιατι ελειξε η συμβαση αλλα αν με ξαναπαρουν πολυ φοβαμαι πωσ θα με αντιμετωπιζουν

Senior Member
    Δυστυχώς και οι γιατροί είναι ημιμαθείς τελικά. Τι να πεις!!

Senior Member
    κουτσομπολησ λουσ τουσ κουτσομολευε και να φανταστεισ ο ιδιοσ ειναι τζογαδοροσ κ χρεωνεται στισ τραπεζεσ για να παιζει στοιχημα στο ιντερντετ

Senior Member
    Πώς σου φέρονταν δηλαδή οι συνάδελφοί σου μετά?Σου είπαν τίποτα ή απλώς καταλάβαινες ότι σε κοιτούσαν περίεργα?

Senior Member
    ναι ρε ακομη κ οι γιατροι ειναι περα βρεχει

Senior Member
    δεν ξερω αλλα επειδη δουλευα σε νοσοκομειο κ ακουγα καθε μερα πολλα σκεφτομαι μερικεσ φορεσ ε καλα δεν επαθα κ τιποτ α καλα ειμαι ασ ειναι καλα τα geodon

Senior Member
    αρχισαν να με βοηθανε στην δουλεια καμια γορα αν δεν κοιμομουν καλα υπεγραφαν για μενε κ με στελναν σπιτι χθεσ πηγα να τουσ δω με λεει ενα αστα ολα κ προσεχε τον ευατοσ σου εμεισ θα χερομαστε νασ εβλεπουμε κ να σε ακουμε να εισαι καλα

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι Λίνα?

Senior Member
    ενασ ηρθε κ με ρωτησε περνεισ χαπια?
    ειμαι 27 κ μισο

Senior Member
    τωρα ειμαι 27 κ μισο

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast