ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ....... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Broken,θα ηθελα να απαντησω στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει για τα πειραματα στα ζωα... αλλα δυστυχως δεν αντεχω να ξαναδω αυτη την φωτογραφια.
    αυτα τα ματια του ζωου με τις διεσταλμενες κορες απο τον τρομο και τον πονο..ειναι απο τις εικονες που εχω ξαναδει και αποφευγω να βλεπω οσο μπορω,γιατι αποτυπωνονται στην μνημη μου για παντα..
    Θα σου απαντησω λοιπον εδω... οτι ειναι κατι τετοια που με κανουν να θεωρω τον ανθρωπο το μεγαλυτερο,το βαναυσοτερο και το πιο ευρηματικο σε βασανιστηρια κτηνος... καθως επισης και το πιο αχρηστο και γελοιο παρασιτο αυτου του πλανητη...
    Δεν θα μιλησω για τις αποψεις μου σχετικα με τα πειραματα,ουτε για την γενικοτερη αντιμετωπιση των ζωων και γενικα ολου του πλανητη... απο τους ανθρωπους,γιατι ειναι εξαιρετικα ακραιες..εξαιρετικα απολυτες.. αδιαπραγματευτες και μη συζητησιμες σε βαθμο φανατισμου.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    και θα συμφωνησω και με καποιον παραπανω που ειπε οτι κλαιγονται αυτοι που τα εχουν. Εγω ειμαι αναμεσα σε κοσμο που δεν τα εχει, και ομως παμε με το χαμογελο :)

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    και θα συμφωνησω και με καποιον παραπανω που ειπε οτι κλαιγονται αυτοι που τα εχουν. Εγω ειμαι αναμεσα σε κοσμο που δεν τα εχει, και ομως παμε με το χαμογελο :)
    υπαρχουν και αυτοι που εχουν χασει το χαμογελο τους..μην εισαι τοσο σκληρη και απολυτη!αυτοι που τα εχουν και ειναι βολεμενοι,αυτη την στιγμη κρυβονται.. :)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν μνημονιο, ειπα οτι εγω δεν εχω τετοιους γυρω μου, οποτε που ημουν σκληρη και απολυτη?

Δεν ξερω ποιοι κρυβονται επισης, μιας και δεν τους ψαχνω οποτε δεν προκειται να τους βρω.

Senior Member
    κρινω συμφωνα με αυτα που ακουω και βλεπω γιατι λειτουργω στην κοινωνια. κ εχω αποψη, οφειλω να την πω. δεν κραζω. οσο για τα πειραματα καλυτερα να συζηταμε παρα να κρυβομαστε. η αγνοια ειναι ο χειροτερος εχθρος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ναι Broken συμφωνω οτι ειναι καλυτερο να συζητα καποιος και να ενημερωνεται.
    Μονο που σε οτι αφορα εμενα..και γνωριζω και κανω οτι ανθρωπινως δυνατο.
    Εχω 11 σκυλια σπιτι μου μαζεμενα απο τον δρομο,14 γατες,δεν τρωω κρεας απο το 98,δεν αγοραζω γουνες δερματα,και δεν χρησιμοποιω καλλυντικα....δεν εχω τιποτα να συζητησω....

Senior Member
    Διαβάζω το θέμα και θέλω να πω τόσα μα τόσα πολλά... δε μπορώ όμως απόψε, πέραν των άλλων έχω και θέματα υγείας καθώς και... 38 κιλά πλέον - και ξανά - ... για την ώρα, Μπρόκεν συγχαρητήρια για τις σκέψεις και πράξεις σου - κι ας έχουμε παραξηγηθεί παλιότερα, σιγά τα ωά - ... Νφλου;... ίσως ένας λόγος που θέλησα να γράφω συχνότερα ξανά, να είσαι εσύ;...:)... 12 έτη σε φόρουμς και πρώτη φορά βρίσκει παρέα η μοναξιά μου στα αυτονόητα... φχαριστώ, καλό ξημέρωμα για την ώρα...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    nflu αυτο ειναι υπερ σου επειδη ειναι πολυ λιγοι ανθρωποι που μπορουν να το κατορθωσουν αυτο που κανεις αβιαστα!!!!!!!!! rock δεν ειμαι οπαδος της βεντετας ποτε δεν ημουνα. θα το χουν παρατηρησει κ αλλοι εδω μεσα κατα καιρους.

μακαρι να μπορεσω να καταφερω αυτο που χω βαλει σκοπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    εγώ λέω ότι πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσουμε ενσυναίσθηση..
    και να καταλάβουμε τι συμβαίνει τελικά γύρω μας.
    Ούτε δουλειές για καθαρίστριες υπάρχουν ούτε για οικοδόμους.
    Η οικοδομή δεν κινείται πια. Οι οικοδόμοι είναι άνεργοι, ακόμα και οι πιο έμπειροι.
    Οι καθαρίστριες, ειδικά σε επιπεδο οικιακής εργασίας, είναι πολυτέλεια.
    Σίγουρα δεν έχει νόημα η κλάψα και ο αρνητισμός εφόσον επιεδεινώνει την κατάσταση.
    Δουλειές όμως δεν υπάρχουν.
    Σε καμμία ειδικότητα.
    Αν υπήρχαν, σίγουρα όλοι οι καταχρεωμένοι άνθρωποι με δεκα διαταγές πληρωμής ο καθένας θα τις έκαναν.
    Μην κράζουμε λοιπόν τους άλλους ειδικά όταν δεν έχουμε βρεθεί στη θέση τους, όχι μόνο ως άνεργοι αλλά και νιώθοντας και κατανοώντας τη βαθυτερη ψυχολογία τους.
    Έχω βρεθεί στη θέση τους για λίγο και ξέρω πως νιώθουν. Βλέπω γύρω μου τι γίνεται και σας λέω οτί έχω δει οτί υπάρχουν δουλειές ως καθαρίστριες. Έχετε φάει τελικά αυτά που σας δίνουν... Και όλα αυτά δεν τα λέω στηριζόμενη και ήσυχη ως εργαζόμενη αλλά τα λέω ως ένα άτομο που έχει ζήσει την ανεργία (λόγω λάθων επιλογών και κακής ψυχολογίας) και ως άτομο που βλέπει την θέση του στον επαγγελματικό χώρο ως κάτι παροδικό και όχι μόνιμο...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Έχω βρεθεί στη θέση τους για λίγο και ξέρω πως νιώθουν. Βλέπω γύρω μου τι γίνεται και σας λέω οτί έχω δει οτί υπάρχουν δουλειές ως καθαρίστριες. Έχετε φάει τελικά αυτά που σας δίνουν... Και όλα αυτά δεν τα λέω στηριζόμενη και ήσυχη ως εργαζόμενη αλλά τα λέω ως ένα άτομο που έχει ζήσει την ανεργία (λόγω λάθων επιλογών και κακής ψυχολογίας) και ως άτομο που βλέπει την θέση του στον επαγγελματικό χώρο ως κάτι παροδικό και όχι μόνιμο...
    ΝΑΙ τιποτα δεν ειναι μονιμο!!!υπαρχουν πολλων ειδων δουλειες να κανεις αλλα τις αφηνουμε για τους αλλοδαπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ΝΑΙ τιποτα δεν ειναι μονιμο!!!υπαρχουν πολλων ειδων δουλειες να κανεις αλλα τις αφηνουμε για τους αλλοδαπους.
    Ακριβώς!!! :)

Ξέρεις όμως οτί θα δεχτούμε επίθεση για τις απόψεις μας και τις θετικές μας σκέψεις ως ονειροπολες και εκτός πραγματικότητας.. λογικό όμως είναι γιατί αντιτίθεται στους ανθρώπους με αρνητικές σκέψεις!

Senior Member
    xριστίνα έχεις ένα πάγιο χαρακτηριστικό, από όσο μπορώ να καταλάβω από τα ποστς σου.
    Συνεχώς κρίνεις τους άλλους για όσα κάνουν ή για όσα δεν κάνουν.
    Το ιδανικό είναι να κοιτάζει κανείς τον εαυτό του πως να κάνει καλυτερο αντί να αποδίδει χαρακτηρισμούς σε άτομα που ούτε καν ξέρει.
    Εσύ μιλάς σαν άτομο που όπως λες έχεις βιώσει για κάποιο διάστημα ανεργία και ξέρεις πως νιώθουν..
    εγώ σου μιλάω σαν άτομο που έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια, τα πιο ανέμελα μέσα σε στερήσεις και πολλή προσπάθεια για να γίνω κάτι που τότε θεωρούσα ότι θα ήταν καλό για μένα.
    και αυτό το έκαναν πολλά άτομα σαν εμένα. Δε μιλάω ούτε για βολεμένους ούτε για μοιρολάτρες, ούτε για κομπλεξικούς και ψηλομύτες όπως είπες εχθές.
    πιστεύω όλοι όσοι επενδυσαν χρήμα, χρόνο και κόπο έχουν κάθε δικαίωμα να απορρίψουν οι ίδιοι το επάγγελμα τους και όχι να τους το επιβάλλει κάποιος απ΄'εξω.
    Οσον αφορά την καθαρίστρια που λες ότι θα μπορύσες να κάνεις, σου εύχομαι αν μη χρειαστεί να την κάνεις.
    Η μάνα μου καθαρίστρια ηταν. Ούτε είναι το πιο εύκολο ούτε οι καθαρίστριες αντιμετωπίζονται σε αυτή την κοινωνία όπως η τζενιφερ λοπεζ στην ταινία "η καμαριέρα"./
    Ούτε ένσημα τους κολλάνε, ούτε καλά αμειβονται και εισπνεουν και κάργα ανθιυγιενά σκευασματα.
    Ας αφήσουμε λοιπόν λίγο τις θεωρίες και ας κοιτάξουμε και γύρω μας τι συμβαίνει.
    όσον αφορά αυτό που είπε η μπροκεν ότι υπάρχουν δουλειές που τις κάνουν οι μετανάστες γιατί οι Έλληνες δεν καταδέχονται ισχύει σε κάποιο βαθμό δεν το συζητώ.
    Αλλά σκεφτείτε ρε παιδιά..ένας οικονομολόγο, που δούλευε χρόνια σε μια εταιρεία, ξαφνικά απολύεται, πως θα πάει ακριβώς να δουλέψει ως οικοδόμος?
    Η οικοδομή πρώτον είναι τέχνη...δεν μπορούν να γίνουν όλοι οικοδόμοι ειδικά όσοι είχαν"πνευματική" εργασία.
    Τώρα αν θεωρούμαι ψηλομύτα επειδή λέω τα ηλιου φαεινότερα, τι να πω.
    Δεν είναι δικό πρόβλημα. Σίγουρα όμως δε θα πάω να πω στους άνεργους φίλους μου ότι υπάρχουν δουλειές και οι ίδιοι φατάινει που δεν τις πιάνουν.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Τελικά είναι απλό! Το θέμα της ανεργίας λύνεται άν γίνουμε όλοι οικοδόμοι και καθαρίστριες.
    Πράγματι είχαμε έλλειψη στην Ελλάδα! Είναι και τα επαγγέλματα που δεν τα άγγιξε καθόλου η κρίση. Τέτοια ανοικοδόμηση ούτε στο Ντουμπάι δεν συναντάς!
    Εγώ πάντως την οικονομία μου την ξεκίνησα διώχνοντας την καθαρίστρια που είχα -δεν ήμουνα και πολύ ευχαριστημένη για να πω την αλήθεια. Αλλά φαντάζομαι είμαι η εξαίρεση!
    Όταν έχουμε μυαλά με τέτοιες λαμπρές ιδέες στην Ελλάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!
    Last edited by marian_m; 15-06-2012 at 16:38.

Banned
    βρε και δουλειες υπαρχουν και λεφτα..απλα ειμαστε τεμπεληδες μιζεροι και καταθλιπτικοι.

Senior Member
    Βοιντ έχω περάσει πολλά και φτώχια κ ανεργία και δούλευα για 300 Ευρω και για λιγότερα για να μπορέσω να κάνω κάτι. Και την μητέρα μου έχω δει να βιώνει δυσκολίες να μας μεγαλώνει χωρίς τον άντρα της και κανέναν συγγενή να μας βοηθήσει και έχω στερηθεί πράγματα για να μην την επιβαρύνω. Μιλάω ως άτομο με κάποιες εμπειρίες. Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά αναφέρομαι σε κάποια μερίδα ανθρώπων που έχω συναντήσει και πίστεψέ με η δουλειά που κάνω με αναγκάζει να έχω επαφή με πολύ κόσμο και να βλέπω τι κυκλοφορεί κατα κάποιον τρόπο. Εγώ λοιπόν λέω αυτά που βλέπω και όχι αυτά που φαντάζομαι... ακόμα και για την δουλειά της καθαρίστριας κι όμως!

Εγώ πάντως θα "έριχνα τα μούτρα μου" για να κάνω μια δουλειά όπως αυτή.. από το τίποτα κάτι είναι και αυτό σε περίοδο κρίσης. Προτιμώ να ζήσω και να μην αντιμετωπίζομαι καλά από την κοινωνία παρά να πεθάνω...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast