Results 46 to 60 of 60
Thread: ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ.......
-
15-06-2012, 13:50 #46
Χωρίς παρεξήγηση, μια χαρά τόλεγε ο Ζάχος ο Χατζηφωτίου " Έξω οι βλάχοι απ' την Αθήνα ". Στα χωριά και στα χωράφια πάντα υπάρχει δουλειά!
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 15-06-2012, 15:35 #47
15-06-2012, 17:37 #48
ρε παιδια, δεν χρειαζεται να χεις περασει απ ολες τις καταστασεις που υπαρχουν στον κοσμο ωστε να πεις την γνωμη σ κ να χεις τις αποψεις σ!!!!και γιατροι δεν ημασταν ποτε αλλα σχολιαζουμε τα ιατρικα και πολιτικοι δεν ημασταν αλλα σχολιαζουμε την επικαιροτητα!
δουλειες στην αναγκη να βρεις! οι φιλιππινεζοι που δουλευουν στο γραφειο αλλος καθαριζει αλλος κανει τον σοφερ, γιατροι κ δασκαλοι σπουδασαν στις χωρες τους! για να κανεις πεταλι πρεπει πρωτα να μαθεις ποδηλατο!I m a Good Person With Bad Attitude
15-06-2012, 18:14 #49
χχαχαχα! Όντως! Μιλάμε για τρελλές δουλειές οι οικοδόμοι!
Αυτό με την καθαρίστρια ήταν μεγάλο χτύπημα και για μένα...:(
Είμαι τόσο άχρηστη που έπαιρνα καθαρίστρια και στο σπίτι και στο εξοχικό και φυσικά αναγκάστηκα να τις περιορίσω σε μια φορά στο μήνα και μόνο στο σπίτι.
Μιλάμε για φρίκη.
15-06-2012, 22:40 #50
"Έχω βρεθεί στη θέση τους για λίγο και ξέρω πως νιώθουν. Βλέπω γύρω μου τι γίνεται και σας λέω οτί έχω δει οτί υπάρχουν δουλειές ως καθαρίστριες. Έχετε φάει τελικά αυτά που σας δίνουν... Και όλα αυτά δεν τα λέω στηριζόμενη και ήσυχη ως εργαζόμενη αλλά τα λέω ως ένα άτομο που έχει ζήσει την ανεργία (λόγω λάθων επιλογών και κακής ψυχολογίας) και ως άτομο που βλέπει την θέση του στον επαγγελματικό χώρο ως κάτι παροδικό και όχι μόνιμο..."...
Καλησπέρα. Καλό θα ήταν - αν και το "καλό" εδώ μέσα γίνεται δύσκολα αντιληπτό - να μιλήσουν για το θέμα άνθρωποι που βίωσαν την ανεργία με την κυριολεξία της λέξεως. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι δύσκολο για σας. Καθώς επίσης, είναι δύσκολο να υπάρχουν άτομα με τέτοια βιώματα στο συγκεκριμένο χώρο. Σας εύχομαι να μη βιώσετε τη λέξη στην πλήρη της έννοια και ουσία. Αλλά είμαι αναγκασμένη να σεβαστώ τις απόψεις σας εφόσον συμμετέχω ακόμη εδώ. Ευχαριστώ..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
15-06-2012, 22:58 #51
"rock δεν ειμαι οπαδος της βεντετας ποτε δεν ημουνα. θα το χουν παρατηρησει κ αλλοι εδω μεσα κατα καιρους.".
Εμένα Μπρόκεν με ενδιαφέρει να σταματήσουν να υπάρχουν άνθρωποι - της ηλικίας σου, γιατί είμαι κατά πολύ μεγαλύτερη - που τα ενδιαφέροντά τους αρχίζουν και τελειώνουν στο κομμωτήριο, το βόλεμα σε δουλίτσα, και στα ορθάδικα με 15 σφηνάκια πληρωμένα απ' το μπαμπά τους. Ο οποίος έχει υποστεί και στερήσεις παρεμπιπτόντως έ;... εγώ άτομα της ηλικίας σου τα έχω στη μπούκα... και γονείς της δικής μου, σε ακόμη μεγαλύτερη. Ξέρεις τί χαρά μεγάλη είναι να είμαι η... αποτυχημένη σε αυτή τη μαλακισμένη κοινωνία;... και μάλιστα τώρα έ;... που οι μαλάκες άρχισαν να σκέφτονται πως κάτι κάνουν "λάθος" τόσα χρόνια... κρίμα που δεν έχω πια το κουράγιο να τους αφυπνίζω. Και πολύ καλό για μένα που δε νιώθω πια την ανάγκη για να το κάνω και τελικά να φθείρομαι... σου εύχομαι να ζήσεις τις μέρες της αλλαγής, θα έρθουν είναι σίγουρο για μένα και το πιστεύω απόλυτα. Και να θυμάσαι, χωρίς να σου εύχομαι να τα βιώσεις... η πείνα, η φτώχια, η αρρώστεια και η αυξημένη νόηση, είναι μεγάλοι σύμβουλοι... ακόμη κι αν συναισθηματικά είσαι κατακερματισμένη...
Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τις σκέψεις σου. Χωρίς τη βοήθεια κανενός κιόλας...:)..."... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
15-06-2012, 23:06 #52
Γεια σου βρε Rock...!!!δηλωνω θαυμαστης της μοναδικης ικανοτητας να βρισκεις κεντρο απο τον πιο συντομο δρομο!
ΥΓ:δεν ειπες..γυρισε ο μπαμπης τελικα;
15-06-2012, 23:35 #53
... τί έγινε ΝΦλου;... ντράπηκες να μου πεις... δημόσια "ευχαριστώ" για τα χθεσινά μου σχόλια, και υπεκφεύγεις απαντώντας σήμερα;... λολ... κάπως έτσι δε σκέφτονται οι άνθρωπες μέσα και έξω απ' τα φόρουμς;...:)... όχι, ο Μπάμπης δε θα έγραφε ποτέ εδώ... θα στεναχωρούσε πολύ κόσμο με τις αλήθειες - τις αντικειμενικές, όσο κι αν παραφράζονται - και θα έδινε πολύ "δουλειά" στους "ειδικούς"... δε θα ήθελε κάτι τέτοιο, αλήθεια... κι είναι κι άδικο να κάνεις κάποιους από δαύτους καλύτερους άνθρωπες με το να τους πληρώνεις κι από πάνω έ;... παρεμπιπτόντως, σήμερα το πρωί, έκανα ένα γονιό να γίνει καλύτερος... παρεμπόδισε ο ίδιος τα βλαστάρια του να ρίξουν τη δεύτερη κλωτσιά, αφού έριξα εγώ την πρώτη λεκτική φάπα και γλύτωσα τον ανάπηρο γάτο απ' τα χειρότερα... και τα παιδιά του γλύτωσα. Απ' τα χειρότερα...:)... καλή ψυχοθεραπεία του εύχομαι. Ο τύπος πάνω στη κουβέντα μου συστήθηκε... γνωστός ψυχολόγος της θεσσαλονίκης... τα διαπιστευτήρια τα ξέχασε μόνο όση ώρα έτρωγε το ζωντανό τον κλώτσο απ' τα αστέρια του... πού να φανταζόταν ο έρμος πως θα περνούσε κάποιος και θα του τα ζήταγε έ;... άστο Φλου, έχει καταντήσει αηδία. Σε φιλώ γιατί ακόμη δεν έχω συνέλθει απ' τον καυγά. Κι ο Μπάμπης θα αργήσει, πίστεψέ με...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
16-06-2012, 16:41 #54
Τέλος πάντων δεν θα κάτσω να σου πω την ιστορία της ζωής μου και να σου αποδείξω οτί καταλαβαίνω πως είναι η ανεργεία (αν και πήρες μόνο ένα μέρος του κειμένου που έγραψα). Και το "λίγο" πως το βιώσα και πόσο λίγο τελικά ήταν και τι έκανα για να μην κάθομαι να κλαίγομαι... οκ? Καλό είναι λοιπόν ,που όπως λες και εσύ γίνεται δύσκολα αντιληπτό, να μην μιλάς και κρίνεις χωρίς να με ξέρεις...
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
16-06-2012, 17:32 #55
Άστο Χριστίνα μου καλύτερα, γιατί ειλικρινά απορώ κι εγώ με το πόσο απόλυτα ξερόλες είναι κάποιες συμπεριφορές!
Πράγματι χρειάζεται ντε και καλά να παραδεχτείς ότι αυτό που λέει κάποιος από την άλλη άκρη του πουθενά πως είναι και το σωστό!
Μην ασχολείσαι! Αυτοί που σε ξέρουν είν' αρκετοί, για τους άλλους που νομίζουν πως σε ξέρουν.. δεν θα μπορέσουμε δυστυχώς..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
16-06-2012, 18:38 #56
Το κακό είναι Μαρκέλα μου οτί τέτοιου τύπου άνθρωποι πιστεύουν οτί αυτό που οι ίδιοι έζησαν δεν το έχει ζήσει κανένας και προσπαθούν να σε μειώσουν.. Εφόσον δεν υπάρχουν δουλειές γιατί δεν έχω δει κανένα άστεγο Έλληνα και να έχουν πλημμυρίσει την Αθήνα ή να ζητιανεύουν???
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
16-06-2012, 18:43 #57
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
16-06-2012, 19:15 #58
16-06-2012, 20:08 #59
Χριστινάκι μου αυτό που εγώ κατάλαβα για συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ ψυχολογίας κι υποστήριξης,
είναι ότι το ποστάρισμά τους το λιγότερο μονίμως ενοχλεί και στην χειρότερη προσβάλλει και μειώνει..
Η συμπεριφορά σου λοιπόν είναι: γράφω ό,τι θέλω και για όλα τα υπόλοιπα επειδή δεν αξίζει δεν ασχολούμαι!
Ν' αγιάσει το ποστάρισμα της αγαπημένης φίλης που τόριξε αυτό και πόσο δίκιο είχε τελικά!
Νόημα θα έβγαινε αν αυτοί που γνωρίζουν.., με κατανόηση και επιείκεια βοηθάνε και τους άλλους να μάθουν!
Γιατί όσα και να ξέρεις αν δεν έχεις τρόπο να τα μεταδώσεις.. είναι άχρηστα κι αντί να ωφελείς βλάπτεις!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
18-06-2012, 14:07 #60
γκρινια ξε-γκρινια, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή