?..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: ?..

Senior Member

?..

Γεια σας παιδια

Τον τελευταιο καιρο πινω σχεδον καθημερινα αλκοολ(σε συνδιασμο με φαρμακα).Το ειχα κομμενο 6 χρονια περιπου,πριν το κοψω το hangover κρατουσε τρεις μερες με ψηγματα υποτροπης,γι αυτο και το κοψα,δεν το αντεχα καθολου.

Ελα τωρα που μετα απο ενα ισχυρο επεισοδιο(ακριβως ενας χρονος περασε) αρχισα παλι και πινω,χωρις να με πειραζει τοσο,πινω και αισθανομαι καλυτερα,πως γινεται αυτο?.

Μηπως ειναι νωπες οι μνημες ακομη απο το επεισοδιο και για να καταλαγιασει, χρειαζομαι κατι ενα υποκαταστατο οπως το αλκοολ?

Παντως τον καιρο που το ειχα κομμενο εβγαζα αρκετα απωθημενα που δεν μπορουσα να πιω εστω μια μπυρα.

Ο Γιατρος παντως μου ειχε επισημανει το πολυ μια μπυρα τη μερα.

Κατα περιοδους παντως εκανα καταχρηση,και το οξυμωρο ειναι δεν εφαγα τις φρικες που ετρωγα στο παρελθον.

Μου εχουν φυγει ολα τα ψυχοσωματικα διαφορες φοβιες και κρισεις πανικου.

Σαν να εχει κανει ενα ρισταρτ ο οργανισμος μετα το επεισοδιο,να εχει εμβαθυνει και να μην επηρεαζεται τοσο πολυ οπως στο παρελθον απο εξωγενεις περιβαλλοντικους παραγοντες.

Ισως να ειναι το οτι μεγαλωνουμε και ειμαστε πιο πολυ ''κυριοι'' του εαυτου μας.

Εχετε αναλογες εμπειριες με χρηση αλκοολ? Πινετε καθολου αλκοολ?

Και κατι τελευταιο,παντα εχω στην ακρη του μυαλου μου,οτι χειροτερο πραγμα(δευτερο ψυχωτικο επεισοδιο)σε τετοια ενταση και βαθμο που με βρηκε,δεν θα με ξαναβρει,αρα τι μενει?....τιποτα...απλα ζησε...οσο μπορεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Γεια σας παιδια

Τον τελευταιο καιρο πινω σχεδον καθημερινα αλκοολ(σε συνδιασμο με φαρμακα).Το ειχα κομμενο 6 χρονια περιπου,πριν το κοψω το hangover κρατουσε τρεις μερες με ψηγματα υποτροπης,γι αυτο και το κοψα,δεν το αντεχα καθολου.

Ελα τωρα που μετα απο ενα ισχυρο επεισοδιο(ακριβως ενας χρονος περασε) αρχισα παλι και πινω,χωρις να με πειραζει τοσο,πινω και αισθανομαι καλυτερα,πως γινεται αυτο?.

Μηπως ειναι νωπες οι μνημες ακομη απο το επεισοδιο και για να καταλαγιασει, χρειαζομαι κατι ενα υποκαταστατο οπως το αλκοολ?

Παντως τον καιρο που το ειχα κομμενο εβγαζα αρκετα απωθημενα που δεν μπορουσα να πιω εστω μια μπυρα.

Ο Γιατρος παντως μου ειχε επισημανει το πολυ μια μπυρα τη μερα.

Κατα περιοδους παντως εκανα καταχρηση,και το οξυμωρο ειναι δεν εφαγα τις φρικες που ετρωγα στο παρελθον.

Μου εχουν φυγει ολα τα ψυχοσωματικα διαφορες φοβιες και κρισεις πανικου.

Σαν να εχει κανει ενα ρισταρτ ο οργανισμος μετα το επεισοδιο,να εχει εμβαθυνει και να μην επηρεαζεται τοσο πολυ οπως στο παρελθον απο εξωγενεις περιβαλλοντικους παραγοντες.

Ισως να ειναι το οτι μεγαλωνουμε και ειμαστε πιο πολυ ''κυριοι'' του εαυτου μας.

Εχετε αναλογες εμπειριες με χρηση αλκοολ? Πινετε καθολου αλκοολ?

Και κατι τελευταιο,παντα εχω στην ακρη του μυαλου μου,οτι χειροτερο πραγμα(δευτερο ψυχωτικο επεισοδιο)σε τετοια ενταση και βαθμο που με βρηκε,δεν θα με ξαναβρει,αρα τι μενει?....τιποτα...απλα ζησε...οσο μπορεις...
    κ γω πινω αλκοολ φιλε σακη οχι πολυ βεβαια το πολυ μια μπυρα τη μερα κ αυτο οχι παντα...το κακο με μενα ειναι να μην βρεθω με παρεα κ κυριως παρεα που πινει, εκει μπορει να το παρακανω λιγο σε συνδιασμο κ με τα φαρμακα η ζαλαδα ειναι x3, κατα τα αλλα παντα μου αρεσε το αλκοολ γιατι με χαλαρωνει, επισης αδυναμια ειχα παλιοτερα κ στο χασις αλλα εκοψα το καπνισμα οποτε απο κει πηγε κ κεινο, καλα ειναι να πινεις βασικα αν σε κανει να αισθανεσαι καλα αλλα ολα θελουνε μετρο ,να θυμασαι καθημερινα αλκοολ κ σε ποσοτητες δεν συνισταται σε ψυχωσικους κ ποσο μαλλον μαζι με χαπια, οποτε προσοχη μη φας κανα κολλημα κ δεις κανα εργο χειροτερο απο αυτο που ειδες

Senior Member
    Ναι ρε σωστος..απλα ηρθαν κατι φιλαρακια μου τωρα για καλοκαιρακι και ξεδωσαμε...και απο την αλλη πριν ειχα μονο λεφτα για τσιγαρα και αναγκαστηκα να μεινω σπιτι βλεποντας γιουρο και πινωντας κατι τις ετσι για το γαμωτο...

Αχ αυτα τα φραγκα rules αλλα να παει να γκαμηθει μπορουμε και χωρις αυτα...θαλασσα και αγιος ο θεος....καυκαλα..

φιλε σακη το αλκοολ στην αρχη εμφανιζεται σαν ενας πολυ καλος φιλος και νικαει διαφορα προβληματα.σκεψου ομως την παγιδα να ξεπαστρεψει το αλκοολ την ψυχωση μετα γινεσαι αλκοολικος η δεν γινεσαι?και αλκοολικος ειναι χειροτερο απο την ιδια την ψυχωση.

Senior Member
    To ξερω ρε συ Μητσο..πινω που και που για να τσιτωσω..με τη χαπαρα που παιρνω δεν νιωθω και πολλα και στην ουσια το ξυδι βοηθαει να τσιτωσουμε λιγο να γινουμε πιο ενεργητικοι....το ξερω ναρκη ειναι και αυτο,,ψευδαισθηση...αν πηγαινα για τρεξιμο θα τσιτωνα πιο φυσιολογικα και με καθαρο μυαλο...

Τελος παντων απο 20 ιουλιου και μετα μειωνω την χαπαρα και δεν θα χρειαστει να πλακωνομαι θα ερθουν τα πραγματα πιο φυσιολογικα και απο μονα τους..ασε που στη θαλασσα εκτος απο ριλαξ και αγιος ο θεος αρχιζω και κουναω χερια και ποδια..οσο και να πεις κι αυτο το λιγο βοηθαει...

Υστεροπληκτον: Θελω να παω να ζησω σε transition cities να καψω ταυτοτητες και πιστοποιητικα in an anarxy way με αλλους ομοιδεατες μαζι εκτος συστηματος να καταλαβουμε επιτελους τι σημαινει human being στον πλανητη γη.

Senior Member
    Παντως το τελευταιο τριημερο την ακουσα στερεο στο μεταιχμιο ημουν να σηκωσω λωριδα,αλλα με λιγη πιστη υπομονη θετικοτητα και διαβολικοτητα θα την παλεψω..

Συνενοηθηκα και με τη γιατρο για καποιες μερες να αυξησω τη δοση....πιο πολυ σαν καμπαναρα ηταν ολο αυτο...

Παντως το κτηνος θελει ειρηνη...

Τραγουδακι εξαιρετικα αφιερωμενο για την περισταση....που το ακουω οπως θελω εγω.....αχ αυτη η divine comedy θα μας αποτρελανει τελειως...χαχαχα

http://www.youtube.com/watch?v=XaJE29LqJ80

αγαπάω έτνικα! Σάκη βλέπω είσαι σε mood διακοπών και θέλεις να ξεδώσεις ε?... πόσο ποτό ήπιατε και τι σου έκανε για να φτάσεις να ζητάς να αυξήσεις το φάρμακο?

Senior Member
    Hρθαν κατι νορβηγοι φιλοι μου για μια εβδομαδα και τα σπασαμε κανονικα....πιο πολυ εβγαλα αγχος που εκοψα αποτομα το ξυδι παρα τιποτα αλλο..ηταν μια βδομαδα πλακωματος..αλλα πηραμε το μαθηματακι μας message from God,,,ελπιζω αυτη τη φορα να σταθεροποιηθουμε και να ξεβρωμισουμε απο σκεψεις ιδεες σκουπιδια και να αναλαβουμε λιγο την ευθυνη του εαυτου μας και των πραξεων μας....να τον αγαπησουμε μπας και μπορουμε να συνηρπαξουμε ειρηνικα.....

Εξαιρετικα αφιερωμενο...

http://www.youtube.com/watch?v=lfb3XQZ2c5U

τι έγινε πήγατε σε κανά event καλο?είσαι και σε πόλη που έχει τα πάντα όλα! καλά τα κομμάτια που έβαλες ποστάρω κι εγώ ένα old-school
    Πάντως μήπως ανησυχείς άδικα? και δύο βδομάδες σερί να πίνεις δεν κάνεις στερητικά με το ποτό άρα δεν παίζει τίποτα με το να το κόψεις απότομα.
    Καλά....με τα ποτά έτσι και πεις να βγαίνεις συχνά βράδυ και το πας σερί και παρασέρνεσαι θα γίνεις και αλκοολικός και άφραγκος!..Υπάρχουν φορές που οι άλλοι στα ρακάδικα πίνουν πχ άσπρο κρασί, εγώ βάζω μισό ποτήρι με σόδα και το πάω με τη σόδα το βράδυ ή με περιέ με λεμόνι (τουλάχιστον το καλοκαίρι μετράει κι όλας με τη ζέστη.. )

http://www.youtube.com/watch?v=49IhJejT-OE

Senior Member
    Nαι ρε αφορμη ηταν το ξυδι οι αιτιες ηταν αλλες πολλες και μεγαλες...για αυτη την ανησυχια...περαστικο ειναι σιγα σιγα... παντως καλη μαγκια αυτο που κανεις με το κρασακι...χαχα..χαλκιδικη μενω σε ενα χωριο πρωτο ποδι...και αρχισε λιγο η τουριστικη σαιζον...και πεσαμε με τα μουτρα ως συνηθως.....ολα καλα παντως....

Γουσταρω atmos ειδικα τα παλια..old-school...

http://www.youtube.com/watch?v=6QIge3M0xsg&feature=related

. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι συνέβη τότε με το δεύτερο ταξίδι που λες ότι χειρότερα δεν γινόταν να συμβεί αλλά ίσως δεν κολλάει να ρωτάω προσωπικά σου....

"Υστεροπληκτον: Θελω να παω να ζησω σε transition cities να καψω ταυτοτητες και πιστοποιητικα in an anarxy way με αλλους ομοιδεατες μαζι εκτος συστηματος να καταλαβουμε επιτελους τι σημαινει human being στον πλανητη γη. " Aυτό ήταν σαν να ακούω κάποιον που ξέρω!!!..

Με τη τουριστική σεζόν γίνετε χαμός. Εγώ μένω κρήτη και νιώθω ήδη σε transition city!.. Κρατάω ισορροπία με ξενύχτια-καταχρήσεις-hangover-υποχρεώσεις γιατί το msg from god το έχω πάρει ήδη μια δύο φορές και τώρα προσπαθώ να είμαι μέσα σε όλα χωρίς να πηγαίνω πίσω (εξού και οι προηγούμενες πατέντες επιβίωσης από τη νυχτερινή ζωή)

http://www.youtube.com/watch?v=pueb_QsbWsU

Senior Member
    To δευτερο ταξιδι το χειροτερο απ ολα ηταν που ειχα κολλησει με θεωριες συνομωσιας και πνευματικες αφυπνησεις και με τετοιο ιστορικο χασαμε την μπαλα κανονικα,αλλοιωση της πραγματικοτητας και τα συναφη...δεν μας πιαναν ουτε τα χαπια ουτε τιποτα....και τωρα αρχιζω και συνειδητοποιω μερικες καταστασεις...λογω ομως της αρρωστειας αργησα πολυ...ελπιζω αυτη τη φορα να γειωθουμε και να αντεξουμε την αφορητη πραγματικοτητα...τελικα οπου και να σαι transition city ειναι.

Θελει ισορροπια καθε δραση εχει και μια αντιδραση........αυτο το διαστημα πρεπει να κουλαρω....δεν γινεται αλλιως...και επιτελους να βαλουμε την φιλοσοφια στην καθημερηνοτητα μας...

http://www.youtube.com/watch?v=ED7AUHe6-aQ&feature=plcp

Φυσικά είναι καλό να 'φιλοσοφούμε΄ότι μας συμβαίνει για να μαθαίνουμε και να πάμε μπροστά. Κι εγώ το ίδιο κάνω και προσπαθώ να έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά.
    Έχω περάσει φάσεις που αντιδρούσα πολύ αναρχία και κόντεψα να χάσω πολλά κεκτημένα. Η 'φιλοσοφία' με άτομα που ένιωθα ότι με καταλαβαίνουν ήταν για μένα πολύ σημαντική! Μετά από κάποια χρόνια άναρχης ζωής και κάποια χρόνια σταθεροποίησης στα πόδια μου νιώθω άλλος άνθρωπος σίγουρη, δυνατή... χαλιέμαι που κ που με αυτά που συμβαίνουν γύρω, αλλά φροντίζω αυτό να μου κρατάει καμιά μέρα το πολύ. Δεν το επιτρέπω παραπάνω.
    Δεν ξέρω εσύ πως εννοείς το κουλάρω. Ελπίζω να μην εννοείς να απομονωθείς αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος άνθρωπος για πολύ... Η πνευματική ηρεμία είναι δύναμη. Αλλά και η ζωή που έχει μέσα της δράση (που παίρνεις από τη συμμετοχή σου σε διάφορα μικρά και ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας) δίνει ευτυχία

http://www.youtube.com/watch?v=cmLw1dIJ5dQ&feature=related

Senior Member
    Mπραβο ρε μουνια τα καταφερατε...συγχαρητητρια. ..

http://www.youtube.com/watch?v=8i4nW4OevR0&feature=related

Page 1 of 2 12 LastLast