Χρειαζομαι Βοηθεια λιγο!!!Σας παρακαλω!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    απλα ειναι κατι καινουργιο
    οχι και καινουργιο βρε Μπροκεν_Ντολλ, υπαρχουν αναφορες απ'την αγια γραφη (λευιτικο κεφαλαιο 18 στο 23 το λεει ξεκαθαρα να μη συνουσιαζομαστε με κτηνη), την ανατολη που εχουν βρεθει ζωγραφιες με οτι κτηνοβασια μπορεις να φανταστεις (απο πιθηκο μεχρι χταποδι-στο rotten ειχε μερικες) και ειναι γνωστο οτι οι ιαπωνες ειναι λιγο ανωμαλοι, μεχρι και τους αιγυπτιους θεους που εμφανιζοντουσαν με κεφαλι απο ζωα (πιο γνωστος ο Ανουμπις σαν σκυλι) λενε οτι απο εκει επηρεαστηκαν. αλλα και σιγουρα παλιοτερα σαν πιο πρωτογονοι τον χωναν ολο και σε καμια κατσικουλα και λοιπα. το θεμα ειναι οτι τοτε καλοπερνουσαν ενω σημερα κοντευει να γινει ταμπου και το απλο σεξακι μεταξυ ανθρωπων. αν και στο εξωτερικο εχω δει και κοινοτητες κτηνοβατων κανονικα και με τα φορουμς τους, δυστυχως ο xrhstos ετυχε να γεννηθει ελλαδα.

Senior Member
    Με χταποδι?
    Aυτο θα ηθελα να το δω.Καθαρα απο περιεργεια.

Senior Member
    Και τωρα σοβαρευομαι και απανταω λιγο σοβαρα.
    Χρηστο,προφανως και εχεις προβλημα με την αυτοπεποιθηση σου και κατ'επεκταση με την σεξουαλικοτητα σου.Πολλα αγορια στην ηλικια σου δεν εχουν παει με κοπελες.Ειναι κατι το συνηθισμενο αλλα φαινεται οτι εσενα σε επηρρεαζει περισσοτερο απο το κανονικο.
    Για εμενα το να ζητησεις βοηθεια ειδικου θα ηταν μαλλον το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις.
    Απο οτι εχω καταλαβει μενεις Αθηνα.Στην Αθηνα υπαρχουν καποιοι ΜΚΟ που προσφερουν δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη σε νεους,και απο οσο ξερω στην Δραπετσωνα ειναι ενα κεντρο στο οποιο κανουν πρακτικη ψυχολογοι και προσφερουν δωρεαν ψυχοθεραπεια,και εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια.Καπου πρεπει να εχω το τηλεφωνο και την διευθυνση αλλα πρεπει να το ψαξω γιατι εχουν περασει χρονια.Αν τα βρω θα σου τα στειλω.

Χρήστο, αυτοί που αυνανίζονται καθε μερα και δυο και τρεις φορες και έχουν όλες αυτες τις φαντασιώσεις που περιγραφεις, που στο τελος, μεταξυ άλλων, τους ηρθε κορεσμος στις φυσιολογικές φαντασιώσεις και το ριξαν στις ανωμαλες, δλδ ζωα, τρανσεξουαλ, ανηλικα κλπ (αυτο σε καμια περιπτωση σημαινει οτι θα καναν τετοια), ειναι αυτοι που από το πρωι μέχρι το βραδυ σκοτωνουν την ωρα τους και κατ' επεκταση τη ζωη τους, δεν ασχολούνται με τιποτα, ουτε δουλεια εχουν να κανουν, ουτε φιλους, ουτε εκτος σπιτιου βγαινουν, ουε χομπι και ειναι στο απλά να περναει η ωρα και υποφερουν κι από χαμηλή αυτοεκτιμηση (ολα τα προηγουμενα επιτεινουν αυτο). Σ' αυτη την κατηγορία μου φαινεται ότι ανηκεις. Αν κανω λαθος διαψευσε με. Το πως θα βγεις εκτος αυτης της κατηγοριας ταχουμε ξαναπει πάμπολλες φορες, έκανες κατι όλον αυτο τον καιρό απ αυτα που σου ειπα κι εγω και τα άλλα μέλη ?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Και τωρα σοβαρευομαι και απανταω λιγο σοβαρα.
    Χρηστο,προφανως και εχεις προβλημα με την αυτοπεποιθηση σου και κατ'επεκταση με την σεξουαλικοτητα σου.Πολλα αγορια στην ηλικια σου δεν εχουν παει με κοπελες.Ειναι κατι το συνηθισμενο αλλα φαινεται οτι εσενα σε επηρρεαζει περισσοτερο απο το κανονικο.
    Για εμενα το να ζητησεις βοηθεια ειδικου θα ηταν μαλλον το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις.
    Απο οτι εχω καταλαβει μενεις Αθηνα.Στην Αθηνα υπαρχουν καποιοι ΜΚΟ που προσφερουν δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη σε νεους,και απο οσο ξερω στην Δραπετσωνα ειναι ενα κεντρο στο οποιο κανουν πρακτικη ψυχολογοι και προσφερουν δωρεαν ψυχοθεραπεια,και εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια.Καπου πρεπει να εχω το τηλεφωνο και την διευθυνση αλλα πρεπει να το ψαξω γιατι εχουν περασει χρονια.Αν τα βρω θα σου τα στειλω.
    Πηγαίνω σε ψυχολόγο
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Χρήστο, αυτοί που αυνανίζονται καθε μερα και δυο και τρεις φορες και έχουν όλες αυτες τις φαντασιώσεις που περιγραφεις, που στο τελος, μεταξυ άλλων, τους ηρθε κορεσμος στις φυσιολογικές φαντασιώσεις και το ριξαν στις ανωμαλες, δλδ ζωα, τρανσεξουαλ, ανηλικα κλπ (αυτο σε καμια περιπτωση σημαινει οτι θα καναν τετοια), ειναι αυτοι που από το πρωι μέχρι το βραδυ σκοτωνουν την ωρα τους και κατ' επεκταση τη ζωη τους, δεν ασχολούνται με τιποτα, ουτε δουλεια εχουν να κανουν, ουτε φιλους, ουτε εκτος σπιτιου βγαινουν, ουε χομπι και ειναι στο απλά να περναει η ωρα και υποφερουν κι από χαμηλή αυτοεκτιμηση (ολα τα προηγουμενα επιτεινουν αυτο). Σ' αυτη την κατηγορία μου φαινεται ότι ανηκεις. Αν κανω λαθος διαψευσε με. Το πως θα βγεις εκτος αυτης της κατηγοριας ταχουμε ξαναπει πάμπολλες φορες, έκανες κατι όλον αυτο τον καιρό απ αυτα που σου ειπα κι εγω και τα άλλα μέλη ?
    Γιάννη βγαίνω απο το σπίτι και κάνω κάτι εκτός σπιτιού σαν χόμπι περίπου καθημερινά για λίγες ώρες δεν θέλω να πω τι όμως και μου έχει ανεβάσει αρκετά την αυτοπεποίθηση.Φίλους έχω ευτυχώς και βγαίνω.Δεν δουλεύω όμως και φοβάμαι να ξαναψάξω γιατί είχα φάει πολλές απορρίψεις και ντρέπομαι πολύ οταν ρωτάω για δουλειά και δεν ξέρω αν θα ξαναρχίσω να ξαναψάχνω για δουλειά
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    ρε συ χτυπα το εκει περα και 1 και 2 και 10 φορες την μερα. τι πειραζει? απλα μην κανεις τπτ για το οποιο θα μετανιωσεις σε αλλους.

τα πορνο, προκαλουν βιαια ενστικτα σε αντρες σε νεαρη ηλικια, γιατι το βραδυ δεν μπορουν να κοιμηθουν θενε να μαμησουν οπωσδηποτε και επισης οποια κ να βρουν νομιζουν πως μπορει να κανει οτι κανουν κ οι πορνοσταρ στην τηλεοραση.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    ...Δεν δουλεύω όμως και φοβάμαι να ξαναψάξω γιατί είχα φάει πολλές απορρίψεις και ντρέπομαι πολύ οταν ρωτάω για δουλειά ...
    Να αρχίσεις να ξαναρωτάς. Η απόρριψη θα είναι συχνά δεδομένη λόγω οικονομικής συγκυρίας και όχι επειδή σώνει και καλά έχεις κάτι που απωθεί. Όταν θα ξεθαρέψεις θα σε πλησιάσουν και οι κοπελιές και δέν θα σκέφτεσαι εναλλακτικούς συντρόφους.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Να αρχίσεις να ξαναρωτάς. Η απόρριψη θα είναι συχνά δεδομένη λόγω οικονομικής συγκυρίας και όχι επειδή σώνει και καλά έχεις κάτι που απωθεί. Όταν θα ξεθαρέψεις θα σε πλησιάσουν και οι κοπελιές και δέν θα σκέφτεσαι εναλλακτικούς συντρόφους.
    τετραποδους για την ακριβεια! :p (κανω πλακιτσα να περναει η ωρα! )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    (κανω πλακιτσα να περναει η ωρα! )
    :D no prob, μπρόκεν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Junior Member
    για ολα υπαρχει μια λυση ...
    για την αγαπη ομως ???

Senior Member
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Επειδή λέτε οτί ο Χρήστος απλά μένει στις φαντασιώσεις του και οτί δεν σημαίνει οτι θα τις πραγματοποιήσει. Εσείς πως είστε τόσο σίγουροί? Και ειδικά όταν βλέπει πορνο με 12χρονα??? Πως είστε τόσο σίγουροι οτί κάποια στιγμή αυτή την επιθυμία δεν θα θέλει να την κάνει πράξη? Η φαντασία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα... Επίσης ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα γούσταρε όοοοοολα αυτά που μας λέει? Και κάτι άλλο Χρήστο. Μου φαίνεται πολύ περιεργο που και εσύ αλλά και ο "φίλος" σου έχετε περίεργα γούστα βρε παιδί μου..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    ρε συ ξερεις τι του εχει πει ο ψυχολογος οταν του ελεγε ξανα και ξανα οτι νιωθει τυψεις?του λεει ε ενταξει το οτι καποιος φαντασιωνεται κατι δεν σημαινει οτι το κανει κιολας και οτι δεν συμμετειχε αυτος σε κατι!Ειναι σαν μου λες οτι επειδη πχ εγω φανταστηκα οτι θα ριξω μπουνια σε καποιον που μισω θα παω να το κανω στην πραγματικη ζωη η οτι μου αρεσει να βλεπω βιντεο με βιασμους και θα παω να βιασω,δεν στεκει!Και σταματα να ανησυχεις πια ψυχιατρος και ψυχολογος δεν ανησυχησαν ουτε λιγακι και ηταν πολυ χαλαροι με το θεμα μηπως ξερεις κατι παραπανω εσυ?

Senior Member
    επισης οταν εισαι 18-19 εχεις πολλες ορμονες και εχεις ερεθισμο πολυ ευκολα μετα αρχιζει και πεφτει αυτο

Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    επισης οταν εισαι 18-19 εχεις πολλες ορμονες και εχεις ερεθισμο πολυ ευκολα μετα αρχιζει και πεφτει αυτο
    "κτύπα αλύπητα" και κόψε τις αναστολές! αν δεν το κανεις θα το μετανοιωσεις πικρα όταν καποτε δεν θα εχεις πλεον τις ορμόνες. Γι αυτο μην τις υποτιμας αλλά είναι απλό, "διοχετευε" τις στο αντίστοιχο οργανο και όχι στο χέρι. και κόψε όλες αυτές τις μαλακίες και τις ηλίθιες σκέψεις με τα πορνό.
    γιάννης

Senior Member
    καλα αμα εβλεπες πορνο με 12 χρονα 1ον θα σε ειχανε μπαγλαρωσει ηδη και 2ον για να βρεις κατι τετοιο που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ πληρωνεις συνδρομες. επισης επειδη οπως προειπα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ μ φαινεται χαζο να το λες (αν οντως το κανεις) απο δω κ απο κει σε φορουμ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast