πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 238
    Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    4. Η Κάσσι είναι έξυπνη και όμορφη και της αρέσει να συζητάει.

Μου αρέσει να συζητάω εκτός Παππά γιατί με νικάει...Μπουχού....Είναι απίστευτη η επιχειρηματολογία και η μεθοδικότητα στην σκέψη του...Όλοι το παραδεχτήκαμε αυτό.....Άσε δε που το λέει και το παινεύεται κι ο ίδιος...
    Δεν το παινεύομαι... μόνο αν είναι να την πω στο Κρίνο. Άλλο αυτό....

Και δεν σε νικάω ούτε νικάω κανέναν. Διάλογο έχουμε όχι αγώνα....

Banned
    μωρε να μπεις...
    δεν ξερω αν θα βγεις μετα...

Senior Member
    Originally posted by krino
    μωρε να μπεις...
    δεν ξερω αν θα βγεις μετα...
    Standard θα βγώ και με το κεφάλι ψηλά... για την ψυχή δεν ξέρω... :P:P:P:P

Senior Member
    Ελάτε παιδιά..Το ξέρω ότι το κάνετε από υπερβάλλοντα ζήλο και αυθορμητισμό αλλά ε,χμμ δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ ένα σάιτ ψυχολογίας η ομοφιά μου ή του καθενός αλλιώς θα είχα βάλει και φώτο.....
    Ex-hus όχι είχε απίστευτο γέλιο ο Παππάς εν διαμάχη με το Κρίνο.....Βέβαια τσακώθηκαν λίγο οπότε,πτου,δεν μπόρεσαν παρά στιγμιότυπα να αποτυπωθούν στο μυαλό μου....Και μεγαλύτερη φάση αυτό με το ποτήρι όπου για να πω κάτι έπαιρνα το ποτήρι απ\'τα χέρια του Παππά και το έκανα κτήμα μου...Δώσε το ποτήρι και μετά θα μιλήσω ένα πράγμα....
    Κοίτα βάσει Παππά πάντα όταν δύο άτομα συμφωνούν συμφωνούν επί των θέσεων...Η προσέγγιση και συμφωνία των χαρακτήρων τους δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία των θέσεών τους....Κατά Παππά πάντα....Ούτε ο Φρόυντ δεν τα έλεγε τόσο πολύπλοκα....

Banned
    θα σε σιαξω εγω καλα....
    δεν σου εχω πει εδω και χρονια να μην τα βαζεις με τα ατσαλια???

Senior Member
    Originally posted by kassi_21Η προσέγγιση και συμφωνία των χαρακτήρων τους δεν έχει να κάνει με τη συμφωνία των θέσεών τους....Κατά Παππά πάντα....Ούτε ο Φρόυντ δεν τα έλεγε τόσο πολύπλοκα....
    Αφού ρε καμάρι την έχεις την απάντηση γιατί με πιλατεύεις. Αυτό ακριβώς που είπες. Δηλαδή

Ο Κρίνο Πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά.

Ο Παππάς πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ πρέπει επ\' ουδενί να υιοθετούν παιδιά.

Και οι δύο είναι πεισματάρηδες και υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως την θέση τους.

Και οι δύο είναι ευγενικοί και αφήνουν τον άλλον να τελειώσει όταν μιλάει χωρίς να διακόπτουν τον ειρμό του.

Και οι δύο έχουν γνώσεις και παραδείγματα για να στηρίξουν της απόψεις τους (απλά ο Παππάς έχει περισσότερες γνώσεις και καλύτερα παραδείγματα :P:P:P:P:P:P:P)

ΑΡΑ: Οι θέσεις τους διαφέρουν ΜΟΝΟ. Στα υπόλοιπα ταιριάζουν και μάλιστα πολύ.

Είδες;;;;

Senior Member
    θα σε σιαξω εγω καλα....
    Are you talking to me????

Banned
    Originally posted by Pappas10

Ο Παππάς πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ πρέπει επ\' ουδενί να υιοθετούν παιδιά.

Καποια στιγμη θα πρεπει να μελετας τα κοινωνικα φαινομενα και τις εξελιξεις τους (ειναι ο τομεας ο οποιος πασχεις :P:P:P).
    Απο αυτο ισως μπορεσεις να δεις, οτι οι αποψεις μου στοθεμα αυτο, ειναι η κοινωνια οπως θα ειναι στο μελλον....

το αν σου αρεσει η οχι, ειναι μια δευτερευον κουβεντα....

Banned
    θα σε σιαξω εγω καλα....

what do you think???

Senior Member

Καποια στιγμη θα πρεπει να μελετας τα κοινωνικα φαινομενα και τις εξελιξεις τους (ειναι ο τομεας ο οποιος πασχεις :P:P:P).
    Απο αυτο ισως μπορεσεις να δεις, οτι οι αποψεις μου στοθεμα αυτο, ειναι η κοινωνια οπως θα ειναι στο μελλον....

το αν σου αρεσει η οχι, ειναι μια δευτερευον κουβεντα....
    Τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη αφού τα βιώνουμε ως μέλη της κοινωνίας. Αντίληψη της εξέλιξης τους χρειάζονται αλλά και πίστη ότι σχετίζονται με τις ευρύτερες ανθρώπινες επιθυμίες .... εκτός και αν είσαι τόσο μοιρολάτρης που θεωρείς ότι δεν συμβάλει ο άνθρωπος και οι θέσεις του στην εξέλιξη της κοινωνίας αλλά η κοινωνία εξελίσεται από μόνη της και μηχανιστικά.

Δεν είναι εδώ ο χώρος αυτής της κουβέντας... για άλλη μία φορά όμως η κοινωνία δεν είναι η μόνη απάντηση και αιτία. Υπάρχει και η ανθρώπινη φύση. Και η αντίληψη της ανθρώπινης φύσης έξω από κοινωνιολογικά κλισέ είναι η δική σου πάθηση :P:P:P:P:P

Κατά τ\' άλλα αν ήμουν γυναίκα μπορεί και να σε παντρευόμουν μόνο και μόνο για να σου μαγειρεύω σουτζουκάκια με παραθείο.... :P:P:P:P:P:P:P:P

Senior Member
    θα σε σιαξω εγω καλα....

what do you think???
    It\'s you who thinks... I know :P:P:P:P:P:P

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by shannyn
    omg omg...
    εμένα με χάνετε φορ σουρ!
    αντζικ..γιατί δεν βάζεις κ καμία που τράβηξες εσύ?? θα χάρω πολύ να δω!
    όσο για κάσι + κρινο, κάτι πολύ ουίρτν παίζεται εδώ...... δεν συμφωνείτε....???? ΄\'\'πολύ όμορφη η κασούλα μας\'\', \'\'πολυ καλή η κασούλα μας\'\', να οι σπόνδες απο δω να οι σπόνδες απο κεί... ε τελειώνετε να μπαίνουμε στο ψητό καμιά ώρα!
    Χαχα..Σανύν μην τον ακούς.Έτσι τα λέει να βγει ο καλός του φόρουμ...Άλλα μου έλεγε την Κυριακή....(ξέρει αυτός)....συν λέει ότι του την έσπαγε ότι είχα βαφτεί...Αλλά ναι ρε συ μην μου κάνεις ολόκληρο εγκώμιο.Πες κάτι πιο ουσιαστικό(χαχα).....Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες εκείνη την ημέρα η εξωτερική ομορφιά είναι πλαστή πολλές φορές και δεν αντικατοπτρίζει το μέσα.....

εεεεε εισαι υπερβολικη...
    απλα εισαι τοσο ομορφη που δεν χρειαζεται να βαφτεις.
    Αυτα τα υλικα φαινονται κατωτερα των προσδοκιων τους, πανω σου...
    ;)

enstasi!!enstash...δεν βαφομαστε για να ημαστε ομορφεσ...αλλα για να τονισουμε τα ομορφα χαρακτηριστικα μασ..!!!:P
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    ναι αλλα αμα μιλαμε για την κασσι, δεν παιζουν τα υλικα για να τονιστουν αυτα τα χαρακτηριστικα...
    το ειπα αυτο και το ξαναλεω!

;)

Senior Member
    δεν στεκει αυτο.... γιατι παντα το να τονισεισ κατι ομορφο σε κανει να νιωθεισ καλητερα...οποτε το θεμα δεν ειναι αν χριαζεται η οχι..αλλα το πωσ νιωθει ο αλλοσ καλητερα ,πιο ομορφοσ και με περισσοτερη αυτοπεποιθεση.... ιδικα αν αυτοσ ο καποιοσ ειναι γυναικα...και επιπλεων κοκετα γυναικα.. θυλικο..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    καλα και εμεις να μην πουμε μια γνωμη για αυτο που βλεπουμε?
    :cool:

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast