Results 151 to 165 of 238
Thread: πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα
-
10-07-2007, 21:43 #151
Originally posted by Adzik
δεν στεκει αυτο.... γιατι παντα το να τονισεισ κατι ομορφο σε κανει να νιωθεισ καλητερα...οποτε το θεμα δεν ειναι αν χριαζεται η οχι..αλλα το πωσ νιωθει ο αλλοσ καλητερα ,πιο ομορφοσ και με περισσοτερη αυτοπεποιθεση.... ιδικα αν αυτοσ ο καποιοσ ειναι γυναικα...και επιπλεων κοκετα γυναικα.. θυλικο..
Έτσι,έτσι...Γυναίκα κοκέτα....
- 10-07-2007, 21:46 #152
Originally posted by Pappas10
Και η αντίληψη της ανθρώπινης φύσης έξω από κοινωνιολογικά κλισέ είναι η δική σου πάθηση :P:P:P:P:P
Κατά τ\' άλλα αν ήμουν γυναίκα μπορεί και να σε παντρευόμουν μόνο και μόνο για να σου μαγειρεύω σουτζουκάκια με παραθείο.... :P:P:P:P:P:P:P:P
10-07-2007, 21:50 #153
Originally posted by krino
Ο Παππάς πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ πρέπει επ\' ουδενί να υιοθετούν παιδιά.
Καποια στιγμη θα πρεπει να μελετας τα κοινωνικα φαινομενα και τις εξελιξεις τους (ειναι ο τομεας ο οποιος πασχεις :P:P:P).
Απο αυτο ισως μπορεσεις να δεις, οτι οι αποψεις μου στοθεμα αυτο, ειναι η κοινωνια οπως θα ειναι στο μελλον....
το αν σου αρεσει η οχι, ειναι μια δευτερευον κουβεντα....
10-07-2007, 21:50 #154
παρακαλω πολυ,
οι 2-3 ασπρες τουφες που εχω, υπαρχουν απο τα 25 μου....
10-07-2007, 21:54 #155
Ρε εδώ και η Παναγιωταρέα λέει να τα βάψει...που της έδιναν και σεξαπίλ(λέει) εσύ που την ξεπερνάς και ηλικιακά αρνείσαι;Άχου το...Την επόμενη φορά θα σου φέρω κάτι καλές φυτικές βαφές να διαλέξεις...
11-07-2007, 08:00 #156
βρε, δεν σου ειπα οτι μου αρεσει η φυσικη ομορφια???
δεν πειραζω τιποτα πανω μου, αλλωστε ολα ειναι τελεια....
:P
11-07-2007, 09:10 #157
Originally posted by kassi_21
Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας κοριτσάρα μας είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση βρε καμάρι.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... . Γιατί αν αρχίσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
11-07-2007, 09:30 #158
Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας αγορίνα είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση ρε μαν.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... και με περισσότερο σεβασμό οι αναφορές σου σ\' αυτό παρακαλώ στο μέλον μιας και δεν το ξέρεις. Γιατί αν σε πιάσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
11-07-2007, 09:41 #159
Originally posted by ex_hus
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας αγορίνα είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση ρε μαν.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... και με περισσότερο σεβασμό οι αναφορές σου σ\' αυτό παρακαλώ στο μέλον μιας και δεν το ξέρεις. Γιατί αν σε πιάσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Με εκτίμηση,
Παππάς10
Υ.Γ. Πάω να το αλλάξω.
11-07-2007, 09:47 #160
Τώρα ή εγώ έχω χαζέψει από τη ζέστη κάποιος δεν έχει πιεί καφέ ακόμα...
11-07-2007, 12:59 #161
βρε, δεν σου ειπα οτι μου αρεσει η φυσικη ομορφια???
δεν πειραζω τιποτα πανω μου, αλλωστε ολα ειναι τελεια....
:P
Όλα είναι τέλεια;;;Μου αρέσουν τα άτομα με αυτοπεποίθηση...
11-07-2007, 13:03 #162
Η δική μας μελέτη της κοινωνίας κοριτσάρα μας είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση βρε καμάρι.
Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... . Γιατί αν αρχίσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Την πέρασα ,για να δεις χαλαρότις ,με τα βιβλία ανοιχτά-φανερώς αφανή...σε μία τάξη όπου το σκονάκι είχε πάσης φύσεως μορφή..Λεκτική αναμετάδοση-κρυψοματιά στον μπροστινό,ανταλλαγή κόλλας....Ένα χάλι..Οπότε καταλαβαίνεις το κοινωνιολογικό μου υπόστρωμα...
11-07-2007, 13:08 #163
σε μία τάξη όπου το σκονάκι είχε πάσης φύσεως μορφή.....
δηλαδη αν σε ρωτησω,
τι ξερεις για την πτωση του ποσοστου κερδους δεν ξερεις να μου απαντησεις????
:cool:
11-07-2007, 13:09 #164
Με εκτίμηση,
11-07-2007, 13:13 #165
σε μία τάξη όπου το σκονάκι είχε πάσης φύσεως μορφή.....
δηλαδη αν σε ρωτησω,
τι ξερεις για την πτωση του ποσοστου κερδους δεν ξερεις να μου απαντησεις????
:cool:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια