πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 238
    Banned
    τουλαχιστον ξερεις σε ποιο μαθημα ανηκει.....
    αν μου ελεγες οτι πχ ειναι στα θρησκευτικα....

εισαι σε καλο δρομο, μην ανησυχεις.

Senior Member
    Xaxaxaxa...Στο δρόμο του Θεού λες ε;;;
    Ποιόν καλό δρόμο που θα πρέπει να ανοίξω τα ρημάδια τα βιβλία ξανά;;;;
    α,ρε Κρίνο.....Πάντως καλά...Συνεννοημένοι είμαστε να μπαίνουμε ίδια ώρα;Η Liber είναι η μόνh που δεν κατέθεσε εντυπώσεις..Γαλήνια στο live γαλήνια κι εδώ...Σπάσε τη σιωπή Liber...

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    .Αυτά τα σουτζουκάκια παραθείου είναι δοκιμασμένη πατέντα;;;
    Ναι εκτός και αν έχεις να κάνεις με κανέναν που ασκείτε στον μυθριδατισμό...

... πάντως στην περίπτωση του δικού μου ταλέντου στην μαγειρίκή το παραθείο δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να φας το φαγητό που σου έχω μαγειρέψει κι έχεις φύγει αδιάβαστη σε χρόνο ντε-τε καμάρι.

Senior Member
    Ο Καλός ο δρόμος είναι αυτός που σου ανοίγει μάτια και ψυχή... ενίοτε και άλλα πράγματα.

Τα βιβλία τα ανοίγεις μόνο σαν χάρτη... και αυτό πολύ είναι.

Banned
    τα βιβλια δεν εκαναν ποτε κακο σε κανενα....
    ακομα και τα πορνο επιτελουν εργο στην κοινωνια.

:cool:

Senior Member
    α,ρε Κρίνο.....Πάντως καλά...Συνεννοημένοι είμαστε να μπαίνουμε ίδια ώρα;Η Liber είναι η μόνh που δεν κατέθεσε εντυπώσεις..Γαλήνια στο live γαλήνια κι εδώ...Σπάσε τη σιωπή Liber...
    Καλή μου κάσσι , τάπατε όλα εσείς για μένα, να πω όμως κι εγώ με τη σειρά μου ότι η κουβέντα που κάναμε ήταν ενδιαφέρουσα κ άντεχα να κάτσω παραπάνω στην παρέα. Ελπίζω την επόμενη φορά νάρθει κι άλλος κόσμος. Η παρουσία σου ήταν να σημειώσω κι εγώ αρκετά έντονη και εντυπωσιακή με όλες αυτές τις απορίες που πολύ γλυκά κατέθετες. Ο Μιχάλης κ ο Δημήτρης πάντα στωικοί κ με επιχειρήματα.Πραγματικά ηταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα.

Senior Member
    Originally posted by Pappas10
    .Αυτά τα σουτζουκάκια παραθείου είναι δοκιμασμένη πατέντα;;;
    Ναι εκτός και αν έχεις να κάνεις με κανέναν που ασκείτε στον μυθριδατισμό...

... πάντως στην περίπτωση του δικού μου ταλέντου στην μαγειρίκή το παραθείο δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να φας το φαγητό που σου έχω μαγειρέψει κι έχεις φύγει αδιάβαστη σε χρόνο ντε-τε καμάρι.
    Ε,τότε να πάρω έναν μυθριδατισμό.....Τόσες θεωρίες ακολούθησα να κάνω και κάτι ωφέλιμο..Να θελήσει για παράδειγμα να με δηλητηριάσει η πεθερά να ζήσω.....Άσε εγώ να δεις μαγειρική....Ευτυχώς που αναγκάστηκα να κάνω διατροφή και ξέρω να σου φτιάχνω ένα κοτοπουλάκι απλό λεμονάτο και να βράζω κανά κολοκυθάκι ή μπρόκολο..Μην περιμένεις Μαμαλάκη.Τυχερή όποια τον παντρεύτηκε......

Senior Member
    Ο Καλός ο δρόμος είναι αυτός που σου ανοίγει μάτια και ψυχή... ενίοτε και άλλα πράγματα.

Τα βιβλία τα ανοίγεις μόνο σαν χάρτη... και αυτό πολύ είναι.
    Το ενίοτε και άλλα πράγματα είναι κάτι σαν υπερσύνδεση με το ποστ του Κρίνου;;;
    Τα πορνό επιτελούν κοινωνικό έργο...Έτσι το λέμε τώρα...
    κάτι σε \"ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε ταβέρνες πλατείες κι αλάνες,ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας,ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες...\"

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Καλή μου κάσσι , τάπατε όλα εσείς για μένα, να πω όμως κι εγώ με τη σειρά μου ότι η κουβέντα που κάναμε ήταν ενδιαφέρουσα κ άντεχα να κάτσω παραπάνω στην παρέα. Ελπίζω την επόμενη φορά νάρθει κι άλλος κόσμος. Η παρουσία σου ήταν να σημειώσω κι εγώ αρκετά έντονη και εντυπωσιακή με όλες αυτές τις απορίες που πολύ γλυκά κατέθετες. Ο Μιχάλης κ ο Δημήτρης πάντα στωικοί κ με επιχειρήματα.Πραγματικά ηταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα.
    Α,ρε Λίμπερ πρασινομάτα....Συμφωνώ για το ενδιαφέρουσα κουβέντα και δεν το περίμενα....Πάντως γενικά είμαι της απορίας...Χαχα...Από μικρή.Χτυπούσε το διάλειμμα και οι συμμαθητές μου με κοίταζαν με μισό μάτι γιατί έκανα απανωτές ερωτήσεις στην καθηγήτρια και τους έπαιρνα την ώρα...

Senior Member

Ρε Παππά πάλι θα πιάσω ποτήρι και δεν έχω εύκαιρο.....Τι σκατά κοινωνιολογικοπολιτικοκάτ ι σπούδασες και σε έμαθαν ότι τα κοινωνικά φαινόμενα δεν χρειάζονται μελέτη όταν η κοινωνιολογία είναι η επιστήμη που ΜΕΛΕΤΑ τα κοινωνικά φαινόμενα;
    Εκ των υστέρων καμάρι... εκ των υστέρων. Ακριβώς επειδή το σπούδασα ξέρω ότι όποτε προσπάθησε κοινωνιολόγος να πει τι θα συμβεί στο μέλον τα έκανε από σκατά έως άστα να πάνε.

Η δική μας μελέτη της κοινωνίας κοριτσάρα μας είναι βιωματική και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν μου το έμαθαν. Το κατάλαβα μόνος μου... και το πιστεύω. Και στην τελική δεν είσαι κοινωνιολόγος οπότε δεν θα μπω κοινωνιολογική ανάλυση βρε καμάρι.

Άσε λοιπόν το τι σπούδασα... . Γιατί αν αρχίσω με τσιτάτα και Βέμπερ προσεγγίσεις δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Άσε που βαριέμαι κι όλας. Μη το πάμε εκεί λοιπόν σε παρακαλώ.

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
    ματια μου πολλα νευρα εχεισ ...μην τησ μιλασ αποτομα.... την αποψη τησ λεει...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Έχεις δίκιο αγάπη μου. Συγνώμη Κάσσι.... έχω κόψει το κάπνισμα και μου βγαίνει λίγο απότομα.

Banned
    τι συγγνωμη??
    εδω να πεσεις γονυπετης και το βλεμα στο πατωμα....

Senior Member
    τι είναι το γονυπετης?

Banned
    to down on my knees to xereis?

Senior Member
    Originally posted by kallia13
    τι είναι το γονυπετης?
    Αντε να μη μιλήσω και αποτελέσω το πρώτο μύνημα που κάποιος θα reportαρει.......

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast