πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 238
    Senior Member
    Originally posted by krino
    τι συγγνωμη??
    εδω να πεσεις γονυπετης και το βλεμα στο πατωμα....
    Εσύ ρε τι πετάγεσαι???? Θα πέσω μόλις τη δω... βιαστικέ...:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Banned
    θα θαμπωθεις οπως λεει και η κασσι???

Senior Member
    τι συγγνωμη??
    εδω να πεσεις γονυπετης και το βλεμα στο πατωμα....

Υπεράσπισέ με...Πρόταξε τα στήθια σου σαν άντρας στο αδύναμο θηλυκό πλάσμα που πολεμάται και βάλλεται.Άντα βάλε τον στην θέση του.....!!!!!!!

Senior Member
    θα θαμπωθεις οπως λεει και η κασσι???
    Τους θαμπώνω;;Ε,τότε να φέρουμε ένα Azax...Μανίτσα τζάμια την είδατε;Έχω ακούσει πολλές τρελές φαντασιώσεις αλλά πρώτη φορά για τζάμια.....Είπα λίγο ξανθό μαλλί,καμιά πενηνταριά πόντους παραπάνω και ένα πράσινο μάτι και είμαι φτυστή η Ζιζέλ.....Ψιλοπράγματα.....Κι εσύ Κρίνο καμιά 25αριά πόντους παραπάνω λίγη ξανθιά φυτική βαφή,λίγο πράσινο μάτι και \"κατάτι\" παραπάνω γραμμωμένους κοιλιακούς ίδιος ο Ντι Κάπριο...
    Για να μάθεις να με περιπαίζεις.....

Senior Member
    ....λοιπον εγινε η συναντηση στην Αθηνα η οχι;μην διαβαζω απο την αρχη...αν οχι συναντηση στου Μπακακου στην Ομονοια και παμε για καφε η ριζογαλο στη ’’Στανη’&#8 217; διπλα στο Κοτοπουλη οκ;

Senior Member
    Η συνάντηση έγινε αλλά θέλαμε και περισσότερους, αν προτείνεις νέα συνάντηση πες ημερομηνία και ώρα και είμαστε μέσα.

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ....λοιπον εγινε η συναντηση στην Αθηνα η οχι;μην διαβαζω απο την αρχη...αν οχι συναντηση στου Μπακακου στην Ομονοια και παμε για καφε η ριζογαλο στη ’’Στανη’&#8 217; διπλα στο Κοτοπουλη οκ;

Xaxa...Στην Στάνη;Τα απολλολώτα πρόβατα...Free ψυχοθεραπεία;;;;Κάνει κι ένα καλό αυτό το σάιτ....

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    Ε άμα εχει και ρυζογαλάκι...........

Senior Member
    Γούτσου,γούτσου..Θα σε δούμε επιτέλους;;;
    Αλκ περιμένουμε ώρα και ημερομηνία.....Φυσικά Παππάς και Κρίνο δεν θα παραλείψουν να έρθουν έτσι;;;;

Senior Member
    Πάντως πρώτη φορά ακούω ραντεβού για ρυζόγαλο...Πρωτοτυπούμε σε αυτό το σάιτ...Θα σε ταΐσουμε ρε ex...Τι άλλο θες;

Senior Member
    .....αααα για ακουστε ’’Η Στανη’’ ειναι στην Ομονοια στην οδο Κοτοπουλη [στον πεζοδρομο]και κανει εξαιρετικο ρυζογαλο και γιαουρτι προβειο!Αλλωστε εδινε ραντεβου εκει ο...Αυλωνιτης!Εχει και κρεμες!Παραδοσιακα πραγματα οχι ολο mojito και μαργαριτες!

Senior Member
    Κοίτα να δεις....Στάνη στην οδό Κοτοπούλη....και γιαούρτι πρόβειο έτσι;Ε,τότε είμαι μέσα for sure...Πάμε να χτυπήσουμε παράδοση...Αν έδινε εκεί ραντεβού ο Αυλωνίτης τιμή μας και καμάρι μας....Η Liber είναι μέσα..Το ίδιο και ο Ex κι εγώ...Λογικά και τα δύο αγόρια..Θα ρωτήσω για επιβεβαίωση.....Οπότε περιμένουμε να μας βιοσυντονίσεις στην σωστή μέρα και ώρα....Να δω να μας ταΐζει ψυχίατρος ρυζόγαλο και κρεμούλα και τι στον κόσμο...

Banned
    θες αγορια εσυ ετσι???

αντε να μην σου χαλασουμε το χατηρι...
    ;)

Senior Member
    Μπράβο χρυσό μου...Πάντα(????) βασιζόμουν on you!!!!
    Οπότε για πάμε άλλη μία...Γράφω λίστα κι όποιος είναι την διαψεύδει ή την επιβεβαιώνει...Α!Εγώ λέω για αυτό το Σ/Κ κάτι αν μπορούν κι οι άλλοι...Και τις καθημερινές προσωπικά δεν με χαλάει αρκεί να είναι απόγευμα....
    Ελπίζω Αλκ η πρότασή σου να ισχύει όντως και να μην ψαχνόμαστε στου Μπακάκου άδικα....

Ex_hus
    Liberchild
    Κρίνο
    Kassi

Περιμένουμε και άλλες συμμετοχές....

Senior Member
    Να τονίσω ότι πέραν των αμφιβολιών που αρχικά διατηρούσα για τέτοια συνάντηση και μόνο κατόπιν της συζήτησης στο τσατ με το Μιχάλη έχω αλλάξει γνώμη και πλέον το συζητώ ώς ενα γεγονώς που μπορώ να παρεβρεθώ, έχω και 1000 χιλιόμετρα να καλύψω και άλλα τόσα για γυρισμό. Δύσκολο το κόβω για Αθήνα. Μόνο αν τύχει και βρίσκομαι εκεί για επαγγελματικούς λόγους που και αυτό απίθανο γιατί δε πολυκατεβαίνω. Όσο και αν τελικώς θέλω να γνωρίσω κάποια άτομα από κοντά ειναι και οι αντικειμενικές δυσκολίες
    Για θεσσαλονίκη αν κανονισθεί κάτι θα το ήθελα

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast