Results 61 to 75 of 238
Thread: πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα
-
17-06-2007, 04:17 #61
Λοιπόν είπα να σκαλίσω λίγο το θέμα..Αυτή η συνάντηση θα ήθελα πολύ να γίνει.Θα ήθελα να δω από κοντά φυσικά Ίντερ-συγκοινωνών δοχείο,Ραψωδό,ex-hus και το αγαπημένο μου αστέρι Keep..καθώς και όλους όσους δύνανται να παρευρεθούν.Θέλω μόνο μια μέρα,ώρα και μέρος.Θέτω μέρα το επόμενο Σάββατο και απογευνατινή ώρα.Την αλλάζετε ανάλογα και καταλήγουμε.....
- 17-06-2007, 22:34 #62
εμενα???...κλαψ....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
18-06-2007, 01:31 #63
Originally posted by Adzik
εμενα???...κλαψ....
20-06-2007, 02:45 #64
Παιδιά περιμένω εναγωνίως.Η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει με Κάσυ και Κάσυ....Ίντερ Άντα κινητοποιηθείτε...
20-06-2007, 15:43 #65
Thx kassi και εγω θα ηθελα να συναντησω μερικα παιδια απο το forum...αλλα ειμαι απο επαρχια...οχι οτι ειναι μεγαλο ταξιδι...αλλα βασικα για να πω την αληθεια ντρεπομαι...ισως αργοτερα να περασουν μερικοι μηνες να ανασκουμπωθω λιγο...ειναι περιοδος αλλαγων για μενα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-06-2007, 15:52 #66
εγω αυτοπροσκαλουμαι...
Αλλά ρε παιδια ποτε ο Γιαννης δεν μπορει ποτε ο κωλος του μπορει! Ειναι δυνατον να βρεθει μερα και ωρα που να βολευει ολους? Πρεπει να κανει ο καθενας λιγο πισω και να τα καταφερει
22-06-2007, 20:30 #67
sosta....alla gi ayton ton logo ...den prepei na kanoyme mono miiiiiiia istoriki sinantisi..alla kapies...merikes kata kairoys....
...ti nomizete?pos ego den ntrepomai?...alla i ntropi moy einai mikroteri apo tin agapi poy sas exo.... iste oi filoi moy ta adelfia moy...
kapies periodoys exo apisteyti anagki na sas do...alles...ligoteri etsi einai ayta se oloys mas.... gi ayto prepei na ginoyn merikes sinantisis.......esto kai an arxika sinantithoyn mono 2 i 3 atoma....kai meta mas poyn entiposeis kai an xarikane poy gnoristikane kai apo konta.....
....ligo ligo tsoykoy tsoykoy poy lene....
mia kali idea ...(tora moy irthe) einai eseis ekei kato stin auhna px na kanonisete mia mera apo to prvi paralia....kai na mazeytite ekei....
ki epeidi imaste atoma poy protimoyme ligotero kosmo kai oxi xamo stin paralia
sas protino tin agapimeni moy paralia(einai paralia gia mamades kai mikra paidakia...xamos....genika omos einai apisteyta isixi kai aneti paralia..)
mporite na pate kai me to κτελ αθηνασ-αναβυσσου που ξεκιναει απο το πεδιον του αρεωσ ...
...η σταση τησ παραλια ειναι η σταση \"τησ τουριστικησ σχολησ\" ....ακριβοσ αριστερα απο τιν σχολη..
ειλικρινα αξιζει εχει ομπρελεσ απο μπαμπου.... εξοτικο στιλ κ ετσι... και πραγματικα δεν μαζευει πολυ κοσμο..:):):
αντε αγαπεσ μου βουρ για μπανιο να μαυρισετε!!!!
μακια...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
23-06-2007, 01:51 #68
Ok.Gramle καταχωρήθηκες.Ε,μα ναι ρε παιδιά μιλάω μιλάω γράφοντας και δεν ξέρω σε ποιον τα απευθύνω....Γι\'αυτό μου γεννήθηκε η περιέργεια να γνωρίσω επιτέλους εσάς.Άντα λοιπόν δεν μπορείς;Κηπ αχ,αχ.Σε περίμενα.Τι ντροπή και βλακείες;Ρε Άντα εδώ ντρέπονται ντυμένοι.Φαντάζεσαι να τους πεις να έρθουν με μαγιουδάκι στην παραλία;
Εγώ θα πρότεινα Θησείο.Είναι ένα καλό μέρος με πολλές καφετέριες και έχεις άμεση πρόσβαση στον ηλεκτρικό σταθμό....Περιμένω κι άλλη υποψηφιότητα.....Κηπ ξανασκέψου το.Έχεις γράψει τόσα και ειλικρινά θα ήθελα να σε γνωρίσω...
24-06-2007, 10:41 #69
Τελικά δεν είναι τόσο εύκολες αυτές οι συναντήσεις...
Για την ιστορία αναφέρω ότι οι συναντήσεις που είχαμε κάνει παλιότερα κάποια μέλη στην θεσσαλονίκη (4-5 άτομα ήμασταν κάθε φορά) τουλάχιστον για μένα ήταν σημαντικές εμπειρίες.
Πολύ πιο βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία απ΄ότι στο ίντερνετ.
Πάντως το δικό μου άγχος ξέρετε ποιο ήταν? Μήπως στην συνάντηση προκύψει κάποιος γνωστός...
Συνέχισε την προσπάθεια Κάσσι. Αξίζει τον κόπο. Να σου πω αν δεν είχα οικογενειακές υποχρεώσεις θα ήμουν \"μέσα\"...
24-06-2007, 16:55 #70
mia apli aporia, oi ilikies sas apo pou mexri pou kimainontai?
24-06-2007, 17:02 #71
Τι σημασία έχει shannyn? Αν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχουν ηλικίες.
Αλλά μια που το ανέφερες κυρίως είναι φοιτητές.
24-06-2007, 20:03 #72
αμα κανετε συναντηση, ευχαριστως να ερθω,
μονο μην το παλευετε και πολυ, θα παμε και διακοπες καποτε ε?
αντε ψηνομαστε εδω στην Αθηνα.
24-06-2007, 21:17 #73
fisika kai den exoun simasia oi ilikies, aplos pliroforiaka.euxaristo :)
25-06-2007, 02:47 #74
21..η δικιά μου όπως στο ψευδώνυμο....Αλήθεια ρε Μιχάλη;Πιο ουσιαστικές;Χαίρομαι.......Κά ποιος γνωστός;Χαχα....Μισή ντροπή δική μου μισή δική του...Ρε Μαρία;Ωχ!!!!Ο Κώστας....Χαχα...Ξεκαρδίστηκ� �...Μπράβο ρε παιδιά.Οπότε μέχρι στιγμής Κρίνο,Gramle,Kassi....Μιχάλη και Shannyn μέσα;Άντε,άντε..Σιγά σιγά θα μαζευτούμε.Μόνο που αναρωτιέμαι πώς θα καταλάβουμε ο ένας τον άλλο....Ταμπελίτσα.....E-PSychology!!!!!Λοιπόν έλα εν δυο να συγκεντρωνόμαστε....Περιμέν ω....
25-06-2007, 03:20 #75
α καταλαβα...
θα φαμε κανα μηνα στη συζητηση ε???
πειτε ρε παιδες την επομενη κυριακη 4 το απογευμα στο ταδε καφεδαδικο και τελος.
Αμαν πια, κεφαλια θα παρετε??
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια