Results 1 to 15 of 60
Thread: ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ.......
-
13-06-2012, 17:19 #1
ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ.......
ΝΑΙ σε σενα μιλαω,
αντι να ξεφυσας και να κλαις την μοιρα σου που η χωρα βαραει διαλυση, που παρ ολο που ξενυχτουσες με τα μεταπτυχιακα σου και τις σπουδες σου δεν καταφερνεις να βρεις δουλεια, παρ ολο που εψαχνες να βρεις 2 χρονια με κανενα αποτελεσμα και φως στον οριζοντα, παρ ολο που σταματησες πια να ψαχνεις γιατι ''δεν θα βρεις ουτως η αλλως γιατι δεν υπαρχουν δουλειες'', ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.
σταματα να βλεπεις συνεχεια ειδησεις και να αναμασας τις μασημενες τσιχλες που σου βαζουν στο στομα σαν μυρικαστικο, που εντεινουν την θλιψη και την απογνωση σου, σταματα να εισαι ο προτεσταντης του καναπε και κανε κατι για σενα και για τους αλλους.
τροποι υπαρχουν.
σπουδασες γιατρος και δικηγορος? στην αναγκη δουλεψε οικοδομη. δεν εχεις να πληρωσεις το νοικι σου? δουλεψε καθαριστρια. δεν βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ απ ολα αυτα? γινε εθελοντης στην wwf στην Unesco η ακτιβιστης οπου να ναι, σωσε την καρετα καρετα και μοιρασε φαρμακα σε τριτοκοσμικη χωρα αν θελεις. βοηθα τα αδεσποτα, βαζε νερο σε πλαστικα μπολακια σε καθε γωνια πεζοδρομιου και παρε μια τυροπιτα στο παιδακι που ερχεται στην καφετερια να ζητησει ψιλα.
τελος παντως ειναι ιδεες που εχω και τις λεω και γρφω ενα αρθρο σχετικα με τα πειραματα στα ζωα το οποιο θα δημοσιευσω ωστε οσοι θελουν να τυπωσουν και να κολισουν σε καμια κολωνα της ΔΕΗ.
σε μερικες μερες θα το εχω ετοιμο πιστευω.I m a Good Person With Bad Attitude
- 13-06-2012, 19:10 #2
φιλη συμπατριωτισσα..ναι σε εσενα μιλαω!
δουλειες δεν υπαρχουν ουτε σε οικοδομες ουτε για καθαριστριες..δεν νομιζω σε αυτη την φαση να ντρεποταν να κανει τετοιες δουλειες ο καθενας μας αρκει να ειχε ενα κομματι ψωμι!γιατι το νοικι δεν το βγαζεις..
φιλη συμπατριωτισσα οταν δεν εχεις φραγκο και προοπτικη και παιδια απο πισω να πεινανε (ενιοτε να λιποθυμουν κιολας) τις τραπεζες να σε κυνηγανε,τον νοικιαρη σου να σου γκρινιαζει για το νοικι και εχεις μονο νερο στο ψυγειο σου ε δεν θα πας ουτε για ακτιβιστης ουτε για εθελοντης σε τριτοκοσμικες χωρες..ετσι και αλλιως τον εθελοντη τον κανεις και στην δικη μας καρατριτοκοσμικη χωρα!
13-06-2012, 19:26 #3
εχεις παιδια μνημονιο?
13-06-2012, 20:05 #4
... χμμ,... τό 'δα το θέμα λίγο πριν και είπα στον εαυτό μου "βούλωστο ρε συ Ροκ" αφού οι άνθρωπες δε χαμπαριάζουν... αλλά άμα βλέπεις απαντήσεις που σηκώνουν συζήτηση - σα κι αυτή που κοτσάρισε μόλις ο Μνημόνιος - και μετά βλέπεις και χρήστες σα τον Αχλ - που και καλά με... υποτίμησε τις προάλλες τη "βαρεμένη" τη "φιλόζωη"... έ, να μη μπαίνει κανείς σε πειρασμό;... προς το παρόν θα σκάσω, να δω τί άλλο θα γραφτεί...
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
13-06-2012, 20:11 #5
13-06-2012, 20:31 #6
Μνημόνιε;... η ζέστη, τα λόγια του παπά;... στον αχλ αναφέρομαι... κάνε πλάκα να μη γνωρίζω σύνταξη και γραμματική που σχολούμαι και με τη λογοτεχνία τόσα χρόνια, λολ!... τί δε κατάλαβες;... αντιθέτως, έχω συμφωνήσει πολλές φορές με πράματα που γράφεις... αν αγαπούσα τα ζωάκια, θα είχα πολύ χρόνο για να γράφω, όπως οι περισσότεροι... εμ, έλα που το να τα φροντίζεις και να παλεύεις με τον πόνο τους, δε σου αφήνει χρόνο ούτε για να φας κάποιες φορές. Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλαβαίνεις. Είναι άλλο το κομμάτι στο οποίο διαφωνώ μαζί σου. Ας μη γράψω για την ώρα...:)...
13-06-2012, 20:35 #7
13-06-2012, 20:45 #8
Ωπα Broken!που τον εκρυβες αυτον τον αγωνιστη μεσα σου κοριτσαρα μου!!!!!
τετοια θελω να ακουω και το 1/10 να κανει καποιος καλα θα ναι...
σου αφιερωνω... το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ απο τα μωρα στην φωτια!!
http://www.youtube.com/watch?v=W-OHiqqKEyE
13-06-2012, 20:52 #9
Θα το υποτιμήσω εγώ στο τέλος, λολ!... για να καταλάβεις, χθες κατέβηκα στην πόλη... γέλασε και το τελευταίο περιστέρι στην πλατεία Ναυαρίνου... πάνω - κάτω η αλλοπαρμένη να μαγκώσει τον... τραυματία... τον μάγκωσα, με... "μάγκωσε" και ησυχάσαμε... κρίμα που δε πέτυχα ούτε έναν - μα ούτε έναν; - ανθρωπιστή να με βοηθήσει ρε φίλε... εμ, να μη γελάγανε μαζί μου οι συνάνθρωποι έλληνες, ινδοί καθώς και οι... κουτσουλιές απ' τα περιστερόνια;... γι' αυτό σου λέω, ας μην απαντήσω καλύτερα... γιατί θα συνδιάσω την απάντηση και με άλλο θέμα που πρόκαμα και είδα, για τον "αποτυχημένο", και δε λέει... εμένα μπορείς να μου πεις κάτι άλλο;... πώς θα γίνει να μη φεύγω απ' την πόλη κάθε φορά που κατεβαίνω με έναν ακόμη... τραυματία;... λολ και αλί και τρισαλί, αυτά από μένα...
13-06-2012, 21:59 #10
αγαπητή μπρόκεν αυτα με τους εθελοντισμούς τα χω κάνει για κάποιους λόγους αλλά αφού δεν παίζει μισθός αν ήμουν καλά θα βαριόμουν επίσης χαμηλόμίσθες δουλειές κάνουν πολλοι κ αν ήμουν καλά επίσης θα τις έκανα χωρίς παιδιά κλπ δε θες κ πολλά για να συντηρηθείσ
παρόλα αυτα το κείμενο είναι ωραίο αφυπνίστηκό απλά νομίζω είμαστε λίγο δυσκοιλιόι σαν λαόςLast edited by elis; 14-06-2012 at 11:26.
13-06-2012, 22:12 #11
- In this old house where every door is open
Δοξα τω Θεω δεν εχω γυρω μου τετοια ατομα!! Ανεργους εχω παρα πολλους, αλλα ξεφυσαμε μονο απο τη ζεστη :P Περισσοτερο οι μεγαλοι αγχωνονται και ξεφυσανε, οι συνταξιουχοι, οι χαμηλομισθοι, και γενικα οι μισθωτοι. Εκει υπαρχει πολυ γκρινια και καημος. Απο νεοτερους μονο εδω μεσα το εχω δει το φαινομενο γκρινια και κλαψα απο νεοτερους. Στην πραγματικη ζωη τετοια ατομα τα αποφευγω μακριααααααα
14-06-2012, 11:36 #12
rock θα σ στειλω μολις το ετοιμασω ειναι σχετικα με τα πειραματα στα ζωα και σκοπευω να τα μοιρασω εξω απο μαγαζια με καλλυντικα. αν θελεις κ εσυ να προσθεσεις κατι στο κειμενο ειναι καλοδεχουμενο.
mnhmonio εσυ εισαι ενας ακομα απο αυτους που ανεφερα ο οποιος γραφει απ τον καναπε του. ανοιξε ΣΗΜΕΡΑ την Χρυση Ευκαιρια και ριξε μια ματιτσα.......οχι για ριξε!!!που ειρωνευεσαι κιολας. ριξε να δεις τι εχει και τι δεν εχει! αλλα η επιθεση γινεται παντα εκει που μας τσουζει ο κωλαρακος μας! (επειδη δεν μιλησε κανεις για σενα προσωπικα) το νικ σου τα λεει ολα αλλωστε ιου!!! θυμα του προβατοποιημενου κατεστημενου!!!!!
nflu thanks για το τραγουδακι!!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχι
elsi δεν χρειαζονται λεφτα να γινεις εθελοντης, γι αυτο γινεσαι. και φυσικα δεν θα βγαλεις λεφτα απο αυτο. απλα θα κανεις κατι. εσυ προσωπικα κανεις πραγματα σε χωραφια κλπ το ξερω.
ειχα πριν 2 χρονια 1 φιλη π εψαχνε κ φετος σταματησε επειδη λεει δεν θα βρει. 2 φορες ειδε πως ζητουσαν πωλητρια σε καταστημα παπουτσιων και λακισε. ''σιγα μη μ πεσει η μεση''. δεν παει ουτε γυμναστηριο τουλαχιστον κ παραπονιεται πως εχει γινει ετσι. θα σ πω πως εγινες ετσι........επειδη δεν ψαχνεσαι κ επειδη εισαι χοντρη! δεν κανεις τπτ, αντε κανε για σενα τουλαχιστον αμα δεν σε νοιαζει για αλλους! αυτη η φιλη μ λοιπον γινανε 20 φετος!!!!!!!! δεν παιρνουν καν την εφημεριδα γιατι ''δεν εχει και τιποτα''. κ αμα μπει?πως θα το ξερεις? ημουν ανεργη πριν 1,5 χρονο για 6 μηνες. πηγαινα γυμναστικη, φροντιζα 2-3 γατακια, εκανα δουλειες στο σπιτι, πηγαινα στην θεση της μανας μ για ψωνια, αγοραζα τα φαρμακα στην γιαγια μ, εγραφα κειμενα, εψαχνα βιβλια, μιλουσα με τον γιατρο μ,
ναι ειμαι κ εγω απ αυτους π φοβουνται γτ δεν το χω κανει ποτε να φυγω εθελοντης, δεν μ ειχε χρειαστει γι αυτο. αμα ομως καθομαι 3 χρονια θα το παιρνα αποφαση ΝΑ ΠΑΩ.
δεν βλεπετε πως η ζωη μας ειναι χειροτερη απο των συνταξιουχων ? η γενια μας? και η γενια των παιδιων μας? μην κοιτατε τον διπλανο σας και μοιρολογατε κ εσεις! ο καθενας εχει την δικη του μοιρα!I m a Good Person With Bad Attitude
14-06-2012, 12:13 #13
Ελλάδα.....που σε καταντησαν αυτοι που πας να ξαναψηφίσεις την Κυριακή.....
Στην ανάγκη ,αμα ειναι να βγαλει ψωμι να ζησει τα βρίσκει κι από μόνος όλα αυτα που εισηγείσαι. Βαζουμε στο περιθωριο το κατά τα λοιπα πόσο άσχημα θα βιώνει τον εξευτελισμό στο μεσα του και στο μπρος στους άλλους κανοντας οτιδηποτε άλλο εκτός απ αυτο που σπούδασε. Αμα ζησει κανεις παρόμοια κατασταση ξέρει.....γιάννης
14-06-2012, 12:33 #14
ειναι κακια αυτο που θα πω αλλα τις προαλλες διαβασα ενα δημοσιευμα ενος 23 χρονου κοριτσιου που μολις ειχε γυρισει εδω κ ενα χρονο απο σπουδες στην αγγλια.
ελεγε πολυ δραματικα το ποσο δυσκολα περναει που καθως γυρισε απο τις σπουδες της δεν ψαχνει να βρει να δουλεψει και κλαιει τα χαμενα χρονια π περασε βγαζοντας τα ματια της και ξενυχτωντας πανω σε βιβλια μεχρι το πρωι ενω αλλοι πινανε ποτακι στο balux.
λεει πως βασανιζεται να εχει πεσει σε καταθλιψη και να καθεται σπιτι της ξαπλωμενη να κοιταει το ταβανι..... λεει πως τσαμπα σπουδαζε και πως ''κοιτα να δεις πως με καταντησε η χωρα μου''. κ αμεσως με επιασε κακια κ σκεφτικα πολυ ασχημα κ ειναι η 1η φορα που δεν προσπαθησα να μπω στην θεση καποιου (πραγμα που κανω μονιμως) κ σταθηκα στα εξης
- εισαι 23 χρονων προς τι ο νταλκας ?
- μενεις στους δικους σ δεν εχεις να θρεψεις κανεναν
- γιατι θεωρεις τις γνωσεις και τα ξενυχτια σου απ το διαβασμα χαμενο κοπο?ωστε να παραιτηθεις επειδη κοιτας το ταβανι ενα χρονο η μερικους μηνες απ οταν γυρισες απ τις διακοπες σου?
- γιατι βγαζεις την ουρα σ απεξω? μια χωρα την απαρτιζουν ΚΑΙ οι πολιτες ΟΧΙ ΜΟΝΟ οι πολιτικοι! 4πλασιαστικαν τα τελευταια 2 χρονια οι καταθεσεις ελληνων στις Ελβετιες!!!!! ολοι μαζι τα φαγαμε, απλα τυχαινει καποιοι να φαγαν περισσοτερο!
- σαν λαος , οπως κ εσυ, το συμφερον σ σκεφτεσαι. οχι του διπλανου σου. κ ας βαρυγκομας κ λυπασαι καθε φορα π βλεπεις στις ειδησεις πως καποιος αυτοκτονει στην διπλανη ταρατσα!
οτι θεριζεις σπερνεις, αλλα λυπαμαι τους επομενους απο εμας. κατσε κ δες κοριτσακι τις ειδησεις κ αποψε, κοιτα το χρημα που δεν μπορεις να πιασεις και τις δουλειες που δεν μπορεις ποτε να βρεις........
πριν με κρινετε θυμιζω πως παραδεχτικα πως ειπα κακιαI m a Good Person With Bad Attitude
14-06-2012, 13:43 #15
ειδες κοπελα μου καπου να ειρωνευτηκα?σου μιλησα εγω με τον τροπο που μου μιλας εσυ?απαγορευεται να εχω την γνωμη μου?κανε μας την χαρη κοπελα μου και πηγαινε δες αν κουνιουνται οι βαρκες..!κοιτα λιγο εξω τι γινεται κοπελα μου!που θα γινω ακτιβιστρια ενω εδω πεθαινουμε!!
ααα να σου πω εκει που αφηνεις το νερακι για τα αδεσποτα και καλα κανεις και εγω το κανω,ασε και καμια κονσερβα στην πορτα καποιου φτωχου!ιδεολογοι του πισινου..
δειξε μας κυρα μου που υπαρχουν δουλειες και δεν παμε οι τεμπεληδες!!numbers!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία