Μια ερωτηση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    [IMG]Ομως στο θεμα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης ηταν 100% αποντες, ο πατερας μου εκτος απο μια ξερη ερωτηση οταν ημουν στην αρχη της εφηβειας αν "μου σηκωνεται" δεν ξαναασχοληθηκε μονο για να πεσει απο τα συννεφα οταν στα 26 του ειπα πως δεν ειχα σεξουαλικη επαφη ποτε μου εκτος απο μια φορα που πηγα στην ******* και δεν μου σηκωθηκε. [/IMG]δηλαδη τι έπρεπε να σου πει ακριβώς η φύση διδάσκει κ σε οδηγεί σαυτά τα πράγματα
    Βασικα ρε Ηλιαννα καλα λες... η φυση σε σπρωχνει... εμενα που ειναι ομοφυλοφιλικη η φυση μου λογικα με εσπρωξε στο να μην κανω τπτ...και ισως απλα εμεναν λανθανοντα τα συναισθηματα που ειχα για αλλα αγορια γιατι πολυ απλα "δεν ειναι σωστο". Ποιον δουλευω τωρα... απο ολους μα ολους τους γνωστους μου ντροπαλους ή μη, κανεις δεν αργησε τοσο οσο εγω...και ολοι το θελανε πολυ πιο εκδηλωμενα να πανε με κοριτσι εκτος ισως απο οταν περνουσε μια ωραια κοπελα κι ελεγα κι εγω (αληθεια ελεγα) οτι "πω πω μια γκομεναρα"...αλλα μεχρι εκει... Με δυο κοπελες στην εφηβεια μου δημιουργησα τις συνθηκες και τις εκανα να με γουσταρουν και οταν ηρθανε εγω εκανα πισω..σαν να ηθελα απλα την επιβεβαιωση... Τι να πω δεν ξερω...τα χω χασει με την παρτη μου... ειμαι καμμενο χαρτι... γιατι και να ανακαλυψω και να αποδεχτω 100% την σεξουαλικοτητα μου ειμαι πλεον αρκετα μεγαλος για να χαρω κατι...τα καλυτερα περασανε ανεπιστρεπτι δυστυχως..

Ίσως αν σκεφτεί ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ έχεις ότι σου αρέσουν περισσότερο οι άντρες???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Ίσως αν σκεφτεί ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ έχεις ότι σου αρέσουν περισσότερο οι άντρες???
    Δεν εχω ενδειξεις οτι μαρεσουν πιο πολυ ή πιο λιγο

Περναω απλα καποιες μερες ή στιγμες πεστο που με ερεθιζει το γκει πορνο... μετα επανερχομαι στο νορμαλ

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345