ο αντρας μου δεν με θελει πια. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Κουκλα μου απορω πως δεν εχεις πληγωθει βαθια απο την ολη συμπεριφορα του (γεννα, αδερφη) και την αδιαφορια που δειχνει σε ολα και νιωθεις την αναγκη να κανεις ερωτα μαζι του.

Senior Member
    Αρχικά, θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του αν παντρεύτηκε την γυναίκα του ή την αδερφή του.
    Όλοι έχουν αδυναμίες, αλλά να βάζουν σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά τους δείχνει πρόβλημα.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by persefoni78 View Post
    Μαρεσει που της λες να σκεφτει πως ειναι ο αντρας της σε ζητηματα της κοινης τους ζωης και να μην στεκεται στο σεξουαλικο!!! Μα ειπε η κοπελα πως ειναι η κοινη τους ζωη... Μαυρα χαλια! Αυτος δεν την στηριξε ουτε στην γεννα! Βαζει πανω απο αυτην την αδερφη του! Κανει οτι μπορει για την εμφανιση της παρολο που αυτος της κανει ολο χαζα παραπονα και της ριχνει την ψυχολογια! Ουτε καν προσεξε οτι εχασε κιλα! Τι καλο εχει η κοινη τους ζωη??
    Και μονο οτι ακομη και που γεννησε την στεναχωρουσε και σκεφτοταν την αδερφη του ειναι πολυ ασχημο. Στην τελικη δεν ειναι παντρεμενος με την αδερφη του για να της δινει τοση αξια στο τι θα πει!
    Αν εξαιρεσουμε το σεξουαλικο που και για μενα ειναι παρα πολυ σημαντικο και ξερω πως ειναι να το κανεις μια φορα το μηνα γιατι ο αλλος δεν θελει και ποσο ριχνει την ψυχολογια τετοιο προβλημα, και μονο το πως της φερθηκε στην ολο θεμα της εγκυμοσυνης και της γεννας και το θεμα με την αδερφη του ειναι αρκετα για να του τα χωσει ασχημα και να τον ξεφτυλισει που φερθηκε τοσο απαραδεκτα. Να μην πω να τον χωρισει.

και εσεις μου αρεσει που της λετε ''ΧΩΡΙΣΕ" λες και ξερετε απο κοντα την κατασταση της και πως ειναι πραγματικα τα πραγματα!μια γνωμη ειπα γιατι ειδα οτι σταθηκε αρκετα στο σεξουαλικο..και οποιος ποτε στην ζωη του ειχε μακροχρονια σχεση θα ξερει οτι και η σεξουαλικη ζωη περναει κρισεις καμια φορα λογω συνθηκων.
    τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα δεν ειμαι μαρτυς της ζωης της και ακουμε μονο την μια πλευρα!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΧΩΡΙΣΕ!!

Senior Member
    προτείνω, όταν τίθεται και ζήτημα ύπαρξης παιδιού, να προσέχουμε τι προτρέπουμε τους θεματοθέτες να κάνουν.
    Το να κρίνουμε μόνο με βάση όσα λέει η κοπέλα σίγουρα 100% οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
    Μην προβάλλουμε πάνω στη σχέση της αυτά που έχουμε περάσει εμείς.
    Πρώτα απ'ολα αντικειμενικότητα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Αρχικά, θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του αν παντρεύτηκε την γυναίκα του ή την αδερφή του.
    Όλοι έχουν αδυναμίες, αλλά να βάζουν σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά τους δείχνει πρόβλημα.

επίσης είναι πρόβλημα να αποκόπτεις κάποιον από την οικογένειά του...όταν είσαι σίγουρος για αυτόν που έχεις δίπλα σου, και σίγουρος για το ότι ξέρεις πως να βάζεις όρια σ εόλους, τότε δεν έχεις να φοβηθείς καμια αδελφή και καμια μάνα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    μνιμονιο συμφωνω δεν μπορει κανεις να της πει να χωρισει αλλα γενικα κιολας δεν μας εχει πει και συγκεκριμενα και τι υποπτευεται τον λογο που κανει οτι κανει!εκεινη τον ξερει!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    και εσεις μου αρεσει που της λετε ''ΧΩΡΙΣΕ" λες και ξερετε απο κοντα την κατασταση της και πως ειναι πραγματικα τα πραγματα!μια γνωμη ειπα γιατι ειδα οτι σταθηκε αρκετα στο σεξουαλικο..και οποιος ποτε στην ζωη του ειχε μακροχρονια σχεση θα ξερει οτι και η σεξουαλικη ζωη περναει κρισεις καμια φορα λογω συνθηκων.
    τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα δεν ειμαι μαρτυς της ζωης της και ακουμε μονο την μια πλευρα!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΧΩΡΙΣΕ!!
    εχεις δικιο. Κοπελια φερ'τον να τον ανακρινουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    επίσης είναι πρόβλημα να αποκόπτεις κάποιον από την οικογένειά του...όταν είσαι σίγουρος για αυτόν που έχεις δίπλα σου, και σίγουρος για το ότι ξέρεις πως να βάζεις όρια σ εόλους, τότε δεν έχεις να φοβηθείς καμια αδελφή και καμια μάνα.
    Πολύ εκλογικευμένο αυτό, συμφωνώ σε θεωρητικό επίπεδο μόνο μιάς και έτσι έπρεπε να γίνεται. Στην πραγματικότητα τυχαίνει να χάσουμε πολύ γρήγορα την μπάλα με τον έρωτα και να βρεθούμε σε γάμο και με δυό παιδιά ...και με την σιγουριά στο χέρι...

Δυστυχώς
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by kokkinos kyknos View Post
    Μα δεν θέλω να χωρίσω..... θέλω να τον κερδίσω πίσω. Πάνω σ'αυτό θέλω συμβουλές αν μπορείτε να δώσετε!!!! Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!!!!!!! Καταστρέφεται ο γάμος μου!!!!!!!
    Δως του πρωτη εσυ αυτα που θελεις να σου δωσει εκεινος, ισως εκπλαγεις με το αποτελεσμα. Και ξεχνα οτι σας χωριζει, συγκεντρωσου σε οτι σας ενωνει.. Αν δεν ειναι πολυ αργα μπορεις να το σωσεις. Επισης, αφου φαινεται οτι εχει θεμα με την αδερφη του, μην ασχολεισαι, μην κανεις σεναρια οτι θα στον παρει θα σας χωρισιε και χιλια δυο. Αυτα για αρχη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ξερω κ εγω απο αντρες δεν ειναι ολοι ετσι, υπαρχουν κ οι περιπτωσεις ασεξουαλικοτητας για μερικους λογους!
    και φυσικα να πω οτι μερικες φορες, οχι παντα, εμεις οι γυναικες μπορει να ξερουμε καλυτερα τα πραγματα σχετικα με την σεξουαλικοτητα των αντρων, ακριβως γιατι παμε με αντρες.

Ενω τις περισσοτερες φορες οι αντρες μεταξυ τους, οταν συζητανε με αλλους ανδρες δλδ, ολοι ειναι ταυροι στο κρεβατι και ολες οι γκομενες τους αναστεναζουν με πολλαπλους οργασμους!

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Μου αρέσει που θέλεις να τον κερδίσεις και πίσω. Μη χάσεις το κελεπούρι δηλαδή.
    τώρα αυτό είναι βοήθεια;;;;;;;;

για να πω και την δικια μου γνωμη,

1ον, το καθε ζευγαρι ξερει μονο του τις αναγκες του, οποτε ο καθενας που ισως να χει περασει παρομοιες καταστασεις δεν μπορει να συμβουλευσει συμφωνα με τα δικα του βιωματα επειδη η καθε κατασταση ειναι διαφορετικη (axl)

2ον, ο αντρας γενικα απ οτι ακουω και γυρω μου και απο την μανα μ κ απο παραδειγματα, ειναι πολυ λιγοψυχος. μολις βλεπει πως ζοριζεται ''αρρωσταινει'' κ σκεφτεται μονο τον εαυτο του. ποιος ξερει τι σκατα εχει μες στο κεφαλι του ο δικος σου και δεν προσπαθει να χαιρεται με οσα σας συμβαινουν!!!!!! μηπως περναει φαση καταθλιψης κ κεινος? ειναι αδιανοητο αυτο π ειπες πως δεν εμεινε μαζι σου στο νοσοκομειο! επισης μαλλον διχαζεται επειδη νιωθει πως δεν θελεις την αδερφη του κ αυτο τον κανει να τσιναει.

με το παιδι πως ειναι γενικα?
    σαν μπαμπάς είναι καλός. όχι τέλειος, αλλά καλός. την αγαπάει την πιτσιρίκα μας και την προσέχει πολύ! αλλά όπως το'πες!!! δεν ξέρω κι εγώ τι σκατά έχει μες στο κεφάλι του και αντιδράει έτσι!!!!

μνιμονιο συμφωνω δεν μπορει κανεις να της πει να χωρισει αλλα γενικα κιολας δεν μας εχει πει και συγκεκριμενα και τι υποπτευεται τον λογο που κανει οτι κανει!εκεινη τον ξερει!
    μα αμα τον ηξερα τον λόγο, δεν θα το συζητούσα εδώ!!!!!!!!!!! θα το συζητούσα μαζί του ή θα το έλυνα το πρόβλημα!!!!!!!!!!! (νόμιζα πως αυτό εννοείται.....)

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Δως του πρωτη εσυ αυτα που θελεις να σου δωσει εκεινος, ισως εκπλαγεις με το αποτελεσμα. Και ξεχνα οτι σας χωριζει, συγκεντρωσου σε οτι σας ενωνει.. Αν δεν ειναι πολυ αργα μπορεις να το σωσεις. Επισης, αφου φαινεται οτι εχει θεμα με την αδερφη του, μην ασχολεισαι, μην κανεις σεναρια οτι θα στον παρει θα σας χωρισιε και χιλια δυο. Αυτα για αρχη..
    κατι πιο συγκεκριμενο;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Θες τρυφεροτητα, δως την, θες χαδια, δωστα πρωτη, αλλα να τα νιωθεις καλη μου, οχι να τα κανεις υποκριτικα. Συνηθως οταν δινεις κατι καλο μεσα απο την καρδια σου θα παρεις κατι καλο, και δε μιλαμε τωρα και για κανεναν ξενο, μιλαμε για τον ανθρωπο σου..

ΤΟ ξεχνα οτι σας χωριζει πως να το κανω πιο λιανα.. Οσο ανακυκλωνεις στη σκεψη σου και κολλας στο τι δε σου αρεσει και θες να αλλαξει, τοσο πιο κατηφης θα εισαι, τοσο πιο θυμωμενα θα συμπεριφερεσαι, και τοσο θα αντιδρα και ο αλλος. Και μετα να ενας φαυλος κυκλος! Πρεπει καπου να τον σπασεις, και θα τον σπασεις απο σενα..

Οσο για την αδερφη και γενικα για τα σογια, καποιοι ανθρωποι εχουν κολλημα με αυτα, αλλα δε σημαινει οτι παντρευτηκαν τις αδερφαδες και τις μανες τους. Τους δεχεσαι οπως ειναι, και σταματας να κανεις σενρια του τυπου η αδερφη η αντροχωριστρα, η μανα που εχει οιδιποδιο και με μισει κ.ο.κ. γιατι αυτα φερνουν οπως το βιωνεις τωρα και η ιδια καυγαδες και εντασεις στο ζευγαρι. ΑΝ θες λοιπον τον αντρα σου οπως λες, πρεπει να δεχτεις απλα αυτο το χαρακτηριστικο του, οτι ειναι δεμενος με την οικογενεια του, και να μην το νιωθεις ως απειλη για σενα. Καποιοι ανθρωποι ειναι ετσι απλα.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast