Results 61 to 75 of 91
Thread: ο αντρας μου δεν με θελει πια.
-
21-06-2012, 15:49 #61
Εγώ απορώ που με τέτοιο πρόβλημα ζητάς ακόμα συμβουλές από εδώ μέσα και δεν έχεις ακόμα πάει σε κάποιον ειδικό. Για την οικογένειά σου μιλάς, όχι για τα φυτά σου που αρρώστησαν. Το ότι σιχαίνεσαι τον άντρα σου επειδή τον παίζει είναι δείγμα άγνοιας για το πού βρίσκεται το πρόβλημα και επιφανειακής αντιμετώπισης. Ελπίζω να μη θίγεσαι από αυτά που σου γράφω.
Εδώ θα διαβάσεις απόψεις από άτομα που δεν ξέρουν τί εστί οικογένεια, άλλης θα της βγει ο φεμινισμός, άλλου ο φαλλοκρατισμός και πάει λέγοντας. Πάρε παιδάκι μου τον άντρα σου και πηγαίνετε σε ένα ειδικό μπας και βρείτε λύση.
- 21-06-2012, 15:59 #62
21-06-2012, 16:05 #63
Αν κάποιος από σας έχει να μου προτείνει κάποιο βιβλίο ή ακόμα και να μου πουλήσει σε καλή τιμή κάποιο δοκιμασμένο βιβλίο σε σχέση με αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση ή/και για λύσεις σε οικογενειακά θέματα, θα με ενδιέφερε πολύ!!!!!!!! κάποιο βιβλίο όμως που να ξέρετε πως φέρνει αποτέλεσμα!!!!!!!
21-06-2012, 16:06 #64
Η "οικογένεια" δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ρόλους που διαμοιράζονται συστημικά. Ποιος ειδικός μπορεί να σου εξηγήσει ότι επιτέλεσες το κοινωνικό σου καθήκον ως "μάνα" και ως θηλυκό μαρκαρίστηκες από το ρόλο της μητρότητας? Το μαρκάρισμά σου το έχω και γω...
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2012, 16:14 #65
22-06-2012, 09:44 #66
kαλημέρα
κανένα βιβλίο κοπέλα μου δεν θα φέρει ως εκ θαύματος το επιθυμητο αποτέλεσμα, κανένα βιβλιο δεν είναι το μαγικό ραβδάκι που ως δια μαγείας θα σου λύσει τα προβλήματα.
Υπάρχουν καλά βιβλία που θα σε προβληματίσουν, θα κατευθύνουν τη σκέψη σου σε μονοπάτια που δεν είχε πάει, θα σου προτείνουν ίσως κάποιες λύσεις. Τίποτα απ' αυτά όμως δεν είναι πανάκεια.
Σ' ενα γάμο είναι δύο και για να σωθεί αυτός ο γάμος πρέπει να ενδιαφέρονται και οι δυο και να προσπαθούν και οι δυο.
Από κάποια πράγματα που έγραψες παραπάνω, με έκανες ν' αναρωτηθώ: μήπως εσύ βλέπεις τα πράγματα από τη λάθος πλευρά τους?μήπως εσύ τα βλέπεις όλα αρνητικά και μαυρα?
Μήπως εσύ δεν είσαι ευτυχισμένη από τον γάμο αυτό και τον εαυτο σου και αυτο αντανακλα γύρω σου και στον σύντροφό σου?
Λες ότι τα δοκίμασες όλα..Μήπως δεν τα δοκίμασες με την ψυχή σου αλλά σαν ενα είδος τεστ για να δεις τι αποτελέσματα θα έχεις, ήδη προκατειλημμένη για το αποτέλεσμα..?
22-06-2012, 12:14 #67
[QUOTE=RainAndWind;357176]Η "οικογένεια" δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ρόλους που διαμοιράζονται συστημικά. Ποιος ειδικός μπορεί να σου εξηγήσει ότι επιτέλεσες το κοινωνικό σου καθήκον ως "μάνα" και ως θηλυκό μαρκαρίστηκες από το ρόλο της μητρότητας? Το μαρκάρισμά σου το έχω και γω...[/QUOTE
συμφωνω εντελως. ποιος ειδικος νοιαζεται. την δουλεια του κανει. δεν ειναι ολα για τους ειδικους αμαν πια ''πηγαινε σε ειδικο και πηγαινε σε ειδικο'', γι αυτο πλεον ειμαστε ανικανοι να λυσουμε τα προβληματα μας μονοι μας αυτο εχω να πω!I m a Good Person With Bad Attitude
22-06-2012, 12:38 #68
[QUOTE=Broken_DoLL;357478]Διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Υπάρχουν ειδικοί που δεν νοιάζονται και ειδικοί που κάνουν την δουλειά τους επειδή την αγαπούν. Εγώ έτυχε να πάω σε ειδικό που προφανώς αγαπά την δουλειά του ή είναι επαγγελματίας και με βοήθησε απίστευτα.. Και δεν κατάλαβα αυτο που είπες? Ακόμα και ανίκανοι να είμαστε τι σημαίνει οτί δεν αξίζουμε ή οτί είμαστε άχρηστοι? Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια κάποια στιγμή στην ζωή τους γιατί είναι αδύναμοι να σηκωθούν ή να διαχειριστούν τα προβληματά τους. Αν ήταν έτσι δεν θα ζούσαμε και σε ομάδες (κοινωνία). Λάθος σου πάντως να υποτιμάς την δουλειά των ειδικών αλλά και τα προβλήματα και την ανάγκη των ανθρώπων που πάνε σε αυτούς...
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
22-06-2012, 13:11 #69
συμφωνω εντελως. ποιος ειδικος νοιαζεται. την δουλεια του κανει. δεν ειναι ολα για τους ειδικους αμαν πια ''πηγαινε σε ειδικο και πηγαινε σε ειδικο'', γι αυτο πλεον ειμαστε ανικανοι να λυσουμε τα προβληματα μας μονοι μας αυτο εχω να πω![/QUOTE]
Σωστή, τις απαντήσεις για αυτό που την απασχολεί θα τις βρει στο φόρουμ και στα βιβλία...
22-06-2012, 13:19 #70
..κάπου διάβασα παραπάνω για την αδελφοποίηση των ζευγαριών μες στο γάμο και θα συμφωνήσω απόλυτα.
Είχα την ίδια κουβέντα με μια φίλη που πρόσφατα έγινε μητέρα και ο άντρας της ενώ έγινε πολύ τρυφερός μαζί της, πολύ πιο ζεστός και περιποιητικός έχασε εντελώς την όρεξη του για σεξ.
Το ζευγάρι είχε πολύ καλή σεξουαλική ζωή πριν το παιδί που έχασε σχεδόν αυτόματα.
Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τους χαρακτήρες των ανθρώπων και τα θέλω τους μες στη σχέση. Μήπως ο άντρας σου ανήκει σε αυτή την κατγορία?
22-06-2012, 13:32 #71
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά αυτο που λέει και η Θεοφανία το έχω ακούσει πολλές φορές. Μετά το παιδί χάνεται προσωρινά η επιθυμία για σεξ... Δεν ξέρω τι συμβαίνει!
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
22-06-2012, 14:09 #72
22-06-2012, 17:04 #73
Λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να πω και γω τη γνώμη μου σαν να ήμουν στη θέση σου. Αν για οποιονδήποτε λόγο είχε αυτή τη συμπεριφορά ο άντρας μου, θα σκεφτόμουν πρώτα απ'ολα πως με θεωρεί δεδομένη. Δηλαδή πως η σεξουαλική ζωή μας εξαρτάται απ'αυτόν και όχι απο μένα. Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε τη φύση του αντρα-γυναίκας. Οι γυναίκες είμαστε αυτές που πρέπει να μας κυνηγάνε και μεις να τους αντιστεκόμαστε. Η συμπεριφορά μου θα ήταν τέτοια που θα τον έκανα να με θεωρήσει πολύτιμη. Να του περάσει από το μυαλό πως μπορεί και να με χάσει. Μπορείς να βγαίνεις συχνότερα με φίλες, να πηγαίνεις για ψώνια μόνη σου ή και ακόμη με το παιδάκι σου, ή αν μπορούσες να το αφήσεις για λιγάκι να 'ξεσκάσεις' με όποιον τρόπο μπορείς, θα ήταν καλή ιδέα. Προσπάθησε να ακολουθήσεις την εφαρμογή προκαλώ-αδιαφορώ. Δηλαδή να τον προκαλείς με την εμφανισή σου, με τον τρόπο σου, αλλά να το κάνεις να φαίνεται αφθόρμητο, χωρίς να θέλεις να πετύχεις κάτι. Ακόμη προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθείς, να μην είσαι δηλαδή γαντζωμένη πάνω του σε θέματα που αφορούν το σπίτι, τις δουλειές και γενικότερα τις πρωτοβουλίες της οικογενειας. Αυτό κάνει τον άντρα να θαυμάζει μια γυναίκα και να την ποθεί. Το ότι ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον του για τη γυναίκα ως γυναίκα μετά το γάμο, αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Όμως μπορείς με τον τρόπο σου να τον ξανακερδίσεις. Ειστε νέοι και οι δύο και είναι κρίμα να περνάνε οι μέρες χωρίς να τις ζήτε με έντονη σεξουαλικότητα. Δεν θα πρέπει να έχεις ταμπού σε καμία περίπτωση σε ότι αφορά το σεξ. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόκληση και να του προτείνεις ότι έχεις στη φαντασία σου χωρίς να το σκεφτείς καθόλου. Είναι ο άνθρωπός σου και πρέπει να ενεργείτε σαν ενα.
Το θέμα του αυνανισμού μιας και το ανέφερες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον άντρα. Αυτό σημαίνει πως είναι απόλυτα ενεργός σεξουαλικά και πως η φαντασία του οργιάζει. Δείξε του λοιπόν πως δεν έχεις κόλλημα σ'αυτό το θέμα και μην τον αποδοκιμάζεις. Αντίθετα μπορείς να τον βοηθήσεις σ'αυτό. Γενικότερα οι περισσότερες γυναίκες όταν παντρευόμαστει γινομαστε λιγάκι συντηρητικές με τον τρόπο ζωής τους από κει και πέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνουμε του άντρες. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
22-06-2012, 17:27 #74
Συμφωνω σε ολα οσα της γραφεις εκτος απο το θεμα του αυνανισμου. Το οτι ο αντρας της προτιμαει να αυνανιζεται απο το να κανει σεξ μαζι της δειχνει οτι κατι δεν παει καλα. Γιατι προτιμαει την αυτοικανοποιηση ενω εχει μια γυναικα που καιγεται να παει μαζι του και κανει οτι μπορει με ωραια εσωρουχα κτλ να τον αναψει? Της λες να μην τον αποδοκιμαζει στο θεμα αυτο και οτι αυτο δειχνει οτι ειναι σεξουαλικα ενεργος. Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μαζι της ενεργος! Δηλαδη τι? Να του λεει και μπραβο που το κανει και να συνεχισει να την αγνοει? Και στην τελικη εγω δεν ξερω καποια ουτε εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να ξερω οτι ο δικος μου αυτοικανοποιητε γιατι ετσι θα αισθανομουν εγω τρομερα ανεπαρκης για κεινον.
Επισης εχεις δικιο που της λες να ειναι ανοιχτη στο σεξ χωρις ταμπου και οτι ειναι ο ανθρωπος της και να ενεργουν σαν ενα. Αλλα πολλες φορες μπορει να εχει ο αλλος ταμπου και να ειναι κλειστος και να μην την βλεπει σαν "ενα".
22-06-2012, 17:29 #75