ο αντρας μου δεν με θελει πια. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε τι σχεση ειναι αυτη τοτε, ας καθοταν στην μαμα του
    Γιατι εσυ νομιζεις οτι στα ζευγαρια, παντα και οι δυο νιωθουν ανετα και απελευθερωμενα στο θεμα του σεξ?
    Αποδειξη το θεμα της φιλης μας. Ο αντρας της ουτε καν της εξηγει γιατι δεν εχει ορεξη.Αρα δεν νιωθει ανετα μαζι της.

Junior Member
    Quote Originally Posted by persefoni78 View Post
    Συμφωνω σε ολα οσα της γραφεις εκτος απο το θεμα του αυνανισμου. Το οτι ο αντρας της προτιμαει να αυνανιζεται απο το να κανει σεξ μαζι της δειχνει οτι κατι δεν παει καλα. Γιατι προτιμαει την αυτοικανοποιηση ενω εχει μια γυναικα που καιγεται να παει μαζι του και κανει οτι μπορει με ωραια εσωρουχα κτλ να τον αναψει? Της λες να μην τον αποδοκιμαζει στο θεμα αυτο και οτι αυτο δειχνει οτι ειναι σεξουαλικα ενεργος. Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μαζι της ενεργος! Δηλαδη τι? Να του λεει και μπραβο που το κανει και να συνεχισει να την αγνοει? Και στην τελικη εγω δεν ξερω καποια ουτε εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να ξερω οτι ο δικος μου αυτοικανοποιητε γιατι ετσι θα αισθανομουν εγω τρομερα ανεπαρκης για κεινον.
    Επισης εχεις δικιο που της λες να ειναι ανοιχτη στο σεξ χωρις ταμπου και οτι ειναι ο ανθρωπος της και να ενεργουν σαν ενα. Αλλα πολλες φορες μπορει να εχει ο αλλος ταμπου και να ειναι κλειστος και να μην την βλεπει σαν "ενα".

Συμφωνώ, δεν είναι ωραίο σε όλους αυτό το θέαμα και ειδικά αν μεταξύ τους δεν υπάρχει σεξουαλικότητα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση και επειδή υπάρχει πρόβλημα ίσως είναι μια λύση. Φυσικά, αν ο άντρας το κάνει κρυφά αυτό είναι σοβαρότερο και δείχνει ότι το πρόβλημα είναι αλλού, όμως αν δεν έχει κολλήματα, ίσως θα του άρεσε να συμμετέχει και η γυναίκα του σ'αυτό και μ'αυτό τον τρόπο ξεμπλοκάρει λίγο το ερωτικό κομμάτι. Εγώ δεν θα έχανα κατι να το δοκίμαζα και να δω την αντίδρασή του και μόνο. Αν με αποτρέψει, το πρόβλημα το έχει στο μυαλό του και μόνο και βολεύεται μ'αυτό τον τρόπο. Τότε θέλει γερό ταρακούνημα.

Quote Originally Posted by Antriana View Post
    Συμφωνώ, δεν είναι ωραίο σε όλους αυτό το θέαμα και ειδικά αν μεταξύ τους δεν υπάρχει σεξουαλικότητα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση και επειδή υπάρχει πρόβλημα ίσως είναι μια λύση. Φυσικά, αν ο άντρας το κάνει κρυφά αυτό είναι σοβαρότερο και δείχνει ότι το πρόβλημα είναι αλλού, όμως αν δεν έχει κολλήματα, ίσως θα του άρεσε να συμμετέχει και η γυναίκα του σ'αυτό και μ'αυτό τον τρόπο ξεμπλοκάρει λίγο το ερωτικό κομμάτι. Εγώ δεν θα έχανα κατι να το δοκίμαζα και να δω την αντίδρασή του και μόνο. Αν με αποτρέψει, το πρόβλημα το έχει στο μυαλό του και μόνο και βολεύεται μ'αυτό τον τρόπο. Τότε θέλει γερό ταρακούνημα.
    Αντριανα δε σε καταλαβαινω. Δηλαδη αν ο αντρας το κανει κρυφα ειναι σοβαροτερο απο το να το κανει λες φανερα. Συγνωμη αλλα με πιασαν τα γελια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να το κανει μπροστα της πχ. το βραδυ που πεφτουν για υπνο αυτος να το βγαζει και να το παιζει μπροστα της? Και αντε και της πει να συμμετεχει και αυτη και να του το "κανει". Και αφου του το κανει να της πει καληνυχτα και να γυρισει να κοιμηθει δηλαδη? Και ετσι θα τον ξεμπλοκαρει σεξουαλικα ή θα την καταντησει δονητη του? Αλλο κατα το ερωτικο παιχνιδι να του το κανει και να συνεχισουν με κανονικο σεξ και αλλο να καθεται απλα να τον βοηθαει στην αυτοικανοποιηση.

Junior Member
    Αντριανα δε σε καταλαβαινω. Δηλαδη αν ο αντρας το κανει κρυφα ειναι σοβαροτερο απο το να το κανει λες φανερα. Συγνωμη αλλα με πιασαν τα γελια. Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να το κανει μπροστα της πχ. το βραδυ που πεφτουν για υπνο αυτος να το βγαζει και να το παιζει μπροστα της? Και αντε και της πει να συμμετεχει και αυτη και να του το "κανει". Και αφου του το κανει να της πει καληνυχτα και να γυρισει να κοιμηθει δηλαδη? Και ετσι θα τον ξεμπλοκαρει σεξουαλικα ή θα την καταντησει δονητη του? Αλλο κατα το ερωτικο παιχνιδι να του το κανει και να συνεχισουν με κανονικο σεξ και αλλο να καθεται απλα να τον βοηθαει στην αυτοικανοποιηση.
    Από το να του κλείνει την πόρτα και να τον συνέχεται γι'αυτό που κάνει, θα είναι καλύτερα να πάρει την πρωτοβουλία από μόνη της να του ξεκουμπώσει το παντελόνι, τη στιγμή που πάνω κάτω υποψιάζεται πως θα το θέλει κ εκείνος. Εννοείται πως δεν θα τελειώσει και θα του πει καληνύχτα και όλα ωραία και καλά. Αυτό θα είναι η αρχή και στη συνέχεια θα καταλάβει το ζευγάρι τι θέλει ο καθένας και θα συνεχίσει κατάλληλα. Δε θα μπούμε και στο κρεβάτι τους. Απλά αυτή είναι η αφορμή να ξαναζεστάνουν αυτό που έχει παγώσει εδώ και καιρό. Και καλό θα είναι να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που είναι δυνατά εφόσον υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό είναι σαν παράδειγμα για να καταλάβει τι είδους κινήσεις μπορεί να κάνει, όχι απαραίτητα κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Γιατι εσυ νομιζεις οτι στα ζευγαρια, παντα και οι δυο νιωθουν ανετα και απελευθερωμενα στο θεμα του σεξ?
    Αποδειξη το θεμα της φιλης μας. Ο αντρας της ουτε καν της εξηγει γιατι δεν εχει ορεξη.Αρα δεν νιωθει ανετα μαζι της.
    αρα δεν νοιωθει αντρας της, το να αυνανιζεται επιδεικτικα εμενα μου βγαζει πολυ θυμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antriana View Post
    Λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να πω και γω τη γνώμη μου σαν να ήμουν στη θέση σου. Αν για οποιονδήποτε λόγο είχε αυτή τη συμπεριφορά ο άντρας μου, θα σκεφτόμουν πρώτα απ'ολα πως με θεωρεί δεδομένη. Δηλαδή πως η σεξουαλική ζωή μας εξαρτάται απ'αυτόν και όχι απο μένα. Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε τη φύση του αντρα-γυναίκας. Οι γυναίκες είμαστε αυτές που πρέπει να μας κυνηγάνε και μεις να τους αντιστεκόμαστε. Η συμπεριφορά μου θα ήταν τέτοια που θα τον έκανα να με θεωρήσει πολύτιμη. Να του περάσει από το μυαλό πως μπορεί και να με χάσει. Μπορείς να βγαίνεις συχνότερα με φίλες, να πηγαίνεις για ψώνια μόνη σου ή και ακόμη με το παιδάκι σου, ή αν μπορούσες να το αφήσεις για λιγάκι να 'ξεσκάσεις' με όποιον τρόπο μπορείς, θα ήταν καλή ιδέα. Προσπάθησε να ακολουθήσεις την εφαρμογή προκαλώ-αδιαφορώ. Δηλαδή να τον προκαλείς με την εμφανισή σου, με τον τρόπο σου, αλλά να το κάνεις να φαίνεται αφθόρμητο, χωρίς να θέλεις να πετύχεις κάτι. Ακόμη προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθείς, να μην είσαι δηλαδή γαντζωμένη πάνω του σε θέματα που αφορούν το σπίτι, τις δουλειές και γενικότερα τις πρωτοβουλίες της οικογενειας. Αυτό κάνει τον άντρα να θαυμάζει μια γυναίκα και να την ποθεί. Το ότι ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον του για τη γυναίκα ως γυναίκα μετά το γάμο, αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Όμως μπορείς με τον τρόπο σου να τον ξανακερδίσεις. Ειστε νέοι και οι δύο και είναι κρίμα να περνάνε οι μέρες χωρίς να τις ζήτε με έντονη σεξουαλικότητα. Δεν θα πρέπει να έχεις ταμπού σε καμία περίπτωση σε ότι αφορά το σεξ. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόκληση και να του προτείνεις ότι έχεις στη φαντασία σου χωρίς να το σκεφτείς καθόλου. Είναι ο άνθρωπός σου και πρέπει να ενεργείτε σαν ενα.
    Το θέμα του αυνανισμού μιας και το ανέφερες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον άντρα. Αυτό σημαίνει πως είναι απόλυτα ενεργός σεξουαλικά και πως η φαντασία του οργιάζει. Δείξε του λοιπόν πως δεν έχεις κόλλημα σ'αυτό το θέμα και μην τον αποδοκιμάζεις. Αντίθετα μπορείς να τον βοηθήσεις σ'αυτό. Γενικότερα οι περισσότερες γυναίκες όταν παντρευόμαστει γινομαστε λιγάκι συντηρητικές με τον τρόπο ζωής τους από κει και πέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνουμε του άντρες. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
    Συμφωνώ! Οι άντρες θέλουν παιχνίδια και να τους αφήνουμε να μας κυνηγάνε αλλά χωρίς να το παρατραβάμε..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    για αρχη εγω θα σου προτεινα αν εχεις τη δυνατοτητα να αρχισεις γυμναστηριο (ή κολυμβητηριο τωρα που ειναι καλοκαιρι) δυο-τρεις φορες τη βδομαδα αρκει..τιποτε αλλο..συζητησε το αν μπορεις με τον αντρα σου αν μπορει να σε βοηθησει με το μωρο εκεινες τις μερες.. το γυμναστηριο το συνιστω για τους εξης λογους: α) θα σου φτιαξει την ψυχολογια, β) θα σου φτιαξει το σωμα και στο τελος θα σου φτιαξει k τη σεξουαλικη ζωη.. trust me! :)

Senior Member
    εγω απορω που βρισκεις το κουραγιο να θέλεις να "ξανακερδισεις" έναν άνθρωπο που έχεις τέτοια βιωματα στο παρελθον. Αυτος θα έπρεπε να προσπαθει να σε πεισει που τα προκαλει κιολας. Ειμαστε εμεις οι γυναικες...
    Ομως αφου αυτο θέλεις εμας δεν μας πεφτει λογος. Μπορεις λοιπόν όπως σου ειπαν και οι προγραφοντες να κοιταξεις τον εαυτο σου, να βγαινεις, να περνας καλά, να πας γυμναστηριο, να αποκτησεις εξωτερικά ενδιαφεροντα, να πας κανα ταξιδι για να ενδυναμωσεις την ψυχολογια σου και την αυτοπεποιθηση σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    συμφωνω εντελως. ποιος ειδικος νοιαζεται. την δουλεια του κανει. δεν ειναι ολα για τους ειδικους αμαν πια ''πηγαινε σε ειδικο και πηγαινε σε ειδικο'', γι αυτο πλεον ειμαστε ανικανοι να λυσουμε τα προβληματα μας μονοι μας αυτο εχω να πω!
    Σωστή, τις απαντήσεις για αυτό που την απασχολεί θα τις βρει στο φόρουμ και στα βιβλία...[/QUOTE]

και ποιος σ ειπε πως ψαχνω σε βιβλια και φορουμ. δεν ψαχνω καθολου. αυτο περισσοτερο με χωνει στο προβλημα παρα με χαλαρωνει. προτιμω να τα λυσω μονη μ παρα με ενα μαλακα με μπλοκακι να καθεται μπροστα μου. ενα γιατρο εχω να μ γραφει τα φαρμακα μ κ τερμα. απο αποψη συζητησης δεν με βοηθησε κανενας γιατρος χρονια τωρα~
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εξω απ τον χορο, πολλα τραγουδια λεμε, αλλα για εμενα δεν εχει νοημα να συνεχιζει κανεις μια σχεση χωρις καλη ερωτικη ζωη .
    το αν καποιος θα κανει εκπτωση σε αυτο λογω παιδιου, ειναι κατι που θα αποφασισει μονος του, εγω δεν θα το εκανα παντως.
    μακαρι να ειναι κατι παροδικο, αλλα μιας και οπως μας λες εχεις ηδη κανει οτι περασε απ το μυαλο σου που αφορα την δικη σου σταση, ακομα και την εμφανιση σου και δεν βελτιωθηκε τιποτε, πρεπει να σου πω οτι δεν αισιοδοξω ιδιαιτερα.
    πιστευω οτι το σεξουαλικο ενδιαφερον αν χαθει, δεν επανερχεται ,ειδικα αν επιβαρυνθει η σχεση με αποκτηση παιδιων.αν ωστοσο δεν του εχεις πει ποσο σε ανησυχει η απομακρυνση σας αυτη, να του το πεις. αν δεν τον δεις να ενδιαφερεται και πολυ, αστο...

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    για αρχη εγω θα σου προτεινα αν εχεις τη δυνατοτητα να αρχισεις γυμναστηριο (ή κολυμβητηριο τωρα που ειναι καλοκαιρι) δυο-τρεις φορες τη βδομαδα αρκει..τιποτε αλλο..συζητησε το αν μπορεις με τον αντρα σου αν μπορει να σε βοηθησει με το μωρο εκεινες τις μερες.. το γυμναστηριο το συνιστω για τους εξης λογους: α) θα σου φτιαξει την ψυχολογια, β) θα σου φτιαξει το σωμα και στο τελος θα σου φτιαξει k τη σεξουαλικη ζωη.. trust me! :)
    Γυμναστήριο πάω ήδη 8 μήνες. Και μόνο εγώ βλέπω τις διαφορές στον καθρέφτη..... ο άντρας μου τα βλέπει μόνο όταν τα δείχνω..... για παράδειγμα τις προα΄λλες του είπα "κοίτα.... πάει η κυταρίτιδα...." και η απάντηση ήταν...... "αααααα!!! μπράβο μωρό μου!!!!" και γύρισε απ'την άλλη και έβλεπε τηλεόραση. Να σημειώσω πως στην εγκυμοσύνη πήρα παααααααρα πολλά κιλά. έφτασα 110 από 70. τώρα είμαι 60 κι ακόμα δεν βλέπει την διαφορά!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinos kyknos View Post
    Γυμναστήριο πάω ήδη 8 μήνες. Και μόνο εγώ βλέπω τις διαφορές στον καθρέφτη..... ο άντρας μου τα βλέπει μόνο όταν τα δείχνω..... για παράδειγμα τις προα΄λλες του είπα "κοίτα.... πάει η κυταρίτιδα...." και η απάντηση ήταν...... "αααααα!!! μπράβο μωρό μου!!!!" και γύρισε απ'την άλλη και έβλεπε τηλεόραση. Να σημειώσω πως στην εγκυμοσύνη πήρα παααααααρα πολλά κιλά. έφτασα 110 από 70. τώρα είμαι 60 κι ακόμα δεν βλέπει την διαφορά!!!!
    οταν γουσταρει ενας αντρας την γυναικα του, την γουσταρει και 50 και 100, εσενα δεν γουσταρει, οχι το σωμα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinos kyknos View Post
    good for you kykne! μπραβο σου! δειχνεις οτι εισαι δυνατος χαρακτηρας με αυτο που λες! εγω προσπαθω να χασω 3 κιλα απο το Πασχα κ δεν μπορω.. σαν τελευταια λυση,αφου ο ανθρωπος δεν χαμπαριαζει θα σου προτεινα να του πεις οτι εχεις βρει δικηγορο για να υποβαλεις αιτηση διαζυγιου, για το λογο οτι δεν εκτελει τα συζυγικα του καθηκοντα.. (ετσι για να γινει κ ρεζιλι).. ψυχραιμα να του το πεις, χωρις φοβο ή θυμο, να δεις πως θα αντιδρασει.. μπορει να ακουγεται παρακινδυνευμενο αυτο που λεω,αλλα ισως τον ταρακουνησει αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    good for you kykne! μπραβο σου! δειχνεις οτι εισαι δυνατος χαρακτηρας με αυτο που λες! εγω προσπαθω να χασω 3 κιλα απο το Πασχα κ δεν μπορω.. σαν τελευταια λυση,αφου ο ανθρωπος δεν χαμπαριαζει θα σου προτεινα να του πεις οτι εχεις βρει δικηγορο για να υποβαλεις αιτηση διαζυγιου, για το λογο οτι δεν εκτελει τα συζυγικα του καθηκοντα.. (ετσι για να γινει κ ρεζιλι).. ψυχραιμα να του το πεις, χωρις φοβο ή θυμο, να δεις πως θα αντιδρασει.. μπορει να ακουγεται παρακινδυνευμενο αυτο που λεω,αλλα ισως τον ταρακουνησει αυτο
    μπα, η απειλη με κερατο δουλευει καλυτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μπα, η απειλη με κερατο δουλευει καλυτερα
    για το κερατο θα ελεγα με την πρωτη ευκαιρια να του το φορεσει.. :)

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast